Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
makednoss

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από makednoss »

fossa έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 01:19 Για ποιά email μιλάς; Του Ησαϊάδη; Ότι να 'ναι.
Οποιοσδήποτε που ν'ασχολείται μισό λεπτό τη μέρα με τα πιο απλά οπαδικά θα ξέρει τι γράφω.
Άστο.
Όσο για το μπανάρισμα εγώ δεν μυξοκλαίω και να διαμαρτύρομαι σαν και σένα στους μοντ..."καλέ βγάλτε τον αυτόν" σε κάθε ποστάρισμα.
Έλα κάνε αναφορά γρήγορα. 😄
Με τα οπαδικά δεν ασχολούμαι γιατί δεν έχω το χρόνο όπως όταν ήμουν 20. Αλλά και πάλι εφόσον γράφεις ατεκμηρίωτα πράγματα είναι το ίδιο πράγμα.
Μετά τις απειλές, είδες και εμένα να μυξοκλαιω στους μοντ;
Αυτά παραπέμπουν σε ψυχωτική διαταραχή πέρα από λασπολογία στο πρόσωπο μου.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Καλά ναι τώρα χρειάζομαι και ψυχίατρο επειδή δεν μπορώ να σου στείλω στοιχεία σε ένα φόρουμ!!!
Που όσοι γράφουν, με τη δική σου λογική, είναι σχεδόν πάντα ατεκμηρίωτα, πώς θα στα αποδείξουμε;
Οπότε είτε σ'απαντάω είτε όχι το ίδιο θα πεις στο τέλος.
"Θέλω αποδείξεις".
Και ναι σε κάθε ποστάρισμα που έκανα έγραφες να επιληφθούν οι μοντς, δεν τα βλέπουν οι μοντς, ειρωνίες ότι είμαστε ερπετά, τα παίρνουμε απ' τους άλλους κλπ.
Έγινε ρε Μακεδόνα, να μην ενοχλούμε και τους άλλους αφού δεν έχει νόημα, μην ασχολείσαι με ό,τι γράφω, δεν σε ρώτησα κιόλας, αφού τα δικά σου θα γράψεις.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Μεγάλε Πρόεδρε έκανες την Μεγαλύτερη Μεταγραφή στην Ελλάδα !!! Τον Σούπερ Ζαφείρη !!! Τραντέλληνα ΙΒΑΝ !!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”