Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Franky

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από Franky »

Special 4 έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 16:23 Φίλε, επειδή δεν παρέθεσες αυτό που έγραψες και υπονόησες, δεν το συνεχίζω, γιατί δεν με ενδιαφέρει να τρώνε μπαν άτομα και δεν επιχαίρω γι' αυτό, όπως κάνουν άλλοι.

Άστο να πάει.

Μέχρι τώρα ήταν καλός ο Α.Σ., για κάποιους και τους βόλευε και τώρα είναι κακός.

Εγώ τον έκραζα τον Α.Σ. για πολλά θέματα που άλλοι τα θυμήθηκαν πολύ όψιμα, αλλά τυγχάνει στο θέμα του γηπέδου να έχω μια πολύ διαφορετική προσέγγιση της πλευράς Σαββίδη και να διάκειμαι σχετικά θετικά προς την προσέγγιση του Α.Σ. σχετικά με τη Νέα Τούμπα και στις εγγυήσεις που ζητάει.

Ως εκεί.

Δεν είναι κάποια παράταξη με την οποία συντάσσομαι και δίνω κάποιον υπέρ πάντων αγώνα και απέναντι μου βλέπω εχθρούς.

Ούτε έχω να κερδίσω κάτι σε προσωπικό επίπεδο, πέρα από την σε παθολογικό βαθμό επιθυμία μου, να δω ο ΠΑΟΚ να έχει ένα, όσο το δυνατόν καλύτερο, μεγαλύτερο, καινούριο υπερσύγχρονο και ασφαλές γήπεδο, όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ως εκεί και ας μη το συνεχίσουμε καλύτερα. Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω επί της ουσίας.

Πρωτάθλημα στο Βόλει στα 100 χρόνια ΠΑΟΚ. Ο κ.Μυστακίδης, έδωσε μια πολύ γενναιόδωρη χορηγία στον ΑΣ ΠΑΟΚ.

Περιμένουμε μεταγραφές και στο βόλει.
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

