Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από paokovios1974 »

kataramenos5 έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 22:01 Με paokovio1974 απο κει που συμφωνουσαμε σε πολλα,τα τελευταια χρόνια έχουμε σφαχτει σε αλλο σοσιαλ και ειμαστε στο ignore πλεον.Ομως ειναι ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ κοκαλο αν λεει κατι αυτο.Εχουμε βρεθει και στις καντινες εξω απ την Τουμπα.Δεν ειναι κανας αλεξιπτωτιστης.
Δε ξερω τι γινεται εχουμε σαλταρει ολοι με τα γυρω γυρω και ξεσπαμε στην ομαδα μαλλον.
Κατ να ξέρεις εγώ σ' αγαπάω ρε αλάνι
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Έχω μαλώσει με πολύ κόσμο λόγω ραζβσν και είναι λάθος μου το αναγνωριζω
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Αρχικά, χαλαρώστε λίγο το κορμί σας τα παλιά μέλη.

Είμαστε πολλά χρόνια εδώ μέσα, πολλοι γνωριζόμαστε και προσωπικά και γενικά είναι ανόητο να θέτονται ερωτήματα που αφορούν το ΠΑΟΚτσηδιλικι μελών όπως πχ ο Paokovios.

Προφανώς και διαφωνούμε σε πολλά, προφανώς και μαλώνουμε ενίοτε αλλά η αγάπη για την ομάδα δεν αμφισβητείται.

Από την άλλη και ειδικά αυτό τον καιρό που η κατάσταση είναι περίεργη σαν παλιά μέλη έχουμε την ευθύνη να βοηθήσουμε στην εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ.

Ρίξτε λίγο τους τόνους, αφήστε και τίποτα να πέσει στο πάτωμα και βοηθήστε τους mods.

Για μένα πχ τον μπαν στον Τολη δεν είναι άδικο. Ειχε ξεφύγει τελευταία, δεν άφηνε μήνυμα αναπάντητο και πράγματι ήταν ειρωνικός σε πολλές περιπτώσεις.

Ε δεν χρειάζεται ρε Τολη να απαντάς σε κάθε μήνυμα και ειδικά σε αυτά που είναι από διάτοντες αστέρες που βγάζουν μάτι ότι είναι τρολ. Και τον εαυτό σου κουράζεις και τους υπόλοιπους που σε βλέπουν όλη μέρα να είσαι σε μια διαμάχη.

Εντάξει, καταλαβαίνω. Ολοι περνάμε διάφορες φάσεις. Κι εγώ έχω φάει μηνιαίο μπαν και εκείνη την στιγμή πίστευα ότι αδικήθηκα αλλά τελικά συνειδητοποίησα ότι το άξιζα. Και με έφερε στα ίσια μου.

Οι mods έχουν την ευθύνη αλλά την εύρυθμη λειτουργία εμείς τα μέλη την καθορίζουμε. Και ειδικά εμείς οι παλιοί ακόμα περισσότερο.

Ρίξτε τους τόνους, το συγκεκριμένο φόρουμ με τα καλά του και τα κακά του είναι αποκούμπι για πολύ κόσμο του ΠΑΟΚ.

Ας βάλουμε κι εμείς το λιθαράκι μας ώστε να λειτουργεί σωστά.
These users thanked the author JohnDag for the post:
TTheo1971
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

1 - Για κάθε ban, από ωριαίο μέχρι και οριστικό, είναι ενήμερη όλη η mod team και κάθε τέτοια απόφαση είναι 100% συλλογική.

2 - Δεν υπάρχει κανένας moderator που να ρίχνει ban χωρίς λόγο, σε άτομα που απλά δεν συμπαθεί. Καμία επαφή.

4 - Ο καυγάς είναι καυγάς. Είτε ξεκινάει γιατί "ο παλιός" ανακάλυψε τον "νέο" που μπορεί να είναι αλλόθρησκος και να μπαίνει εδώ μέσα για να βάλει φιτίλια, είτε γιατί διαφωνεί κάποιος με την άποψη του άλλου για τον Λουτσέσκου, το σύστημα, το συμβόλαιο του Ντέλια κλπ κλπ.
Ξαναλέω: ο καυγάς είναι καυγάς.

