65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Δυστυχώς το ποδόσφαιρο δεν είναι μπαλέτο. Στριφογυρνάει και βρίσκεται στο ίδιο σημειο. Δε γίνεται με ύφος μπλαζέ να κάνεις καριέρα.
Χθες ήταν πιο αδύναμος από τον Ντάντας που κοροϊδεύουμε και πιο ανούσιος κι απ' τον Σαμάτα.
Χθες ήταν πιο αδύναμος από τον Ντάντας που κοροϊδεύουμε και πιο ανούσιος κι απ' τον Σαμάτα.
Όταν είναι καλός ανεβαίνει όλη η ομάδα.
- These users thanked the author Mīngus for the post (total 2):
- Panx Romana, astral
Σήμερα εξαιρετικός, σχεδόν όλες οι αποφάσεις του σωστές, όπως και οι χρόνοι του. Δυστυχώς δεν είχε πολλούς συμπαραστατες.
IBAN έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 13:20 Δυστυχώς το ποδόσφαιρο δεν είναι μπαλέτο. Στριφογυρνάει και βρίσκεται στο ίδιο σημειο. Δε γίνεται με ύφος μπλαζέ να κάνεις καριέρα.
Να τον πουλήσουν τότε αφού υπάρχουν κοροϊδα που τον θέλουν.
Τι διαβάζουμε ρε
-
- Mr Ξερόλας 2019
Εγώ περιμένω, πιο ουσιαστικά πράγματα, με βάση το ταλέντο του.
Είναι νωρίς βέβαια.
Έχω περισσότερες απαιτησεις
Είναι νωρίς βέβαια.
Έχω περισσότερες απαιτησεις
Πλέον στα ματς με ομάδες β εθνικής αποδόσεις σαν την σημερινή τις αξιολογώ ως το κάτω επιτρεπτό όριο.
Έχω πολλές απαιτήσεις από σένα φέτος...και όχι εξαιτίας του συμβολαίου
Έχω πολλές απαιτήσεις από σένα φέτος...και όχι εξαιτίας του συμβολαίου
Οταν ειναι καλα ο ντελιας η ομάδα ανεβαινει 2 επίπεδα, είναι ενας απο τους φυσικους ηγέτες και παίκτης βαρόμετρο. Την αμαρτία μου θα την πω, ο ντελιας της πρώτης χρονιάς με τις "αρρωστες" κάθετες μου άρεσε ποδοσφαιρικά περισσότερο. Προφανως η θέση του και ο ρόλος του εχουν πολλές απαιτήσεις και ισως ειναι και οδηγία αλλα εκεινες οι κάθετες εχουν μειωθεί κατά πολυ