ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 1-Ο,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Mvp

ΠΑΒΛΙΕΝΚΑ
79
66%
ΚΕΝΤΖΙΟΡΑ
3
3%
ΜΙΧΑΗΛΊΔΗΣ
7
6%
ΜΠΑΜΠΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΕΝΙ
1
1%
ΜΕΙΤΕ
10
8%
ΟΖΝΤΟΕΦ
1
1%
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ
6
5%
ΙΒΑΝΟΥΣΕΤΣ
3
3%
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ
1
1%
ΤΣΑΛΟΦ
5
4%
ΜΥΘΟΥ
1
1%
ΚΑΜΑΡΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΧΑΤΣΙΔΗΣ
2
2%
ΣΑΣΤΡΕ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 119

Άβαταρ μέλους
JohnDag

Re: ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 1-Ο,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από JohnDag »

Παιδιά, η ευθύνη γι’ αυτό που βλέπουμε ανήκει ξεκάθαρα στον προπονητή.

Όταν σέρνεται ΟΛΗ η ομάδα, το πρόβλημα είναι συνολικό και όχι ατομικό.

Και όταν το πρόβλημα είναι συνολικό, η ευθύνη καταλήγει στον προπονητή.

Δεν ξέρω τι έκανε στην φετινή προετοιμασία, μπορεί σε 2-3 μήνες η ομάδα να πετάει και όλο αυτό να είναι βάση σχεδίου. Θα δούμε.

Αλλά κρίνοντας καθαρά από τα 3 πρώτα παιχνίδια φαίνεται να υπάρχει θέμα.

Σε κάθε περίπτωση, η χρονιά μόλις ξεκίνησε ας περιμένουμε να δούμε πως θα πάει το πράγμα.

Πάντως μια «παγωμάρα» την έχω μετά από τα τρία πρώτα παιχνίδια καθώς περίμενα ότι σε αυτή την φάση η ομάδα ακόμα και χωρίς να είναι καλή θα έκανε τουλάχιστον τα βασικά.

Δυστυχώς μέχρι στιγμής, ούτε αυτά..
These users thanked the author JohnDag for the post (total 8):
george188, Jairo, WeWillRockYou, st4this, lnlnx, Kourdos, Papa9, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Απορώ ρε γμτ, εσείς οι αισιόδοξοι...
τι είδατε μέχρι σήμερα από την ομάδα η τον προπονητή σε όλα τα παιχνίδια μαζί και τα φιλικά, που σας κάνει τόσο αισιοδοξους...
Πέστε μου και μένα πριν χάσω τα μάτια μου με αυτά που βλέπω...
george188

Δημοσίευση από george188 »

icue έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:05 Δεν ξερω αν προλαβαινει σε μια εβδομαδα να αλλαξει κατι δραματικα. Μεχρι την διακοπη με την ψυχη στο στομα θα ειμαστε.
Νταξει η ριεκα πισω ειναι και αυτη κακη, δηλαδη σημερα εγω δεν θεωρω οτι γλιτωσαμε κατι ουτε οτι η ριεκα επρεπε να βαλει και αλλα γκολ. Κακιστοι ήμασταν αλλα ουτε η ριεκα πιεσε σοβαρα, τα στημενα εκαναν τη διαφορα. Στο υπολοιπο συμφωνώ, μεσοεπιθετικα δηλαδη αν δεν ηξερα ποιοι παιζουν θα νομιζα οτι εχουμε μετριοτητες
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Δεν θέλω να σπείρω πανικό ούτε να πω ότι η ομάδα είναι για το ανάθεμα….
Αλλά αν προλάβαινα θα ζήταγα αναβολή για το ματς της Κυριακής , χθες που λέει ο λόγος
These users thanked the author theo86 for the post:
ΑποστόληςΑ
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Anthimox έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:04 Ρωτάω σοβαρά, γιατί δεν μπορώ να βρω λογική εξήγηση για το τι γίνετε φέτος. Η ίδια ομάδα με πέρυσι είναι.
Απαντησες μόνος σου.Ειναι η ιδια ομαδα με περυσι που τερματισε -17 από τον πρώτο.
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

Scotch4 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:04 Αυτό το πράγμα με τον Μιχαηλιδη να γεμίζει συνέχεια από πίσω δεν μπορώ να το καταλάβω ειλικρινά.
Μη λες τέτοια φίλε...ορισμένοι νομίζουν ότι είμαστε αμπαλοι όσοι ασκούμε κριτική στο τοτεμ της αμυνας
These users thanked the author paok_athens_g4 for the post:
Patricio_4
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Καμία μα καμία διαφορά με τα προηγούμενα δύο επίσημα ματς.
Οι ίδιοι παίκτες ντεφορμε.
Σήμερα ήταν απογοήτευση!!!
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Επίσης μου φαίνεται πολύ ανησυχητικές οι δηλώσεις του προπονητή και ότι κράτησε μέχρι το 80 τον Τσαλοφ στον αγωνιστικό χώρο,που έναν κώνο να έβαζε θα πρόσφερε περισσότερα.
leon2202

Δημοσίευση από leon2202 »

