Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από bane1980 »

Πολλοί με έχουν ρωτήσει πως έγινα ΠΑΟΚ μέσα στην Αθήνα χωρίς ΠΑΟΚτσηδες συγγενείς και με καταγωγή σχετικότατη μεν, που δεν επηρέασε δε.

Από το μπάσκετ του ΠΑΟΚ των 90s.

Ναι, ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους, αλλά ΠΑΟΚ δεν έγινα από το μεγαλείο της Τούμπας (γιατί δεν είχα πάει ποτε), ούτε από το ποδόσφαιρο (γιατί δεν το παρακολουθουσα αλλά και να το έκανα, πιο πιθανό να γινόμουν πχ Α4 μεγαλώνοντας σε χάρτινη περιοχή).

Έγινα επειδή είδα μια ομάδα να παίρνει Ευρωπαϊκό τίτλο στο άθλημα που αγαπούσα.
Και κόλλησα με τον τελικό της Ναντ και το κλάμα του Μπάνε.
Πείσμωσα όσο έβλεπα να σπρωχνεται ο αβεσαλώμ λόγω Γκάλη, ενώ ένας Μπάνε και ένας Κόρφας δεν εγκατέλειψαν και ζούσαν τραγωδίες. Θύμωσα όταν είδα τι εστι γαυρος με τον ξανθό και τον προδότη.

Τι σχέση έχουν όλα αυτά?

Ότι η ομάδα μπάσκετ έχει φέρει οπαδούς, έχει φέρει ευρωπαϊκούς τίτλους, έχει φέρει χαρές και μετά από 20-25 χρόνια σε μονοπάτια ντροπής, έχει την ευκαιρία να επιστρέψει εκεί που αξίζει.

Αφήστε την. Όχι και εδώ το μίσος για κομματικά, το μένος για άτομα, τα σενάρια και οι αναλύσεις.

Χεστηκα για όλα αυτά.
Εγώ θέλω να ξαναδώ "Λεβινγκστον, Σάβιτς, Μπέρι, Πέτζα, " και ντερμπι με τη Ρεάλ και όχι την Καρδίτσα.

Εάν το κάνει αυτό ο Τέλης, θα είναι σωτήρας εφάμιλλες του Ιβάν για το ποδόσφαιρο. Πειράζει?
These users thanked the author bane1980 for the post (total 5):
kataramenos5, markos4, TylerDurden, soigol, Special 4
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

KalamarGiannis έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:13
gergeo4 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 21:58
Odi έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 21:46
Και θα πω κ ένα τελευταίο μυστικό; ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ, ΟΥΤΕ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΟΥΤΕ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΑΙΑ.
ΑΝ υπάρξει θεμα με το γηπεδο,στο οποιο ηδη υπάρχουν σκιες,τοτε θα μιλαμε για καλο του συλλογου ή καταστροφή ;;;;;και γιατί δεν βγαίνει η συμφωνία με τελη;ειναι ιδιωτική ή με τον ΑΣ;
εδώ στα της ΚΑΕ μπάσκετ μας καίει να αναλύσουμε ΑΝ θα υπάρξει θέμα με το γήπεδο (δηλαδή ποιος θα το κτίσει πρώτος, γιατί για το ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ δεν τίθεται θέμα είναι του ΑΣ σε κάθε περίπτωση) και θα αποτελεί αυτό καταστροφή; μαμα μια είστε off topic οι αρνητές.

