Razvan Lucescu V
- Panx Romana
Re: Razvan Lucescu V
Όσο κι αν θέλουμε να υποστηρίξουμε τον καθ' ομολογία τον πιο επιτυχημένο προπονητή στην ιστορία του ΠΑΟΚ αυτό που είδαμε χτες ειδικά αυτή η μηδενική παραγωγή ποδοσφαίρου μας προβλημάτισε
Δεν έχω ειλικρινά καμιά αμφιβολία ποιος θα περάσει την επόμενη Πέμπτη
Αλλά φέτος και το είπα και χτες το βράδυ όλοι κρίνονται
Όλοι εκτός από την διοίκηση μετά από την έλευση του Ζαφείρη και των επόμενων κινήσεων ελπίζω
Κανείς υπεράνω κριτικής και ειδικά δύο συγκεκριμένα πρόσωπα
Ο προπονητής
Και το μεγαλύτερο ταλέντο κατ' εμέ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου
Αλλά ρε ράζβαν πρέπει να μου δείξεις ότι μπορείς να υπηρετήσεις και ένα πιο σύγχρονο ποδόσφαιρο
Έχουμε γίνει άκρως προβλέψιμοι.Ολο το παιχνιδι του ΠΑΟΚ βασίζεται στο αν είναι σε καλή μέρα ο Ντελιας ο Αντριγια ή ο 38 ετών πλέον ταισον;
Ειλικρινά και θα ακουστεί περίεργο δεν μου φταίει κανείς τσαλοφ κανείς Σαματα που οκ μπορεί να τους βλέπουμε και να βγάζουμε σπυριά αλλά δεν βλέπω πως η ομάδα κάνει κάτι για να τους φέρει σε θέση βολής Δεν γίνεται στα τελευταία 7 χρόνια να μου έχει βγει ένας μόνο Πριγιοβιτς
Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι αν είχα τον ελ Καμπί θα έβαζε αυτά τα γκολ που έβαλε αν έπαιζε σε μας;
Στο δια ταύτα επειδή πρόκειται για έναν πανέξυπνο άνθρωπο πιστεύω πως θα την βγάλει την άκρη
Επειδή δηλώνω αμπαλος θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει η πιθανότητα να έχει ετοιμαστεί η ομάδα για τα περίφημα 50 + παιχνίδια και να είναι τελείως πιασμένη αυτή την στιγμή και θα αρχίσει σταδιακά να ανοίγει;
Δεν έχω ειλικρινά καμιά αμφιβολία ποιος θα περάσει την επόμενη Πέμπτη
Αλλά φέτος και το είπα και χτες το βράδυ όλοι κρίνονται
Όλοι εκτός από την διοίκηση μετά από την έλευση του Ζαφείρη και των επόμενων κινήσεων ελπίζω
Κανείς υπεράνω κριτικής και ειδικά δύο συγκεκριμένα πρόσωπα
Ο προπονητής
Και το μεγαλύτερο ταλέντο κατ' εμέ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου
Αλλά ρε ράζβαν πρέπει να μου δείξεις ότι μπορείς να υπηρετήσεις και ένα πιο σύγχρονο ποδόσφαιρο
Έχουμε γίνει άκρως προβλέψιμοι.Ολο το παιχνιδι του ΠΑΟΚ βασίζεται στο αν είναι σε καλή μέρα ο Ντελιας ο Αντριγια ή ο 38 ετών πλέον ταισον;
Ειλικρινά και θα ακουστεί περίεργο δεν μου φταίει κανείς τσαλοφ κανείς Σαματα που οκ μπορεί να τους βλέπουμε και να βγάζουμε σπυριά αλλά δεν βλέπω πως η ομάδα κάνει κάτι για να τους φέρει σε θέση βολής Δεν γίνεται στα τελευταία 7 χρόνια να μου έχει βγει ένας μόνο Πριγιοβιτς
Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι αν είχα τον ελ Καμπί θα έβαζε αυτά τα γκολ που έβαλε αν έπαιζε σε μας;
Στο δια ταύτα επειδή πρόκειται για έναν πανέξυπνο άνθρωπο πιστεύω πως θα την βγάλει την άκρη
Επειδή δηλώνω αμπαλος θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει η πιθανότητα να έχει ετοιμαστεί η ομάδα για τα περίφημα 50 + παιχνίδια και να είναι τελείως πιασμένη αυτή την στιγμή και θα αρχίσει σταδιακά να ανοίγει;
