ps: Τουλάχιστον αυτός φαίνεται πλούσιος στο capology, όχι σαν τον ΚεντιραΤσορμπατζόγλου: «Έχει κάνει επίσημη πρόταση για τον Βολιάκο ο ΠΑΟΚ και είναι αισιόδοξος»
sportfm
Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Τρί 26 Αύγ 2025, 10:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- WestBlock4
Άμα ειναι αυτος ο βασικος αμυντικός, το δίδυμο που εχουμε δεν αλλαζει με τπτ.
Πηγαίνετε να δείτε παιχνίδια του στη Πάρμα , τρικυμία.η άμυνα γενικα.
Πηγαίνετε να δείτε παιχνίδια του στη Πάρμα , τρικυμία.η άμυνα γενικα.
Ο μόνος που έπιασε την trollιά. Μάλλον δεν ήταν πετυχημένη.
- These users thanked the author wickerman for the post (total 2):
- WestBlock4, black_star_ninja
Επικοινωνια ο ζαφειρης? απλα επικοινωνια χωρςι να τους νοιαζει η ουσια θα ήταν να πηγαιναν να κλείσουν καποιο ελευθερο γνωστο ονομα, οχι να δωσεις 10 μυρια για το βασικο χαφ της εθνικηςjoshua έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:01 Οκ εγώ το αναγνωρίζω ότι είμαι γκρινιάρης αλλά πείτε μου εσείς ρε παιδια. Αν κλεισουμε με δανεικο τον Ιταλό,δανεικο χαφ και δεν παρουμε φορ,θα εχει άδικο οποιος πει ότι η μεταγραφή Ζαφειρη είναι μεταγραφή επικοινωνιακου χαρακτήρα και οχι μεταγραφή πλάνου δημιουργίας ενός ροστερ τίτλων;
joshua έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:01 Οκ εγώ το αναγνωρίζω ότι είμαι γκρινιάρης αλλά πείτε μου εσείς ρε παιδια. Αν κλεισουμε με δανεικο τον Ιταλό,δανεικο χαφ και δεν παρουμε φορ,θα εχει άδικο οποιος πει ότι η μεταγραφή Ζαφειρη είναι μεταγραφή επικοινωνιακου χαρακτήρα και οχι μεταγραφή πλάνου δημιουργίας ενός ροστερ τίτλων;
Στα 100 χρόνια οι μεταγραφές μας θα είναι όλοι δανεικοί εκτός από το χάφ, που θα είναι η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία μας και θα έρθει τον Γενάρη. Παράνοια.
Τώρα για τον Ιταλό, αν τον πάρουμε μακάρι αν βγει Κρέσπο αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι όνομα που βγήκε από σκάουτινγκ κ προγραμματισμό αυτό. Φτάσαμε τέλος Αυγούστου, σφίξαν οι κώλοι και για μας και γι’ αυτόν και κάποιος μάνατζερ τον πρότεινε.
-
Χωρίς να έχω παρακολουθήσει τον παίκτη, το βιογραφικό του θυμίζει τον επίσης δανεικό Βιετέσκα. Κομπλέ για συμπλήρωμα, αλλά ανεπαρκής για τον ρόλο του ηγέτη της άμυνας.
