ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 1-Ο,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Mvp

ΠΑΒΛΙΕΝΚΑ
72
67%
ΚΕΝΤΖΙΟΡΑ
2
2%
ΜΙΧΑΗΛΊΔΗΣ
6
6%
ΜΠΑΜΠΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΕΝΙ
1
1%
ΜΕΙΤΕ
10
9%
ΟΖΝΤΟΕΦ
1
1%
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ
5
5%
ΙΒΑΝΟΥΣΕΤΣ
2
2%
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ
1
1%
ΤΣΑΛΟΦ
5
5%
ΜΥΘΟΥ
1
1%
ΚΑΜΑΡΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΧΑΤΣΙΔΗΣ
2
2%
ΣΑΣΤΡΕ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 108

Timelord

Re: ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 1-Ο,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Timelord »

Εμένα η απορία μου είναι πως γίνεται τα ακραία μπακ να έχουν τέτοια σέντρα. Μιλάμε για κωμικές στιγμές
These users thanked the author Timelord for the post:
vasgias
Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Δημοσίευση από tenten4GT »

Είναι τρίτο ματς που παίζουμε με παίκτη λιγότερο!! Ο τσαλοφ δεν κάνει να είναι στο ρόστερ του ΠΑΟΚ δεν θα περιμένουμε 5 χρόνια να προσαρμοστεί.δυστυχως από πίσω είναι ένα άπειρο παιδάκι που δεν είναι έτοιμο ακόμη.αυτο με τον μιχαιληδη που κάνει γιομες το καταλαβαίνω απόλυτα ,αυτό συμβαίνει είτε κατόπιν οδηγίας επειδή ο προπονητής δεν έχει καμία εμπιστοσύνη ότι μπορεί να βγει σωστά η μπαλα είτε ότι η ομάδα είναι εντελώς αδουλευτη.κ επειδή έχουμε δει ΠΑΟΚ λουτσεσκου να κάνει 30 τελικές πιστεύω είναι οδηγία κ είμαι μαζί του .όταν έχει τον μειτε με τον οτζοεφ στο κέντρο κ 2 περιπατητες στην επίθεση τον Κροάτη κ τον τσαλοφ φοβάσαι..ελπίζω μόνο στην τύχη για να περάσουμε κ ότι αυτοί είναι πολύ μέτρια ομάδα
black death

Δημοσίευση από black death »

Που τη βρισκετε αυτη την αισιοδοξια ρε παιδια μετα απο 300 λεπτα χωρίς κλασικη ευκαιρια, απορω πραγματικα.
These users thanked the author black death for the post:
soigol
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Φίλε με τα ερωτήματα που θέτεις και δεν θα έπρεπε να είναι τόσο εμφανή διότι υπάρχουν καταρτισμένοι και μηχανήματα.
Όπως επίσης ένα τιμ το οποίο δεν κάνει πρώτη φορά προετοιμασία ομάδας.

Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και το φορμαρισμα δεν έρχεται το ίδιο για όλους.
Ωστόσο διακρίνουμε το σύνολο των παικτών να είναι με βαριά πόδια.
Ξεχωρίζει ο Κένι γιατί απλά έχει στις "πλάτες" του και στα πόδια προετοιμασίες από Βρετανία και Γερμανία? Αν δεν κάνω λάθος.
Το ερώτημα το δικό μου είναι γιατί η ομάδα δεν ξεκίνησε μία εβδομάδα νωρίτερα.
Αν μπορούσε να συμβεί θα είχαν δύο, τρία φιλικά παραπάνω.
Κάποιοι θα έπαιρναν λιγότερα λεπτά φιλικών με σταδιακή αύξηση αυτών ανά ματς.
Θα είχαν περισσότερο χρόνο να λυθούν τα πόδια και να φθάσουν πιο κοντά στο λεγόμενο φορμαρισμα.
Τέλος η βιασύνη του χρόνου να πάρουν περισσότερα αγωνιστικά λεπτά δίνει κόπωση, βάρος στα πόδια και το σώμα κι αφαιρεί το πλεονέκτημα της απόκτησης αγωνιστικού ρυθμού.
These users thanked the author Maxpaok for the post:
Jean Valjean
Casual

