Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Στο Μακεδονία Παλλάς ο παιχταράς διαβάζω
- These users thanked the author ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ for the post:
- epitropos
Ε λογικα θα εχει υπογραφες τωρα βιντεακια παρουσιασεις κλπ. Το αν θα μεινει εδω... θα το δουμε. Μακαρι τον εχουμε αναγκη αμεσα.
Χρυσόστομε !epitropos έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 15:53Ακου λίγο και βάλτο στο μυαλό σου. Εγώ μια χαρά ξέρω τι εννοούσε και το νόημα αυτό έβγαινε από τις δηλώσεις του και στα αγγλικά και στα ελληνικά. Τα λοιπα ότι ο μεταφράστης έκανε λάθος είναι για αφελεις! Το ότι μετά από νίκη της ομάδας βραδιάτικα εσείς επιλέξατε και τονισατε ότι ο Λουτσεσκου το χαρακτήρισε ως μεταγραφή μάρκετινγκ είναι επίσης δεδομένο. Όχι επιλέξατε και τονισατε αυτό που θέλατε να πείτε. Εξού και το σχόλιο μου για προβοκάτσιες!hariskastoria έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 09:18Αν τα γραψεις ολα κεφαλαια μπορει να γινεις πιο πειστικος. Κατα τα λοιπα, ουτε εσυ ξερεις τι εννοουσε ουτε κανεις. Υπάρχει μόνο μια συγκεκριμένη δήλωση. Τιποτα αλλο. Οποτε ο καθενας ας την ερμηνευσει οπως θελει κι ας αφησει τις υποδειξεις και τους υπαινιγμους κατα μέρους. Προσβολες με αναφορα σε ηλικια (σωματική είτε πνευματική) κλπ να λειπουν καλυτερα. Ολοι μπορουν να το κανουν αυτο, δεν είναι κάτι δύσκολο, και πίστεψε με δεν ενισχύει ούτε τα επιχειρήματα σου ούτε τις θέσεις σου. Αυταepitropos έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 08:32
Χάρη επειδή δεν είμαστε όλοι 3χρονα και δεν έχω καμία όρεξη να μπαίνω σε χωρίς νόημα συζητήσεις ξέρω πολύ καλά ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ είπε , όπως και τι εννοούσε. Το μείζον ζήτημα λοιπόν όπως τονίστηκε από τον Rene και επιβεβαιώθηκε από εσένα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΗς ΚΙΝΗΣΗς ΩΣ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΑΛΛΑ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ. Αν δεχτώ λοιπόν ότι δεν είναι κρυμμένη προβοκάτσια είναι τουλάχιστον αφέλεια. Και δε νομίζω/πιστεύω ότι κάποιος είναι αφελης
Κανέναν υπαινιγμό δεν έκανα ότι ήταν να πω το είπα ευθέως. Το να το γυρίσεις μετά δεν ήξερα δεν είδα δεν κατάλαβα το ακούω βερεσε γτ εκείνη την ώρα βγήκε δηλητήριο. Σε καμία περίππτωση δεν προσέβαλα όπως θέλεις να το παρουσιάσεις , δεν είπα εσένα 3χρονο είπα ότι αυτές οι θέσεις ("αυτές ήταν οι δηλώσεις του") δεν θα έπειθαν ούτε 3χρονο. Οπότε άσε καταμερος τα σχόλια ότι με κεφαλαία γράφω για να γίνω πειστικός γιατί πολύ απλά φαίνεται ότι ούτε με κεφαλαία "έπιασες" το νόημα των δηλώσεων Λουτσεσκου. Και επανέρχομαι έτσι στο αρχικό μου ποστ περί αφέλειας ή προβοκάτσιας...
Το ότι η προβοκάτσια βέβαια μπορεί να έχει στόχο να μπαναριστω εγώ ή και άλλοι το αποδέχομαι προκαταβολικά πριν σου απαντήσω...και να ξέρεις.. δεν είμαστε όλοι 3χρονα.. καλή συνέχεια σε όλους

