Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
- Dimitris_L4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Φιλε κανεις λαθος..δεν ειναι φτερο στον ανεμο ο Φιν Τζιμ..παιχταρα τεραστια ειναι...εγω στο μυαλο μου τ θεωρω απιθανο οσο απιθανο θεωρουσα τη μεταγραφη Ζαφειρη...Ασχετα αν ο Ιβαν με διεψευσε..sn0ufel4 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 19:05 Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας αρέσει τόσο σε αυτό τον παίκτη
Έχω βαρεθεί να διαβάζω για 8-10 φτερά στον άνεμο. Νισάφι
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 4):
- omerta76, makispaspartou, margas, Unpsofable78
- loukas karadimos
Τραυματίστηκε το πληκτρολόγιο
Θλάση στο enter
- These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 5):
- Dimitris_L4, margas, icue, paok apo epilogi, Anwnimos
Είμαστε κοντά στην μεγαλύτερη κίνηση όλων των εποχών για την ομάδα μας....χαλάλι οι καθυστερήσεις στο χαφ!!!
Μεγάλε Ιβάν, συνεχίζεις να μας κάνεις ρόμπα και πρώτα εμένα που πίστευα ότι η πολιτική της αυτάρκειας θα συνεχιστεί!!!

Μεγάλε Ιβάν, συνεχίζεις να μας κάνεις ρόμπα και πρώτα εμένα που πίστευα ότι η πολιτική της αυτάρκειας θα συνεχιστεί!!!

- These users thanked the author omerta76 for the post (total 5):
- makispaspartou, nunies4, margas, paok apo epilogi, Polichni1926
- sourmenetes
- Moderator
Φοβερό ποστ!!Panx Romana έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 19:07Τι είπες τώρα ρε ντερβισακοTaseos έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 17:59 Είναι από τις στιγμές που νοιώθεις ότι το καθήκον σου το έκανες. Παραλάβαμε εναν ΠΑΟΚ με τεράστιο λαό και ως γεννια παραδίδουμε στους νέους έναν ΠΑΟΚ με μεγαλομέτοχο βουνό, με λαό σε κάθε χωριό της χώρας ΠΛΕΟΝ , και με ΟΜΑΔΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΟΜΑΤΗ τίτλους και μεταγραφές ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ που κοιτα τους πάντες ΣΤΑ ΙΣΑ. Κρίμα που πολλοί αγωνιστές που έτρεξαν γι αυτά δεν εδώ μαζί ΜΑΣ. ΓΕΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΟΚΣΑΚΙΑ ΜΟΥ. ΧΑΡΕΙΤΕ ΞΕΧΥΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΠΑΟΚ!
ΑΠΤΟΝ ΒΟΡΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΟΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ!!
![]()
Αφιερωμένο εξαιρετικά σε αυτούς κάπου στα πενήντα
Μπράβο αδερφέ
Respect
- These users thanked the author sourmenetes for the post:
- Λεμεσος4
- sourmenetes
- Moderator
Απ όσο είδα λίγο έχει νεύρο και μπαίνει καλά στις διεκδικήσειςjoshua έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 18:55 Το γαλλακι ειναι φτερο στον ανεμο δεν μπορει να ειναι αυτος,δεν μπορει να μην σκεφτονται οτι πρεπει το χαφ να ειναι λιγο πιο 6ρι...
Είναι γρήγορος με καλό κουβάλημα και καλή πάσα
Και πάνω απ όλα είναι έτοιμος γιατί ήδη παίζει
Δεν ξέρω αν κοιτάνε κάτι καλύτερο, αλλά οι 3 που έχουμε έχουν αργά πόδια
Θέλουμε και γρήγορα
-
να εκφράσω μια "αιρετική" άποψη για τον Μαυροπάνο; Εμένα δε μου αρέσει. Το επικοινωνιακό και οι εντυπώσεις δε μ' ενδιαφέρουν. Ούτε μεγάλη ταχύτητα έχει, ούτε την πολύ μπάλα ξέρει. Μπράβο του για την καριέρα που έκανε (τρύπησε το ταβάνι του) αλλά δεν έχει τα χαρακτηριστικά που χρειαζόμαστε. Πέραν του ύψους και ότι είναι γηγενής, στ' άλλα δε θα μας προσθέσει κάτι ιδιαίτερο. Χρειαζόμαστε στόπερ δυναμικό, επιθετικό στο μαρκάρισμα και κυρίως με καλή ΤΑΧΥΤΗΤΑ......με βάση τα οικονομικά δεδομένα που απαιτούνται στην υπόθεση Μαυροπάνου από εμένα είναι όχι και να πω την αλήθεια χάρηκα όταν άκουσα τη διάψευση....
