paokspren έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 13:21
ΑποστόληςΑ έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 13:00
Αυτό το: Ένας δημοσιογράφος, ή ένας που ξέρει μου ειπε κλπ, παρακαλώ να σταματήσει.
Κι εγώ μπορεί να γράψω ότι κάποιος μου είπε ότι θα πάρουμε Μαυροπάνο, Κραλ και Μανέ. Αυτοί που διαβάζουν όμως δεν γνωρίζουν την αξιοπιστία της πληροφορίας και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να παραπληροφορούνται.
Αυτό το bullying σε αυτούς που μοιράζονται κάτι που άκουσαν πρέπει να σταματήσει (ειδικά με αυτό το γραφικό υφάκι "μπαμπά"). Ξανά, οι φήμες δεν είναι γεγονότα, και είναι κομμάτι της μεταγραφολογίας. Οι μεγαλύτεροι γκουρού των μεταγραφών παραπληροφορούν όλη την ώρα (και εδώ μέσα), και οι ομάδες συχνά χρησιμοποιούν την παραπληροφόρηση στρατηγικά.
Αν δεν αντέχετε μη τα διαβάζετε αλλά αφήστε ήσυχους τους ανθρωπους.
Bullying κάνετε σ' εμάς όσοι μεταφέρετε "πληροφορίες" από "γνωστούς δημοσιογράφους". O συμφορουμίτης YagosDragos έγραψε:
Πληροφορία από γνωστό δημοσιογράφο" ...ότι κολλάει του Μορο, αλλά ταυτόχρονα χαλάει και του fitz-jim
Για μένα τίθεται θέμα αξιοπιστίας της ανώνυμης πληροφορίας. Αν θέλει ο συμφορουμίτης ας κατονομάσει τον δημοσιογράφο, να ξέρουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε και να αξιολογήσουμε μόνοι μας την πληροφορία. Στο κάτω - κάτω ο δημοσιογράφος αυτήν την πληροφορία θα την αναφέρει στο σοσιάλ που διατηρεί. Έτσι δεν είναι;
Για τους γκουρού που μιλάς δεν ξέρω ποιους εννοείς, αλλά στην περίπτωση που μιλάς για τον prist64 αυτός δεν μεταφέρει πληροφoρίες δημοσιογράφων (που στην πλειοψηφία τους δεν έχουν πληροφόρηση) αλλά inside info.
ΥΓ: Αν ήμουν μπαμπάς σου (ευτυχώς δεν είμαι) δεν θα παρακαλούσα να γίνει αποδεκτό το αίτημά μου. Γραφικός μπορεί να είμαι. Ουδείς τέλειος.