Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ »

Στο Μακεδονία Παλλάς ο παιχταράς διαβάζω
These users thanked the author ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ for the post:
epitropos
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Ε λογικα θα εχει υπογραφες τωρα βιντεακια παρουσιασεις κλπ. Το αν θα μεινει εδω... θα το δουμε. Μακαρι τον εχουμε αναγκη αμεσα.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

epitropos έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 15:53
hariskastoria έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 09:18
epitropos έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 08:32
Χάρη επειδή δεν είμαστε όλοι 3χρονα και δεν έχω καμία όρεξη να μπαίνω σε χωρίς νόημα συζητήσεις ξέρω πολύ καλά ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ είπε , όπως και τι εννοούσε. Το μείζον ζήτημα λοιπόν όπως τονίστηκε από τον Rene και επιβεβαιώθηκε από εσένα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΗς ΚΙΝΗΣΗς ΩΣ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΑΛΛΑ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ. Αν δεχτώ λοιπόν ότι δεν είναι κρυμμένη προβοκάτσια είναι τουλάχιστον αφέλεια. Και δε νομίζω/πιστεύω ότι κάποιος είναι αφελης
Αν τα γραψεις ολα κεφαλαια μπορει να γινεις πιο πειστικος. Κατα τα λοιπα, ουτε εσυ ξερεις τι εννοουσε ουτε κανεις. Υπάρχει μόνο μια συγκεκριμένη δήλωση. Τιποτα αλλο. Οποτε ο καθενας ας την ερμηνευσει οπως θελει κι ας αφησει τις υποδειξεις και τους υπαινιγμους κατα μέρους. Προσβολες με αναφορα σε ηλικια (σωματική είτε πνευματική) κλπ να λειπουν καλυτερα. Ολοι μπορουν να το κανουν αυτο, δεν είναι κάτι δύσκολο, και πίστεψε με δεν ενισχύει ούτε τα επιχειρήματα σου ούτε τις θέσεις σου. Αυτα
Ακου λίγο και βάλτο στο μυαλό σου. Εγώ μια χαρά ξέρω τι εννοούσε και το νόημα αυτό έβγαινε από τις δηλώσεις του και στα αγγλικά και στα ελληνικά. Τα λοιπα ότι ο μεταφράστης έκανε λάθος είναι για αφελεις! Το ότι μετά από νίκη της ομάδας βραδιάτικα εσείς επιλέξατε και τονισατε ότι ο Λουτσεσκου το χαρακτήρισε ως μεταγραφή μάρκετινγκ είναι επίσης δεδομένο. Όχι επιλέξατε και τονισατε αυτό που θέλατε να πείτε. Εξού και το σχόλιο μου για προβοκάτσιες!
Κανέναν υπαινιγμό δεν έκανα ότι ήταν να πω το είπα ευθέως. Το να το γυρίσεις μετά δεν ήξερα δεν είδα δεν κατάλαβα το ακούω βερεσε γτ εκείνη την ώρα βγήκε δηλητήριο. Σε καμία περίππτωση δεν προσέβαλα όπως θέλεις να το παρουσιάσεις , δεν είπα εσένα 3χρονο είπα ότι αυτές οι θέσεις ("αυτές ήταν οι δηλώσεις του") δεν θα έπειθαν ούτε 3χρονο. Οπότε άσε καταμερος τα σχόλια ότι με κεφαλαία γράφω για να γίνω πειστικός γιατί πολύ απλά φαίνεται ότι ούτε με κεφαλαία "έπιασες" το νόημα των δηλώσεων Λουτσεσκου. Και επανέρχομαι έτσι στο αρχικό μου ποστ περί αφέλειας ή προβοκάτσιας...
Το ότι η προβοκάτσια βέβαια μπορεί να έχει στόχο να μπαναριστω εγώ ή και άλλοι το αποδέχομαι προκαταβολικά πριν σου απαντήσω...και να ξέρεις.. δεν είμαστε όλοι 3χρονα.. καλή συνέχεια σε όλους
Χρυσόστομε !
:twisted:
These users thanked the author theo G4 for the post (total 9):
GEOL, theo-drama, epitropos, paok apo epilogi, Jean Valjean, SCIFO, zaffodb, Χωρικός, Unpsofable78
george188

Δημοσίευση από george188 »

Παντως και εγω αυτο που εμαθα ειναι οτι το παλεύουν ακομα και δεν ειναι οριστικο οτι θα ερθει Γενάρη. Με επιφύλαξη αλλα πριν λιγο αυτο μου μετέφεραν
Polichni1926

Δημοσίευση από Polichni1926 »

ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 15:59 Στο Μακεδονία Παλλάς ο παιχταράς διαβάζω
ωχ ωχ ωχ θα παιχτουν και υπνοι
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Εγώ από την αρχή, αυτό πίστευα μέσα μου, ότι θα έρθει από τώρα, αλλά για να μην το γκαντεμιασω δεν το είπα.

