Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
astral

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Δημοσίευση από astral »

Τσορμπατζόγλου: «Έχει κάνει επίσημη πρόταση για τον Βολιάκο ο ΠΑΟΚ και είναι αισιόδοξος»
sportfm
ps: Τουλάχιστον αυτός φαίνεται πλούσιος στο capology, όχι σαν τον Κεντιρα 😁
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Τρί 26 Αύγ 2025, 10:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author astral for the post:
Kourdos
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Άμα ειναι αυτος ο βασικος αμυντικός, το δίδυμο που εχουμε δεν αλλαζει με τπτ.
Πηγαίνετε να δείτε παιχνίδια του στη Πάρμα , τρικυμία.η άμυνα γενικα.
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

theo G4 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 09:36 Πλάκα κάνει ρε παιδιά.
Ο μόνος που έπιασε την trollιά. Μάλλον δεν ήταν πετυχημένη.
These users thanked the author wickerman for the post (total 2):
WestBlock4, black_star_ninja
george188

Δημοσίευση από george188 »

joshua έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:01 Οκ εγώ το αναγνωρίζω ότι είμαι γκρινιάρης αλλά πείτε μου εσείς ρε παιδια. Αν κλεισουμε με δανεικο τον Ιταλό,δανεικο χαφ και δεν παρουμε φορ,θα εχει άδικο οποιος πει ότι η μεταγραφή Ζαφειρη είναι μεταγραφή επικοινωνιακου χαρακτήρα και οχι μεταγραφή πλάνου δημιουργίας ενός ροστερ τίτλων;
Επικοινωνια ο ζαφειρης? απλα επικοινωνια χωρςι να τους νοιαζει η ουσια θα ήταν να πηγαιναν να κλείσουν καποιο ελευθερο γνωστο ονομα, οχι να δωσεις 10 μυρια για το βασικο χαφ της εθνικης
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Προσωπικά προτιμώ να πάρει λεπτά ο Μπαταούλας από τον να δανειστούμε σέντερ μπακ αυτού του επιπέδου.
These users thanked the author Mīngus for the post (total 2):
xpek20, blackzi
Άβαταρ μέλους
Iznogoud4

Δημοσίευση από Iznogoud4 »

joshua έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:01 Οκ εγώ το αναγνωρίζω ότι είμαι γκρινιάρης αλλά πείτε μου εσείς ρε παιδια. Αν κλεισουμε με δανεικο τον Ιταλό,δανεικο χαφ και δεν παρουμε φορ,θα εχει άδικο οποιος πει ότι η μεταγραφή Ζαφειρη είναι μεταγραφή επικοινωνιακου χαρακτήρα και οχι μεταγραφή πλάνου δημιουργίας ενός ροστερ τίτλων;

Στα 100 χρόνια οι μεταγραφές μας θα είναι όλοι δανεικοί εκτός από το χάφ, που θα είναι η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία μας και θα έρθει τον Γενάρη. Παράνοια.

Τώρα για τον Ιταλό, αν τον πάρουμε μακάρι αν βγει Κρέσπο αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι όνομα που βγήκε από σκάουτινγκ κ προγραμματισμό αυτό. Φτάσαμε τέλος Αυγούστου, σφίξαν οι κώλοι και για μας και γι’ αυτόν και κάποιος μάνατζερ τον πρότεινε.
PaokFiesta

Δημοσίευση από PaokFiesta »

Χωρίς να έχω παρακολουθήσει τον παίκτη, το βιογραφικό του θυμίζει τον επίσης δανεικό Βιετέσκα. Κομπλέ για συμπλήρωμα, αλλά ανεπαρκής για τον ρόλο του ηγέτη της άμυνας.
Άβαταρ μέλους
Panx Romana

Δημοσίευση από Panx Romana »

Λογικά σήμερα κατά την διάρκεια της μέρας θα ξεκαθαρίσει το τοπίο
Σύμφωνα με αυτά που ακούγαμε τις προηγούμενες ημέρες για μεγάλο όνομα αμυντικού που σαφέστατα θα πάρει τη φανέλα στο σπίτι του ( αν κατάλαβα τα συμφραζόμενα) δεν πρόκειται για τον Ιταλό τον οποίο δεν γνωρίζω ούτε μπορώ να κρίνω την ποδοσφαιρική του αξία
Επίσης δεν αποκλείω να είναι μανατζερικα παιχνίδια γιατί πλέον πουλάει το όνομα του ΠΑΟΚ
Εκτός αν φύγει ο λοβρεν και πάρουμε 2 στόπερ που δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα
Περιμένουμε
margas

Δημοσίευση από margas »

theo G4 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:01 Ρε παιδιά με κάνα 10ρι φέρνουμε Καρέτσα ?
Κώστας και αυτός.
με ενα 40αρι ισως το σκεφτει η γκενκ. αλλο επιπεδο ο μικρος
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Αρα το γλυκο... ηταν ζελεδακια; Εγω ελπιζω σε κατι καλυτερο.
These users thanked the author embuji for the post (total 2):
Polichni1926, theo G4
Polichni1926

Δημοσίευση από Polichni1926 »

οποτε φανταζομαι τι θα ερθει στα χαφ αν λεγαμε οτι το μπαμ θα ειναι το στοπερ .
Paok1926 + male-sykies

Δημοσίευση από Paok1926 + male-sykies »

Δανεικός αμυντικός, δανεικός χαφ. Κάποιος μας δουλεύει μέσα στα μούτρα. Εκτός και αν όλοι μαζί κοροϊδεύουν τους αρδ. Για να δούμε....
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Αντί για βόμβες - μανιτάρια βλέπω τον σνου να ανεβάζει δυναμιτάκια και στρακαστρούκες.
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Iznogoud4 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:16

Στα 100 χρόνια οι μεταγραφές μας θα είναι όλοι δανεικοί εκτός από το χάφ, που θα είναι η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία μας και θα έρθει τον Γενάρη. Παράνοια.

Τώρα για τον Ιταλό, αν τον πάρουμε μακάρι αν βγει Κρέσπο αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι όνομα που βγήκε από σκάουτινγκ κ προγραμματισμό αυτό. Φτάσαμε τέλος Αυγούστου, σφίξαν οι κώλοι και για μας και γι’ αυτόν και κάποιος μάνατζερ τον πρότεινε.
Ήταν στους μικρούς της Γιουβέντους πάντως. Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό γιατί και εγω κάτι πιο εκλεκτο θα ήθελα, αλλά ευελπιστώ να είναι επιλογή του σκαουτινγκ και να μας βγει λαβράκι.
Outsider1926

Δημοσίευση από Outsider1926 »

Κάνω μία δήλωση και αποχωρώ για την ώρα: Για όνομα του Θεού όχι δίδυμο Κεντζιόρα-Μιχαηλίδης μέσα στη σεζόν, αν κάποια ανώτερη δύναμη με ακούει ας σώσει τα μάτια μου από αυτό το θέαμα. Με τον Ιταλό ακόμα και να έρθει δεν μου δίνει ασφάλεια ότι θα πάρει τη θέση ενός εκ των δύο, μπορεί να είναι καλός παίκτης, αλλά για να παίξει απευθείας με Λούτσε πρέπει να είναι τοπ. Ένα μεγάλο ωχ πλανάται μέσα στο κεφάλι μου. Παπάδες - Μαυροζώνηδες γλιτώστε με από το κάζο, πείτε ότι είναι επικοινωνιακή τακτική όλο αυτό 😂
These users thanked the author Outsider1926 for the post (total 5):
xpek20, Nassos, embuji, Magpies4, sakis_the_fraud
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”