- These users thanked the author theo G4 for the post (total 9):
- GEOL, theo-drama, epitropos, paok apo epilogi, Jean Valjean, SCIFO, zaffodb, Χωρικός, Unpsofable78
Παντως και εγω αυτο που εμαθα ειναι οτι το παλεύουν ακομα και δεν ειναι οριστικο οτι θα ερθει Γενάρη. Με επιφύλαξη αλλα πριν λιγο αυτο μου μετέφεραν
-
-
- Mr Ξερόλας 2019
Εγώ από την αρχή, αυτό πίστευα μέσα μου, ότι θα έρθει από τώρα, αλλά για να μην το γκαντεμιασω δεν το είπα.
Για πολλούς λόγους...
Μακάρι να γίνει κ να έρθει από τώρα..
Για πολλούς λόγους...
Και στην παράταση(μετά την ευρωπαϊκή λίστα) το παίρνω αδερφέ.Mitsospaoki4 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 15:36 Κάπου διάβασα ότι σήμερα ήρθε και αύριο φεύγει..
Ελπίζω στο 90 να σκοράρουμε..
2 υποδοχές στον ίδιο παίκτη δεν έκανε κάνεις

Ας κρατάμε δύο καλάθια ένα μεγάλο και ένα μικρό.theo-drama έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 16:00 Εγώ από την αρχή, αυτό πίστευα μέσα μου, ότι θα έρθει από τώρα, αλλά για να μην το γκαντεμιασω δεν το είπα.
Για πολλούς λόγους...
-
Οτι ο Ζαφείρης θα υπογράψει από ΤΩΡΑ στον ΠΑΟΚ, ειναι γνωστό.kz1111 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 15:49Δεν μας ενδιαφέρει η πηγή, μας ενδιαφέρει να βγεις αληθινος.Gladiator4 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 15:45 Μάγκες, σύμφωνα με μια πολύ έγκυρη πηγή (δεν μπορώ να τις αποκαλύψω λόγω υπόσχεσης), ο Ζαφείρης θα υπογράψει από ΤΩΡΑ στον ΠΑΟΚ. Το όλο κόνσεπτ οτι θα υπογράψει ο Ζαφείρης στον ΠΑΟΚ τον Γενάρη έγινε για επικοινωνιακούς λόγους, 1ον για να πάρει ακόμα μεγαλύτερη αξία η μεταγραφή του και 2ον για να φανεί στους οπαδούς της Σλάβια ως προδοσία η φυγή του μετά τον λαϊκισμό που πούλησε ο πρόεδρός τους περί μη φυγής του από την ομάδα. Τα λέμε το βράδυ.
Το θεμα ειναι, από πότε θ αρχίσει να παίζει στον ΠΑΟΚ.
Είναι ήδη αληθινός.
-
Gladiator4 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 15:45 Μάγκες, σύμφωνα με μια πολύ έγκυρη πηγή (δεν μπορώ να τις αποκαλύψω λόγω υπόσχεσης), ο Ζαφείρης θα υπογράψει για να παίξει από ΤΩΡΑ στον ΠΑΟΚ. Το όλο κόνσεπτ οτι θα υπογράψει ο Ζαφείρης στον ΠΑΟΚ για τον Γενάρη έγινε για επικοινωνιακούς λόγους, 1ον για να πάρει ακόμα μεγαλύτερη αξία η μεταγραφή του και 2ον για να φανεί στους οπαδούς της Σλάβια ως προδοσία η φυγή του μετά τον λαϊκισμό που πούλησε ο πρόεδρός τους περί μη φυγής του από την ομάδα. Τα λέμε το βράδυ.

- These users thanked the author blackzone44 for the post (total 5):
- xpek20, Logistis, paoki19, Polichni1926, margas
- Dimitris_L4
Καλως ηρθες ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ...Ανατριχιασα...
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- theo G4
Ε τώρα το γκαντέμιασες!theo-drama έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 16:00 Εγώ από την αρχή, αυτό πίστευα μέσα μου, ότι θα έρθει από τώρα, αλλά για να μην το γκαντεμιασω δεν το είπα.
Για πολλούς λόγους...
Άρρωστο 01/09 άλλοι 150 φοιτητές στο αεροδρόμιο.Maklaz έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 16:03Και στην παράταση(μετά την ευρωπαϊκή λίστα) το παίρνω αδερφέ.Mitsospaoki4 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 15:36 Κάπου διάβασα ότι σήμερα ήρθε και αύριο φεύγει..
Ελπίζω στο 90 να σκοράρουμε..
2 υποδοχές στον ίδιο παίκτη δεν έκανε κάνεις
![]()
![]()

- Kabamaru11
Αληθευει οτι στην εκπομπη του Κωστη Τσατσαρου,καλεσε τον Ζαφειρη Μελα κ αυτος του αποκαλυψε πως στο βιντεο παρουσιασης του Ζαφ θα παιξει κ ο ιδιος;