Για πολλούς λόγους...

Μακάρι να γίνει κ να έρθει από τώρα..
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Mitsospaoki4 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 15:36 Κάπου διάβασα ότι σήμερα ήρθε και αύριο φεύγει..

Ελπίζω στο 90 να σκοράρουμε..
Και στην παράταση(μετά την ευρωπαϊκή λίστα) το παίρνω αδερφέ.
2 υποδοχές στον ίδιο παίκτη δεν έκανε κάνεις
:opaokara: :opaokara:
These users thanked the author Maklaz for the post:
theo G4
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

theo-drama έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 16:00 Εγώ από την αρχή, αυτό πίστευα μέσα μου, ότι θα έρθει από τώρα, αλλά για να μην το γκαντεμιασω δεν το είπα.

Για πολλούς λόγους...

Ας κρατάμε δύο καλάθια ένα μεγάλο και ένα μικρό.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

kz1111 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 15:49
Gladiator4 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 15:45 Μάγκες, σύμφωνα με μια πολύ έγκυρη πηγή (δεν μπορώ να τις αποκαλύψω λόγω υπόσχεσης), ο Ζαφείρης θα υπογράψει από ΤΩΡΑ στον ΠΑΟΚ. Το όλο κόνσεπτ οτι θα υπογράψει ο Ζαφείρης στον ΠΑΟΚ τον Γενάρη έγινε για επικοινωνιακούς λόγους, 1ον για να πάρει ακόμα μεγαλύτερη αξία η μεταγραφή του και 2ον για να φανεί στους οπαδούς της Σλάβια ως προδοσία η φυγή του μετά τον λαϊκισμό που πούλησε ο πρόεδρός τους περί μη φυγής του από την ομάδα. Τα λέμε το βράδυ.
Δεν μας ενδιαφέρει η πηγή, μας ενδιαφέρει να βγεις αληθινος.
Οτι ο Ζαφείρης θα υπογράψει από ΤΩΡΑ στον ΠΑΟΚ, ειναι γνωστό.
Το θεμα ειναι, από πότε θ αρχίσει να παίζει στον ΠΑΟΚ.

Είναι ήδη αληθινός.
blackzone44

Δημοσίευση από blackzone44 »

Gladiator4 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 15:45 Μάγκες, σύμφωνα με μια πολύ έγκυρη πηγή (δεν μπορώ να τις αποκαλύψω λόγω υπόσχεσης), ο Ζαφείρης θα υπογράψει για να παίξει από ΤΩΡΑ στον ΠΑΟΚ. Το όλο κόνσεπτ οτι θα υπογράψει ο Ζαφείρης στον ΠΑΟΚ για τον Γενάρη έγινε για επικοινωνιακούς λόγους, 1ον για να πάρει ακόμα μεγαλύτερη αξία η μεταγραφή του και 2ον για να φανεί στους οπαδούς της Σλάβια ως προδοσία η φυγή του μετά τον λαϊκισμό που πούλησε ο πρόεδρός τους περί μη φυγής του από την ομάδα. Τα λέμε το βράδυ.
:lol: :lol:
These users thanked the author blackzone44 for the post (total 5):
xpek20, Logistis, paoki19, Polichni1926, margas
kz1111

Δημοσίευση από kz1111 »

blackzone το γελιο ειναι για καλο ή ειρωνικό?
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Καλως ηρθες ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ...Ανατριχιασα...
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
theo G4
Miles

Δημοσίευση από Miles »

theo-drama έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 16:00 Εγώ από την αρχή, αυτό πίστευα μέσα μου, ότι θα έρθει από τώρα, αλλά για να μην το γκαντεμιασω δεν το είπα.

Για πολλούς λόγους...

Ε τώρα το γκαντέμιασες!
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Maklaz έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 16:03
Mitsospaoki4 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 15:36 Κάπου διάβασα ότι σήμερα ήρθε και αύριο φεύγει..

Ελπίζω στο 90 να σκοράρουμε..
Και στην παράταση(μετά την ευρωπαϊκή λίστα) το παίρνω αδερφέ.
2 υποδοχές στον ίδιο παίκτη δεν έκανε κάνεις
:opaokara: :opaokara:
Άρρωστο 01/09 άλλοι 150 φοιτητές στο αεροδρόμιο.
:| :| :| :|
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Αληθευει οτι στην εκπομπη του Κωστη Τσατσαρου,καλεσε τον Ζαφειρη Μελα κ αυτος του αποκαλυψε πως στο βιντεο παρουσιασης του Ζαφ θα παιξει κ ο ιδιος;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”