Νομίζω ότι είχαμε καταλήξει ότι ο Ευρωπαίος που δεν είναι Ευρωπαίος και ο Σουριναμέζος "ξάδερφος" είναι το ίδιο πρόσωπο, δηλαδή ο Kian Fitz-Jim του Ajax που δεν βλέπω να είναι υπό παραχώρηση. Ο Bouchouari, μπορεί να έχει γεννηθεί στο Βέλγιο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει την υπηκοότητα. Σύμφωνα με το transfermarkt είναι σκέτο Μαροκινός, χωρίς διπλή υπηκοότητα. Και σε αυτά τα θέματα δεν έχω εντοπίσει να κάνει λάθος. Αν έχεις κάποια αξιόπιστη πηγή που να λέει το αντίθετο, δεκτό.xpek20 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 01:51Όλη η Γαλλία γεμάτη με τέτοιες περιπτώσεις είναι. Ακόμα και ο Μποσουαρι ειναι με Βελγικό διαβατήριο.Ettien26 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 00:41 Μάλλον θα εννοεί κάποιον που δεν έχει καταγωγή απο ευρώπη αλλά έχει και ευρωπαϊκό διαβατήριο...που να ψάξεις να τον βρεις...
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
- Dimitris_L4
Ωχ δυσκολα θα σωθει η κατηγορια εκει..Psagmenos4 έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 00:02 Εντωμεταξύ, μ αυτα και με εκείνα, εχουν μείνει στον ΠΑΟΚ Β ο Θωμάς μουργκ και ο Αντρέ Ρικάρντο και για τον 2ο με κάνει εντύπωση γιατί νομίζω άνετα θα έβρισκε ένα συμβόλαιο σε ομάδα β Πορτογαλίας.
Στο πορτοκαλι ο Κολκας εγραψε οτι ειμαστε πολυ κοντα σε στοπερ. Και φυσικα, κρατησε πισινη.
Εχουμε τιποτα επι τουτου;
Εχουμε τιποτα επι τουτου;
-
Συγνώμη ρε παιδιά ίσως το έχω ξαναγράψει
βλέποντας αυτόν τον ΠΑΟΚ σε τόσο ματς λείπει δηλαδή ο Ζαφείρης;
Η μήπως 6αρι 8αρι 10αρι φορ και στόπερ;
Για μένα η μεταγραφή αυτή φυσικά είναι ευπρόσδεκτη αλλά γίνεται καθαρά ως απάντηση στο Μυστακίδη
Και τα λεφτά είναι τρομακτικά -ασύλληπτα..
Άποψή μου;; δεν ανταποκρίνονται τα λεφτά αυτά επ"ουδενί ούτε στην αξία του παίκτη ούτε στις ανάγκες της ομάδος
Για μένα η μεταγραφή αυτή φυσικά είναι ευπρόσδεκτη αλλά γίνεται καθαρά ως απάντηση στο Μυστακίδη
Άποψή μου;; δεν ανταποκρίνονται τα λεφτά αυτά επ"ουδενί ούτε στην αξία του παίκτη ούτε στις ανάγκες της ομάδος
-
Τοσα ξέρεις τοσα λεςTwoDoubles έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 07:23 Συγνώμη ρε παιδιά ίσως το έχω ξαναγράψει
Ποιες ειναι οι αναγκες που δεν σου καλυπτει ενα χαφ σαν τον Ζαφειρη;Και γιατι ειναι τρομακτικα τα λεφτα για 22χρονο που πεταει και ειναι περιουσιακο στοιχειο με μεταπωλητικη αξια;
-
φίλε σε ένα ποδόσφαιρο που με 10 αγοράζεις ουναι , τετε και με 15 βαγιαννιδη με 3,5 ρατσιτς με 5 βελντε ,κωστούλα με 40 .εδινα και 15 για ζαφειρη !! καλώς ήρθες στην νέα τάξη πραγμάτων του ποδοσφαίρου όλα πλέον είναι πανάκριβα και αν δεν σταξεις δεν παίρνεις παίκτη που δεν λήγει συμβόλαιο . επίσης διακρίνω μια εμπάθεια γιατί στο 10 έχω τους καλύτερους παίκτες στην ελλάδα ,Ντελια και ιβανουσετςTwoDoubles έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 07:23 Συγνώμη ρε παιδιά ίσως το έχω ξαναγράψει
- These users thanked the author Polichni1926 for the post:
- zaffodb
Λείπει σίγουρα ενας box του box σύγχρονος με την μπάλα στα πόδια (Ζαφείρης).
Λείπει κ ένα εξάρι για να ξεκουράζεται ο Μεϊτέ. Εγώ θα πήγαινα να πάρω τον Μίσιτς. Ακριβώς αυτό που λείπει.