- These users thanked the author Panx Romana for the post:
- hasio_john
-
Μια ζωή τα ίδια ρε Σέρα. Οι ίδιοι που λένε για Ντέλια καλύτερο παίκτη της χώρας, για γελοίες μεταγραφές των Αθηνέζων όταν έχουμε εμείς παιχταράδες Ζίφκοβιτς κι Ιβανούσετς, για "ποιος Μαξίμοβιτς και Τσιριβέγια όταν έχεις Μεϊτέ" κι όλα αυτά τα σχετικά, όταν παίζουμε αυτό το έκτρωμα, θα σου πούνε ότι δεν έχουμε το ρόστερ για να χτυπήσουμε την Ριέκα που ανάθεμα κι αν παίρναμε έναν παίκτη τους για την 18αδα μας, και την Βόλφσμπεργκερ που σε 210 λεπτά δεν μπορούσαν να μας βάλουν γκολ όσα σουτ κι αν μας έκαναν. Ορισμένοι θα βγουν ανάποδα σε μονόδρομο και θα λένε ότι όλοι οδηγάνε ανάποδα.Sera4 έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 08:08 Να πούμε απλά ότι χθες ο αντίπαλος για πάνω από 60 λεπτά έπαιζε χωρίς φορ. Και ο φορ που μπήκε μετά ήταν ο Duje Cop.![]()
Εντάξει ας τους τον πάρουμε, δε νομίζω να ζητήσουν πάνω από 50 χιλιάρικα.
Τα δε χαφ, άστα, αυτός ο Ντάντας κάτι μου θυμίζει αλλά δεν μου έρχεται τώρα στο μυαλό.
Είπαμε ρόστερ, ρόστερ, ρόστερ μια ζωή.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
- flash4
Ε καλά υπερβολές. Για να πηρε πρωτάθλημα πέρσι θα ξέρουν και λιγο μπάλα. Εχουμε φτάσει να βγάλουμε τη ριεκα, αραζ για να περάσουμε τη γνώμη μας. Εντάξει, χαλι χθες η ομάδα στο μεγαλύτερο μέρος, αλλά δεν είναι και χωριό η ριεκα.
η πλάκα είναι ότι κάνουμε αποτίμηση των αντιπάλων, των δύο που μας έλαχαν έναντι της δικής μας που απλά δεν βλέπετε......
γιατί αν πράγματι γυάλιζαν οι μπάμπα, ζίβκο, ντέλιας, τάισον, ιβανούσεκ, κλπ ή οι μισοί από τους παραπάνω και δεν γυάλιζε μόνιμα ο παβλένκα τότε θα μιλούσαμε όλοι για χωριά.
γιατί αν πράγματι γυάλιζαν οι μπάμπα, ζίβκο, ντέλιας, τάισον, ιβανούσεκ, κλπ ή οι μισοί από τους παραπάνω και δεν γυάλιζε μόνιμα ο παβλένκα τότε θα μιλούσαμε όλοι για χωριά.
Αυτά τα δουλεύουν στις ακαδημίες … Σε αυτό το επίπεδο παίρνεις τον παίκτη έτοιμο με κάποια χαρακτηριστικά και άντε να βελτιώσει λίγο τη σέντρα κ αντί στην κερκίδα να τη στέλνει μόνο 2-3 μέτρα έξωRexaris έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 02:09 Αυτό που δεν μπορούμε να βγάλουμε μια σέντρα τής προκοπής πάντως δεν το καταλαβαίνω. Καλά, δεν το δουλεύουν καθόλου στις προπονήσεις;
Πολλά παιδιά είχαν πει ότι ο Κενι δεν το έχει από τη μέση κ μπροστά … Ε μην περιμένουμε ότι θα το αποκτήσει
Αυτό που μπορεί να κάνει το τεχνικο τιμ είναι να φέρει τον παίκτη πιο κοντά στην περιοχή ή σε κατάλληλη θέση τεσπα για να βγάλει τη σέντρα με καλύτερες προϋποθέσεις
- paokathens
Κόουτς άλλαξέ το.. ή δεν μπορούν να παίξουν ότι έχεις στο μυαλό σου ή μας έχουν πάρει χαμπάρι όλοι
- These users thanked the author paokathens for the post:
- namisenoiazei
Χωριά δεν είναι ούτε οι Αυστριακοί ούτε οι Κροάτες. Σκορποχώρι μοιάζουμε εμείς απέναντί τους, όμως αυτή την περίοδο. Εκεί είναι το όλο ζήτημα και εκεί είναι η ευθύνη του τεχνικού επιτελείου 100%.