Δημοσίευση από Casual »

Kaizen έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:31
Casual έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:24
Jairo έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:07 Απορώ ρε γμτ, εσείς οι αισιόδοξοι...
τι είδατε μέχρι σήμερα από την ομάδα η τον προπονητή σε όλα τα παιχνίδια μαζί και τα φιλικά, που σας κάνει τόσο αισιοδοξους...
Πέστε μου και μένα πριν χάσω τα μάτια μου με αυτά που βλέπω...
Δε θα με έλεγα αισιόδοξο, αλλά ψύχραιμο γιατί θεωρώ λογικό να μην έχει η ομάδα καλή εικόνα στην αρχή της σεζόν και με αντιπάλους που δεν ήταν εύκολοι.

Στην αρχή του αγώνα μου άρεσε η ομάδα, ήταν φανερά καλύτερη απ' ότι στους δύο προηγούμενους. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν είδα να μη βγαίνει το πλάνο, αλλά μου φάνηκε σα να μην υπήρχε πλάνο.

Θεωρώ ότι κάνοντας τα βασικά σωστά στην Τούμπα θα περάσουμε. Για να δούμε
Πως γινεται οι ομαδες που πετυχενουμε τετοια εποχη να ειναι παντα ετοιμες και μια χαρα κι εμεις να εχουμε την δικαιολογια οτι ειναι αρχη της σεζον ακομα οποτε λογικο να μην βλεπομαστε;;; Επισης ποιους αντιπαλους θεωρειτε ευκολους τελικα αν οχι την ριεκα και την βολσμπεργερ;;; Δηλαδη οταν τυχαιναμε Αγιαξ, Μπενφικα κτλπ τι επρεπε να γινεται;; Να μην κατεβαινουμε καν στα ματς;;; Με τετοια νοοτροπια θελετε τσουλου;;

Τι να πω, ισως να εχω λαθος απαιτησεις εγω απο την ομαδα. Ισως τελικα το γιουροπα ειναι υπερβαση για εμας.
Καλώς ή κακώς και οι 2 ομάδες έχουν πιο πολλά επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους απ'ότι εμείς. Εκ των πραγμάτων είναι σε μεγαλύτερο ετοιμότητα. Εύκολες θεωρώ τη μπάνια Λούκα κλπ. Θα έρθουν στο δρόμο μας και τέτοιες, και Μπενφίκες. Είναι υποχρέωση μας να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται.

Δε σου είπα ότι είμαι χαρούμενος με τις εμφανίσεις μας αλλά ούτε θεωρώ τελειωμένη τη χρονιά και κακη την ομάδα από τώρα.

Υπερβολές τα να μην κατέβουμε κλπ, απάντησα σε κάποιον για πιο λόγο δεν τα έχω βάψει μαύρα
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

flash4 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:32
Luigi Vampa έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:24
Jairo έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:07 Απορώ ρε γμτ, εσείς οι αισιόδοξοι...
τι είδατε μέχρι σήμερα από την ομάδα η τον προπονητή σε όλα τα παιχνίδια μαζί και τα φιλικά, που σας κάνει τόσο αισιοδοξους...
Πέστε μου και μένα πριν χάσω τα μάτια μου με αυτά που βλέπω...
Χαλια παίξαμε στα πρώτα τρία ματς της χρονιάς, αλλα απ τον προπονητή έχουμε δει 6 τίτλους σε 6 χρονια. Not bad φιλε μου,not bad
Ε ας τον κρατήσουμε για άλλα 6. Και το 6 στα 12 καλό ακούγεται για ΠΑΟΚ. Τι λες;
Παρεμπιπτόντως είναι 5 οι τίτλοι (επίσημα 4).
Το περσινό το μετράω για δυο :opaokara:
Καλα εσύ βλεπεις 6 χρονια μπροστα ρε φιλε, τι να συζητήσω μαζί σου, είσαι πολυ μπροστα
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Η ομάδα μέχρι το γκολ (που προήλθε από μαϊμού φάουλ του ελεεινου Σλοβάκου) ήταν υποφερτή.

