Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ασχετα με την αξια του παικτη, προσπαθω να καταλαβω τι κακο εχει να παρεις δανεικο παικτη. Χιλιες φορες να ηταν δανεικοι τοσοι και τοσοι που φορτωθηκαμε με 3 και 4 χρονια συμβολαιο. Πλην του Ολιβειρα που ηταν εξ αρχης να χαμε να λεγαμε η ρητρα, ποτε ηθελε η ΠΑΕ (οχι εμεις) να κρατησει εναν δανεικο και δεν το εκανε;
- john4serres
Ελπίζω να είναι φάρσα ή μπλόφα του Ιταλού.
- These users thanked the author john4serres for the post (total 3):
- paoki19, Outsider1926, blackzi
Είναι παράδοξο πόσο εύκολα απογοητευεστε μερικοί με ένα όνομα που βγάζουν οι αρδ, ενώ πριν λίγες ώρες τα παιδιά που έχουν τις πληροφορίες μιλούσαν για μεγάλες κινήσεις...
Λίγο υπομονή βρε αλάνια και απογοητευομαστε όλοι μαζί στις 2 Σεπτεμβρίου...
Λίγο υπομονή βρε αλάνια και απογοητευομαστε όλοι μαζί στις 2 Σεπτεμβρίου...
-
Δεν θέλω να σκεφτώ ότι και κάποιοι εδώ μέσα μας κοροϊδεύουν. Παίζοντας με την τρέλα μας. Θέλω να πιστεύω ότι ίσως έχουν πέσει θύματα παραπληροφόρησης...
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δεν πάμε για Gigot λέω εγώ;
Ρίσκο αλλά αν σου βγει, βρήκες τον ηγέτη της άμυνας σου.
Ρίσκο αλλά αν σου βγει, βρήκες τον ηγέτη της άμυνας σου.
'H τα ΑΡΔ λενε μαλακιες. Ειναι και αυτο σεναριο.Paok1926 + male-sykies έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:23 Δεν θέλω να σκεφτώ ότι και κάποιοι εδώ μέσα μας κοροϊδεύουν. Παίζοντας με την τρέλα μας. Θέλω να πιστεύω ότι ίσως έχουν πέσει θύματα παραπληροφόρησης...
Δεν στέκει κάποιοι να έχουν πληροφορίες ότι ήρθε παίκτης προχθές και χθες ήταν στα γραφεία και σήμερα να βγαίνει αυτή η είδηση...εκτός και αν ναυάγησε του παίκτη που ήρθε (υποθέτοντας ότι ήταν στοπερ αυτός που ήρθε)
-
Στόπερ αν δεν μπορείς blackup φέρνεις τον Σλοβένο Σκουλό.
Φορ φέρνεις όποιον από αυτούς που σου έριξαν χυλόπιτα στην αρχή του καλοκαιριού τώρα σου στείλουν μήνυμα στο viber για ποτάκι.
Και χαφ ψωνίζεις μιγά ή Τσέχο.
Φορ φέρνεις όποιον από αυτούς που σου έριξαν χυλόπιτα στην αρχή του καλοκαιριού τώρα σου στείλουν μήνυμα στο viber για ποτάκι.
Και χαφ ψωνίζεις μιγά ή Τσέχο.