Πώς μια σαφώς ανώτερη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, έχει αυτή την εικόνα. Και δεν είναι ότι οι αντίπαλοι έχουν καμιά 15αριά παιχνίδια στα πόδια τους.
Πώς μια σαφώς ανώτερη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, έχει αυτή την εικόνα. Και δεν είναι ότι οι αντίπαλοι έχουν καμιά 15αριά παιχνίδια στα πόδια τους.
-
Και κάτι τελευταίο και πάμε παρακάτω, γιατί έρχονται τα τυριά και θα θέλουν να επωφεληθούν από την κρυάδα της Πέμπτης. Πέρσι όλη την χρονιά ακούγαμε το εξωφρενικό για το 2025 επιχείρημα ότι χάναμε γιατί ο προπονητής δεν ήταν 90 λεπτά στον πάγκο (λες και άλλος δούλευε την ομάδα τα υπόλοιπα λεπτά της εβδομάδας ή δεν είχε συνεχή επικοινωνία με τον Καστορίνα). Χτες ο προπονητής της Ριέκα ήταν στην εξέδρα. Να υποθέσουμε ότι αν βρισκόταν κανονικά στον πάγκο θα τρώγαμε 3αρα?
- keep_paokizein
Κριτική για αγωνιστικα θέματα αυτή την περίοδο δε νομίζω να προσφέρει κάτι. Υπομονή θέλει.
Θέλω όμως να σταθώ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, στις οποίες εκδήλωσε κάποιο εκνευρισμό και αμηχανία, σε σημείο να κατακρίνει τους πανηγυρισμούς των φιλάθλων για τη νικη της ομάδας τους!!! Αυτό σίγουρα δεν ήταν καλό δείγμα για την ψυχολογική του ισορροπία. Ας το προσέξει λιγάκι, γιατί ο ίδιος σε δηλώσεις του παραδέχθηκε ότι εύκολα χάνει την ηρεμία του, γεγονός που έχει αντίκτυπο στην ομάδα, λογω των επιλογών του και της διαχείρησης καταστάσεων χωρίς καθαρό μυαλό και απόλυτο επαγγελματισμό.
Θέλω όμως να σταθώ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, στις οποίες εκδήλωσε κάποιο εκνευρισμό και αμηχανία, σε σημείο να κατακρίνει τους πανηγυρισμούς των φιλάθλων για τη νικη της ομάδας τους!!! Αυτό σίγουρα δεν ήταν καλό δείγμα για την ψυχολογική του ισορροπία. Ας το προσέξει λιγάκι, γιατί ο ίδιος σε δηλώσεις του παραδέχθηκε ότι εύκολα χάνει την ηρεμία του, γεγονός που έχει αντίκτυπο στην ομάδα, λογω των επιλογών του και της διαχείρησης καταστάσεων χωρίς καθαρό μυαλό και απόλυτο επαγγελματισμό.
Πονάνε τα μάτια μας; Ναι.
Είμαστε με χάπια κάθε Αύγουστο-Σεπτεμβρη; Ναι.
Όσο και να μας πονάνε τα μάτια ο Λουτσεσκου ξέρει αποδεδειγμένα να κάνει πρωταθλητισμό και να κατακτά πρωταθλήματα.
Με οποιοδήποτε άλλον ίσως βλέπαμε διαφορετική μπάλα αλλά...
Λογικά είναι η τελευταία του χρόνια για αυτό έχει τονίσει 2 φορές αν δεν κάνω λάθος ότι φέτος θέλει να το απολαύσει.
Πιστεύω τα τραγικά λάθη της περσινής χρονιάς (πούλμαν) δεν θα επαναληφθούν (αφού δεν έχει νευρα-ηρθε ο μειτε
) και θα είμαστε καλά μέσα στην χρονιά.
Τον Αύγουστο θα τον ξεχάσουμε γρήγορα σε 2-3 μήνες.
Είμαστε με χάπια κάθε Αύγουστο-Σεπτεμβρη; Ναι.
Όσο και να μας πονάνε τα μάτια ο Λουτσεσκου ξέρει αποδεδειγμένα να κάνει πρωταθλητισμό και να κατακτά πρωταθλήματα.
