Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ο Κλοκας λεει οτι δωσαμε διορια μεχρι σημερα-αυριο στον Ιταλο να απαντησει.
- These users thanked the author icue for the post:
- sakis_the_fraud
Δάκτυλος της Βίρνας το σαμποτάζ στις μεταγραφές.YagosDrakos έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 11:22 Πληροφορία από γνωστό δημοσιογράφο που μου ανέφερε ότι κολλάει του Μορο, αλλά ταυτόχρονα χαλάει και του fitz-jim... Δύσκολα είμαστε για τις υποθέσεις των χαφ, στραβωσαν πολλές περιπτώσεις
- loukas karadimos
σιχαμα λεμε τον αγιαξPolichni1926 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 12:34ποιος ειναι ο αφανας ? τον φιτζ τζιμ λεμε σιχαμα?loukas karadimos έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 12:32 παντως απ οτι ακουστηκε προτιμω τον αφανα απ το σιχαμα του αμστερνταμ
λαφρυ κανταρι, γρηγορα, καθετα με παιδεια
οτι ακριβως μας λειπει
ναι αυτος ο φιντο ντιντο, αυτος εμενα μαρεσει
- These users thanked the author loukas karadimos for the post:
- omerta76
6 μέρες 3 παικτες; Να το δω και να μην το πιστέψω...Βασικά δεν το πιστεύω,θαύμα μοιάζει να έρθουν οι 2...
- These users thanked the author joshua for the post:
- Developer4
οχι για τον πρωτο στοχο, αν γι αυτον δινουν τοσα για τον 2ο στοχο ποσα?anaximandros4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 12:26μπαρδόν, 25+5 για Ντέλια είναι ?george188 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 11:56Αναφορά της A bola που λεει οτι ειναι 2η εναλλακτική βασικα και οτι αυτοι για την πρωτη δινουν 25+5. Με αυτα τα νουμερα δεν βλεπω πως θα ερθουν για ντελιαMaklaz έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 11:43 Το πορτοκαλί για Ντελια και sporting, περσινά ξινά σταφύλια λέω εγώ και βάζουν πάλι στο τρυπακι τον κόσμο μια μέρα πριν το ματς![]()
Το μαρακι σε 5 μερες θα πρεπει να υπογραψει για 2-3 συμβολαια και ισως καποιο loan fee ή ποσο μεταγραφης; Εγκεφαλικο θα παθει 

- ProGrammerG4
Καλησπέρα παιδία!
Πρώτη φορά γράφω στο forum όμως παρακολουθώ χρόνια, επιτυχίες και τίτλους στην ομαδάρα μας εύχομαι!
Όσον αφορά Μαυροπάνο πιστέυω ότι ισχύουν αυτά που γράφει ο Μπούζας, το θέμα είναι υπάρχει περίπτωση να είναι τόσο καλά συνεννοημένοι όλοι οι αρδ ώστε να προωθούν όλοι συντονισμένα τον Vogliacco για να ρίξουν στάχτη στα μάτια;;;
Δύσκολο μου ακούγεται...

Πρώτη φορά γράφω στο forum όμως παρακολουθώ χρόνια, επιτυχίες και τίτλους στην ομαδάρα μας εύχομαι!
Όσον αφορά Μαυροπάνο πιστέυω ότι ισχύουν αυτά που γράφει ο Μπούζας, το θέμα είναι υπάρχει περίπτωση να είναι τόσο καλά συνεννοημένοι όλοι οι αρδ ώστε να προωθούν όλοι συντονισμένα τον Vogliacco για να ρίξουν στάχτη στα μάτια;;;
Δύσκολο μου ακούγεται...

