Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
zaffodb

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από zaffodb »

xpek20 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 01:51
Ettien26 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 00:41 Μάλλον θα εννοεί κάποιον που δεν έχει καταγωγή απο ευρώπη αλλά έχει και ευρωπαϊκό διαβατήριο...που να ψάξεις να τον βρεις...
Όλη η Γαλλία γεμάτη με τέτοιες περιπτώσεις είναι. Ακόμα και ο Μποσουαρι ειναι με Βελγικό διαβατήριο.
Νομίζω ότι είχαμε καταλήξει ότι ο Ευρωπαίος που δεν είναι Ευρωπαίος και ο Σουριναμέζος "ξάδερφος" είναι το ίδιο πρόσωπο, δηλαδή ο Kian Fitz-Jim του Ajax που δεν βλέπω να είναι υπό παραχώρηση. Ο Bouchouari, μπορεί να έχει γεννηθεί στο Βέλγιο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει την υπηκοότητα. Σύμφωνα με το transfermarkt είναι σκέτο Μαροκινός, χωρίς διπλή υπηκοότητα. Και σε αυτά τα θέματα δεν έχω εντοπίσει να κάνει λάθος. Αν έχεις κάποια αξιόπιστη πηγή που να λέει το αντίθετο, δεκτό.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Psagmenos4 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 00:02 Εντωμεταξύ, μ αυτα και με εκείνα, εχουν μείνει στον ΠΑΟΚ Β ο Θωμάς μουργκ και ο Αντρέ Ρικάρντο και για τον 2ο με κάνει εντύπωση γιατί νομίζω άνετα θα έβρισκε ένα συμβόλαιο σε ομάδα β Πορτογαλίας.
Ωχ δυσκολα θα σωθει η κατηγορια εκει..
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Στο πορτοκαλι ο Κολκας εγραψε οτι ειμαστε πολυ κοντα σε στοπερ. Και φυσικα, κρατησε πισινη.

Εχουμε τιποτα επι τουτου;
TwoDoubles

Δημοσίευση από TwoDoubles »

Συγνώμη ρε παιδιά ίσως το έχω ξαναγράψει
βλέποντας αυτόν τον ΠΑΟΚ σε τόσο ματς λείπει δηλαδή ο Ζαφείρης;

Η μήπως 6αρι 8αρι 10αρι φορ και στόπερ;

Για μένα η μεταγραφή αυτή φυσικά είναι ευπρόσδεκτη αλλά γίνεται καθαρά ως απάντηση στο Μυστακίδη

Και τα λεφτά είναι τρομακτικά -ασύλληπτα..

Άποψή μου;; δεν ανταποκρίνονται τα λεφτά αυτά επ"ουδενί ούτε στην αξία του παίκτη ούτε στις ανάγκες της ομάδος
Refused1337

Δημοσίευση από Refused1337 »

TwoDoubles έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 07:23 Συγνώμη ρε παιδιά ίσως το έχω ξαναγράψει

Για μένα η μεταγραφή αυτή φυσικά είναι ευπρόσδεκτη αλλά γίνεται καθαρά ως απάντηση στο Μυστακίδη

Άποψή μου;; δεν ανταποκρίνονται τα λεφτά αυτά επ"ουδενί ούτε στην αξία του παίκτη ούτε στις ανάγκες της ομάδος
Τοσα ξέρεις τοσα λες
Άβαταρ μέλους
trianta76

Δημοσίευση από trianta76 »

Ποιες ειναι οι αναγκες που δεν σου καλυπτει ενα χαφ σαν τον Ζαφειρη;Και γιατι ειναι τρομακτικα τα λεφτα για 22χρονο που πεταει και ειναι περιουσιακο στοιχειο με μεταπωλητικη αξια;
These users thanked the author trianta76 for the post:
kaltirim
Polichni1926

Δημοσίευση από Polichni1926 »

TwoDoubles έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 07:23 Συγνώμη ρε παιδιά ίσως το έχω ξαναγράψει

φίλε σε ένα ποδόσφαιρο που με 10 αγοράζεις ουναι , τετε και με 15 βαγιαννιδη με 3,5 ρατσιτς με 5 βελντε ,κωστούλα με 40 .εδινα και 15 για ζαφειρη !! καλώς ήρθες στην νέα τάξη πραγμάτων του ποδοσφαίρου όλα πλέον είναι πανάκριβα και αν δεν σταξεις δεν παίρνεις παίκτη που δεν λήγει συμβόλαιο . επίσης διακρίνω μια εμπάθεια γιατί στο 10 έχω τους καλύτερους παίκτες στην ελλάδα ,Ντελια και ιβανουσετς
These users thanked the author Polichni1926 for the post:
zaffodb
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Λείπει σίγουρα ενας box του box σύγχρονος με την μπάλα στα πόδια (Ζαφείρης).