Με οποιοδήποτε άλλον ίσως βλέπαμε διαφορετική μπάλα αλλά...
Λογικά είναι η τελευταία του χρόνια για αυτό έχει τονίσει 2 φορές αν δεν κάνω λάθος ότι φέτος θέλει να το απολαύσει.
Πιστεύω τα τραγικά λάθη της περσινής χρονιάς (πούλμαν) δεν θα επαναληφθούν (αφού δεν έχει νευρα-ηρθε ο μειτε

Τον Αύγουστο θα τον ξεχάσουμε γρήγορα σε 2-3 μήνες.
Καλά βέβαια και οι ίδιοι οι παίχτες είπαν ότι έπαιξε ρόλο. Χώρια που έχει σημασία και ο λόγος που τιμωρήθηκε και το διάστημα. Με την λογική σου γιατί κάθονται οι προπονητές στον πάγκο και δεν αράζουν σουίτα ή σπίτι τους?Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 10:22 Και κάτι τελευταίο και πάμε παρακάτω, γιατί έρχονται τα τυριά και θα θέλουν να επωφεληθούν από την κρυάδα της Πέμπτης. Πέρσι όλη την χρονιά ακούγαμε το εξωφρενικό για το 2025 επιχείρημα ότι χάναμε γιατί ο προπονητής δεν ήταν 90 λεπτά στον πάγκο (λες και άλλος δούλευε την ομάδα τα υπόλοιπα λεπτά της εβδομάδας ή δεν είχε συνεχή επικοινωνία με τον Καστορίνα). Χτες ο προπονητής της Ριέκα ήταν στην εξέδρα. Να υποθέσουμε ότι αν βρισκόταν κανονικά στον πάγκο θα τρώγαμε 3αρα?
- PAOKevolution
@keep_paokizein Παρόμοιες δηλώσεις αν θυμάμαι καλά είχε κάνει και μετά την ήττα από την Ζάγκρεμπ. Δε διαφωνώ σε αυτό που λες, αλλά ίσως είναι και ένα δικό του παιχνίδι τα τακτικής.
-
Γιατί είναι το πιο φυσικό πράγμα, δίνει άμεση επαφή κλπ κλπ, που προσθέτει ένα 1% στο κοουτσάρισμα. Αλλά 3 μήνες αποτυχίας δεν εξηγούνται από την μη παρουσία στον πάγκο, ειδάλλως για να το αντιστρέψω, γιατί δουλεύουν στις προπονήσεις και δεν κάθονται απλά στον πάγκο κατά την διάρκεια του αγώνα? Δεν είναι πράγματα αυτά το 2025, πριν 50 χρόνια που απλά οι προπονητές έτρεχαν γύρω γύρω την ομάδα στις προπονήσεις κι έδιναν χαλαρές οδηγίες, τα ουρλιαχτά από τον πάγκο ήταν μεγάλο μέρος της δουλειάς. Τώρα έγινε επιστήμη η προπονητική.Nassos έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 10:48Καλά βέβαια και οι ίδιοι οι παίχτες είπαν ότι έπαιξε ρόλο. Χώρια που έχει σημασία και ο λόγος που τιμωρήθηκε και το διάστημα. Με την λογική σου γιατί κάθονται οι προπονητές στον πάγκο και δεν αράζουν σουίτα ή σπίτι τους?Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 10:22 Και κάτι τελευταίο και πάμε παρακάτω, γιατί έρχονται τα τυριά και θα θέλουν να επωφεληθούν από την κρυάδα της Πέμπτης. Πέρσι όλη την χρονιά ακούγαμε το εξωφρενικό για το 2025 επιχείρημα ότι χάναμε γιατί ο προπονητής δεν ήταν 90 λεπτά στον πάγκο (λες και άλλος δούλευε την ομάδα τα υπόλοιπα λεπτά της εβδομάδας ή δεν είχε συνεχή επικοινωνία με τον Καστορίνα). Χτες ο προπονητής της Ριέκα ήταν στην εξέδρα. Να υποθέσουμε ότι αν βρισκόταν κανονικά στον πάγκο θα τρώγαμε 3αρα?
-
Εγώ πιστεύω το 2ο. Όλοι έχουνε καταλάβει πως παίζει και μας κάνουν πλάκαpaokathens έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 09:57 Κόουτς άλλαξέ το.. ή δεν μπορούν να παίξουν ότι έχεις στο μυαλό σου ή μας έχουν πάρει χαμπάρι όλοι