ΥΓ λέει ο φίλος ότι αντιφάσκω χα χα. Που λέω ότι 1. δε με ενδιαφέρει άμεσα για τα θέματα του ποδοσφαίρου και 2.εδώ είναι το νήμα της ΚΑΕ αφήστε μας ήσυχους τους μπασκετικούς στη χαρά μας .
Πόσα θες για να μας τρελάνεις;
Ναι γιατι αυτα τα 2 συνδεονται αλλα το αγνοεις τεχνηεντως. Σε αλλο ποστ λες ειμαι οκ να πετυχουν τα επιχειρηματικα σχεδια του αν ξεχρεωσει την ΚΑΕ, αρα ακομα και αν αυτο υπονομευσει αλλα τμηματα εισαι οκ.
These users thanked the author aivas19 for the post:
eorptol1
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

aivas19 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:12
Odi έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 21:31
Montrealiotis έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 21:19

Τώρα αλήθεια συγκρίνεις αυτά τα δύο; Τον ένα να εμφανίζεται στα κοινά του ΠΑΟΚ κάνοντας πόλεμο στο ευεργέτη του ΠΑΟΚ, με τον Ιβαν, που όταν πρωτοεμφανίστηκε κιόλας, πήρε πόδι γιατί ζητούσε το γήπεδο, χωρίς να έχει δείξει τίποτα; Όταν τον ξαναφέρανε, βγήκε, μίλησε, έδωσε διαβεβαιώσεις και φυσικά πλήρωσε και μία καταχρεωμένη ομάδα. Ο Μυστακίδης που είναι όλο αυτόν τον καιρό; Εχει πει κάτι για τις προθέσεις του;
Θα δώσει στην ΚΑΕ διαβεβαιώσεις και θα πληρώσει την υπερχρεωμένη ομάδα του μπάσκετ.

Καμία σχέση δεν έχει η ΚΑΕ με την ΠΑΕ, ξεσφινωστε το μυαλό σας.

Θα πάρει την ΚΑΕ για να τον αγαπήσει ο κόσμος ; Ναι.
Θα πάρει την ΚΑΕ για να σπάσει το 100-0 υπέρ ιβαν; Ναι.
Θέλει μέσω της ΚΑΕ να δείξει την δυναμική του και να τη συνδέσει με τη νέα τούμπα; Ναι.

Μας νοιάζει ; ΟΧΙ.

Να πάρει το μπάσκετ ,να κάνει ομάδα, να βάλει λεφτά, να έρθουν τίτλοι και μέρες δόξας για το σύλλογο. Αυτό μας νοιάζει.
«Καμία σχέση δεν έχει η ΚΑΕ με την ΠΑΕ, ξεσφινωστε το μυαλό σας.» Τις νουθεσιες να τις αφησεις. Αυτα τα δυο θεματα συνδεονται. Αν εσενα δεν σε νοιαζει δεν εχει καμια σημασια
φίλε μου σκέφτηκες μήπως - αφού για σένα συνδέονται και για κάποιους εδώ μέσα στα του μπάσκετ είτε δεν συνδέονται άμεσα είτε δεν ενδιαφέρει- να πας να γράψεις τις ανησυχίες σου στα νήματα του ποδοσφαίρου;
ΥΓ πρώτη φορά τόσα χρονια προτείνω σε συνοπαδούς μου να πάνε αλλού. Πραγματικά. Πάντα οι ποδοσφαιρικοί ήταν κάπως , καταλαβαίνετε κάποιοι, αλλά τώρα το έχουν γυρίσει σε ξεκάθαρους αντιπάλους. πήραν το ρόλο από τους άσπονδους που είναι αποσβωλομένοι.
These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 2):
kataramenos5, TylerDurden
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

bane1980 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:22 Εγώ θέλω να ξαναδώ "Λεβινγκστον, Σάβιτς, Μπέρι, Πέτζα, " και ντερμπι με τη Ρεάλ και όχι την Καρδίτσα.

Εάν το κάνει αυτό ο Τέλης, θα είναι σωτήρας εφάμιλλες του Ιβάν για το ποδόσφαιρο. Πειράζει?
Μακάρι.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

astral έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:21
markos4 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:20
Montrealiotis έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:10

Ποια είναι τα άσχετα που συνδέονται; Ότι ο Μυστακίδης σε συνεργασία με τον ΑΣ προσπάθησε ύπουλα να διώξει τον Ιβαν; Αυτά είναι τα άσχετα;

Σέβομαι και αναγνωρίζω την προσφορά σου και δεν θα συνεχίσω την κουβέντα παραπέρα, γιατί αισθάνομαι ότι βιάζεις την λογική.
Κάνεις δεν πήγε να τον διώξει αντιθέτως τον ενεργοποίησε.
Ας τηρεισει ο Ιβαν τις πολύχρονες δεσμεύσεις του για το γήπεδο και κανείς δεν πρόκειται να τον πειράξει.

