Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Γενικα δε θεωρω αξιοπιστους τους δημοσιογραφους του ΠΑΟΚ. Τα παιδια μιλησαν για μεταγραφη επιπεδου αεροδρομιου. Ο παικτης αυτος δεν ανηκει στην κατηγορια αυτη. Μπορει να αποδειχτει λιρα 100, τυπου Κρεσπο. Σιγουρα δεν ταιριαζει με τις περιγραφες.
These users thanked the author black_star_ninja for the post (total 4):
Azrael, Maklaz, Kabamaru11, sakis_the_fraud
Polichni1926

Δημοσίευση από Polichni1926 »

icue έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:33
Polichni1926 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:30
icue έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:22 Ασχετα με την αξια του παικτη, προσπαθω να καταλαβω τι κακο εχει να παρεις δανεικο παικτη. Χιλιες φορες να ηταν δανεικοι τοσοι και τοσοι που φορτωθηκαμε με 3 και 4 χρονια συμβολαιο. Πλην του Ολιβειρα που ηταν εξ αρχης να χαμε να λεγαμε η ρητρα, ποτε ηθελε η ΠΑΕ (οχι εμεις) να κρατησει εναν δανεικο και δεν το εκανε;
θα ελεγα ποτε αλλα επειδη δεν θυμαμαι στο 100% θα πω σχεδον ποτε η παε δεν εχει κρατησει δανεικο μετα με αγορα
Που να θελει. Τον Σαστρε και τον Μειτε τους θελαμε τους κρατησαμε.
τον μειτε τον ξαναπηρες δανεικο μισο χρονο ακομα επειτα απο μιση χρονια που δεν συμφωνησες μαζι του και μετα τον εκλεισες .για τον σαστρε δεν θυμαμαι αν ειχε ερθει δανεικος
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Αν θυμάμαι καλά έχουν πει ότι η ομάδα του χαφ δεν χειρίστηκε καλά το θέμα του παίκτη και από εκεί που ήταν για δανεισμό ίσως τελικά να είναι αγορά.
Το συμβόλαιο του Urbanski λήγει το 26, απο την άλλη του Moro το 27.
Πάντως μόνο απαρατήρητοι δεν περνάνε και οι 2.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Μάλλον τον Moro εννοεί.
feria

Δημοσίευση από feria »

ΑΝΤΙ - ΖΑΦΕΙΡΗΣ 2
Εκτός από Νταλάρα, ο αντί - Ζαφείρης ακούει μήπως και εναλλακτικό ροκ;

https://epobookgr.blogspot.com/2025/08/2_58.html
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Moro στην φωτια;
These users thanked the author DimitrisS for the post (total 6):
Mīngus, tonipap801, PAOKARA DEPO, astral, sakis_the_fraud, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

george188 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:42
JohnDag έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:36
george188 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:23 Kαιμε ονόματα και παίκτες πριν καν δουμε τι παικτης ειναι
Ωραία λογική ρε Γιώργο.

Δηλαδή πέρσι πάλι κάποιοι τους έβλεπαν παικταράδες όλους. Ακόμα και για τον Μπακαγιόκο διαβάσαμε ύμνους εδώ μέσα.

Ποσοστό επιτυχίας στις μεταγραφές; 10%.

Εντάξει, άμα θέλετε να υπάρχει το φόρουμ για να λέτε κάποιοι ότι "όλοι όσοι φέρνει ο ΠΑΟΚ είναι παικταράδες και όλοι όσους παίρνουν οι άλλοι είναι σαπάκια" ε καθίστε να τα λέτε μόνοι σας να χαίρεστε.

Και δεν πάει σε σένα προσωπικά όλο αυτό, αφορμή παίρνω από το σχόλιο σου.

Εγώ δεν θα κουράσω άλλο, ότι είχα να πω για τον παίκτη το είπα.

