Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
MagdiTolba

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Δημοσίευση από MagdiTolba »

Neiros4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 13:25 Συμφωνα με ατομο του υποκοσμου η ΠΑΕ θεωρει πως θα καταφέρει ο Ζαφειρης να απεμπλακει απο την πραγα και να ναι 31 του μηνα εδω. Ισως ο λογος που μπλοκαρουν οι αλλες λυσεις να ναι και αυτος.
Όχι γιατί μπορεί να μην προλάβουμε να φερου.ε άλλον

Επίσης θα ανεβάσει την αξία του εκεί στο τσ.λ. Φανταστείτε να μας έρθει πρόταση 20 εκ τον Γενάρη. Τι κάνουμε? Νομίζω θα εξαρτηθεί από τη στάση του ΑΣ, όταν λήξει η διορια 31/12
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

MagdiTolba έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 14:07
Neiros4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 13:25 Συμφωνα με ατομο του υποκοσμου η ΠΑΕ θεωρει πως θα καταφέρει ο Ζαφειρης να απεμπλακει απο την πραγα και να ναι 31 του μηνα εδω. Ισως ο λογος που μπλοκαρουν οι αλλες λυσεις να ναι και αυτος.
Όχι γιατί μπορεί να μην προλάβουμε να φερου.ε άλλον

Επίσης θα ανεβάσει την αξία του εκεί στο τσ.λ. Φανταστείτε να μας έρθει πρόταση 20 εκ τον Γενάρη. Τι κάνουμε? Νομίζω θα εξαρτηθεί από τη στάση του ΑΣ, όταν λήξει η διορια 31/12
Δηλαδή;
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Neiros4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 14:03
Mpoz έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 13:58 [quote=Neiros4 post_id=<a href="tel:1063218414">1063218414</a> time=<a href="tel:1756293939">1756293939</a> user_id=28049]
Συμφωνα με ατομο του υποκοσμου η ΠΑΕ θεωρει πως θα καταφέρει ο Ζαφειρης να απεμπλακει απο την πραγα και να ναι 31 του μηνα εδω. Ισως ο λογος που μπλοκαρουν οι αλλες λυσεις να ναι και αυτος.
Και να ισχύει το πρώτο που λες, το δεύτερο δεν έχει καμία λογική. Ο χαφ που θα έρθει θα πλαισιώσει τον μειτε, οπότε ο ερχομός η όχι του Ζαφείρη δεν επηρεάζει κάπου. Επίσης δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοια πολυτέλεια, ο μειτε έχει 4 σερί ματς αν θυμάμαι καλά και το ένα με παράταση, δεν ξέρω πόσο θα αντέξει :shock:
Απο τα χαφ που εχουν βγει προς τα εξω μονο ο Λοκονγκα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως αντι Μειτε. Οι υπολοιποι ο Αφανας του Αζαξ, Ο Μορο, το Γαλλακι, της Σεντ ετιεν ειναι παιχτες πιο δημιουργικοι και οχι τοσο 6 αρια με μεγαλο κορμι.
[/quote]

Ο Λουτσε πάντως μάλλον θέλει τους πιο δημιουργικούς
MagdiTolba

Δημοσίευση από MagdiTolba »

Ε αν κάνει καμιά μαλάκια ο ΑΣ και υπογράψει με Τέλη να κάνει γήπεδο, θα πριονίσει την καρέκλα του Ιβάν. Από που θα πάρει έσοδα? Θα αναγκαστεί να χτίσει αλλού (που εμένα δεν με χαλάει). Αν χαλαστει ο Ιβάν μπορεί να πουλήσει παίκτη
Άβαταρ μέλους
χξς'

Δημοσίευση από χξς' »

Magpies4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 14:06 Μόλις βγήκε άρθρο για συνέχεια του ενδιαφέροντος της Καϊσέρι για Τσάλοφ, αλλά γράφουνε οτι ο Ρώσσος δεν θέλει να πάει.