- Panx Romana
Λογικά σήμερα κατά την διάρκεια της μέρας θα ξεκαθαρίσει το τοπίο
Σύμφωνα με αυτά που ακούγαμε τις προηγούμενες ημέρες για μεγάλο όνομα αμυντικού που σαφέστατα θα πάρει τη φανέλα στο σπίτι του ( αν κατάλαβα τα συμφραζόμενα) δεν πρόκειται για τον Ιταλό τον οποίο δεν γνωρίζω ούτε μπορώ να κρίνω την ποδοσφαιρική του αξία
Επίσης δεν αποκλείω να είναι μανατζερικα παιχνίδια γιατί πλέον πουλάει το όνομα του ΠΑΟΚ
Εκτός αν φύγει ο λοβρεν και πάρουμε 2 στόπερ που δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα
Περιμένουμε
Σύμφωνα με αυτά που ακούγαμε τις προηγούμενες ημέρες για μεγάλο όνομα αμυντικού που σαφέστατα θα πάρει τη φανέλα στο σπίτι του ( αν κατάλαβα τα συμφραζόμενα) δεν πρόκειται για τον Ιταλό τον οποίο δεν γνωρίζω ούτε μπορώ να κρίνω την ποδοσφαιρική του αξία
Επίσης δεν αποκλείω να είναι μανατζερικα παιχνίδια γιατί πλέον πουλάει το όνομα του ΠΑΟΚ
Εκτός αν φύγει ο λοβρεν και πάρουμε 2 στόπερ που δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα
Περιμένουμε
Αρα το γλυκο... ηταν ζελεδακια; Εγω ελπιζω σε κατι καλυτερο.
- These users thanked the author embuji for the post (total 2):
- Polichni1926, theo G4
-
οποτε φανταζομαι τι θα ερθει στα χαφ αν λεγαμε οτι το μπαμ θα ειναι το στοπερ .
-
Δανεικός αμυντικός, δανεικός χαφ. Κάποιος μας δουλεύει μέσα στα μούτρα. Εκτός και αν όλοι μαζί κοροϊδεύουν τους αρδ. Για να δούμε....
Αντί για βόμβες - μανιτάρια βλέπω τον σνου να ανεβάζει δυναμιτάκια και στρακαστρούκες.
Ήταν στους μικρούς της Γιουβέντους πάντως. Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό γιατί και εγω κάτι πιο εκλεκτο θα ήθελα, αλλά ευελπιστώ να είναι επιλογή του σκαουτινγκ και να μας βγει λαβράκι.Iznogoud4 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:16joshua έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:01 Οκ εγώ το αναγνωρίζω ότι είμαι γκρινιάρης αλλά πείτε μου εσείς ρε παιδια. Αν κλεισουμε με δανεικο τον Ιταλό,δανεικο χαφ και δεν παρουμε φορ,θα εχει άδικο οποιος πει ότι η μεταγραφή Ζαφειρη είναι μεταγραφή επικοινωνιακου χαρακτήρα και οχι μεταγραφή πλάνου δημιουργίας ενός ροστερ τίτλων;
Στα 100 χρόνια οι μεταγραφές μας θα είναι όλοι δανεικοί εκτός από το χάφ, που θα είναι η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία μας και θα έρθει τον Γενάρη. Παράνοια.
Τώρα για τον Ιταλό, αν τον πάρουμε μακάρι αν βγει Κρέσπο αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι όνομα που βγήκε από σκάουτινγκ κ προγραμματισμό αυτό. Φτάσαμε τέλος Αυγούστου, σφίξαν οι κώλοι και για μας και γι’ αυτόν και κάποιος μάνατζερ τον πρότεινε.
-
Κάνω μία δήλωση και αποχωρώ για την ώρα: Για όνομα του Θεού όχι δίδυμο Κεντζιόρα-Μιχαηλίδης μέσα στη σεζόν, αν κάποια ανώτερη δύναμη με ακούει ας σώσει τα μάτια μου από αυτό το θέαμα. Με τον Ιταλό ακόμα και να έρθει δεν μου δίνει ασφάλεια ότι θα πάρει τη θέση ενός εκ των δύο, μπορεί να είναι καλός παίκτης, αλλά για να παίξει απευθείας με Λούτσε πρέπει να είναι τοπ. Ένα μεγάλο ωχ πλανάται μέσα στο κεφάλι μου. Παπάδες - Μαυροζώνηδες γλιτώστε με από το κάζο, πείτε ότι είναι επικοινωνιακή τακτική όλο αυτό 
- These users thanked the author Outsider1926 for the post (total 5):
- xpek20, Nassos, embuji, Magpies4, sakis_the_fraud