Θα τα δούμε στο "χόρταρι" τα υπόλοιπα αν και εφόσον έρθει.
Κατσε ρε συ John ειπα εγω οτι ειναι παικταρας? ξαναλεω, εχουμε εστω μιση εικονα του παικτη εδω μεσα? γιατι διαβασα για ιταλο καργα, ειναι δηλαδη οκ αυτο? Και επειδη σε μενα απαντησες και ας το λες γενικα, εγω δεν ειμαι της λογικης οτι οι αλλοι παιρνουν σαπακια και ο ΠΑΟΚ παικταραδες αλλα δεν ειμαι και της λογικης οτι με το που ακουσω ονομα να τον βγάλω Ιταλο καργα
Γιώργο δεν μπορείτε να μετακινείτε συνέχεια τα γκολποστ.

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται στόπερ ηγέτη. Αυτό λέμε από την αρχή της μεταγραφικής ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως.

Αν εσύ πιστεύεις ότι το βιογραφικό αυτού του παίκτη είναι βιογραφικό στόπερ ηγέτη, εντάξει ρε φίλε. Διαφωνούμε.

Από κει και πέρα, ξαναλέω ότι το ξέρω ότι σας σοκάρει αυτό, αλλά κάποιοι από εμάς ασχολούμαστε με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο γενικότερα πέρα από τον ΠΑΟΚ.

Βλέπουμε αγώνες, έχουμε προσβαση σε στατιστικά και γενικά την ψάχνουμε την φάση.

Είμαστε επαγγελματίες; ΌΧΙ
Έχει κάποια βαρύτητα παραπάνω η γνώμη μας; ΌΧΙ
Έχουμε κάνει λάθη σε εκτιμήσεις; ΝΑΙ

Παρόλα αυτά, εγώ και 2-3 ακόμα την γνώμη των οποίων εμπιστεύομαι ποδοσφαιρικά (όλοι ξέρουμε ποιοι είναι), 9 στις 10 φορές συμφωνούμε. Και κυρίως στις αρνητικές κρίσεις συχνά έχουμε δίκιο.

Δεν τα βγάζουμε θέλω να πω κάποια πράγματα από το κεφάλι μας και δεν είμαστε μονίμως αρνητικοί.

Το αντίθετο θα έλεγα και μάλιστα προσωπικά τις περισσότερες λάθος κρίσεις τις έχω κάνει όταν είχα θετική άποψη για παίκτη (ΜΑ, Τισουντάλι) παρά αρνητική. Γιατί επικράτησε ο οπαδός αντί της ποδοσφαιρικής λογικής.
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Mīngus έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:48 Μάλλον τον Moro εννοεί.
Και γιατί όχι και τους 2, έτσι ώστε να μην βγεις ξανά στην αγορά το επόμενο καλοκαίρι για να καλύψεις το κενό του Οζντοεφ.... λέω εγώ τώρα :mrgreen:
black death

Δημοσίευση από black death »

Για moro εκανε πισω η κουλα γιατι ζηταγαν 5 εκ νομιζω.
Για εμας δεν ειχε ακουστει ποτέ. Εκτος αν ασχολείται παλι η κουλα και το βγαλανε και για μας.
Για ουρμπανσκι ξέρουμε οτι υπηρξε ενδιαφερον.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

embuji έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:20 Αρα το γλυκο... ηταν ζελεδακια; Εγω ελπιζω σε κατι καλυτερο.
Γιατί ρε άσχημα είναι τα αρκουδάκια Haribo,
και οι μικρές coca colitses τα σπάνε.
These users thanked the author theo G4 for the post:
embuji
Polichni1926

Δημοσίευση από Polichni1926 »

kz1111 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:37 Αρα παμε και για αλλον Ελληνα στα χαφ?
εγω νομιζω οτι εννοει καποιον τιτλο τραγουδιου πχ στον σταθμο του μοναχου ,οποτε παμε σε παικτη απο ομαδα του μοναχου ας πουμε
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

george188 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:23 Kαιμε ονόματα και παίκτες πριν καν δουμε τι παικτης ειναι
Ωραία λογική ρε Γιώργο.

Δηλαδή πέρσι πάλι κάποιοι τους έβλεπαν παικταράδες όλους. Ακόμα και για τον Μπακαγιόκο διαβάσαμε ύμνους εδώ μέσα.