flash4 έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 15:01
epitropos έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 01:58 ρε παιδεςι σορρυ κιολας.. αλλα να βράσω τις ίσες αποστάσεις.. τι παει να πει προτεραιοτητα, ηθικό προβαδισμα και τρεχα γύρευε θα μας τρελανετε καποιοι με τις γενικεύσεις και τα λογίδρια που ωρες ώρες και χωρίς να αναφέρομαι κάπου προσωπικά μοιάζουν copy paste.
1)Χωρίς επίσης να έχω καμία διάθεση να εκθειάσω την ΠΑΕ, αλλα για να ηρεμίσουμε λιγο που την εχούν και μαλιστα πολλάκις εκθέσει τα στελέχη της όταν σε επίπεδο λιγκας είμαστε μαζί με τον γαυρο σε επιπεδο κυριολεκτικά ευρωπαικο σχεδόν σε όλες τις πτυχές. Ναι αν τα ψυρίσω θα βρω πολλά , αλλα πολλά θα βρω και για τα πάντα δε σημαινει κάτι αυτό. Τι πάει να πει ο τρόπος που απαντησε ο Κυρ Κυρ, το ύφος της Μαρίας κτλ.. ρε παιδιά ξέρετε τι παει να πει διαπραγματευτική ισχύς? Πολλώ δε μάλλον όταν από εκέινα τα χέρια δεν έτρωγες απλώς, ζήτουσες μετεπιτάσεως να φας..ποιο ακυβέρνητο καράβι που ξαφνικά το κάναμε και καραμέλα δεξια αριστέρα λές και είμαστε μεσα στα ΔΣ της λιγκας.. για σας παρακαλω πολυ.. ακομα και επικοινωνιακά ξέρετε τι εξτρά πόλεμο θα είχαμε με συνεχή παρουσία του Ιβαν εδώ μετα τα σκηνικά με πολθιδιοκτησία οπλο κτλ, τι νομίζετε δλδ ότι δεν τον πολεμάνε? Αυτός εν πολοίς και προφανώς για τους δικούς του όχι ιδιοτελείς λόγους εβαζε πλάτη στον ΠΑΟΚ , όχι το αντίθετο ισα ισα..
2) ο ΠΑΟΚ δν ανέβηκε 5 επιπεδα με Σαββίδη.. αρέσει δεν αρέσει ανεβηκε 15+ επιπεδα και το ξαναλέω γτ δε ξέρω την ηλικία πολλών.. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.. το σύνθημα πρωταθλημα δεν παιρνουμε τσαμπιονς λιγκ δε βγαινουμε ήταν η πραγματικότητα μας και δεν μας πειραζε και γουστάραμε.. κυπελλο βλεπαμε αραια και που και επρεπε να ερθουν σε ευθεια σειρα οι πλανήτες αναφορικά με την κληρωσή μας, την όμαδα μας, τους αντιπάλους , τους διαιτητες.. οι πιο μεγάλοι απο εμένα 1-2 δεκαετίες ακόμα λιγοτερα πράγματα και ακόμα περισσότερα ταξίδια και φωνή για τον "μονιμο 4ο" και ρεκορντμαν του ουέφα και τονίζω ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕ.. πηγαίναμε γήπεδο για το γήπεδο, το χαβαλέ την παρέα, ε αν κερδιζαμε κιολας ακόμα καλύτερα, αλλα ο ΠΑΟΚ ήταν ΠΑΟΚ. Το μόνο που θέλαμε ήταν να μασ λένε αλήθειες να μην μας κοροιδεύουν..
Δεν με ενδιαφέρουν τα ευχολόγια, οι ισες αποστάσεις τα ο ΠΑΟΚ πανω απ ολα. Ξερω πάρα πολύ καλά τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ για μένα δεκαετίες τωρα, σε ποδοσφαιρο μπασκετ βολλει χαντμπολ. και ξέρω πως ήταν πριν 13 χρονια και σημερα. Είναι παρα πολύ εύκολη η κριτική το κουνημα του δάχτυλου και οι ευχές.. στις πράξεις όμως οι περισσότεροι (και βαζω μέσα και εμενα) ζορίζονται.. ο κατσαρής, οι συνδεσμοι, πολύς κόσμος προφανως και ευτυχώς όχι οι περισσοτέροι.. ε ο Ιβαν Δεν θεωρω εγω προσωπικα οτι ειναι μεσα σε αυτους και το έχει αποδείξει πολλάκις..λέμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει γήπεδο ιδιοκτητο και μαγκιά μας, στο γήπεδο αυτό παιζει η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΕ ΠΑΟΚ και αυτό το γήπεδο συζηταμε να δωσουμε ΟΧΙ προς ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ αλλα ΠΡΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ σε κάποιον τρίτο.. και συζητάμε τόσο καιρό τωρα αν είναι τρύπημα?.. ρε παιδια αληθεια τωρα να ξέρετε.. ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ
Αγαπητέ συνοπαδέ έγραψες όλο αυτό το κατεβατό χωρίς να αναφέρεσαι σε κάποιον συγκεκριμένα αλλά μάλλον το δικό μου σχόλιο σε πείραξε γιατί ουσιαστικά απαντάς σε αυτά που έγραψα.
1) Η ένδεια στελεχών είναι εμφανής όχι μόνο τώρα αλλά από παλιά. Εσύ μιλάς για διαπραγματευτική ισχύ και παρουσίες σε δσ, εγώ θα σου θα πω την ουσία, ότι ο ΠΑΟΚ βγήκε χαμένος και ουσιαστικά και επικοινωνιακά και στο θέμα της πολυιδιοκτησίας (απώλεια πρωταθλήματος-αγωνιστική καθίζηση) και στα γεγονότα τα περσινά με τον προπονητή (που η ομάδα κατέβηκε απροστάτευτη στη ΝΦ). Είναι επίσης γεγονός ότι η παε (Σαββίδης) προσέλαβε το Λ. Δούκα πριν 6 χρόνια για τον οποίο δε νομίζω ότι χρειάζεται να συζητήσουμε ποια ήταν η προσφορά του μιας και δεν τον ακούσαμε/νιώσαμε ποτέ αυτό το διάστημα. Είναι γεγονός επίσης ότι δε στέριωσε στην ομάδα ένας σοβαρός τεχνικός διευθυντής που σε συνεργασία με προπονητή θα καταρτίζουν το ρόστερ.
2) Δε θα παίξω με τους αριθμούς. Όποιος δεν αναγνωρίζει ότι ο ΠΑΟΚ ανέβηκε αρκετά επίπεδα είναι σίγουρα αγνώμων ή έχει ψευδαισθήσεις. Αλλά δυστυχώς ακόμα δεν είμαστε στο επίπεδο που ο ίδιος ο Ιβάν οραματίστηκε. Μάλιστα απέχουμε αρκετά από το να χαρακτηριστούμε μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ. Η εικόνα μας στην Ευρώπη όχι μόνο δε βελτιώθηκε αλλά είναι στα ίδια ή και χειρότερη από την εποχή Ζαγοράκη. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη ευρωπαϊκή ιστορία και τα τελευταία χρόνια για χάρη των εγχώριων διοργανώσεων απαξιώνεται η Ευρώπη και αυτό είναι καταδικαστικό για το σύλλογο.

