Special 4 έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 16:23
Μέχρι τώρα ήταν καλός ο Α.Σ., για κάποιους και τους βόλευε και τώρα είναι κακός.
Εγώ τον έκραζα τον Α.Σ. για πολλά θέματα που άλλοι τα θυμήθηκαν πολύ όψιμα, αλλά τυγχάνει στο θέμα του γηπέδου να έχω μια πολύ διαφορετική προσέγγιση της πλευράς Σαββίδη και να διάκειμαι σχετικά θετικά προς την προσέγγιση του Α.Σ. σχετικά με τη Νέα Τούμπα και στις εγγυήσεις που ζητάει.
Ως εκεί.
Δεν είναι κάποια παράταξη με την οποία συντάσσομαι και δίνω κάποιον υπέρ πάντων αγώνα και απέναντι μου βλέπω εχθρούς.
Όπως ίσως ξέρεις special 4 και εγώ κράζω τον ΑΣ πάρα πολλά χρόνια τώρα όπως και εσύ.
Το πως χειρίζονται τα μπάτζετ των τμημάτων, το πως καταφέρνουν να απομακρύνουν από τα τμήματα του ερασιτέχνη όσους βάζουν χρήμα, το πως δεν έχουν κάνει μία υποδομή τριάντα χρόνια διοίκηση έστω ένα κλειστό χαντμπολ γυναικών, το θράσος με το οποίο ισχυρίστηκαν στη συνέντευξη ότι η ΚΑΕ που στην ουσία χρεοκόπησαν τους χρωστάει λεφτά από τα ποσοστά των εισιτηρίων, το πως κατάντησαν τον ερασιτέχνη να έχει πρόεδρο με 68 ψήφους, ενώ την τελευταία 12ετια διαχειρίστηκαν τα 20 εκατ. της ΠΑΕ, συν τις επιχορηγήσεις του κράτους, συν τις χορηγίες, συν τα έσοδα των τμημάτων υποδομής, συν τα έσοδα των τηλεοπτικών (όποια, που κάποιες χρονιές ήταν) συν τα έσοδα του στοιχήματος και τέλος το πως υπονοούν ότι δεν θέλουν να ανοίξει ο αριθμός μελών στον ερασιτέχνη δεν σου δημιουργεί την αίσθηση πως κάτι καλό παίζει για όσους έχουν γαντζωθεί στις καρέκλες τόσα χρόνια?
Η γυναίκα του καίσαρα δεν πρέπει να φαίνεται και τίμια? Τόση αθωότητα στις μέρες μας?
Πιστεύω πως και οι δύο συμφωνούμε, πως ότι και να γίνει με το θέμα του γηπέδου, δεν μπορούν αυτά τα πρόσωπα να έχουν αυτούς τους ρόλους. Δεν γίνεται σε μία συνέντευξη του ΑΣ τον λόγο να τον έχει ένας συμμαθητής μαθηματικός και μία δικηγόρος του πρώην και ο πρόεδρος του ΑΣ να πετάει σχόλια αντί να είναι αυτός που μιλάει. Τι είναι η συνέντευξη τύπου του ερασιτέχνη τσιπουράδικο να πάει ο πρόεδρος με τους φίλους του?
Νομίζω πως αυτά τα άτομα πρέπει να εξαφανιστούν από την καθημερινότητα του ΠΑΟΚ, στην καλύτερη περίπτωση για αυτούς λόγω χαμηλού επίπεδου και δεν γίνεται να διαφωνείς με αυτό.
Και κάτι ακόμα. Όταν είναι ξεκάθαρο πως σε μία τιμητική θέση που βρίσκεσαι αμισθί, όπως όσοι είναι στο ΔΣ του ερασιτέχνη, έχεις τόσο χαμηλή αποδοχή από τον κόσμο του οποίου υποτίθεται πως υπηρετείς τα συμφέροντά, ο μόνος τίμιος δρόμος είναι η παραίτηση. Οτιδήποτε άλλο είναι ύποπτο ως προς τα κίνητρά σου και κατά συνέπεια αυτό που λέει ο
Franky είναι λογικό συμπέρασμα γιατί η στάση του ερασιτέχνη δείχνει ενοχή σε πολλά.