Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
- navigator11
- Δημοσιεύσεις: 19240
- Εγγραφή: Δευ 25 Μάιος 2009, 09:35
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Το έχω γράψει ξανά, η αξιοποίηση του ignore είναι το καλύτερο, δυστυχώς, ημίμετρο (εφόσον όταν γίνονται παραθέσεις ποστ από μέλη που έχεις σε αγνόηση, αναγκαστικά σου εμφανίζονται φάτσα κάρτα), για να προστατεύσει στοιχειωδώς κάποιος την ηρεμία του. Όσο δίνονται απλόχερα ασίστ σε διάφορους, κατά τη γνώμη μου, τουλάχιστον αμφιλεγόμενους εδώ μέσα, μοιραία θα προξενούνται εντάσεις και θα χαλιέται το μυαλό.
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Καλό είναι να διαβάζετε όλες τις απόψεις. Μου ακούγεται κάπως το ignore (καλή ώρα σαν το like
).

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Είσαι βέβαιος για αυτό; Συνέβη κάτι μήπως και σε εξόργισε παροδικά; Θέλεις να στείλεις ένα μεηλ επιβεβαιώνοντας το αίτημα;
Βεβαίως αν το θέλεις θα διαγραφει
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Το κακο ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις ignore καποια ατομα και να θες.navigator11 έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 12:59 Το έχω γράψει ξανά, η αξιοποίηση του ignore είναι το καλύτερο, δυστυχώς, ημίμετρο (εφόσον όταν γίνονται παραθέσεις ποστ από μέλη που έχεις σε αγνόηση, αναγκαστικά σου εμφανίζονται φάτσα κάρτα), για να προστατεύσει στοιχειωδώς κάποιος την ηρεμία του. Όσο δίνονται απλόχερα ασίστ σε διάφορους, κατά τη γνώμη μου, τουλάχιστον αμφιλεγόμενους εδώ μέσα, μοιραία θα προξενούνται εντάσεις και θα χαλιέται το μυαλό.
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
H αλήθεια είναι ότι επεσαν κάποια μπαν για ασημαντους λόγους σε σχέση με ότι έχει γραφτεί κατά καιρούς. Ναι μεν αξιέπαινη η προσπάθεια να κρατηθούν οι ισορροπίες αλλά μην φτάνουμε στο άλλο άκρο.