Με τόσο λαϊκό έρεισμα που έχει από πίσω του είναι καβάλα στο άλογο , εκτός και αν…
Οι ενέργειες και οι υπογραφές του ΑΣ δε δείχνουν αυτό.
Φίλε σέβομαι την άποψη σου ,αλλά οι ενέργειες του ΑΣ δεν δείχνουν αυτό.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

bane1980 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:22 Πολλοί με έχουν ρωτήσει πως έγινα ΠΑΟΚ μέσα στην Αθήνα χωρίς ΠΑΟΚτσηδες συγγενείς και με καταγωγή σχετικότατη μεν, που δεν επηρέασε δε.

Από το μπάσκετ του ΠΑΟΚ των 90s.

Ναι, ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους, αλλά ΠΑΟΚ δεν έγινα από το μεγαλείο της Τούμπας (γιατί δεν είχα πάει ποτε), ούτε από το ποδόσφαιρο (γιατί δεν το παρακολουθουσα αλλά και να το έκανα, πιο πιθανό να γινόμουν πχ Α4 μεγαλώνοντας σε χάρτινη περιοχή).

Έγινα επειδή είδα μια ομάδα να παίρνει Ευρωπαϊκό τίτλο στο άθλημα που αγαπούσα.
Και κόλλησα με τον τελικό της Ναντ και το κλάμα του Μπάνε.
Πείσμωσα όσο έβλεπα να σπρωχνεται ο αβεσαλώμ λόγω Γκάλη, ενώ ένας Μπάνε και ένας Κόρφας δεν εγκατέλειψαν και ζούσαν τραγωδίες. Θύμωσα όταν είδα τι εστι γαυρος με τον ξανθό και τον προδότη.

Τι σχέση έχουν όλα αυτά?

Ότι η ομάδα μπάσκετ έχει φέρει οπαδούς, έχει φέρει ευρωπαϊκούς τίτλους, έχει φέρει χαρές και μετά από 20-25 χρόνια σε μονοπάτια ντροπής, έχει την ευκαιρία να επιστρέψει εκεί που αξίζει.

Αφήστε την. Όχι και εδώ το μίσος για κομματικά, το μένος για άτομα, τα σενάρια και οι αναλύσεις.

Χεστηκα για όλα αυτά.
Εγώ θέλω να ξαναδώ "Λεβινγκστον, Σάβιτς, Μπέρι, Πέτζα, " και ντερμπι με τη Ρεάλ και όχι την Καρδίτσα.

