Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Το πορτοκαλί για Ντελια και sporting, περσινά ξινά σταφύλια λέω εγώ και βάζουν πάλι στο τρυπακι τον κόσμο μια μέρα πριν το ματς 

- These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
- warmeater, sakis_the_fraud
- FreeWatcher
Δεν ειρωνεύομαι το παλικάρι.Polichni1926 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 11:41θελεις πληροφοριες γιατι εσπαγες χθες για πληροφοριες και εκραζες οποιο παιδι δεν εδινε πληροφοριες και μιλουσε για κατι αλλο αλλα τωρα που δινει πληροφορια το παιδι και δεν σου αρεσει τον κοροιδευεις και τον ειρωνευεσαι . λιγο τοξικουλης εισαι ρε αδερφακι μουFreeWatcher έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 11:38Μήπως πουλιέται τελικά ο Ντέλιας, φεύγει ο Λούτσε από τον ΠΑΟΚ κ ο Ιβάν από Ελλάδα?YagosDrakos έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 11:22 Πληροφορία από γνωστό δημοσιογράφο που μου ανέφερε ότι κολλάει του Μορο, αλλά ταυτόχρονα χαλάει και του fitz-jim... Δύσκολα είμαστε για τις υποθέσεις των χαφ, στραβωσαν πολλές περιπτώσεις
Οι αρδ της «εποχής» μας παίζουν πολλούς βρώμικους ρόλους πλην της ενημέρωσης. Μέχρι κ στα κατασκευαστικά μπήκαν…
Φήμες κ σανό Αθηνέζων αν θέλω έχω πολλές πηγές να βρω. Εδώ μέσα μπαίνω για ΠΑΟΚ.
- These users thanked the author FreeWatcher for the post (total 3):
- NIKOS1972, paoki19, Unpsofable78
Αναφορά της A bola που λεει οτι ειναι 2η εναλλακτική βασικα και οτι αυτοι για την πρωτη δινουν 25+5. Με αυτα τα νουμερα δεν βλεπω πως θα ερθουν για ντελιαMaklaz έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 11:43 Το πορτοκαλί για Ντελια και sporting, περσινά ξινά σταφύλια λέω εγώ και βάζουν πάλι στο τρυπακι τον κόσμο μια μέρα πριν το ματς![]()
Στο "πληροφορία από γνωστό δημοσιογράφο" σταμάτησα να διαβάζω.YagosDrakos έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 11:22 Πληροφορία από γνωστό δημοσιογράφο που μου ανέφερε ότι κολλάει του Μορο, αλλά ταυτόχρονα χαλάει και του fitz-jim... Δύσκολα είμαστε για τις υποθέσεις των χαφ, στραβωσαν πολλές περιπτώσεις
Ουρμπανσκι δεν είναι ι εκλεκτός τελικά; Κάθε μέρα αλλάζουμε εκλεκτούς;
- These users thanked the author paoki19 for the post (total 2):
- Dimitris_L4, warmeater
-
Έχει ανεβάσει στο fb ο Μπουζας ότι ο Ταισον λόγω σοβαρού οικογενειακου προβλήματος σκέφτεται να φύγει. Ξέρει κανείς κάτι? Ελπίζω να μην ισχύει
- These users thanked the author YagosDrakos for the post:
- sakis_the_fraud
- Dimitris_L4
Ο Διαμαντόπουλος στην εκπομπή του μόλις είπε, περιμένετε να δείτε και το στόπερ του ΠΑΟΚ μέχρι τέλη του μήνα, μετά τον Ζαφείρη…
- These users thanked the author Dio-4 for the post:
- sakis_the_fraud
Μήπως να σταματήσεις να είσαι κομπλεξικός και ειρωνικός?FreeWatcher έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 11:38Μήπως πουλιέται τελικά ο Ντέλιας, φεύγει ο Λούτσε από τον ΠΑΟΚ κ ο Ιβάν από Ελλάδα?YagosDrakos έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 11:22 Πληροφορία από γνωστό δημοσιογράφο που μου ανέφερε ότι κολλάει του Μορο, αλλά ταυτόχρονα χαλάει και του fitz-jim... Δύσκολα είμαστε για τις υποθέσεις των χαφ, στραβωσαν πολλές περιπτώσεις
Τα παιδιά που δίνουν πληροφορίες δεν κάνουν τις μεταγραφές. Αν δεν τον πιστεύεις οκ, γιατι κράζεις όμως?
Αν θέλεις μόνο σιγουριά, τράβα να κανεις F5 στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ.
- These users thanked the author paokspren for the post (total 4):
- Polichni1926, George Best4, Developer4, theo G4
-
μακαρι θα πω γιατι ενα αγχος μας επιασεDio-4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 12:23 Ο Διαμαντόπουλος στην εκπομπή του μόλις είπε, περιμένετε να δείτε και το στόπερ του ΠΑΟΚ μέχρι τέλη του μήνα, μετά τον Ζαφείρη…
-
μπαρδόν, 25+5 για Ντέλια είναι ?george188 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 11:56Αναφορά της A bola που λεει οτι ειναι 2η εναλλακτική βασικα και οτι αυτοι για την πρωτη δινουν 25+5. Με αυτα τα νουμερα δεν βλεπω πως θα ερθουν για ντελιαMaklaz έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 11:43 Το πορτοκαλί για Ντελια και sporting, περσινά ξινά σταφύλια λέω εγώ και βάζουν πάλι στο τρυπακι τον κόσμο μια μέρα πριν το ματς![]()
Γιατί το θεωρείς χαζό φίλε; Πιστεύεις ταιριάζει ο παίκτης;Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 12:19 Ουρμπανσκι με 3 μυρια , το θεωρω χαζο να μν ασχοληθουμε κ εμεις!!!
Ρε αφήστε τις σάλτσες και φέρτε 3 σοβαρούς παίκτες στόπερ χαφ και φορ ρε.
ΡΕ!
Αιντε. Έχουν γίνει τα νεύρα μας κρόσια. Ο εκλεκτός και ο εκλεκτός και ο τάδε εκλεκτός και ο δείνα εκλεκτός.
Θα πάμε σε νευρο-ψυχο-ψυχιατρο-σουξουμουξο-λόγους και θα τους γλεντάμε, δεν θα ξέρουν από που να πιάσουν το νήμα της παράνοιας μας.
ΡΕ!
Αιντε. Έχουν γίνει τα νεύρα μας κρόσια. Ο εκλεκτός και ο εκλεκτός και ο τάδε εκλεκτός και ο δείνα εκλεκτός.
Θα πάμε σε νευρο-ψυχο-ψυχιατρο-σουξουμουξο-λόγους και θα τους γλεντάμε, δεν θα ξέρουν από που να πιάσουν το νήμα της παράνοιας μας.
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 7):
- Polichni1926, theodorsalonika, Kevin, Nassos, PAOKevolution, tonipap801, giaxxo
- loukas karadimos
παντως απ οτι ακουστηκε προτιμω τον αφανα απ το σιχαμα του αμστερνταμ
λαφρυ κανταρι, γρηγορα, καθετα με παιδεια
οτι ακριβως μας λειπει
οτι ακριβως μας λειπει
- These users thanked the author loukas karadimos for the post:
- giaxxo
-
ποιος ειναι ο αφανας ? τον φιτζ τζιμ λεμε σιχαμα?loukas karadimos έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 12:32 παντως απ οτι ακουστηκε προτιμω τον αφανα απ το σιχαμα του αμστερνταμ
οτι ακριβως μας λειπει