Ο προπονητης κανει πολλες δουλειες και δεν προκειτε να φυγει.
Παμε παρακατω ....
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Όταν ο Ντελιας είναι μέσα πρέπει να παίζει στο δέκα μετά ο προπονητής ας βάζει όποιον θέλει όπου θέλει. Θα περάσουμε .
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

paok_athens_g4 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:10
Scotch4 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:04 Αυτό το πράγμα με τον Μιχαηλιδη να γεμίζει συνέχεια από πίσω δεν μπορώ να το καταλάβω ειλικρινά.
Μη λες τέτοια φίλε...ορισμένοι νομίζουν ότι είμαστε αμπαλοι όσοι ασκούμε κριτική στο τοτεμ της αμυνας
Το πρόβλημα δεν είναι ο Μιχαηλιδης αλλά ο προπονητής στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
Iggy Pop

Δημοσίευση από Iggy Pop »

Θα περάσουμε.... ;)
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

Καλά ρε αθεόφοβοι, πάλι γκρίνια και μιζέρια και off topic; :lol:

Αφού είπαμε Νοέμβρη θα δούμε μπάλα, 12 Σεπτέμβρη θα κάνουμε ταμείο μεταγραφών, οι ομάδες του Λούτσου καλοκαίρι δεν παίζουν μπάλα, το φορ δε χρειάζεται να τη βάζει γιατί θα τη βάζουν οι υπόλοιποι, η ομάδα που έχουμε τώρα αρκεί για τη Ριέκα... Ξέχασα κάτι;

Α και να αποκλειστούμε, δε θα φταίει και κανένας στην τελική, θα πάμε Conference...
These users thanked the author Developer4 for the post (total 3):
Kaizen, adman, soigol
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Jairo έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:07 Απορώ ρε γμτ, εσείς οι αισιόδοξοι...
τι είδατε μέχρι σήμερα από την ομάδα η τον προπονητή σε όλα τα παιχνίδια μαζί και τα φιλικά, που σας κάνει τόσο αισιοδοξους...
Πέστε μου και μένα πριν χάσω τα μάτια μου με αυτά που βλέπω...
Εγώ, προσωπικά, είμαι αισιόδοξος γιατί έχουμε τον Λουτσέσκου προπονητή. Αν μη τι άλλο, αν δεν εμπιστεύομαι αυτόν που μας εχει φέρει τόσες χαρές, ποιον να εμπιστευτώ? Η ομάδα θα φτιάξει, όπως φτιάχνει πάντα. Τα -17 πέρσι, είναι αστείες αναφορές, όταν μαζί δεν αναφέρεται και η τρίμηνη τιμωρία του προπονητή.
Πάμε δυνατά την άλλη εβδομάδα! Συμπαθητική η ριεκα αλλά την έχουμε! :nairepaok:
These users thanked the author Nassos for the post:
PAOKevolution
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Η ομάδα μας είχε δυο προσωπα. Στο πρωτο ημίχρονο η Ριεκα έπαιξε σχετικά ανοιχτά κι αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να αναπτυχθουμε σωστά μέχρι την περιοχή τους. Από κει και μετά τα κάναμε μαντάρα, με βασικό υπαίτιο τον Τσαλοφ και δευτερευόντως τον Αντριγια που είχαν πολλες λάθος επιλογές στο τελευταίο τρίτο. Ούτε ο Ντελιας ήταν σε καλή βραδυά. Γενικά κανείς παικτης μας δεν φάνηκε να στέκεται καλά, με την έννοια ότι δεν είχαν καθόλου ένταση απέναντι σε μια σοφτ ομάδα. Ξεχώρισα λιγάκι τον Ιβανουσετς και κάπως τον Κένι αλλά μόνον αμυντικά. Ο Μειτε και ειδικά ο Οζντοεφ με θυμωσαν. Μετά το γκολ η Ριεκα έσφιξε τις γραμμές και τα πραγματα δυσκολεψαν.
Στο δευτερο ημίχρονο, ενώ περιμενα βελτίωση είδα χειροτέρευση. Τολμώ να πω ότι αυτό που παιξαμε ήταν τουρλουμπουκι και το κάναμε ευκολο για την Ριεκα να τελειώσει το ματς χωρίς ουσιαστικά να κινδυνέψει.
Όταν το δευτερο ημιχρονο είσαι χειρότερος από το πρωτο, αυτό είναι ευθυνη προπονητη. Δεν βρηκα ούτε έναν διακριθεντα.
Στο δευτερο ακόμη κι ο Παβλενκα είχε δυο λάθος επιλογές στο μπιλντ απ αλλά και μια λάθος τοποθέτηση σε κείνο το σουτ που παρολα αυτά καταφερε να βγάλει κόρνερ την τελευταία στιγμή.
Καλυτερο παικτη ψήφισα τον Ιβανουσετς γιατί τόλμησε να κάνει κάποια σουτ με καλές προυποθεσεις στο πρωτο ημίχρονο άσχετα αν μόνο ένα από αυτά ήταν επικίνδυνο.
Είναι ένα ματς που θα'θελα να ξεχάσω το ταχύτερο δυνατόν.

Αυτή η έλλειψη έντασης, θα'θελα να μάθω, είναι θέμα και εκγύμνασης και τι σημαίνει; κάποιες στιγμές μου φαινόταν ότι δεν μπορουμε να τρέξουμε. Όποιος γνωρίζει ας γράψει κάτι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jean Valjean την Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Jean Valjean for the post (total 2):
Nassos, Dalek
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ευρώπη”