Για να δούμε, πιστεύω υπάρχει ελπίς.
Mα καλά παπαρας είναι?
Κα'ι'σερι λένε είναι το Παρίσι της Τουρκίας!
once in a lifetime...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

paokspren έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 13:21
ΑποστόληςΑ έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 13:00 Αυτό το: Ένας δημοσιογράφος, ή ένας που ξέρει μου ειπε κλπ, παρακαλώ να σταματήσει.
Κι εγώ μπορεί να γράψω ότι κάποιος μου είπε ότι θα πάρουμε Μαυροπάνο, Κραλ και Μανέ. Αυτοί που διαβάζουν όμως δεν γνωρίζουν την αξιοπιστία της πληροφορίας και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να παραπληροφορούνται.
Αυτό το bullying σε αυτούς που μοιράζονται κάτι που άκουσαν πρέπει να σταματήσει (ειδικά με αυτό το γραφικό υφάκι "μπαμπά"). Ξανά, οι φήμες δεν είναι γεγονότα, και είναι κομμάτι της μεταγραφολογίας. Οι μεγαλύτεροι γκουρού των μεταγραφών παραπληροφορούν όλη την ώρα (και εδώ μέσα), και οι ομάδες συχνά χρησιμοποιούν την παραπληροφόρηση στρατηγικά.

Αν δεν αντέχετε μη τα διαβάζετε αλλά αφήστε ήσυχους τους ανθρωπους.
Bullying κάνετε σ' εμάς όσοι μεταφέρετε "πληροφορίες" από "γνωστούς δημοσιογράφους". O συμφορουμίτης YagosDragos έγραψε:
Πληροφορία από γνωστό δημοσιογράφο" ...ότι κολλάει του Μορο, αλλά ταυτόχρονα χαλάει και του fitz-jim
Για μένα τίθεται θέμα αξιοπιστίας της ανώνυμης πληροφορίας. Αν θέλει ο συμφορουμίτης ας κατονομάσει τον δημοσιογράφο, να ξέρουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε και να αξιολογήσουμε μόνοι μας την πληροφορία. Στο κάτω - κάτω ο δημοσιογράφος αυτήν την πληροφορία θα την αναφέρει στο σοσιάλ που διατηρεί. Έτσι δεν είναι;
Για τους γκουρού που μιλάς δεν ξέρω ποιους εννοείς, αλλά στην περίπτωση που μιλάς για τον prist64 αυτός δεν μεταφέρει πληροφoρίες δημοσιογράφων (που στην πλειοψηφία τους δεν έχουν πληροφόρηση) αλλά inside info.
ΥΓ: Αν ήμουν μπαμπάς σου (ευτυχώς δεν είμαι) δεν θα παρακαλούσα να γίνει αποδεκτό το αίτημά μου. Γραφικός μπορεί να είμαι. Ουδείς τέλειος.
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 7):
paoki19, Sera4, warmeater, Magpies4, Unpsofable78, Anwnimos, sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

εγω παντως ξερω,αλλα δεν σας τα λεω γιατι πατε και τα λετε!!!! :opaokara:
These users thanked the author theodorsalonika for the post (total 3):
Ορτζονικίδης, Jairo, giaxxo
Άβαταρ μέλους
χξς'

Δημοσίευση από χξς' »

DimitrisS έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 13:49 Ή εγω μεγαλωσα ή ολα αυτα με ολους τους insiders και τους τυπους που κανουν εκπομπες σε ραδιοφωνα και στο youtube και live στο instagram και κοντρα live στο tik tok και "φημες λενε" και "τα πουλακια κελαηδουν" και "ο υποκοσμος του Ραγκατση" και "σκυλια του Πανακα" και ο Μπουζας γραφει αυτο αλλα ο Psyxras λεει αλλο, εχουν αρχισει πραγματικα να με αηδιαζουν σε βαθμο επικινδυνο για την υγεια μου.

