Γεια σου φίλε, μιας και έτυχε να είπα για τη Λάρισα πιο πάνω και για τα χωριά. Φυσικά και έχεις δίκιο, κάθε αντίπαλος, ανεξαρτήτως ονόματος, δυναμικής και ποιότητας έχει επαγγελματίες αθλητές και προπονητές που κάνουν την προσπάθειά τους. Όμως δεν είναι έτσι ακριβώς το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Προσωπικά το ‘’χωριά’’ το λέω και για όλες τις μικρές ομάδες της Αττικής, της Θεσσαλονίκης, της επαρχίας. Ο χαρακτηρισμός δεν έχει αγωνιστική χροιά. Έχει ηθική χροιά και μόνο. Γιατί συνήθως όλες αυτές οι ομάδες κατεβαίνουν για να χάσουν με το ΠΟΚ και παίζουν τελικό Τσάμπιονς Λιγκ με τον ΠΑΟΚ. Είναι μέχρι το μεδούλι ποτισμένοι με το να νιώθουν εχθρότητα εναντίον μας. Ακόμα θυμάμαι πχ την Καλλονή επί Άγγελου, ή ακόμη και τον συμπαθέστατο Πανιώνιο, που παρασύρθηκε από έναν Μάντζιο κι έναν Μανιάτη και παρίστανε τον αδικημένο, επειδή ο Αντελίνο τους είχε καρφώσει υπέροχα. Ή τον Αστέρα Τρίπολης το 18, με πόσο μένος προσπάθησε να σου κόψει το πρωτάθλημα. Και ειδικά η Λάρισα, δε λέω, ιστορική ομάδα με τίτλους. Τι να κάνουμε όμως, οι άνθρωποι ετεροπροσδιορίζονται από το μίσος τους για τον ΠΑΟΚ. Ως προς τις ευρωπαϊκές ομάδες συμφωνώ απόλυτα. Όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι εξ ορισμού πάρα πολύ δύσκολα, γιατί οι πάντες έχουν το υψηλότερο κίνητρο. Πόσο δε μάλλον μία μόλις πρωταθλήτρια ομάδα, όπως η Ριέκα, που πρωταθλήτρια σημαίνει νοοτροπία νικητή.marsantos έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 16:33Φίλε Developper καλησπέρα.Developer4 έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 08:56 ...
Δεν είναι προφανές ότι μετά από 3 σερί κακές εμφανίσεις απέναντι σε μικρομεσσαίες ομάδες, αν και σήμερα απέναντι στο κλωτσοτύρι δείξουμε τα ίδια, υπάρχει πρόβλημα;
Καλημέρα!!!
Όχι δεν είναι προφανές ότι υπάρχει πρόβλημα.
Αντίστοιχα σε περίπτωση που κερδίσουμε 6-0 δε θα σημαίνει πως δεν υπάρχει πρόβλημα.
Το τι ομάδα έχουμε θα το καταλάβουμε όταν ολοκληρωθεί το ρόστερ και αφού τελειώσει ο καλοκαιρινός κύκλος αγώνων την άλλη Κυριακή.
Κατά τη γνώμη μου από το ματς με τον ΟΦΗ την 3η αγωνιστική μέχρι και το ματς με τον βάζελο τη 10η αγωνιστική θα έχουμε ασφαλή συμπεράσματα για τις δυνατότητες τις ομάδας.
Στο χρονικό διάστημα 5/10 - 9/11, το διάστημα δλδ αυτών των 8 αγωνιστικών (με μία διακοπή ανάμεσά τους για εθνικές) θα έχουμε παίξει μικρά ματς εντός, μικρά ματς εκτός, ντέρμπι εντός, ντέρμπι εκτός, ευρωπαϊκούς αγώνες, ζευγάρια Πέμπτης - Κυριακής και μεσοβδόμαδους αγώνες κυπέλλου. Θα έχουμε δει δλδ την ανταπόκριση της ομάδας σε κάθε συνθήκη και φουλ αγωνιστικό ρυθμό.
Υπομονή λοιπόν μέχρι τότε. Μη βιαζόμαστε για κρίσεις.
Αυτοί οι 3 αγώνες μέχρι την άλλη Κυριακή μπορεί να μας τεντώσουν τα νεύρα.
Είναι όμως απαραίτητο κομμάτι της διαδικασίας.
Ας είμαστε λίγο προσεκτικοί όπως έκανε εχθές για παράδειγμα ο εκτρωματικός οσφπ (αν είναι δυνατόν, 67 γεμίσματα) και το αποτέλεσμα θα έρθει. Αυτό είναι το μόνο ζητούμενο για σήμερα και για την άλλη Κυριακή.
Της Πέμπτης είναι άλλη ιστορία.
Υγ. Επιτέλους όλοι μας (βάζω και τον ευατό μου μέσα) ας σταματήσουμε να αποκαλούμε τον κάθε αντίπαλο χωριό και καφενείο εν έτει 2025. Έχει εξελιχθεί τόσο το ποδόσφαιρο, έχει διαχυθεί τόσο η πληροφορία, υπάρχει τέτοια κάθετη διείσδυση που ακόμα και ομάδες γ' Εθνικής έχουν στοιχειώδεις τακτικές προσεγγίσεις. Δεν είμαστε στην εποχή του Αρχοντίδη και του Φοιρού.
Οκ, προφανώς η Αράζ και η κιβωτός του Νώε είναι παντελώς άσημες ομάδες αλλά δε γίνεται να αποκαλούμε καφενεία την πρωταθλήτρια Κροατίας ούτε την υποφήφια πρωταθλήτρια Αυστρίας. Ούτε μπορούμε να αποκαλούμε χωριό τη Λάρισα και την κάθε Λάρισα όταν έχει στο ρόστερ περισσότερους από 10 παίκτες με πάνω 40 παιχνίδια στη superleague και που έχουν φάει με το κουτάλι αγώνες στους οποίους πρέπει να στήσουν λεωφορείο.
Υγ2. Νίκη σήμερα με μηδέν παθητικό..
ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Κυριακή 24/8, 21:00, Novasports Prime
-
Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Κυριακή 24/8, 21:00, Novasports Prime
Τι θα γίνει με τους χάρτινους ΔΕΑΒιτες, θα τους έχουμε και φέτος στο κεφάλι μας;
ημαρτον!st4this έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 17:25
![]()
![]()
![]()
Παιζουμε με τους πραγματικους αντιπαλους λενε ρε, τι αλλο θα δουμε

