Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από Ettien26 »

Δύσκολα θα πάμε για μεταγραφή με μεγάλο ποσό...και δανεικοί και ελεύθεροι να είναι δεν με χαλάει...
These users thanked the author Ettien26 for the post:
omerta76
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

sn0ufel4 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 19:05 Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας αρέσει τόσο σε αυτό τον παίκτη

Έχω βαρεθεί να διαβάζω για 8-10 φτερά στον άνεμο. Νισάφι
Φιλε κανεις λαθος..δεν ειναι φτερο στον ανεμο ο Φιν Τζιμ..παιχταρα τεραστια ειναι...εγω στο μυαλο μου τ θεωρω απιθανο οσο απιθανο θεωρουσα τη μεταγραφη Ζαφειρη...Ασχετα αν ο Ιβαν με διεψευσε..
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 4):
omerta76, makispaspartou, margas, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Mitsospaoki4 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 18:54 Βερνμπλουμ
Τραυματίστηκε το πληκτρολόγιο

Θλάση στο enter
These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 5):
Dimitris_L4, margas, icue, paok apo epilogi, Anwnimos
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Είμαστε κοντά στην μεγαλύτερη κίνηση όλων των εποχών για την ομάδα μας....χαλάλι οι καθυστερήσεις στο χαφ!!!

Μεγάλε Ιβάν, συνεχίζεις να μας κάνεις ρόμπα και πρώτα εμένα που πίστευα ότι η πολιτική της αυτάρκειας θα συνεχιστεί!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
These users thanked the author omerta76 for the post (total 5):
makispaspartou, nunies4, margas, paok apo epilogi, Polichni1926
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Panx Romana έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 19:07
Taseos έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 17:59 Είναι από τις στιγμές που νοιώθεις ότι το καθήκον σου το έκανες. Παραλάβαμε εναν ΠΑΟΚ με τεράστιο λαό και ως γεννια παραδίδουμε στους νέους έναν ΠΑΟΚ με μεγαλομέτοχο βουνό, με λαό σε κάθε χωριό της χώρας ΠΛΕΟΝ , και με ΟΜΑΔΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΟΜΑΤΗ τίτλους και μεταγραφές ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ που κοιτα τους πάντες ΣΤΑ ΙΣΑ. Κρίμα που πολλοί αγωνιστές που έτρεξαν γι αυτά δεν εδώ μαζί ΜΑΣ. ΓΕΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΟΚΣΑΚΙΑ ΜΟΥ. ΧΑΡΕΙΤΕ ΞΕΧΥΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΠΑΟΚ!

ΑΠΤΟΝ ΒΟΡΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΟΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ!!
:opaokara:
Τι είπες τώρα ρε ντερβισακο
Αφιερωμένο εξαιρετικά σε αυτούς κάπου στα πενήντα
Μπράβο αδερφέ
Respect
Φοβερό ποστ!!
These users thanked the author sourmenetes for the post:
Λεμεσος4
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Мир έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 19:03 Τι είναι αυτός ο Φιτζιμ ρε παιδιά; Τεμέτερον;
Εσύ τόσο καιρό πως μας ξεφύγεις τεμετερον;;;

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
trianta76

Δημοσίευση από trianta76 »

joshua έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 18:55 Το γαλλακι ειναι φτερο στον ανεμο δεν μπορει να ειναι αυτος,δεν μπορει να μην σκεφτονται οτι πρεπει το χαφ να ειναι λιγο πιο 6ρι...
Απ όσο είδα λίγο έχει νεύρο και μπαίνει καλά στις διεκδικήσεις
Είναι γρήγορος με καλό κουβάλημα και καλή πάσα
Και πάνω απ όλα είναι έτοιμος γιατί ήδη παίζει
Δεν ξέρω αν κοιτάνε κάτι καλύτερο, αλλά οι 3 που έχουμε έχουν αργά πόδια
Θέλουμε και γρήγορα
dimitris7777

Δημοσίευση από dimitris7777 »

να εκφράσω μια "αιρετική" άποψη για τον Μαυροπάνο; Εμένα δε μου αρέσει. Το επικοινωνιακό και οι εντυπώσεις δε μ' ενδιαφέρουν. Ούτε μεγάλη ταχύτητα έχει, ούτε την πολύ μπάλα ξέρει. Μπράβο του για την καριέρα που έκανε (τρύπησε το ταβάνι του) αλλά δεν έχει τα χαρακτηριστικά που χρειαζόμαστε. Πέραν του ύψους και ότι είναι γηγενής, στ' άλλα δε θα μας προσθέσει κάτι ιδιαίτερο. Χρειαζόμαστε στόπερ δυναμικό, επιθετικό στο μαρκάρισμα και κυρίως με καλή ΤΑΧΥΤΗΤΑ......με βάση τα οικονομικά δεδομένα που απαιτούνται στην υπόθεση Μαυροπάνου από εμένα είναι όχι και να πω την αλήθεια χάρηκα όταν άκουσα τη διάψευση....
These users thanked the author dimitris7777 for the post:
omerta76
NostalgosTouKagawa

