Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
"Με παρουσια έκπληξη" λένε. Προφανώς αναφέρονται στον Μελά
- These users thanked the author Michael Scott for the post:
- Dimitris_L4
ΟΚ ας υποθεσουμε πως ισχυει αυτο που γραφετε για τον Μαυροπανο και το διαψευσαμε για τα ματια του κοσμου, μονο εμενα δεν μου βγαζει την σιγουρια οτι "γινομαστε φαβορι για πρωταθλημα¨ με αυτην την μεταγραφη οπως το εγραψε ο blackzone? Νιωθω σαν να κρυβεται κατι αλλο πισω απο το στοπερ, καποιος που πιθανον να μην εχει ακουστει καν.
- Dimitris_L4
@blackzone44 φιλε πρωτον σε ευχαριστουμε για την εμημερωση ( οπως κ τα αλλα παιδια) δε θα βαρεθω να το λεω οσο κουραστικο κ αν σας φαινεται...
Ποσο κοντα ειμαστε χαφ κ σεντερ μπακ?? Να περιμενουμε αμεσα κατι ή παμε για μετα το ματς?
Ποσο κοντα ειμαστε χαφ κ σεντερ μπακ?? Να περιμενουμε αμεσα κατι ή παμε για μετα το ματς?
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 2):
- Maklaz, Logistis
Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 19:14Φιλε κανεις λαθος..δεν ειναι φτερο στον ανεμο ο Φιν Τζιμ..παιχταρα τεραστια ειναι...εγω στο μυαλο μου τ θεωρω απιθανο οσο απιθανο θεωρουσα τη μεταγραφη Ζαφειρη...Ασχετα αν ο Ιβαν με διεψευσε..sn0ufel4 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 19:05 Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας αρέσει τόσο σε αυτό τον παίκτη
Έχω βαρεθεί να διαβάζω για 8-10 φτερά στον άνεμο. Νισάφι
Η δεύτερη παράγραφος δε πήγαινε συγκεκριμένα για τον Φίτζ ούτε αρνούμαι πως είναι καλός παίκτης
Από τη στιγμή που έκλεισε ο Ζαφείρης ο ΠΑΟΚ χρειάζεται παίκτη που παίζει πιο χαμηλά στο γήπεδο και όχι ακόμα ένα παίκτη box to box
Ο Λοκονγκα πχ είναι τέτοιος. Ο Κραλ επίσης. Ο Γάλλος ο Φίτζ ο Μποσουαρι ο Ουρμπανσκι ΔΕΝ είναι τέτοιοι παίκτες
- These users thanked the author sn0ufel4 for the post:
- Dimitris_L4
-
Του χαφ δεν ξέρω πόσο κοντά είναι υπήρχε αναμονή για να δουν τι θα γίνει με Ζαφειρη του Σέντερ μπακ άμα όλα πάνε καλά μπορεί και πριν τη ρεβάνς να σκάσει.Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 19:52 @blackzone44 φιλε πρωτον σε ευχαριστουμε για την εμημερωση ( οπως κ τα αλλα παιδια) δε θα βαρεθω να το λεω οσο κουραστικο κ αν σας φαινεται...
- These users thanked the author blackzone44 for the post (total 16):
- Nikodiai, WeWillRockYou, Dimitris_L4, Σουριναμέζος, paoki19, Kirilos_Despotas, Dimpatra, margas, Logistis, trouman and 6 more users
Μη φοράνε τη φανέλα της Εθνικής και τη βγάλουν για να βάλουν του ΠΑΟΚ Ντέλιας, Ζαφείρης κι εμφανιστεί κι ο Μαυροπάνος στο βίντεο θα σας πω εγώ...

- Panx Romana
- Σουριναμέζος
Αν ο Ζαφ έρθει από Γενάρη τότε η έλλειψη ταχύτητας μέχρι τον Γενάρη είναι πιο αισθητή από την έλλειψη κάλυψης του Μεϊτέ (κάτι που θα κληθεί να το κάνει ο Οζντόεφ στον βαθμό που μπορεί, γνωρίζοντας ότι είναι ημίμετρο για τον συγκεκριμένο ρόλο).
Οπότε αν δεν αλλάξει κάτι με Ζαφ, τότε Φιτζ Τζιμ. Με Λοκονγκά όμως από Γενάρη και μετά θα είχαμε ιδανικότερο πάντρεμα χαρακτηριστικών.
Ας δούμε και με τι όρους μπορούν να έρθουν και αν θα υπάρξει νέο όνομα.
Πονοκέφαλος. ΠΑΟΚ είσαι

- Σουριναμέζος
Είχε αναφέρει ότι προτάθηκε και αυτός ναι, αλλά προφανώς δεν είναι ο πρώτος στην λίστα ο οποίος αλλάζει τις ισορροπίες και τα σχετικά
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 3):
- xpek20, Nikodiai, sakis_the_fraud
-
απλα ο ζε πεδρο δεν ειναι παικτης - παντα βαση ονοματος - που λες παω να τα σηκωσω ολα
- These users thanked the author Xlapatsas4 for the post (total 2):
- xpek20, Dimitris_L4
- Dimitris_L4
- ΑποστόληςΑ
Αυτός διαβάζει μάλλον το transferfeed και λέει ότι κάνει ρεπορτάζ. Από εκεί το ανέφερα εγώ χθες πριν το ματςPanx Romana έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 19:46 Στεργιάδης λέει τώρα ότι για το Γαλλακι μείναμε εμείς και ή ραπίντ
Απέρριψε Ρώσους και Άραβες και είπε επίσης ότι πάμε για αγορά