Εντάξει, άμα θέλετε να υπάρχει το φόρουμ για να λέτε κάποιοι ότι "όλοι όσοι φέρνει ο ΠΑΟΚ είναι παικταράδες και όλοι όσους παίρνουν οι άλλοι είναι σαπάκια" ε καθίστε να τα λέτε μόνοι σας να χαίρεστε.

Βέβαια φέτος είναι άλλο το τιμ. Άλλωστε αυτό δεν είναι ο ρόλος των σκαουτερ, να βλέπουν κάτι που δε βλέπουμε οι υπόλοιποι? Εντωμεταξύ, ουτε ένας δεν τον είπε παιχταρά, ολοι άχρηστο τον έχουν βγάλει και κάποιοι κρατάνε σταση αναμονής.
Ε ουτε να υπάρχει το φόρουμ μονο για να χλευαζουμε την ΠΑΕ και τις επιλογές της γίνεται.
These users thanked the author Nassos for the post:
Unpsofable78
icue

Δημοσίευση από icue »

Τωρα να μην κοροιδευομαστε. Βιογραφικα κρινουμε. Δεν εχουμε εικονα απο τους περισσοτερους παικτες. Ενταξει βγαινουν και καποιοι που τους εχουν δει σε 2 ματς και βγαζουν συμπερασμα οκ, ακουγονται.

Το βιογραφικο του Ιταλου δεν ειναι καλο. Αυτο ειναι το μονο δεδομενο.

Και οσον αναφορα το σκαουτινγκ, αν παρεις εναν παικτη με μετριο βιογραφικο και σου βγει εχει κανει καλα την δουλεια της και αντιθετα αν παρεις εναν παικτη με καλο βιογραφικο και δεν σου βγει την εχει κανει λαθος. Γιατι το σκαουτινγκ ειναι για να βλεπει παραμετρους που δεν υπαρχουν στα νουμερα. Αυτα τα βλεπουμε και εμεις.

Το αν ενας παικτης πχ επηρεαστεί απο ενα λαθος που θα κανει και θα τρεμει στο υπολοιπο του αγωνα ή θα το ξεχασει μεσα σε ενα λεπτο, ειναι κατι που δεν καταγραφεται σε καμια στατιστικη. Μονο αν τον εχεις δει σε ικανο δειγμα αγωνων μπορεις να το ξερεις.

@Polichni1926 Με την Μπενφικα ειχαμε συμφωνησει και την πρωτη χρονια. Θεμα του Μειτε ηταν που δεν ηρθε. Ο Σαστρε ηταν δανεικος απο την Μαγιορκα
These users thanked the author icue for the post (total 5):
Nassos, FreeWatcher, Polichni1926, sakis_the_fraud, Unpsofable78
george188

Δημοσίευση από george188 »

JohnDag έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:50
george188 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:42

Ωραία λογική ρε Γιώργο.

Κατσε ρε συ John ειπα εγω οτι ειναι παικταρας? ξαναλεω, εχουμε εστω μιση εικονα του παικτη εδω μεσα? γιατι διαβασα για ιταλο καργα, ειναι δηλαδη οκ αυτο? Και επειδη σε μενα απαντησες και ας το λες γενικα, εγω δεν ειμαι της λογικης οτι οι αλλοι παιρνουν σαπακια και ο ΠΑΟΚ παικταραδες αλλα δεν ειμαι και της λογικης οτι με το που ακουσω ονομα να τον βγάλω Ιταλο καργα
Γιώργο δεν μπορείτε να μετακινείτε συνέχεια τα γκολποστ.

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται στόπερ ηγέτη. Αυτό λέμε από την αρχή της μεταγραφικής ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως.

Αν εσύ πιστεύεις ότι το βιογραφικό αυτού του παίκτη είναι βιογραφικό στόπερ ηγέτη, εντάξει ρε φίλε. Διαφωνούμε.

Από κει και πέρα, ξαναλέω ότι το ξέρω ότι σας σοκάρει αυτό, αλλά κάποιοι από εμάς ασχολούμαστε με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο γενικότερα πέρα από τον ΠΑΟΚ.