Οχι, ας εξασφαλισει οτι δε θα δημιουργηθει θεμα σε αλλο τμημα του συλλογου. Απλο ειναι. Ας βγαλει αυριο ανακοινωση οτι «ειμαι αρωγος στο χτισιμο της ΝΕΑΣ ΤΟΥΜΠΑΣ» την οποια θα χτισει ο Ιβαν Σαββιδης»
Αντιθετως, η ανακοινωση για την αγορα της ΚΑΕ εγινε την ιδια μερα/ωρα με την ανακοινωση της πενταμελους επιτροπης τριων ατομων για τη Νεα Τουμπα απο ατομα προσκειμενα στον Μυστακιδη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τετ 03 Σεπ 2025, 22:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
Guitarman, eorptol1
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Διαβάζω κάποια παλιά μέλη αποδεδειγμένα πετσια ΠΑΟΚ (τα τρολακια ως διάττοντες αστέρες θα εξαφανιστούν αργά ή γρηγορα κ προφανως να πανε στον αγύριστο...) να γράφουν σαν να βρίσκονταν σε κάποιο χρονοντουλαπο και βγήκαν προχθές. Όσοι εκφράζουμε προβληματισμούς για τον Τέλη, δεν έχει επουδενι να κάνει με την ΚΑΕ. Ποιος δεν θέλει έναν ισχυρό παράγοντα που θα ανεβάσει την ομάδα που μας κράτησε όρθιους στα πέτρινα χρόνια του Βουλινου? Εγώ με τον Μπανε και τον Κορφα μεγάλωσα. Όταν προκριθηκαμε στον τελικό πέρσι η συγκινηση μου ηταν μεγαλυτερη απο οση ειχα σε ολα τα τροπαια που σηκωσε το ποδοσφαιρο μαζι. Γιατί η δική μου ιστορική γραμμή με συνδέει με αυτό την σπυριαρα. Οι πρακτικές αυτού του ανθρώπου όμως το τελευταίο 3μηνο με κάνει να πιστεύω ότι μπαίνει στο μπάσκετ ως η τελευταία του ευκαιρία να ενεργοποιηθεί στα του ΠΑΟΚ. Μοιάζει πιο πολύ σαν στρατηγική κίνηση και πολύ λιγότερο σαν ειλικρινή διάθεση να ασχοληθεί με το μπάσκετ. Και το τονίζω ξανα: Αυτός επέλεξε έναν περίεργο δρόμο εδώ και μήνες. Αυτός δημιούργησε αυτή την καχυποψία. Και σε μια τελική δείτε ρε παιδιά τι έχει ήδη πετύχει εδώ μεσα: Κάποιοι να τον κράζουν, Κάποιοι να είναι επιφυλακτικοι και Κάποιοι να πανηγυρίζουν. Θα συνέβαινε το ίδιο αν ερχόταν ο Χ πλούσιος χωρίς τις "βαλίτσες" που μόνος του φόρτωσε τον εαυτό του ο Τελης, και έλεγε θέλω την ΚΑΕ? Ποιος θα έβγαζε προβληματισμό?

Το έγραψα και εχθες στο μοναδικό μου ποστ: Για εμένα ο Τέλης ξεκινάει από το μείον 100 σε θέμα εμπιστοσύνης. Ας βγει και αυτός και ο ΑΣ να ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους. Όσο δεν γίνεται αυτό, εγώ την κίνηση αγορά της ΚΑΕ την βλέπω ως βήμα προς τον πραγματικό στόχο που είναι άλλος και όχι η ΚΑΕ...

Και να το ξαναγράψω για όσους συγκρίνουν Ιβαν-Τελη: Ο Ιβάν το 2006 έφαγε άκυρο από τον ΑΣ γιατί ζήτησε τα ασημικά. Ο Τελης τι ζήτησε? Θα μας πει κάποιος υπεύθυνα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Guitarman την Τετ 03 Σεπ 2025, 22:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Guitarman for the post (total 11):
astral, Maklaz, aivas19, Montrealiotis, Pablo_Escobar, Kabamaru11, gergeo4, george188, Мир, ΑΜΠΑΛΑΕΑ and one more user
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

KalamarGiannis έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:24
aivas19 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:12
Odi έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 21:31

Θα δώσει στην ΚΑΕ διαβεβαιώσεις και θα πληρώσει την υπερχρεωμένη ομάδα του μπάσκετ.

Καμία σχέση δεν έχει η ΚΑΕ με την ΠΑΕ, ξεσφινωστε το μυαλό σας.

Θα πάρει την ΚΑΕ για να τον αγαπήσει ο κόσμος ; Ναι.
Θα πάρει την ΚΑΕ για να σπάσει το 100-0 υπέρ ιβαν; Ναι.
Θέλει μέσω της ΚΑΕ να δείξει την δυναμική του και να τη συνδέσει με τη νέα τούμπα; Ναι.

Μας νοιάζει ; ΟΧΙ.