ΠΡΟΦΑΝΏΣ δεν ρίχνουμε απευθείας ban σε οποιονδήποτε αρχίζει ή συμμετέχει σε έναν καυγά, παρά μόνο αν βρίσει. Έχουμε κάνει ΆΠΕΙΡΗ υπομονή, αλλά οι περισσότεροι είστε στ'αρχίδι@ σας.
Όταν λοιπόν βλέπουμε τα ίδια 5-10 άτομα, να συμμετέχουν σε καυγάδες σε καθημερινή βάση, κάποιος θα φάει ban, ανεξάρτητα από το αν είναι παλιό ή νέο μέλος.

5 - Έχουν γίνει λάθη και παραλείψεις και αυτό θα ξανασυμβεί. Δεν δουλεύουμε εδώ μέσα. Βοηθάμε στον ελεύθερο μας χρόνο. Είναι απόλυτα λογικό να κάνουμε και να ξανακάνουμε λάθη.

6 - Κατανοώ πως ορισμένοι μπορεί να θεωρείτε πως επηρεάζεται η καθημερινότητα σας ανάλογα με το κλίμα που επικρατεί μέσα στο forum, αλλά δεν είναι στο χέρι μας να το αλλάξουμε.
Εσείς οι ίδιοι, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη, είστε αυτοί που καθορίζετε σε τεράστιο βαθμό το κλίμα που επικρατεί εντός forum. Όσο αργείτε να το καταλάβετε, τόσο το χειρότερο.

7 - ΔΕΝ θα βοηθήσει σε κάτι το οποιοδήποτε παλιό μέλος επιλέξει να ειρωνευτεί - προσβάλει - επιτεθεί στο νέο μέλος που πχ επέλεξε να κριτικάρει (ακόμα και άκομψα) τον Ιβάν Σαββίδη. Τυχαίο το παράδειγμα.
Νομίζει πως βοηθάει αλλά στη πραγματικότητα με την συμπεριφορά του είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει ένας νέος καυγάς.
Το κουμπί του report, δεν είναι διακοσμητικό. Αν πιστεύει κάποιος πως ένα σχόλιο προσβάλει, θίγει, ή οτιδήποτε άλλο, από το να κάνει παράθεση με ειρωνείες, προτιμότερο είναι να πατήσει το report.
Πόσοι παλιοί το κάνετε; Σχεδόν κανένας σας.

Τέλος θα πω κάτι που την ευθύνη για αυτό την έχω αποκλειστικά εγώ.
Τόσο κράξιμο, τόσες υποδείξεις, τόση ειρωνεία και ένα γ@μημένο ευχαριστώ, δεν έχω διαβάσει.
ΌΧΙ για εμένα προφανώς. Εμένα στ' αρχίδι@ μου και το εννοώ.
Η συνολικότερη όμως λειτουργία αυτού του πράγματος που άλλοι το χρησιμοποιούν για να ενημερώνονται, άλλοι για να περνάει η ώρα τους και άλλοι για καυλάντα, βασίζεται επάνω σε 5-10 ανθρώπους, που το κάνουν αφιλοκερδώς και χάνοντας πολλές ώρες από τη ζωή τους.
Μπορεί να μην το κάνουμε τέλεια και θα συμφωνήσω. Το κάνουμε όμως όσο καλύτερα μπορούμε. Αυτά.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Ευχαριστώ, μέσα σε όλα τα χρόνια έχουμε πει, πάρα πολλά μέλη. Πολλές φορές. Απλά χάνονται μέσα σε όλα όσα λέγονται.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο αυτονόητο από την ευγνωμοσύνη όσων περνάμε ώρες εδώ μέσα σε όλους όσους κρατάνε το paokmania. Σε αυτό είμαι σίγουρος ότι συμφωνούν πάρα πάρα πολλά άτομα.

Κατά τα λοιπά, όλοι καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι για τους διαχειριστές όλο αυτό.

Δυσκολεμένα είναι συχνά και πολλά μέλη. Όλοι περνάμε φάσεις. Εκεί θέλει διαχείριση , όταν κάποιος δεν καταλαβαίνει ότι ξεφεύγει.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αγαπάμε paokmania, και για αυτό είμαστε ώρες εδώ και για αυτό πάντα θα υπάρχει ευγνωμοσύνη προς όλους όσους συνεισφέρουν. Κι ας μην το λέμε κάθε τόσο ή πιο αραιά. :pano:
These users thanked the author trouman for the post:
Montrealiotis
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”