Λείπει κ ένα εξάρι για να ξεκουράζεται ο Μεϊτέ. Εγώ θα πήγαινα να πάρω τον Μίσιτς. Ακριβώς αυτό που λείπει.
- These users thanked the author Odi for the post:
- Polichni1926
Εχω πει πολλες φορες οτι η συνυπαρξη Ιβαν , Ραζβαν και τα ιδιαιτερα χαρακτηριστικα τους θα αφηνουν την ομαδα καθε καλοκαιρι με χτυπητα κενα στο ροστερ...Αν ειναι δυνατον να κινδυνευουμε να μεινουμε με 3 χαφ μεχρι Γεναρη και χωρις ελευση φορ...
Και ομως ειναι η πιο ορθολογικη μεταγραφη των τελευταιων πολλων ετων. Προσωπικα στιγμη δεν σκεφτηκα οτι ειναι πολλα τα λεφτα που δινουμε. Παρολο που το ποσο ειναι υπερογκο οχι μονο για ΠΑΟΚ αλλα και για το ελληνικο ποδοσφαιρο.TwoDoubles έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 07:23 Συγνώμη ρε παιδιά ίσως το έχω ξαναγράψει
Το 3 χαφ πως προεκυψε; Ε δεν νομιζω να ειναι τοσο αυτοκαταστροφικοι. Δεν γινεται να υπαρχει καν σαν σκεψηjoshua έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 07:46 Εχω πει πολλες φορες οτι η συνυπαρξη Ιβαν , Ραζβαν και τα ιδιαιτερα χαρακτηριστικα τους θα αφηνουν την ομαδα καθε καλοκαιρι με χτυπητα κενα στο ροστερ...Αν ειναι δυνατον να κινδυνευουμε να μεινουμε με 3 χαφ μεχρι Γεναρη και χωρις ελευση φορ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Δευ 25 Αύγ 2025, 08:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
προβοκάτσια? πας καλα? αυτες ακριβως είναι οι δηλώσεις.epitropos έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 01:05αν αυτο καταλαβατε και οι δύο παρακαλω κρατησετε τις αποψεις για τον εαυτο σας και αφηστε τις προβοκατσιες.hariskastoria έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 00:02Ετσι ακριβως το ειπε. Απλα μετα συμπληρωσε και για την ποδοσφαιρικη του αξια κλπ.renegade έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:50 Τοπ κίνηση όσον αφορά το μάρκετινγκ την χαρακτήρισε την μεταγραφή Ζαφείρη ο λουτσέσκου?
Rexaris έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 02:03 Ορίστε ολόκληρο αυτό που είπε ο Ραζβάν για τον Ζαφείρη:
"Είναι σημαντική προσθήκη. Τοπ κίνηση όσον αφορά το μάρκετινγκ. Στέλεχος της Εθνικής, νεαρός, δυναμικός, box to box, πολύ καλό προφίλ για την ομάδα"
Ο ΖΑΦΕΙΡΗΣ "λείπει" σε ΚΑΘΕ ομάδα , όχι μόνο στον ΠΑΟΚ .Γιατι είναι ένα 6-8-10αρι με ΕΚΡΗΞΗ ,ΑΘΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, κίνηση στον ΚΕΝΟ ΧΩΡΟ, ΕΥΦΥΙΑ , ΑΝΤΟΧΗ και ΤΕΧΝΙΚΗ. Και ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ προς το παρόν "δεν έχει αντίπαλο" τον "βένγκα του βορρά" (που δεν τον έχουμε ακούσει κιόλας) αλλά τον Α.Σ(τ)ιγμα. Χωρίς στον Α.Σ(τ)ίγμα, δεν θα υπήρχε στο προσκήνιο η "σκιά" του "βένγκα του βορρά"
- These users thanked the author warmeater for the post:
- Polichni1926
Απλά όταν ξεκινάς να λες για μια μεταγραφή ότι είναι κίνηση τοπ μάρκετινγκ και μετά να μιλάς για την Ποδοσφαιρική του αξία, ακούγεται κάπως. Είναι σαν να ρωτήσουν τον προϊστάμενο τι γνώμη έχει για την καινούργια γραμματέα και να πει ότι έχει ωραίο κώλο και δουλεύει σκληρά.hariskastoria έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 00:02Ετσι ακριβως το ειπε. Απλα μετα συμπληρωσε και για την ποδοσφαιρικη του αξια κλπ.renegade έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:50 Τοπ κίνηση όσον αφορά το μάρκετινγκ την χαρακτήρισε την μεταγραφή Ζαφείρη ο λουτσέσκου?
- These users thanked the author Gka4 for the post:
- Polichni1926
-
ωραιος, αλλά μεγαλωσε...Odi έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 07:41 Λείπει σίγουρα ενας box του box σύγχρονος με την μπάλα στα πόδια (Ζαφείρης).