Αν λοιπόν δε σε ενδιαφέρει η βελτίωση του οργανισμού είναι θεμιτό. Αλλά μην περιμένεις ότι όλοι θα λιβανίζουν εσαεί το Σαββίδη.
ΥΓ. Το σχόλιο είναι off topic αλλά είναι απάντηση σε σχόλιο με σπόντες και δράμα εφάμιλλο της παράστασης Ησαϊάδη.
Αν και ομολογώ ότι δεν είμαι ειδικός στα της Ευρώπης η βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ άλλα λέει. Μπορεί να μην είμαστε στο τοπ20, που έταξε ο Ιβαν, αλλά είμαστε αρκετά ψηλότερα απο πριν αναλαβει.
leon2202

Δημοσίευση από leon2202 »

Αναλογικά με τα χρήματα που έπεσαν και ανακυκλωθηκαν το αποτέλεσμα είναι λίγο
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Franky έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 16:57
Special 4 έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 16:23 Φίλε, επειδή δεν παρέθεσες αυτό που έγραψες και υπονόησες, δεν το συνεχίζω, γιατί δεν με ενδιαφέρει να τρώνε μπαν άτομα και δεν επιχαίρω γι' αυτό, όπως κάνουν άλλοι.

Άστο να πάει.

Μέχρι τώρα ήταν καλός ο Α.Σ., για κάποιους και τους βόλευε και τώρα είναι κακός.

Εγώ τον έκραζα τον Α.Σ. για πολλά θέματα που άλλοι τα θυμήθηκαν πολύ όψιμα, αλλά τυγχάνει στο θέμα του γηπέδου να έχω μια πολύ διαφορετική προσέγγιση της πλευράς Σαββίδη και να διάκειμαι σχετικά θετικά προς την προσέγγιση του Α.Σ. σχετικά με τη Νέα Τούμπα και στις εγγυήσεις που ζητάει.

Ως εκεί.

Δεν είναι κάποια παράταξη με την οποία συντάσσομαι και δίνω κάποιον υπέρ πάντων αγώνα και απέναντι μου βλέπω εχθρούς.

Ούτε έχω να κερδίσω κάτι σε προσωπικό επίπεδο, πέρα από την σε παθολογικό βαθμό επιθυμία μου, να δω ο ΠΑΟΚ να έχει ένα, όσο το δυνατόν καλύτερο, μεγαλύτερο, καινούριο υπερσύγχρονο και ασφαλές γήπεδο, όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ως εκεί και ας μη το συνεχίσουμε καλύτερα. Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω επί της ουσίας.

Πρωτάθλημα στο Βόλει στα 100 χρόνια ΠΑΟΚ. Ο κ.Μυστακίδης, έδωσε μια πολύ γενναιόδωρη χορηγία στον ΑΣ ΠΑΟΚ.

Από πού προκύπτει αυτό;
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Special 4 έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 16:23

Ως εκεί.

Όπως ίσως ξέρεις special 4 και εγώ κράζω τον ΑΣ πάρα πολλά χρόνια τώρα όπως και εσύ.
Το πως χειρίζονται τα μπάτζετ των τμημάτων, το πως καταφέρνουν να απομακρύνουν από τα τμήματα του ερασιτέχνη όσους βάζουν χρήμα, το πως δεν έχουν κάνει μία υποδομή τριάντα χρόνια διοίκηση έστω ένα κλειστό χαντμπολ γυναικών, το θράσος με το οποίο ισχυρίστηκαν στη συνέντευξη ότι η ΚΑΕ που στην ουσία χρεοκόπησαν τους χρωστάει λεφτά από τα ποσοστά των εισιτηρίων, το πως κατάντησαν τον ερασιτέχνη να έχει πρόεδρο με 68 ψήφους, ενώ την τελευταία 12ετια διαχειρίστηκαν τα 20 εκατ. της ΠΑΕ, συν τις επιχορηγήσεις του κράτους, συν τις χορηγίες, συν τα έσοδα των τμημάτων υποδομής, συν τα έσοδα των τηλεοπτικών (όποια, που κάποιες χρονιές ήταν) συν τα έσοδα του στοιχήματος και τέλος το πως υπονοούν ότι δεν θέλουν να ανοίξει ο αριθμός μελών στον ερασιτέχνη δεν σου δημιουργεί την αίσθηση πως κάτι καλό παίζει για όσους έχουν γαντζωθεί στις καρέκλες τόσα χρόνια?
Η γυναίκα του καίσαρα δεν πρέπει να φαίνεται και τίμια? Τόση αθωότητα στις μέρες μας?