Και λεω οτι αν καποιος εχει επιλεξει γενικα να απεχει απο ολο αυτο το πραγμα που δημιουργειται μεσω των social media και εχει ξεκαθαρο (και οχι κακο) στοχο το προσωπικο οφελος ολων αυτων που μεταδιδουν φημες, το να μπαινει εδω πλεον για να βλεπει καποια συζητηση ή καποια ενημερωση απο ανθρωπους οπως ο prist ή ο Ολλανδος ειναι πολυ πλυ χειροτερο καθως ολα αυτα τα λαμβανει μαζικα θελει ή θελει.

Καταλαβαινω οτι ο καθενας γραφει οτι θελει εδω μεσα και ειναι λογικο να μεταφερονται πραγματα που ακουγονται και γραφονται απο εδω κι απο εκει, αλλα λεω μηπως να κοιταξει ο καθενας να φιλτραρει λιγο καλυτερα το τι φερνει εδω μεσα. Δεν γινεται ρε παιδια να ξεροβηχει ο καθε Κουλιανος, ο καθε Πανακας, ο καθενας που βγαινει να μιλησει στον Ραγκατση ή να γραφει ενας SpiroPAOKg4 στο chat των today οτι κλεινει ο blackup και να μπαινουμε εδω μεσα να τα διαβαζουμε ολα. Ειναι απωθητικο πλεον αληθεια.

Προσωπικη αποψη εκφραζω.
Αγαπητέ +1926 !!!
Κ που να αντέξουμε εμείς οι παλαιότεροι κ αυτά που θα ακολουθήσουν στα Αnti-SOCIAL MEDIA με την ενεργοποίηση των ΚΙ Profiles που πολλά ψηφιακα μέσα προτιθενται να εγκαταστήσουν για ευνόητους λόγους.
Το φιλτράρισμα κ σεβασμός ακόμα κ του ελάχιστου προσωπικού δευτερόλεπτο που επενδύσουμε σε κάποια από τις δισεκατομμύρια Ιnfos / Spams που βομβαρδιζομαστε είναι η μόνη άμυνα....

Σορρυ για το offtopic
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

DimitrisS έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 13:49 Ή εγω μεγαλωσα ή ολα αυτα με ολους τους insiders και τους τυπους που κανουν εκπομπες σε ραδιοφωνα και στο youtube και live στο instagram και κοντρα live στο tik tok και "φημες λενε" και "τα πουλακια κελαηδουν" και "ο υποκοσμος του Ραγκατση" και "σκυλια του Πανακα" και ο Μπουζας γραφει αυτο αλλα ο Psyxras λεει αλλο, εχουν αρχισει πραγματικα να με αηδιαζουν σε βαθμο επικινδυνο για την υγεια μου.

Και λεω οτι αν καποιος εχει επιλεξει γενικα να απεχει απο ολο αυτο το πραγμα που δημιουργειται μεσω των social media και εχει ξεκαθαρο (και οχι κακο) στοχο το προσωπικο οφελος ολων αυτων που μεταδιδουν φημες, το να μπαινει εδω πλεον για να βλεπει καποια συζητηση ή καποια ενημερωση απο ανθρωπους οπως ο prist ή ο Ολλανδος ειναι πολυ πλυ χειροτερο καθως ολα αυτα τα λαμβανει μαζικα θελει ή θελει.

Καταλαβαινω οτι ο καθενας γραφει οτι θελει εδω μεσα και ειναι λογικο να μεταφερονται πραγματα που ακουγονται και γραφονται απο εδω κι απο εκει, αλλα λεω μηπως να κοιταξει ο καθενας να φιλτραρει λιγο καλυτερα το τι φερνει εδω μεσα. Δεν γινεται ρε παιδια να ξεροβηχει ο καθε Κουλιανος, ο καθε Πανακας, ο καθενας που βγαινει να μιλησει στον Ραγκατση ή να γραφει ενας SpiroPAOKg4 στο chat των today οτι κλεινει ο blackup και να μπαινουμε εδω μεσα να τα διαβαζουμε ολα. Ειναι απωθητικο πλεον αληθεια.