Δημοσίευση από NostalgosTouKagawa »

Ο σαντικ της Σοσιεδαδ ειχε αναφερθει ποτε εδω μεσα;
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

NostalgosTouKagawa έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 19:21 Ο σαντικ της Σοσιεδαδ ειχε αναφερθει ποτε εδω μεσα;
Ποτέ αλλά αγοράστηκε πανάκριβα πριν 3 χρόνια...μόνο σαν δανεικός, αν φύγει ο Τσάλωφ
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

NostalgosTouKagawa έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 19:21 Ο σαντικ της Σοσιεδαδ ειχε αναφερθει ποτε εδω μεσα;
Εγω τον ειχα αναφερει στο τοπικ ποιον θα θελαμε να φερουμε.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

dimitris7777 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 19:20 να εκφράσω μια "αιρετική" άποψη για τον Μαυροπάνο; Εμένα δε μου αρέσει. Το επικοινωνιακό και οι εντυπώσεις δε μ' ενδιαφέρουν. Ούτε μεγάλη ταχύτητα έχει, ούτε την πολύ μπάλα ξέρει. Μπράβο του για την καριέρα που έκανε (τρύπησε το ταβάνι του) αλλά δεν έχει τα χαρακτηριστικά που χρειαζόμαστε. Πέραν του ύψους και ότι είναι γηγενής, στ' άλλα δε θα μας προσθέσει κάτι ιδιαίτερο. Χρειαζόμαστε στόπερ δυναμικό, επιθετικό στο μαρκάρισμα και κυρίως με καλή ΤΑΧΥΤΗΤΑ......με βάση τα οικονομικά δεδομένα που απαιτούνται στην υπόθεση Μαυροπάνου από εμένα είναι όχι και να πω την αλήθεια χάρηκα όταν άκουσα τη διάψευση....
Τι δεν έχει από δυναμισμό επιθετικό μαρκάρισμα και ταχύτητα ο Μαυροπάνος?
Ασχέτως γούστων ο παίκτης είναι από το πάνω ράφι. τοπ μεταγραφή.
These users thanked the author makispaspartou for the post (total 2):
Nikodiai, Logistis
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

dimitris7777 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 19:20 να εκφράσω μια "αιρετική" άποψη για τον Μαυροπάνο; Εμένα δε μου αρέσει. Το επικοινωνιακό και οι εντυπώσεις δε μ' ενδιαφέρουν. Ούτε μεγάλη ταχύτητα έχει, ούτε την πολύ μπάλα ξέρει. Μπράβο του για την καριέρα που έκανε (τρύπησε το ταβάνι του) αλλά δεν έχει τα χαρακτηριστικά που χρειαζόμαστε. Πέραν του ύψους και ότι είναι γηγενής, στ' άλλα δε θα μας προσθέσει κάτι ιδιαίτερο. Χρειαζόμαστε στόπερ δυναμικό, επιθετικό στο μαρκάρισμα και κυρίως με καλή ΤΑΧΥΤΗΤΑ......με βάση τα οικονομικά δεδομένα που απαιτούνται στην υπόθεση Μαυροπάνου από εμένα είναι όχι και να πω την αλήθεια χάρηκα όταν άκουσα τη διάψευση....
Επειδη τον ακολουθω αρκετα απο Αρσεναλ,Νιρεμβεργη και Στουγκαρδη, και ταχυτητα εχει και μπαλα ξερει. Στην Γερμανια ανεβαινε πολλες φορες ψηλα οταν επαιζε σε τριαδα στοπερ, καποιες φορες και απο αναγκη δεξι μπακ σε 4αδα. Θα ειναι τεραστια κινηση αν ερθει που προσωπικα το θεωρω αδυνατο.
These users thanked the author Nikodiai for the post:
makispaspartou
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

makispaspartou έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 19:24
Τι δεν έχει από δυναμισμό επιθετικό μαρκάρισμα και ταχύτητα ο Μαυροπάνος?
Ασχέτως γούστων ο παίκτης είναι από το πάνω ράφι. τοπ μεταγραφή.
Φιλε ταχυτητα δν εχει...ουτε κατεβαζει μπαλα...δυναμισμο βεβαια φουλ δν το συζηταμε..προφανως ειναι πανω ραφι αλλα δν βαζω τη μεταγραφη του διπλα με αυτη του Ζαφ..
blackzone44

Δημοσίευση από blackzone44 »

Για χάφ του Bardeli δεν ισχύει, για Σέντερ μπακ άμα κλείσει αυτός που ακούγεται γινόμαστε φαβορί για το πρωτάθλημα.
These users thanked the author blackzone44 for the post (total 18):
Nikodiai, WeWillRockYou, Kirilos_Despotas, bicii82, vasgias, Maklaz, shearer4, Theios, paoki19, Logistis and 8 more users
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”