Είχε αρκετές προϋποθέσεις απλά οι μεσοεπιθετικοί για κάποιο λόγο κουτρουβαλουσαν μεταξύ τους και μπερδεύονταν.

Δεν είμαι της άποψης όμως ότι εδώ μέσα θα ρίξουμε τρία τέσσερα και πέντε. Όταν επί 3 συνεχόμενα ενενηνταλεπτα, η μόνη επιθετική απειλη της ομάδας είναι το δοκάρι του Ιβανουσετς και το σουτ του Οζντοεφ σήμερα, δεν μπορώ να είμαι τόσο αισιόδοξος για την ρεβάνς.

Τσουκου τσουκου θα πάει πάλι το παιχνίδι, πολύ πιθανή η παράταση.

Επίσης αυτό το αστείο με τις μεγάλες μπαλιές του Μιχαηλίδη στο σκιάχτρο μπροστά και στον Ζιλε, πρέπει κάποτε να σταματήσουν. Θα σταματήσουν ΜΟΝΟ όταν αποκτηθεί χαφ που να μπορεί να μεταφέρει την μπάλα με ασφάλεια
These users thanked the author Jim_Chatz for the post:
navigator11
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Εγώ αυτό που βλέπω είναι το αποκρουστικό ποδόσφαιρο με τις γιομες και την υποτιθέμενη πίεση που ξεκίνησε πέρυσι. Αν αυτό είναι το πλάνο και για φέτος, δεν θα είναι καλή σεζόν όση ποιότητα και να έχει το ρόστερ.

Είναι σαν να παίζουμε ράγκμπι στην επίθεση και βόλευ στην άμυνα.

Ωστόσο είναι αρχή της σεζόν, η φυσική κατάσταση των παικτών δεν είναι καλή οπότε φαντάζομαι παίζουν αυτό που μπορούν και όχι αυτό που θέλουν.
These users thanked the author paokspren for the post:
vasgias
icue

Δημοσίευση από icue »

Luigi Vampa έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:32 Τελικά μήπως να το σκεφτόμασταν για αναβολή με την αελ;
Μαλλον κακο θα εκανε ενα ματς λιγοτερο μεχρι την αλλη Πεμπτη. Δεν ειναι κουρασμενοι οι παικτες να θελουν ανασες. Μαγκωμενοι ειναι. Να ξεπιαστουν πρεπει.
These users thanked the author icue for the post (total 3):
Luigi Vampa, navigator11, shogoon
cocaine

Δημοσίευση από cocaine »

