Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Απάντηση
icue

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Δημοσίευση από icue »

Ασχετα με την αξια του παικτη, προσπαθω να καταλαβω τι κακο εχει να παρεις δανεικο παικτη. Χιλιες φορες να ηταν δανεικοι τοσοι και τοσοι που φορτωθηκαμε με 3 και 4 χρονια συμβολαιο. Πλην του Ολιβειρα που ηταν εξ αρχης να χαμε να λεγαμε η ρητρα, ποτε ηθελε η ΠΑΕ (οχι εμεις) να κρατησει εναν δανεικο και δεν το εκανε;
george188

Δημοσίευση από george188 »

Kαιμε ονόματα και παίκτες πριν καν δουμε τι παικτης ειναι
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ελπίζω να είναι φάρσα ή μπλόφα του Ιταλού.
These users thanked the author john4serres for the post (total 3):
paoki19, Outsider1926, blackzi
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Είναι παράδοξο πόσο εύκολα απογοητευεστε μερικοί με ένα όνομα που βγάζουν οι αρδ, ενώ πριν λίγες ώρες τα παιδιά που έχουν τις πληροφορίες μιλούσαν για μεγάλες κινήσεις...

Λίγο υπομονή βρε αλάνια και απογοητευομαστε όλοι μαζί στις 2 Σεπτεμβρίου...
These users thanked the author paoki19 for the post (total 3):
george188, embuji, margas
Paok1926 + male-sykies

Δημοσίευση από Paok1926 + male-sykies »

Δεν θέλω να σκεφτώ ότι και κάποιοι εδώ μέσα μας κοροϊδεύουν. Παίζοντας με την τρέλα μας. Θέλω να πιστεύω ότι ίσως έχουν πέσει θύματα παραπληροφόρησης...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Δεν πάμε για Gigot λέω εγώ;
Ρίσκο αλλά αν σου βγει, βρήκες τον ηγέτη της άμυνας σου.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Paok1926 + male-sykies έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:23 Δεν θέλω να σκεφτώ ότι και κάποιοι εδώ μέσα μας κοροϊδεύουν. Παίζοντας με την τρέλα μας. Θέλω να πιστεύω ότι ίσως έχουν πέσει θύματα παραπληροφόρησης...
'H τα ΑΡΔ λενε μαλακιες. Ειναι και αυτο σεναριο.
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

Δεν στέκει κάποιοι να έχουν πληροφορίες ότι ήρθε παίκτης προχθές και χθες ήταν στα γραφεία και σήμερα να βγαίνει αυτή η είδηση...εκτός και αν ναυάγησε του παίκτη που ήρθε (υποθέτοντας ότι ήταν στοπερ αυτός που ήρθε)
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Στόπερ αν δεν μπορείς blackup φέρνεις τον Σλοβένο Σκουλό.
Φορ φέρνεις όποιον από αυτούς που σου έριξαν χυλόπιτα στην αρχή του καλοκαιριού τώρα σου στείλουν μήνυμα στο viber για ποτάκι.
Και χαφ ψωνίζεις μιγά ή Τσέχο.
These users thanked the author makispaspartou for the post (total 4):
Polichni1926, Dimitris_L4, blackzi, sakis_the_fraud
Polichni1926

Δημοσίευση από Polichni1926 »

icue έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:22 Ασχετα με την αξια του παικτη, προσπαθω να καταλαβω τι κακο εχει να παρεις δανεικο παικτη. Χιλιες φορες να ηταν δανεικοι τοσοι και τοσοι που φορτωθηκαμε με 3 και 4 χρονια συμβολαιο. Πλην του Ολιβειρα που ηταν εξ αρχης να χαμε να λεγαμε η ρητρα, ποτε ηθελε η ΠΑΕ (οχι εμεις) να κρατησει εναν δανεικο και δεν το εκανε;
θα ελεγα ποτε αλλα επειδη δεν θυμαμαι στο 100% θα πω σχεδον ποτε η παε δεν εχει κρατησει δανεικο μετα με αγορα
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

joshua έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:01 Οκ εγώ το αναγνωρίζω ότι είμαι γκρινιάρης αλλά πείτε μου εσείς ρε παιδια. Αν κλεισουμε με δανεικο τον Ιταλό,δανεικο χαφ και δεν παρουμε φορ,θα εχει άδικο οποιος πει ότι η μεταγραφή Ζαφειρη είναι μεταγραφή επικοινωνιακου χαρακτήρα και οχι μεταγραφή πλάνου δημιουργίας ενός ροστερ τίτλων;
Εγω Τζος θα σου πω οτι ξεκαθαρα δεν μου κανει το κλικ αν τελικα κλεισει ο Ιταλος στα στοπερ.