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω τόσα χρόνια είναι πως μπορεί να επηρεάσει το αγωνιστικό κομμάτι η ενδεχόμενη μεταγραφή ενός παίχτη μια μέρα πριν τον αγώνα και κάθε φορά ακούμε ότι οποιαδήποτε ανακοίνωση θα μετατεθεί για την επόμενη μέρα…
- Panx Romana
Νομίζω ότι μετά το παιχνίδι με τους Κροατες το τριήμερο που ακολουθεί θα γίνουν γνωστές οι κινήσεις της ΠΑΕ
Καθαρίστε λίγο το μυαλό σας
Ο Σαββίδης έρχεται πλέον σε κάθε παιχνίδι μαζί του κι ο Γιώργος
Πιστεύω ότι θέλουν να αφήσουν την ομάδα συγκεντρωμένη μετά την καταιγίδα Ζαφείρη γιατί εδώ και δέκα τουλάχιστον μέρες όλος ο οργανισμός ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα
Δεν γίνεται να βάλουν τέτοιο αυτογκόλ παρουσία Σαββίδη
Εμενα αυτή η ησυχία γύρω από την ονοματολογία δεν με προβληματίζει καθόλου το αντίθετο μάλιστα . Έχω την αίσθηση ότι θα έρθουν και παίκτες που θα μας καλύψουν τόσο σαν ονόματα όσο και σαν ικανότητες και μάλιστα σε περισσότερες από τρεις θέσεις
Δεν έχω καμία πληροφορία απλά καταθέτω την αίσθηση μου.
Καθαρίστε λίγο το μυαλό σας
Ο Σαββίδης έρχεται πλέον σε κάθε παιχνίδι μαζί του κι ο Γιώργος
Πιστεύω ότι θέλουν να αφήσουν την ομάδα συγκεντρωμένη μετά την καταιγίδα Ζαφείρη γιατί εδώ και δέκα τουλάχιστον μέρες όλος ο οργανισμός ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα
Δεν γίνεται να βάλουν τέτοιο αυτογκόλ παρουσία Σαββίδη
Εμενα αυτή η ησυχία γύρω από την ονοματολογία δεν με προβληματίζει καθόλου το αντίθετο μάλιστα . Έχω την αίσθηση ότι θα έρθουν και παίκτες που θα μας καλύψουν τόσο σαν ονόματα όσο και σαν ικανότητες και μάλιστα σε περισσότερες από τρεις θέσεις
Δεν έχω καμία πληροφορία απλά καταθέτω την αίσθηση μου.
- These users thanked the author Panx Romana for the post:
- vasgias
-
θα την χαμπαριασει ο τσαλοφ οταν θα βλεπει βασικο τον μυθου σε καποια παιχνιδια και αλλαγη στον γιακουμακι ο μυθου παλι
- These users thanked the author tsaousila1234 for the post:
- sakis_the_fraud
- ΑποστόληςΑ
Αυτό το: Ένας δημοσιογράφος, ή ένας που ξέρει μου ειπε κλπ, παρακαλώ να σταματήσει.
Κι εγώ μπορεί να γράψω ότι κάποιος μου είπε ότι θα πάρουμε Μαυροπάνο, Κραλ και Μανέ. Αυτοί που διαβάζουν όμως δεν γνωρίζουν την αξιοπιστία της πληροφορίας και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να παραπληροφορούνται.
Κι εγώ μπορεί να γράψω ότι κάποιος μου είπε ότι θα πάρουμε Μαυροπάνο, Κραλ και Μανέ. Αυτοί που διαβάζουν όμως δεν γνωρίζουν την αξιοπιστία της πληροφορίας και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να παραπληροφορούνται.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 4):
- Maklaz, sakis_the_fraud, Panx Romana, Athens
Παιδιά έχουμε ζήσει σε μια μέρα να έρχονται Βιερίνια Μαουρισιο και εκείνος ο αληταμπουρας ο Λατίνος στόπερ που δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομα του. Ολα γίνονται θέληση και αποφασιστικότητα να υπάρχει.
- These users thanked the author Dio-4 for the post:
- sakis_the_fraud
- nikos_algio
Ο Περουβιανός Ζαμπράνο
- These users thanked the author nikos_algio for the post (total 4):
- Dio-4, Developer4, sakis_the_fraud, TylerDurden
-
Δεν προχωράει η μεταγραφή Μανέ στον Ολυμπιακό. Έτσι είπα να το πετάξω....