Προσωπικη αποψη εκφραζω.
+1926.
warmeater

Δημοσίευση από warmeater »

έχεις επαφές με υπόκοσμο;;;;
warmeater

Δημοσίευση από warmeater »

paokspren έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 13:21
ΑποστόληςΑ έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 13:00 Αυτό το: Ένας δημοσιογράφος, ή ένας που ξέρει μου ειπε κλπ, παρακαλώ να σταματήσει.
Κι εγώ μπορεί να γράψω ότι κάποιος μου είπε ότι θα πάρουμε Μαυροπάνο, Κραλ και Μανέ. Αυτοί που διαβάζουν όμως δεν γνωρίζουν την αξιοπιστία της πληροφορίας και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να παραπληροφορούνται.
Αυτό το bullying σε αυτούς που μοιράζονται κάτι που άκουσαν πρέπει να σταματήσει (ειδικά με αυτό το γραφικό υφάκι "μπαμπά"). Ξανά, οι φήμες δεν είναι γεγονότα, και είναι κομμάτι της μεταγραφολογίας. Οι μεγαλύτεροι γκουρού των μεταγραφών παραπληροφορούν όλη την ώρα (και εδώ μέσα), και οι ομάδες συχνά χρησιμοποιούν την παραπληροφόρηση στρατηγικά.

Αν δεν αντέχετε μη τα διαβάζετε αλλά αφήστε ήσυχους τους ανθρωπους.
Λευτεριά στους...ανθρώπους
hariskastoria

Δημοσίευση από hariskastoria »

Δυσκολευομαι να πιστεψω πως θα τζογαρουν με μη αποκτηση χαφ, με την ελπιδα να ερθει ο Ζαφειρης μεχρι 31...
Η ομαδα χρειαζεται 5 χαφ οπως και να χει. Δεν μιλαμε για περιττες κινησεις αλλα απολυτως αναγκαιες!
Δεν βγαζει λογικη και ελπιζω να αποτελει λαθος πληροφορηση.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ο Βολιακο πάντως ακολουθεί το ινστα της ΠΑΕ.
Μπορεί να του αρέσουν τα σοσιαλ της ομάδας
These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
Nassos, sakis_the_fraud
icue

Δημοσίευση από icue »

Δεν ξερω πως μπορει να μας βγει σε καλο παντως ολο αυτο με τον Τσαλοφ. Θα επρεπε να εχει ξεκαθαρισει πολυ καιρο πριν. Ή φευγεις βαρια μεχρι αρχες Αυγουστου ή μενεις και σε στηριζουμε και ας παθαινει μινι εγκεφαλικα ο κοσμος οποτε σε βλεπει.

Αυτο το φυγε, δεν θελω, καλα κατσε, μηπως να το ξανασκεφτεις κλπ μεχρι τελη Αυγουστου. σε εναν παικτη που φανερα η ψυχολογια του εχει βρει πατο, μονο εξτρα πιεση βαζει. Οταν βαζεις σε εναν παικτη στο μυαλο την σκεψη οτι ωχ αμαν πρεπει να δειξω κατι, συνηθως το λουζει μεσα στο παιχνιδι.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

hariskastoria έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 14:54 Δυσκολευομαι να πιστεψω πως θα τζογαρουν με μη αποκτηση χαφ, με την ελπιδα να ερθει ο Ζαφειρης μεχρι 31...
Η ομαδα χρειαζεται 5 χαφ οπως και να χει. Δεν μιλαμε για περιττες κινησεις αλλα απολυτως αναγκαιες!
Δεν βγαζει λογικη και ελπιζω να αποτελει λαθος πληροφορηση.
5o χάφ χωρίς σοβαρό τραυματισμό (χτυπάμε ξύλο) δεν θα δει πάνω από 100 αγωνιστικά λεπτά τη χρόνια. Ας πάρουμε 4ο πρωτοκλασάτο μια και μετά βάζουμε και τον Θυμιανη ή κάποιον από ΠΑΟΚ Β για ματς κυπέλλου.
Το ρίσκο θα είναι να μείνουμε με τα 3 βασικά χάφ μέχρι Χριστούγεννα.
These users thanked the author Мир for the post:
omerta76
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”