Βλέπουμε αγώνες, έχουμε προσβαση σε στατιστικά και γενικά την ψάχνουμε την φάση.

Είμαστε επαγγελματίες; ΌΧΙ
Έχει κάποια βαρύτητα παραπάνω η γνώμη μας; ΌΧΙ
Έχουμε κάνει λάθη σε εκτιμήσεις; ΝΑΙ

Παρόλα αυτά, εγώ και 2-3 ακόμα την γνώμη των οποίων εμπιστεύομαι ποδοσφαιρικά (όλοι ξέρουμε ποιοι είναι), 9 στις 10 φορές συμφωνούμε. Και κυρίως στις αρνητικές κρίσεις συχνά έχουμε δίκιο.

Δεν τα βγάζουμε θέλω να πω κάποια πράγματα από το κεφάλι μας και δεν είμαστε μονίμως αρνητικοί.

Το αντίθετο θα έλεγα και μάλιστα προσωπικά τις περισσότερες λάθος κρίσεις τις έχω κάνει όταν είχα θετική άποψη για παίκτη (ΜΑ, Τισουντάλι) παρά αρνητική. Γιατί επικράτησε ο οπαδός αντί της ποδοσφαιρικής λογικής.
John αν εχεις αποψη προσωπικα για τον παικτη και τον εχεις δει δεν εχω καμια διάθεση να αμφισβητήσω την αποψη σου, το point μου αλλο είναι και δεν μετακινώ κανενα γκολποστ. Και εγω ασχολούμαι με το ευρωπαικό ποδόσφαιρο και μπορει να ξέρω 5 πραγματα για καποιον ή μπορει και όχι. Το point μου ηταν συγκεκριμενο και μιλησα για Ιταλο καργα, αν εσυ με τις γνώσεις σου για τον παικτη τον θεωρεις αυτο απολυτα σεβαστο, επιτρεψε ,ου μιας και ακομα εγω ΔΕΝ εχω εικονα να μην τον βγαλω ιταλο καργα.

Τα υπολοιπα για το αν εισαι αρνητικος ή θετικός δεν τα κρίνω ουτε τα κατακρίνω μιας και εκτιμω την ποδοσφαιρική σου άποψη είτε συμφωνω είτε διαφωνω, δεν εισαι χθεσινος εδω και καταθετεις την αποψη σου τεκμηριωμενα. Δεν σε ειπα ποτε γκρινιάρη ή αρνητικό, ουτε εγω πεταω τη σκουφια μου απο το γεγονος οτι ακομα δεν εκλεισαν οι τρυπες και ο ζαφειρης θα ερθει Γενάρη, αλλα οταν στο πρωτο ονομα διαβαζω Ιταλος καργας ε απο τη μερια μου και γω δεν το δεχομαι γιατι εχω καεί απο το χυλό οχι μονο απο σαπάκια αλλα και απο παικτες που στο μυαλο μου ηταν σαπακια και εν τελει αποδείχτηκαν καλοι. Και μιλαω για μενα, οχι για αλλους
These users thanked the author george188 for the post (total 3):
Nassos, theo-drama, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Τον Moro εννοεί το epobook ξεκάθαρα.

Μακάρι να ισχύει, το γεγονός ότι έβγαλαν πρώτοι το θέμα του Ζαφ τους δίνει credibility.

Αυτός ναι, είμαι απόλυτα θετικός.

Πολλές συμμετοχές σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας σε καλά έως πολύ καλά πρωταθλήματα (Κροατία, Ρωσία, Ιταλία), έχει φοβερό ball retention (πολύ σημαντικό για τον τρόπο που παίζουμε) και καλύπτει και το 6 και το 8 με επιτυχία.

Τέτοιους παίκτες χρειαζόμαστε.
These users thanked the author JohnDag for the post (total 10):
makispaspartou, Nassos, Maklaz, Logistis, george188, thanos-xanthi, kaltirim, Kabamaru11, sakis_the_fraud, lnlnx
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”