- These users thanked the author dimitris7777 for the post:
- omerta76
-
Ποτέ αλλά αγοράστηκε πανάκριβα πριν 3 χρόνια...μόνο σαν δανεικός, αν φύγει ο ΤσάλωφNostalgosTouKagawa έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 19:21 Ο σαντικ της Σοσιεδαδ ειχε αναφερθει ποτε εδω μεσα;
- Kabamaru11
Εγω τον ειχα αναφερει στο τοπικ ποιον θα θελαμε να φερουμε.NostalgosTouKagawa έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 19:21 Ο σαντικ της Σοσιεδαδ ειχε αναφερθει ποτε εδω μεσα;
-
Τι δεν έχει από δυναμισμό επιθετικό μαρκάρισμα και ταχύτητα ο Μαυροπάνος?dimitris7777 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 19:20 να εκφράσω μια "αιρετική" άποψη για τον Μαυροπάνο; Εμένα δε μου αρέσει. Το επικοινωνιακό και οι εντυπώσεις δε μ' ενδιαφέρουν. Ούτε μεγάλη ταχύτητα έχει, ούτε την πολύ μπάλα ξέρει. Μπράβο του για την καριέρα που έκανε (τρύπησε το ταβάνι του) αλλά δεν έχει τα χαρακτηριστικά που χρειαζόμαστε. Πέραν του ύψους και ότι είναι γηγενής, στ' άλλα δε θα μας προσθέσει κάτι ιδιαίτερο. Χρειαζόμαστε στόπερ δυναμικό, επιθετικό στο μαρκάρισμα και κυρίως με καλή ΤΑΧΥΤΗΤΑ......με βάση τα οικονομικά δεδομένα που απαιτούνται στην υπόθεση Μαυροπάνου από εμένα είναι όχι και να πω την αλήθεια χάρηκα όταν άκουσα τη διάψευση....
Ασχέτως γούστων ο παίκτης είναι από το πάνω ράφι. τοπ μεταγραφή.
- These users thanked the author makispaspartou for the post (total 2):
- Nikodiai, Logistis
Επειδη τον ακολουθω αρκετα απο Αρσεναλ,Νιρεμβεργη και Στουγκαρδη, και ταχυτητα εχει και μπαλα ξερει. Στην Γερμανια ανεβαινε πολλες φορες ψηλα οταν επαιζε σε τριαδα στοπερ, καποιες φορες και απο αναγκη δεξι μπακ σε 4αδα. Θα ειναι τεραστια κινηση αν ερθει που προσωπικα το θεωρω αδυνατο.dimitris7777 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 19:20 να εκφράσω μια "αιρετική" άποψη για τον Μαυροπάνο; Εμένα δε μου αρέσει. Το επικοινωνιακό και οι εντυπώσεις δε μ' ενδιαφέρουν. Ούτε μεγάλη ταχύτητα έχει, ούτε την πολύ μπάλα ξέρει. Μπράβο του για την καριέρα που έκανε (τρύπησε το ταβάνι του) αλλά δεν έχει τα χαρακτηριστικά που χρειαζόμαστε. Πέραν του ύψους και ότι είναι γηγενής, στ' άλλα δε θα μας προσθέσει κάτι ιδιαίτερο. Χρειαζόμαστε στόπερ δυναμικό, επιθετικό στο μαρκάρισμα και κυρίως με καλή ΤΑΧΥΤΗΤΑ......με βάση τα οικονομικά δεδομένα που απαιτούνται στην υπόθεση Μαυροπάνου από εμένα είναι όχι και να πω την αλήθεια χάρηκα όταν άκουσα τη διάψευση....
- These users thanked the author Nikodiai for the post:
- makispaspartou
- Dimitris_L4
Φιλε ταχυτητα δν εχει...ουτε κατεβαζει μπαλα...δυναμισμο βεβαια φουλ δν το συζηταμε..προφανως ειναι πανω ραφι αλλα δν βαζω τη μεταγραφη του διπλα με αυτη του Ζαφ..makispaspartou έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 19:24Τι δεν έχει από δυναμισμό επιθετικό μαρκάρισμα και ταχύτητα ο Μαυροπάνος?dimitris7777 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 19:20 να εκφράσω μια "αιρετική" άποψη για τον Μαυροπάνο; Εμένα δε μου αρέσει. Το επικοινωνιακό και οι εντυπώσεις δε μ' ενδιαφέρουν. Ούτε μεγάλη ταχύτητα έχει, ούτε την πολύ μπάλα ξέρει. Μπράβο του για την καριέρα που έκανε (τρύπησε το ταβάνι του) αλλά δεν έχει τα χαρακτηριστικά που χρειαζόμαστε. Πέραν του ύψους και ότι είναι γηγενής, στ' άλλα δε θα μας προσθέσει κάτι ιδιαίτερο. Χρειαζόμαστε στόπερ δυναμικό, επιθετικό στο μαρκάρισμα και κυρίως με καλή ΤΑΧΥΤΗΤΑ......με βάση τα οικονομικά δεδομένα που απαιτούνται στην υπόθεση Μαυροπάνου από εμένα είναι όχι και να πω την αλήθεια χάρηκα όταν άκουσα τη διάψευση....
Ασχέτως γούστων ο παίκτης είναι από το πάνω ράφι. τοπ μεταγραφή.
-
Για χάφ του Bardeli δεν ισχύει, για Σέντερ μπακ άμα κλείσει αυτός που ακούγεται γινόμαστε φαβορί για το πρωτάθλημα.
- These users thanked the author blackzone44 for the post (total 18):
- Nikodiai, WeWillRockYou, Kirilos_Despotas, bicii82, vasgias, Maklaz, shearer4, Theios, paoki19, Logistis and 8 more users