Και προφανως δε μου το κανει γιατι δε πιστευω οτι με εναν τετοιο ποδοσφαιριστη βαζεις καλο ανταγωνισμο στον Μιχαηλιδη και τον Κεντζιορα, ικανο να ανεβασει το επιπεδο γενικα στην γραμμη των στοπερ. Προφανως μπορει και να βγει λαυρακι, αλλα σιγουρα δε περιμεναμε μια τετοια προσθηκη στα στοπερ. Το "θα τον δουμε στο γηπεδο" ειναι το προφανες.

Νομιζω οτι οι περισσοτεροι εδω αν τους ρωτησεις θα σου πουνε οτι ιδανικα θα επρεπε να ερθει ενας στοπερ ηγετης να κανει διδυμο με τον σταθετοτατο Κεντζιορα και ο Μιχαηλιδης να ειναι το τριτο στοπερ και ο Λοβρεν το τεταρτο. Στο ακουσμα του Ιταλου δε νιωθω οτι θα γινει αυτο.

Τελος παντων ας δουμε που θα καταληξουν.
kz1111

Δημοσίευση από kz1111 »

xpek20 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:29 Δεν στέκει κάποιοι να έχουν πληροφορίες ότι ήρθε παίκτης προχθές και χθες ήταν στα γραφεία και σήμερα να βγαίνει αυτή η είδηση...εκτός και αν ναυάγησε του παίκτη που ήρθε (υποθέτοντας ότι ήταν στοπερ αυτός που ήρθε)
Ή αν είναι σε κρίσιμο σημείο η διαπραγμάτευση. Άλλωστε η είδηση για τον σέντερ μπακ της Τζένοα βγήκε από Ιταλία. Ίσως ήταν το καλύτερο δώρο για τους ρεπόρτερ ώστε να αφήσουν να περάσει ότι πράγματι υπάρχει ενδιαφέρον και από πίσω ο ΠΑΟΚ να συνεχίζει να κάνει την προσπάθεια του για άλλον
These users thanked the author kz1111 for the post:
xpek20
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

Απλά το αφήνω εδώ αν θέλετε να περάσουμε την ώρα μας με άλλον έναν γρίφο :lol:
Ο Αντί-Ζαφείρης ακούει ... Γιώργο Νταλάρα
https://epobookgr.blogspot.com/2025/08/ ... t_188.html
icue

Δημοσίευση από icue »

Polichni1926 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:30
icue έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:22 Ασχετα με την αξια του παικτη, προσπαθω να καταλαβω τι κακο εχει να παρεις δανεικο παικτη. Χιλιες φορες να ηταν δανεικοι τοσοι και τοσοι που φορτωθηκαμε με 3 και 4 χρονια συμβολαιο. Πλην του Ολιβειρα που ηταν εξ αρχης να χαμε να λεγαμε η ρητρα, ποτε ηθελε η ΠΑΕ (οχι εμεις) να κρατησει εναν δανεικο και δεν το εκανε;
θα ελεγα ποτε αλλα επειδη δεν θυμαμαι στο 100% θα πω σχεδον ποτε η παε δεν εχει κρατησει δανεικο μετα με αγορα
Που να θελει. Τον Σαστρε και τον Μειτε τους θελαμε τους κρατησαμε.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

xpek20 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:32 Απλά το αφήνω εδώ αν θέλετε να περάσουμε την ώρα μας με άλλον έναν γρίφο :lol:
Ο Αντί-Ζαφείρης ακούει ... Γιώργο Νταλάρα
https://epobookgr.blogspot.com/2025/08/ ... t_188.html
Ω καλα γ@μηθηκε.

Θα γινει εδω "Στην υγεια μας βρε παιδια" τωρα.
These users thanked the author DimitrisS for the post:
theo G4
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”