Λείπει κ ένα εξάρι για να ξεκουράζεται ο Μεϊτέ. Εγώ θα πήγαινα να πάρω τον Μίσιτς. Ακριβώς αυτό που λείπει.
These users thanked the author Odi for the post:
Polichni1926
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εχω πει πολλες φορες οτι η συνυπαρξη Ιβαν , Ραζβαν και τα ιδιαιτερα χαρακτηριστικα τους θα αφηνουν την ομαδα καθε καλοκαιρι με χτυπητα κενα στο ροστερ...Αν ειναι δυνατον να κινδυνευουμε να μεινουμε με 3 χαφ μεχρι Γεναρη και χωρις ελευση φορ...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Και ομως ειναι η πιο ορθολογικη μεταγραφη των τελευταιων πολλων ετων. Προσωπικα στιγμη δεν σκεφτηκα οτι ειναι πολλα τα λεφτα που δινουμε. Παρολο που το ποσο ειναι υπερογκο οχι μονο για ΠΑΟΚ αλλα και για το ελληνικο ποδοσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

joshua έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 07:46 Εχω πει πολλες φορες οτι η συνυπαρξη Ιβαν , Ραζβαν και τα ιδιαιτερα χαρακτηριστικα τους θα αφηνουν την ομαδα καθε καλοκαιρι με χτυπητα κενα στο ροστερ...Αν ειναι δυνατον να κινδυνευουμε να μεινουμε με 3 χαφ μεχρι Γεναρη και χωρις ελευση φορ...
Το 3 χαφ πως προεκυψε; Ε δεν νομιζω να ειναι τοσο αυτοκαταστροφικοι. Δεν γινεται να υπαρχει καν σαν σκεψη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Δευ 25 Αύγ 2025, 08:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
hariskastoria

Δημοσίευση από hariskastoria »

epitropos έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 01:05
hariskastoria έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 00:02
renegade έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:50 Τοπ κίνηση όσον αφορά το μάρκετινγκ την χαρακτήρισε την μεταγραφή Ζαφείρη ο λουτσέσκου?
Ετσι ακριβως το ειπε. Απλα μετα συμπληρωσε και για την ποδοσφαιρικη του αξια κλπ.
αν αυτο καταλαβατε και οι δύο παρακαλω κρατησετε τις αποψεις για τον εαυτο σας και αφηστε τις προβοκατσιες.
προβοκάτσια? πας καλα? αυτες ακριβως είναι οι δηλώσεις.
Rexaris έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 02:03 Ορίστε ολόκληρο αυτό που είπε ο Ραζβάν για τον Ζαφείρη:

"Είναι σημαντική προσθήκη. Τοπ κίνηση όσον αφορά το μάρκετινγκ. Στέλεχος της Εθνικής, νεαρός, δυναμικός, box to box, πολύ καλό προφίλ για την ομάδα"
warmeater

Δημοσίευση από warmeater »

Ο ΖΑΦΕΙΡΗΣ "λείπει" σε ΚΑΘΕ ομάδα , όχι μόνο στον ΠΑΟΚ .Γιατι είναι ένα 6-8-10αρι με ΕΚΡΗΞΗ ,ΑΘΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, κίνηση στον ΚΕΝΟ ΧΩΡΟ, ΕΥΦΥΙΑ , ΑΝΤΟΧΗ και ΤΕΧΝΙΚΗ. Και ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ προς το παρόν "δεν έχει αντίπαλο" τον "βένγκα του βορρά" (που δεν τον έχουμε ακούσει κιόλας) αλλά τον Α.Σ(τ)ιγμα. Χωρίς στον Α.Σ(τ)ίγμα, δεν θα υπήρχε στο προσκήνιο η "σκιά" του "βένγκα του βορρά"
These users thanked the author warmeater for the post:
Polichni1926
Gka4

Δημοσίευση από Gka4 »

hariskastoria έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 00:02
renegade έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:50 Τοπ κίνηση όσον αφορά το μάρκετινγκ την χαρακτήρισε την μεταγραφή Ζαφείρη ο λουτσέσκου?
Ετσι ακριβως το ειπε. Απλα μετα συμπληρωσε και για την ποδοσφαιρικη του αξια κλπ.
Απλά όταν ξεκινάς να λες για μια μεταγραφή ότι είναι κίνηση τοπ μάρκετινγκ και μετά να μιλάς για την Ποδοσφαιρική του αξία, ακούγεται κάπως. Είναι σαν να ρωτήσουν τον προϊστάμενο τι γνώμη έχει για την καινούργια γραμματέα και να πει ότι έχει ωραίο κώλο και δουλεύει σκληρά.
These users thanked the author Gka4 for the post:
Polichni1926
hariskastoria

Δημοσίευση από hariskastoria »

Odi έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 07:41 Λείπει σίγουρα ενας box του box σύγχρονος με την μπάλα στα πόδια (Ζαφείρης).

Λείπει κ ένα εξάρι για να ξεκουράζεται ο Μεϊτέ. Εγώ θα πήγαινα να πάρω τον Μίσιτς. Ακριβώς αυτό που λείπει.
ωραιος, αλλά μεγαλωσε...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”