- These users thanked the author makispaspartou for the post (total 3):
- Polichni1926, Dimitris_L4, blackzi
-
θα ελεγα ποτε αλλα επειδη δεν θυμαμαι στο 100% θα πω σχεδον ποτε η παε δεν εχει κρατησει δανεικο μετα με αγοραicue έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:22 Ασχετα με την αξια του παικτη, προσπαθω να καταλαβω τι κακο εχει να παρεις δανεικο παικτη. Χιλιες φορες να ηταν δανεικοι τοσοι και τοσοι που φορτωθηκαμε με 3 και 4 χρονια συμβολαιο. Πλην του Ολιβειρα που ηταν εξ αρχης να χαμε να λεγαμε η ρητρα, ποτε ηθελε η ΠΑΕ (οχι εμεις) να κρατησει εναν δανεικο και δεν το εκανε;
Εγω Τζος θα σου πω οτι ξεκαθαρα δεν μου κανει το κλικ αν τελικα κλεισει ο Ιταλος στα στοπερ.joshua έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:01 Οκ εγώ το αναγνωρίζω ότι είμαι γκρινιάρης αλλά πείτε μου εσείς ρε παιδια. Αν κλεισουμε με δανεικο τον Ιταλό,δανεικο χαφ και δεν παρουμε φορ,θα εχει άδικο οποιος πει ότι η μεταγραφή Ζαφειρη είναι μεταγραφή επικοινωνιακου χαρακτήρα και οχι μεταγραφή πλάνου δημιουργίας ενός ροστερ τίτλων;
Και προφανως δε μου το κανει γιατι δε πιστευω οτι με εναν τετοιο ποδοσφαιριστη βαζεις καλο ανταγωνισμο στον Μιχαηλιδη και τον Κεντζιορα, ικανο να ανεβασει το επιπεδο γενικα στην γραμμη των στοπερ. Προφανως μπορει και να βγει λαυρακι, αλλα σιγουρα δε περιμεναμε μια τετοια προσθηκη στα στοπερ. Το "θα τον δουμε στο γηπεδο" ειναι το προφανες.
Νομιζω οτι οι περισσοτεροι εδω αν τους ρωτησεις θα σου πουνε οτι ιδανικα θα επρεπε να ερθει ενας στοπερ ηγετης να κανει διδυμο με τον σταθετοτατο Κεντζιορα και ο Μιχαηλιδης να ειναι το τριτο στοπερ και ο Λοβρεν το τεταρτο. Στο ακουσμα του Ιταλου δε νιωθω οτι θα γινει αυτο.
Τελος παντων ας δουμε που θα καταληξουν.
Ή αν είναι σε κρίσιμο σημείο η διαπραγμάτευση. Άλλωστε η είδηση για τον σέντερ μπακ της Τζένοα βγήκε από Ιταλία. Ίσως ήταν το καλύτερο δώρο για τους ρεπόρτερ ώστε να αφήσουν να περάσει ότι πράγματι υπάρχει ενδιαφέρον και από πίσω ο ΠΑΟΚ να συνεχίζει να κάνει την προσπάθεια του για άλλονxpek20 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:29 Δεν στέκει κάποιοι να έχουν πληροφορίες ότι ήρθε παίκτης προχθές και χθες ήταν στα γραφεία και σήμερα να βγαίνει αυτή η είδηση...εκτός και αν ναυάγησε του παίκτη που ήρθε (υποθέτοντας ότι ήταν στοπερ αυτός που ήρθε)
Απλά το αφήνω εδώ αν θέλετε να περάσουμε την ώρα μας με άλλον έναν γρίφο

https://epobookgr.blogspot.com/2025/08/ ... t_188.htmlΟ Αντί-Ζαφείρης ακούει ... Γιώργο Νταλάρα
Που να θελει. Τον Σαστρε και τον Μειτε τους θελαμε τους κρατησαμε.Polichni1926 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:30θα ελεγα ποτε αλλα επειδη δεν θυμαμαι στο 100% θα πω σχεδον ποτε η παε δεν εχει κρατησει δανεικο μετα με αγοραicue έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:22 Ασχετα με την αξια του παικτη, προσπαθω να καταλαβω τι κακο εχει να παρεις δανεικο παικτη. Χιλιες φορες να ηταν δανεικοι τοσοι και τοσοι που φορτωθηκαμε με 3 και 4 χρονια συμβολαιο. Πλην του Ολιβειρα που ηταν εξ αρχης να χαμε να λεγαμε η ρητρα, ποτε ηθελε η ΠΑΕ (οχι εμεις) να κρατησει εναν δανεικο και δεν το εκανε;
Ω καλα γ@μηθηκε.xpek20 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:32 Απλά το αφήνω εδώ αν θέλετε να περάσουμε την ώρα μας με άλλον έναν γρίφο![]()
https://epobookgr.blogspot.com/2025/08/ ... t_188.htmlΟ Αντί-Ζαφείρης ακούει ... Γιώργο Νταλάρα
Θα γινει εδω "Στην υγεια μας βρε παιδια" τωρα.