Εντάξει περίμενα να μην εχουμε ένταση, τουλάχιστον συνεχόμενη, αλλά αυτό που είδα σήμερα όσο κολλύριο κι αν έφερε ο φίλος ο φαρμακοποιός ο πόνος δεν περνούσε.
Λουτσε ξύπνα άλλαξε πρόσωπα 5 δράμια μπάλα ξέρουμε κι με αυτα που βλέπουμε μας κάνεις να μην θελουμε να δούμε ΠΑΟΚ.
Η ενδεκάδα σήμερα είχε 3 δεν έπρεπε να ξεκινήσουν και 2 σε λάθος θέσεις.
Ο Μπαμπα δεν μπορεί είναι σκασμένος από πρόπερσι, ένα χρόνο δεν τραβάει, βάλε Τειλορ.
Γιατί έμεινε έξω ο Καμαρα και προτιμήθηκε ο Οζντοεφ; Πιστεύω ότι η ψυχολογία του Καμαρα ήταν πιο ανεβασμένη από του Ρώσου.
Άλλαξε θέσεις Ιβανουσετς και Ντελια. Με 10αρι Ιβαν και 11 τον Ντελια χάνεις και τους 2 παίκτες. Το παλικάρι αριστερό εξτρέμ είναι, μην τον κάψεις κι αυτόν όπως τον Τισουνταλι, ναι τον Τισουνταλι κύριοι που τον έκανε σεντερ φορ και έφυγε τρέχοντας το παλικάρι.
Για Τσαλοφ τι να πω; Μάλλον είναι ψυχολογικό το θέμα του γιατί στις προπονήσεις είναι οκ και με συνδυαστικό ποδόσφαιρο αλλά και με τελειώματα. Σήμερα μπορούσες να ξεκινήσεις με Μύθου και να έριχνες αλλαγή τον Τσαλοφ (δεν μιλάω για Γιακουμάκη γιατί δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι).

Για τα υπόλοιπα, ένταση, πίεση κτλ κτλ είναι αρχή της χρονιάς και είναι βαριά τα πόδια ακόμα από την προετοιμασία, ξέρω ότι η ομάδα θα φορμαριστεί μέσα-τέλος Οκτωβρίου, απολύτως κατανοητό.

Υ.Γ. 1
Η Τούμπα θα δώσει την πρόκριση, δεν φοβάμαι.

Υ.Γ. 2
Όπως το βλέπω μάλλον ο Τάισον είναι το βασικό μας αριστερό εξτρέμ!!!! Αν είναι δυνατόν.
Υ.Γ. 3
Με τα κολλήματα σου σε έχω ικανό να κρατάς στον πάγκο τα 16 εκατομμύρια για μην βγάλεις Μειτε έξω :D :) :D :D

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
olienin

Δημοσίευση από olienin »

Ο ένας λέει θέλει γερό στομάχι φέτος , ο άλλος θα δούμε άσχημα πράγματα . Επειδή χάσαμε ένα 0 από τη Ριέκα. Λοιπόν η είστε κάτω των 20 , η έχετε κοντή μνήμη . Πάντα στα προκριματικά οι ομάδες λουτσεσκου είναι σφιγμένες. Αυτό άλλοτε στοιχίζει άλλοτε όχι. Αν βάλεις δε το τρελό έλλειμμα χαρακτηριστικων στα χαφ και το ανύπαρκτο φορ, το γλυκό δένει . Κομβικό να έρθει από τώρα ο Ζαφείρης κ να μπει άμεσα ο Γιακουμάκης. Όσο για τη ρεβάνς , 3 θα φάνε αυτοί εδώ και μετά οι ίδιοι θα λένε για ομαδάρα .
These users thanked the author olienin for the post (total 4):
Dimitris_L4, ToMousiTouCrespo, Nassos, Apil44
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Psagmenos4 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:27 Για να καταλάβω ένας παίκτης που στεκόταν τόσα χρόνια στην Σελτικ δεν μπορεί να σταθεί 30 λεπτά στον ΠΑΟΚ? Ο Ιβανούσετς γιατί να μην παίξει αριστερά και ο Ντελιας στο 10? Μιλάμε για συνεχόμενα κολλήματα που πλέον μοιάζουν εμμονές.
Επειδή τα άκρα μας είναι σε κακό φεγγάρι και επειδή οι αντίπαλοι τα κλείνουν καλά με διπλες και τριπλες βοήθειες. Ταυτόχρονα επειδή δεν έχουμε γρήγορη μετάβαση στην επίθεση με ένα χαφ που θα μπορεί να κάνει κίνηση με την μπάλα για δέκα μέτρα και να την σπασει μετά, χωρίς να τον κόψουν στα πρωτα δυο βήματα με φάουλ ή χωρίς. Έτσι έχεις επιλογη για δεκάρι ή τον Ντέλια ή τον Ιβανουσετς. Και οι δυο έχουν την κάθετη και οι δυο έχουν το σουτ. Ο Ντελιας έχει επιπλεον και την διείσδυση. Επειδή όμως το φορ μας παιρνει μονίμως κακές θέσεις και τρακερνει με το δεκάρι όταν αυτό μπαίνει στην περιοχη ή επιλογή Ντέλια δεν βοηθάει πολυ μιας και παντα τον έχει ένας μονίμως από κοντά κι άλλοι δυο παραδιπλα. Ή καλυτερη λυση είναι ο Ιβανουσετς στο δέκα γιατί έτσι φορτωνουν την αριστερή πλευρα και αραιωνουν το κέντρο της άμυνας τους και έχεις την δυνατότητα για σουτ από το υψος της μεγάλης περιοχης. Με αυτόν τον τρόπο είχαμε περιπου 4-5 σουτ στο πρωτο ημίχρονο από τα οποία ένα πηγε στο δοκάρι. Τα πιο πολλά από αυτά τα έκανε ο Ιβανουσετς.
Αυτός πιστευω ότι είναι ο λόγος.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Ασχημη η εμφάνιση. Οι ελλείψεις στο ρόστερ κάνω μπαμ από μακριά.
Ευθύνη όλων αυτών που άφησαν την ομάδα με τέτοια κενά σε μπακ, χαφ και φορ.
Το παιχνίδι μπορεί να γυρισει στην Τούμπα αλλά όχι με τέτοια εικόνα.

