65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Δυστυχώς το ποδόσφαιρο δεν είναι μπαλέτο. Στριφογυρνάει και βρίσκεται στο ίδιο σημειο. Δε γίνεται με ύφος μπλαζέ να κάνεις καριέρα.
Χθες ήταν πιο αδύναμος από τον Ντάντας που κοροϊδεύουμε και πιο ανούσιος κι απ' τον Σαμάτα.
Χθες ήταν πιο αδύναμος από τον Ντάντας που κοροϊδεύουμε και πιο ανούσιος κι απ' τον Σαμάτα.
Όταν είναι καλός ανεβαίνει όλη η ομάδα.
- These users thanked the author Mīngus for the post (total 2):
- Panx Romana, astral
Σήμερα εξαιρετικός, σχεδόν όλες οι αποφάσεις του σωστές, όπως και οι χρόνοι του. Δυστυχώς δεν είχε πολλούς συμπαραστατες.
IBAN έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 13:20 Δυστυχώς το ποδόσφαιρο δεν είναι μπαλέτο. Στριφογυρνάει και βρίσκεται στο ίδιο σημειο. Δε γίνεται με ύφος μπλαζέ να κάνεις καριέρα.
Να τον πουλήσουν τότε αφού υπάρχουν κοροϊδα που τον θέλουν.
Τι διαβάζουμε ρε
-
- Mr Ξερόλας 2019
Εγώ περιμένω, πιο ουσιαστικά πράγματα, με βάση το ταλέντο του.
Είναι νωρίς βέβαια.
Έχω περισσότερες απαιτησεις
Είναι νωρίς βέβαια.
Έχω περισσότερες απαιτησεις
Πλέον στα ματς με ομάδες β εθνικής αποδόσεις σαν την σημερινή τις αξιολογώ ως το κάτω επιτρεπτό όριο.
Έχω πολλές απαιτήσεις από σένα φέτος...και όχι εξαιτίας του συμβολαίου
Έχω πολλές απαιτήσεις από σένα φέτος...και όχι εξαιτίας του συμβολαίου
Οταν ειναι καλα ο ντελιας η ομάδα ανεβαινει 2 επίπεδα, είναι ενας απο τους φυσικους ηγέτες και παίκτης βαρόμετρο. Την αμαρτία μου θα την πω, ο ντελιας της πρώτης χρονιάς με τις "αρρωστες" κάθετες μου άρεσε ποδοσφαιρικά περισσότερο. Προφανως η θέση του και ο ρόλος του εχουν πολλές απαιτήσεις και ισως ειναι και οδηγία αλλα εκεινες οι κάθετες εχουν μειωθεί κατά πολυ
- john4serres
Δημοσίευμα της A Bola αναφέρει ότι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας βρίσκεται στη λίστα της Σπόρτινγκ, ως εναλλακτική στην περίπτωση που δεν προχωρήσει η μεταγραφή του τον Γερεμάι της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.
Προσφορά των 25+5 απέρριψε η ομάδα της Γαλικίας (Β' Ισπανίας)
-
Προφανως ξερεις πολυ περισσοτερο μπαλετο απο ποδοσφαιροIBAN έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 13:20 Δυστυχώς το ποδόσφαιρο δεν είναι μπαλέτο. Στριφογυρνάει και βρίσκεται στο ίδιο σημειο. Δε γίνεται με ύφος μπλαζέ να κάνεις καριέρα.
- These users thanked the author xrisitsapa for the post:
- Azrael
Εκπληκτικός στο "10".
Ελπίζω να μην ξανακάνει το έγκλημα ο Ράζβαν να τον βάλει στο πλάι.
Ελπίζω να μην ξανακάνει το έγκλημα ο Ράζβαν να τον βάλει στο πλάι.
Μεγάλος παιχταράς Ο Ντελιας μακάρι να συνεχίσει έτσι και καλύτερα σαφώς στην θέση που τον διακρίνει αν και στα αριστερά στην Κροατία δεν τα πήγε πολύ άσχημα ...... Ένα πράγμα που του λείπει ακόμα και αν το διορθώσει θα απογειωθεί είναι η τελευταία απόφαση που παίρνει σε πολλές φάσεις..... Ελπίζω ο Γιακουμακης και ιδικά ο Ζαφείρης με το καλό όταν έρθει να τον βοηθήσουν σε αυτό το κομμάτι....... Αν αυξήσει τα νούμερα του σε συνδυασμό την τεράστια ποιότητα του τα 30 εκ. θα ακούγονται λίγα το επόμενο καλοκαίρι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK RT την Δευ 25 Αύγ 2025, 11:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
IBAN έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 13:20 Δυστυχώς το ποδόσφαιρο δεν είναι μπαλέτο. Στριφογυρνάει και βρίσκεται στο ίδιο σημειο. Δε γίνεται με ύφος μπλαζέ να κάνεις καριέρα.