Καλή αρχή σήμερα με μια άνετη νίκη. Ευχής έργον για εμένα, ενα ξεμπουκομα του Τσαλοφ κι ένα γκολ με κεφαλιά από τον Γιακουμάκη έστω και στο 90'. Η ΑΕΛ θέλει προσοχή. Θα στήσει λεωφορείο. Η αντίδραση μας πρέπει να είναι άμεση κι από το πρώτο ημίχρονο. Εμπρός ΠΑΟΚάρα μας 

Ένα καθαρό ντορτι ή τάληρο ακόμη καλύτερα, το χρειάζονται σήμερα, για το καλωσόρισμα και για να συνέλθουν.st4this έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 17:25
![]()
![]()
![]()
Καλά λοιπόν που δεν παίζει ο Φεριγκρά! ο Θεός μας φύλαξε!!!
-
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Εχουν φορουμ τα τυρια;st4this έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 17:25
![]()
![]()
![]()

Γιες και οι γριες εχουν, αν και δεν ειναι πολυ ενεργα και τα 2. Μονο στου βαζελου δεν μπορω να μπω γιατι εχουν κλεισει τις εγγραφες.. Σε ολα τα αλλα σε καθε στραβοπατημα μπαινω, πολυ γελιο, ειδικα των διπλα
Γαμηστε τα τυρόγαλα χωρίς ανάσα.
Σαν να παίζετε με γαύρο η σκουλήκι.
Το ίδιο είναι.
Ρίξτε τους κατηγορία από το πρώτο ματς.
Δεν τους θέλουμε στη slgr.
Ούτε αυτούς ούτε τις γριές.
Ξέρουν αυτοί......
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!
Το ίδιο είναι.
Ξέρουν αυτοί......
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!
-
Το γκολ του Μέναλο προχθές, νόμιζα το κάρφωσε ο γίγαντας που λεμεleomatos88 έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 14:43Απίστευτος παιχταράς. Τον τέλειωσε ένας ζωγράφος. Ακόμα δεν το έχω χωνέψει. Ξεχνιέται το κλάμα των πόκεμον; Τάχα μου για τις αγκωνιές του. Ο άνθρωπος φορούσε την ασπρόμαυρη στολή και οργίαζε.theo-drama έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 14:19 Γεια σου ρε ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ μεγαλε LEO MATOS.
ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ Δεξί μπακ που είχαμε, με ηγετικά χαρακτηριστικά.
- These users thanked the author PAOK DreXleR for the post:
- leomatos88
Καλησπέρα φίλε leo
Κατανοητό το σκεπτικό σου.
Ένας λόγος παραπάνω να μη θεωρούμε ποτέ εύκολα αυτά τα παιχνίδια.... Είναι μέχρι το μεδούλι ποτισμένοι με το να νιώθουν εχθρότητα εναντίον μας...
Ειδικά από τη στιγμή που αυτά τα παιχνίδια κρίνουν πρωταθλήματα..
- These users thanked the author marsantos for the post:
- leomatos88
Θα έχει ενδιαφέρον η ενδεκάδα σήμερα...
Νομίζω σαστρε και Τέιλορ σίγουρα θα ξεκινήσουν.
Η συμμετοχή του λοβρεν νομίζω θα κριθεί από το vis track των κεντζιορα/Μιχαηλίδη
Σίγουρα νομίζω ότι θα πάρει λεπτά ο Γιακουμάκης.
Εάν δεν χρησιμοποιηθεί ο δεσπότης....... νομίζω ότι μάλλον υπάρχει κάποιο θέμα....
Τεσπα... πολλά νομίζω έγραψα....
Νομίζω σαστρε και Τέιλορ σίγουρα θα ξεκινήσουν.
Η συμμετοχή του λοβρεν νομίζω θα κριθεί από το vis track των κεντζιορα/Μιχαηλίδη
Σίγουρα νομίζω ότι θα πάρει λεπτά ο Γιακουμάκης.
Εάν δεν χρησιμοποιηθεί ο δεσπότης....... νομίζω ότι μάλλον υπάρχει κάποιο θέμα....
Τεσπα... πολλά νομίζω έγραψα....
-
Ξέρουν αυτοί φίλε... ακολουθεί βιώμα:ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 18:31 Γαμηστε τα τυρόγαλα χωρίς ανάσα.
Το ίδιο είναι.
Ξέρουν αυτοί......
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!
Ο πατέρας μου γριά, ο αδερφός του μ' έκανε ΠΑΟΚ ενώ ο αδερφός της μάνας του άρης.
Ο δικός μου μέχρι που ήταν Α κατηγορία, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ποιος έπαιζε με ποιον κάθε Κυριακή, όμως με έπαιρνε πάντα αυτός τηλ/νο όταν ήταν να παίξουμε μαζί τους κ μ' την έλεγε ότι θα μας σκίσουν κ.α.
Ευτυχώς ηρέμησα τα τελευταία χρόνια
Ξέρουν αυτοί όπως λες...
- These users thanked the author PAOK DreXleR for the post:
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