Πιστεύω πως και οι δύο συμφωνούμε, πως ότι και να γίνει με το θέμα του γηπέδου, δεν μπορούν αυτά τα πρόσωπα να έχουν αυτούς τους ρόλους. Δεν γίνεται σε μία συνέντευξη του ΑΣ τον λόγο να τον έχει ένας συμμαθητής μαθηματικός και μία δικηγόρος του πρώην και ο πρόεδρος του ΑΣ να πετάει σχόλια αντί να είναι αυτός που μιλάει. Τι είναι η συνέντευξη τύπου του ερασιτέχνη τσιπουράδικο να πάει ο πρόεδρος με τους φίλους του?
Νομίζω πως αυτά τα άτομα πρέπει να εξαφανιστούν από την καθημερινότητα του ΠΑΟΚ, στην καλύτερη περίπτωση για αυτούς λόγω χαμηλού επίπεδου και δεν γίνεται να διαφωνείς με αυτό.
Και κάτι ακόμα. Όταν είναι ξεκάθαρο πως σε μία τιμητική θέση που βρίσκεσαι αμισθί, όπως όσοι είναι στο ΔΣ του ερασιτέχνη, έχεις τόσο χαμηλή αποδοχή από τον κόσμο του οποίου υποτίθεται πως υπηρετείς τα συμφέροντά, ο μόνος τίμιος δρόμος είναι η παραίτηση. Οτιδήποτε άλλο είναι ύποπτο ως προς τα κίνητρά σου και κατά συνέπεια αυτό που λέει ο Franky είναι λογικό συμπέρασμα γιατί η στάση του ερασιτέχνη δείχνει ενοχή σε πολλά.
These users thanked the author Ιάσονας for the post (total 2):
Franky, paok apo epilogi
Franky

Δημοσίευση από Franky »

Mitsospaoki4 έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 17:55
Franky έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 16:57

Άστο να πάει.

Ως εκεί.

Από πού προκύπτει αυτό;
To Πρωτάθλημα ή οι μεταγραφές?

Στη συνέντευξη ακούσαμε για ένα μεγάλο Χορηγό τον οποίο ελπίζω να τον κρατήσουν, και για μια Χορηγία 500χιλ στον ΑΣ ΠΑΟΚ. Το ρόστερ της ομάδας στο βόλεϊ είναι πολύ καλό, το μόνο που χρειάζεται είναι 1-2 δυνατοί Έλληνες Ακραίοι και πάμε φαβορί για το Πρωτάθλημα.

Χωρίς τους Ακραίους πάλι για 3η θέση θα παλέψει η ομάδα. Εφόσον περιμένουν την ΠΑΕ για το γήπεδο και τις εγγυήσεις(?), ας μην καθυστερούνε... ας αναζητήσουν πόρους να έρθει η απαραίτητη προσθήκη στους ακραίους. Οι ξένοι έχουν κλείσει, οπότε πάμε για Έλληνες.

Ο κ.Σαββίδης αφουγκράστηκε τον κόσμο και τις καταστάσεις, έκανε κάποιες αλλαγές στην ΠΑΕ, έκλεισε τον Κωνσταντέλια με νέο συμβόλαιο, και φέρνει τον Ζαφείρη διαλύοντας το ρεκόρ μεταγραφής του ΠΑΟΚ και σπάζοντας το ρεκόρ Ελληνικής ομάδας.

Ε, νομίζω στον ΑΣ ΠΑΟΚ, εφόσον μιλάνε και διαπραγματεύονται με Δισεκατομμυριούχους, μπορούνε να βρούνε 200 χιλιάρικα να φέρουν τον Ράπτη και τον Πρωτοψάλτη και να τελειώσει το Πρωτάθλημα πριν καν ξεκινήσει.

Καλο πρότζεκτ η Νέα Τούμπα, αλλά ας πάρουν και κανένα Τρόπαιο στα Τμήματα που διαχειρίζονται. όχι όπως την περασμένη σεζόν που ούτε για δείγμα...

Να πανηγυρίσουμε ΟΛΟΙ μαζί το Πρωτάθλημα βόλεϊ στο Παλατάκι τον Απρίλιο/Μαϊο στα 100 χρόνια ΠΑΟΚ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”