ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 1-Ο,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 1-Ο,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Τώρα εσυ μπήκες σε ήττα της ομάδας μας να ειρωνευτεις? Τι να πω..Κριμα..Developer4 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:17 Καλά ρε αθεόφοβοι, πάλι γκρίνια και μιζέρια και off topic;![]()
Αφού είπαμε Νοέμβρη θα δούμε μπάλα, 12 Σεπτέμβρη θα κάνουμε ταμείο μεταγραφών, οι ομάδες του Λούτσου καλοκαίρι δεν παίζουν μπάλα, το φορ δε χρειάζεται να τη βάζει γιατί θα τη βάζουν οι υπόλοιποι, η ομάδα που έχουμε τώρα αρκεί για τη Ριέκα... Ξέχασα κάτι;
Α και να αποκλειστούμε, δε θα φταίει και κανένας στην τελική, θα πάμε Conference...
Ισχύει δυστυχώς. Κουράγιο στους mods.
Πρόκριση στην Τούμπα λίγο δύσκολο από στατιστικής πλευράς.
Στηρίζομαι στην ανετοιμοτητα της ΑΕΛ την Κυριακή.
Δε θα με έλεγα αισιόδοξο, αλλά ψύχραιμο γιατί θεωρώ λογικό να μην έχει η ομάδα καλή εικόνα στην αρχή της σεζόν και με αντιπάλους που δεν ήταν εύκολοι.Jairo έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:07 Απορώ ρε γμτ, εσείς οι αισιόδοξοι...
τι είδατε μέχρι σήμερα από την ομάδα η τον προπονητή σε όλα τα παιχνίδια μαζί και τα φιλικά, που σας κάνει τόσο αισιοδοξους...
Πέστε μου και μένα πριν χάσω τα μάτια μου με αυτά που βλέπω...
Στην αρχή του αγώνα μου άρεσε η ομάδα, ήταν φανερά καλύτερη απ' ότι στους δύο προηγούμενους. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν είδα να μη βγαίνει το πλάνο, αλλά μου φάνηκε σα να μην υπήρχε πλάνο.
Θεωρώ ότι κάνοντας τα βασικά σωστά στην Τούμπα θα περάσουμε. Για να δούμε
Το ζητούμενο είναι η πρόκριση, τίποτα άλλο δεν έχει σημασία.
Εγώ τον λουτσέσκου θα τον κρίνω όταν έχει ένα ολοκληρωμένο ρόστερ , όταν έρθει ένας χαφ δηλαδή και ένας στόπερ βασικός. ΑΛΛΑ ραζβαν κάθε χρονιά παρουσίαζεις αυτό το χάλι στα προκριματικά, καπου ώπα (μοναδική εξαίρεση η χρονιά της Βασιλείας).
-
Χαλια παίξαμε στα πρώτα τρία ματς της χρονιάς, αλλα απ τον προπονητή έχουμε δει 6 τίτλους σε 6 χρονια. Not bad φιλε μου,not badJairo έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:07 Απορώ ρε γμτ, εσείς οι αισιόδοξοι...
τι είδατε μέχρι σήμερα από την ομάδα η τον προπονητή σε όλα τα παιχνίδια μαζί και τα φιλικά, που σας κάνει τόσο αισιοδοξους...
Πέστε μου και μένα πριν χάσω τα μάτια μου με αυτά που βλέπω...
- These users thanked the author Luigi Vampa for the post (total 2):
- Nassos, Patricio_4
Χρειαζομαστε εναν προπονητη για να κανει την προετοιμασια και να περασει επιτελους καποτε την ομαδα στο τσουλου, και να τα καταφερνει να μας κραταει στους στοχους μεχρι αρχες Δεκεμβρη. Μετα θα αναλαμβανει ο Τζενεραλ

- These users thanked the author leon2202 for the post:
- Dimitris_L4
-
Δε λέει κάτι η στατιστική αδερφέ... Με τους Κροάτες εξάλλου, γενικά τα πηγαίνουμε περίφημα...
Το θέμα είναι αν και τι μπορεί να δείξει η ομάδα... Προφανώς το 1-0 ανατρέπεται, η τραγική εικόνα των 3 σερί αγώνων με απολογισμό 0/0 στα πάντα είναι το πρόβλημα...
- Panx Romana
Όταν καλύτερος παίκτης σου για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι είναι ο τερματοφύλακας σου τα λόγια περιττεύουν
Από την άλλη μπορεί να παίξουμε χειρότερα απ'ότι παίξαμε σήμερα μέσα στην Τούμπα;
Όχι
Θα περάσουμε αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει για να έρθει βελτίωση
Και επίσης τη Λάρισα να κερδίσω μην έχουμε τπτ αναγουλες πάλι
Από την άλλη μπορεί να παίξουμε χειρότερα απ'ότι παίξαμε σήμερα μέσα στην Τούμπα;
Όχι
Θα περάσουμε αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει για να έρθει βελτίωση
Και επίσης τη Λάρισα να κερδίσω μην έχουμε τπτ αναγουλες πάλι
-
Για να καταλάβω ένας παίκτης που στεκόταν τόσα χρόνια στην Σελτικ δεν μπορεί να σταθεί 30 λεπτά στον ΠΑΟΚ? Ο Ιβανούσετς γιατί να μην παίξει αριστερά και ο Ντελιας στο 10? Μιλάμε για συνεχόμενα κολλήματα που πλέον μοιάζουν εμμονές.
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
- hasio_john
- Caballo Viejo
3. Αν εμφανιστούμε στο γήπεδο κάτι μπορεί να γίνει, διότι σήμερα ήμασταν αλλού.
Ο Τειλορ θα ξεκινησει την Κυριακη 99% οπως πιστευω και ο Λοβρεν και αν ειναι καλα και οι Πελκας, Ντεσποτοφ.Psagmenos4 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:27 Για να καταλάβω ένας παίκτης που στεκόταν τόσα χρόνια στην Σελτικ δεν μπορεί να σταθεί 30 λεπτά στον ΠΑΟΚ? Ο Ιβανούσετς γιατί να μην παίξει αριστερά και ο Ντελιας στο 10? Μιλάμε για συνεχόμενα κολλήματα που πλέον μοιάζουν εμμονές.
Αυτή η ομάδα έτσι όπως ειναι τώρα ούτε στον αετό Σκύδρας δεν μπορεί να βάλει δύο γκολ
Δυστυχώς δεν μπορώ να έχω απαιτήσεις από τον Μπράντον να κάνει πράγματα που έκανε ο Ελ αραμπι
Δυστυχώς δεν μπορώ να έχω απαιτήσεις από τον Μπράντον να κάνει πράγματα που έκανε ο Ελ αραμπι
- Dimitris_L4
Κακη κ βαρια ομαδα..συνιστω ηρεμια...αυτους θα τους καταπιουμε εδω...
τη Λαρισα να κερδισουμε..
τη Λαρισα να κερδισουμε..