Να πάρει το μπάσκετ ,να κάνει ομάδα, να βάλει λεφτά, να έρθουν τίτλοι και μέρες δόξας για το σύλλογο. Αυτό μας νοιάζει.
«Καμία σχέση δεν έχει η ΚΑΕ με την ΠΑΕ, ξεσφινωστε το μυαλό σας.» Τις νουθεσιες να τις αφησεις. Αυτα τα δυο θεματα συνδεονται. Αν εσενα δεν σε νοιαζει δεν εχει καμια σημασια
φίλε μου σκέφτηκες μήπως - αφού για σένα συνδέονται και για κάποιους εδώ μέσα στα του μπάσκετ είτε δεν συνδέονται άμεσα είτε δεν ενδιαφέρει- να πας να γράψεις τις ανησυχίες σου στα νήματα του ποδοσφαίρου;
ΥΓ πρώτη φορά τόσα χρονια προτείνω σε συνοπαδούς μου να πάνε αλλού. Πραγματικά. Πάντα οι ποδοσφαιρικοί ήταν κάπως , καταλαβαίνετε κάποιοι, αλλά τώρα το έχουν γυρίσει σε ξεκάθαρους αντιπάλους. πήραν το ρόλο από τους άσπονδους που είναι αποσβωλομένοι.
Εφοσον συνδεονται με την αγορα της ΚΑΕ θα τα γραψω στο τοπικ της ΚΑΕ. Μη διαχωριζεις τον κοσμο σε ποδοσφαιρικους και μπασκετικους ΠΑΟΚτσηδες, μπορει να μιλας σε καποιον που εδωσε απο το υστερημα του και για τις 2 ΑΜΚ, δε θα μας πεις και σκουληκια «μπασκετικε»
These users thanked the author aivas19 for the post:
eorptol1
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Παλικαρια εχει καταντησει εξαιρετικα κουραστικο.Δε βγαζετε ακρη στο τοπικ με τον ΑΣ κουβαλατε και στο μπασκετικο τοπικ τις ιδιες ανουσιες κοντρες.
Εαν δε μπορειτε εσεις ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕ
ΗΜΑΡΤΟΝ .
These users thanked the author kataramenos5 for the post (total 6):
Developer4, Jim_Chatz, hariskastoria, TylerDurden, soigol, Ettien26
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Εντωμεταξυ η ατακα "γιατι δεν παιρνει το μπασκετ" ακουστηκε πιο πολυ απ'το "ματια μου και εγω για σενα εχω" φετος το καλοκαιρι
These users thanked the author alexgarcia6 for the post:
soigol
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