Οσοι πάντως θεωρείται την Βολφσμπέργκερ και την Ριέκα επιπέδου...Λεβαδειακού (το διαβάσαμε κι αυτό), σημαίνει ότι μας περιμένει ένα πολύ δυσκόλο πρωταθλημα...
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Φάγαμε γκολ και δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση από την ομάδα να τρέξει να πιέσει για να ισοφαρίσει. Μιλάμε μηδέν. Στην προπόνηση πραγματικά τι κάνουν? Έχει ένα χρόνο τώρα πονάνε τα μάτια μας με αυτά που βλέπουμε. Αυτός ο Μπαμπα γιατί συνεχίζει και παίζει βασικός πραγματικά δεν ξέρω είναι άξιο απορίας, καλά για τον Ρώσο άστο ούτε για τον ΠΑΟΚ Γ δεν κάνει. Δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος με αυτά που βλέπω θέλουμε πολύ τύχη στον επαναληπτικό.
Άβαταρ μέλους
kaltirim

Δημοσίευση από kaltirim »

Κακή εμφάνιση. Δεν είναι το αποτέλεσμα που με ανησυχεί, αλλά η εμφάνιση της ομάδας για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι. Το ίδιο μοτίβο παιχνιδιού. Με τον ίδιο τρόπο προσπαθούμε να επιτεθούμε και με τον ίδιο τρώμε και γκολ. Στην επίθεση, μας σώζει η ατομική ποιότητα. Το ίδιο συμβαίνει και στην άμυνα (βλέπε Παβλένκα). Θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος, γιατί την ατομική μας ποιότητα στην επίθεση την καίμε βάζοντας τον Ντέλια αριστερά. Έχει ρωτήσει κανένας δημοσιογράφος τον Λουτσέσκου, γιατι έναν παίκτη που είναι αριστερό χαφ τον βάζει 10αρι και βγάζει από τη θέση και πάει αριστερά, έναν παίκτη που μπορεί να σου κάνει το διαφορετικό, ακόμα και σε άθλιες ημέρες σαν και τη σημερινή και να δεις αποτέλεσμα. Δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό, πραγματικά. Ο Ντέλιας πρέπει να παίζει ελεύθερος στο 10.
These users thanked the author kaltirim for the post:
Jairo
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ευρώπη”