Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
- navigator11
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Το έχω γράψει ξανά, η αξιοποίηση του ignore είναι το καλύτερο, δυστυχώς, ημίμετρο (εφόσον όταν γίνονται παραθέσεις ποστ από μέλη που έχεις σε αγνόηση, αναγκαστικά σου εμφανίζονται φάτσα κάρτα), για να προστατεύσει στοιχειωδώς κάποιος την ηρεμία του. Όσο δίνονται απλόχερα ασίστ σε διάφορους, κατά τη γνώμη μου, τουλάχιστον αμφιλεγόμενους εδώ μέσα, μοιραία θα προξενούνται εντάσεις και θα χαλιέται το μυαλό.
Καλό είναι να διαβάζετε όλες τις απόψεις. Μου ακούγεται κάπως το ignore (καλή ώρα σαν το like
).

Είσαι βέβαιος για αυτό; Συνέβη κάτι μήπως και σε εξόργισε παροδικά; Θέλεις να στείλεις ένα μεηλ επιβεβαιώνοντας το αίτημα;
Βεβαίως αν το θέλεις θα διαγραφει
Το κακο ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις ignore καποια ατομα και να θες.navigator11 έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 12:59 Το έχω γράψει ξανά, η αξιοποίηση του ignore είναι το καλύτερο, δυστυχώς, ημίμετρο (εφόσον όταν γίνονται παραθέσεις ποστ από μέλη που έχεις σε αγνόηση, αναγκαστικά σου εμφανίζονται φάτσα κάρτα), για να προστατεύσει στοιχειωδώς κάποιος την ηρεμία του. Όσο δίνονται απλόχερα ασίστ σε διάφορους, κατά τη γνώμη μου, τουλάχιστον αμφιλεγόμενους εδώ μέσα, μοιραία θα προξενούνται εντάσεις και θα χαλιέται το μυαλό.
H αλήθεια είναι ότι επεσαν κάποια μπαν για ασημαντους λόγους σε σχέση με ότι έχει γραφτεί κατά καιρούς. Ναι μεν αξιέπαινη η προσπάθεια να κρατηθούν οι ισορροπίες αλλά μην φτάνουμε στο άλλο άκρο.