alexgarcia6 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:32 Εντωμεταξυ η ατακα "γιατι δεν παιρνει το μπασκετ" ακουστηκε πιο πολυ απ'το "ματια μου και εγω για σενα εχω" φετος το καλοκαιρι
Σου απαντησε ο κιθαριστας πιο πανω. Η αληθινη ατακα ειναι «αντι να κανει το μπαχαλο με τον ΑΣ γιατι δεν παιρνει το μπασκετ;»
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Guitarman έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:28 Διαβάζω κάποια παλιά μέλη αποδεδειγμένα πετσια ΠΑΟΚ (τα τρολακια ως διάττοντες αστέρες θα εξαφανιστούν αργά ή γρηγορα κ προφανως να πανε στον αγύριστο...) να γράφουν σαν να βρίσκονταν σε κάποιο χρονοντουλαπο και βγήκαν προχθές. Όσοι εκφράζουμε προβληματισμούς για τον Τέλη, δεν έχει επουδενι να κάνει με την ΚΑΕ. Ποιος δεν θέλει έναν ισχυρό παράγοντα που θα ανεβάσει την ομάδα που μας κράτησε όρθιους στα πέτρινα χρόνια του Βουλινου? Εγώ με τον Μπανε και τον Κορφα μεγάλωσα. Όταν προκριθηκαμε στον τελικό πέρσι η συγκινηση μου ηταν μεγαλυτερη απο οση ειχα σε ολα τα τροπαια που σηκωσε το ποδοσφαιρο μαζι. Γιατί η δική μου ιστορική γραμμή με συνδέει με αυτό την σπυριαρα. Οι πρακτικές αυτού του ανθρώπου όμως το τελευταίο 3μηνο με κάνει να πιστεύω ότι μπαίνει στο μπάσκετ ως η τελευταία του ευκαιρία να ενεργοποιηθεί στα του ΠΑΟΚ. Μοιάζει πιο πολύ σαν στρατηγική κίνηση και πολύ λιγότερο σαν ειλικρινή διάθεση να ασχοληθεί με το μπάσκετ. Και το τονίζω ξανα: Αυτός επέλεξε έναν περίεργο δρόμο εδώ και μήνες. Αυτός δημιούργησε αυτή την καχυποψία. Και σε μια τελική δείτε ρε παιδιά τι έχει ήδη πετύχει εδώ μεσα: Κάποιοι να τον κράζουν, Κάποιοι να είναι επιφυλακτικοι και Κάποιοι να πανηγυρίζουν. Θα συνέβαινε το ίδιο αν ερχόταν ο Χ πλούσιος χωρίς τις "βαλίτσες" που μόνος του φόρτωσε τον εαυτό του ο Τελης, και έλεγε θέλω την ΚΑΕ? Ποιος θα έβγαζε προβληματισμό?

Το έγραψα και εχθες στο μοναδικό μου ποστ: Για εμένα ο Τέλης ξεκινάει από το μείον 100 σε θέμα εμπιστοσύνης. Ας βγει και αυτός και ο ΑΣ να ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους. Όσο δεν γίνεται αυτό, εγώ την κίνηση αγορά της ΚΑΕ την βλέπω ως βήμα προς τον πραγματικό στόχο που είναι άλλος και όχι η ΚΑΕ...

Και να το ξαναγράψω για όσους συγκρίνουν Ιβαν-Τελη: Ο Ιβάν το 2006 έφαγε άκυρο από τον ΑΣ γιατί ζήτησε τα ασημικά. Ο Τελης τι ζήτησε? Θα μας πει κάποιος υπεύθυνα?
ολη η αληθεια....
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Οι «μπασκετικοί» είστε άλλη ομαδα;
Είστε στο μπάσκετ ΠΑΟΚ και στο ποδόσφαιρο κάτι άλλο;
Δεν καταλαβαίνω αυτόν τον διαχωρισμό
These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 6):
Guitarman, Black_Knight, Kabamaru11, george188, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, black death
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

kataramenos5 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:30 Παλικαρια εχει καταντησει εξαιρετικα κουραστικο.Δε βγαζετε ακρη στο τοπικ με τον ΑΣ κουβαλατε και στο μπασκετικο τοπικ τις ιδιες ανουσιες κοντρες.
Εαν δε μπορειτε εσεις ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕ
ΗΜΑΡΤΟΝ .
Να χαρεις οσο θες, δε σε εμποδιζει κανενας. Οπως δεν μπορει να πει καποιος σε αλλον να παει σε αλλο τοπικ και να μη σχολιαζει πχ τις μεταγραφες γιατι σε αλλους αρεσουν, ετσι δε γινεται και αυτο που λες
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

alexgarcia6 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:32 Εντωμεταξυ η ατακα "γιατι δεν παιρνει το μπασκετ" ακουστηκε πιο πολυ απ'το "ματια μου και εγω για σενα εχω" φετος το καλοκαιρι

Γιατί δεν περίμεναν να πάρει το μπάσκετ.

Έγραφαν αν είναι μάγκας ας πάρει το μπάσκετ που φυτοζωεί.
Τώρα που πάει να το πάρει ,γιατί το παίρνει για να πάρει και την ΠΑΕ;
Δεν βγάζεις άκρη.
These users thanked the author markos4 for the post (total 2):
soigol, Ettien26
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”