ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 1-Ο,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Mvp

ΠΑΒΛΙΕΝΚΑ
79
65%
ΚΕΝΤΖΙΟΡΑ
4
3%
ΜΙΧΑΗΛΊΔΗΣ
7
6%
ΜΠΑΜΠΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΕΝΙ
1
1%
ΜΕΙΤΕ
10
8%
ΟΖΝΤΟΕΦ
1
1%
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ
6
5%
ΙΒΑΝΟΥΣΕΤΣ
3
2%
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ
1
1%
ΤΣΑΛΟΦ
6
5%
ΜΥΘΟΥ
1
1%
ΚΑΜΑΡΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΧΑΤΣΙΔΗΣ
2
2%
ΣΑΣΤΡΕ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 121

Γερασίμου

Re: ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 1-Ο,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Αυτό που είδα σήμερα ήταν το ότι δεν είδα κανένα σύστημα εκτός από τις πασίτσες μεταξύ μας και όταν η μπάλα έφτανε έξω από την περιοχή του αντιπάλου να γυρίζει πίσω στο κέντρο και από τις προσπάθειες με γιόμες του Μιχαηλίδη. Ε, δεν θα πετυχαίνει κάθε μέρα ή νύχτα το τελευταίο.
Εκνευριστικός μέχρι αηδίας ο Κωνσταντέλιας που προσπαθούσε συνεχώς να πάρει φάουλ αντί να δώσει την μπάλα σε ελεύθερο συμπαίκτη του. Μηδέν σε όλα το κέντρο μας, ανασταλτικά και στην προώθηση του παιχνιδιού. Ο Ζίβκοβιτς απών επί 95'.
Τελικά ο Ιβανούσετς για ποια θέση ήρθε, για δεκάρι ή για αριστερό εξτρέμ;
Βλέποντας τις επιθετικές επιλογές του Κέννι (αμυντικά ήταν και πάλι καλός), έψαχνα τον Σάστρε, όταν μπήκε ο Ισπανός και τον είδα και πάλι, μου έλειψε ο Λύρατζης. Τελικά, πού είσαι ρε Βιερίνια; :?
Χωρίς να είναι αυτός υπεύθυνος σήμερα για το επιθετικό χάλι, ο Τσάλωφ δεν είναι striker για τον ΠΑΟΚ. Και μια και μιλάμε για επίθεση, κανένας δεν προβληματίζεται με το ένα μόνο γκολ σε 3 αγώνες κόντρα σε όχι και μεγαθήρια και τις ελάχιστες φάσεις;
Η Ριέκα είναι μια κανονική ομάδα, ούτε Λεβαδειακός, ούτε και Ατρόμητος, με 3 πολύ καλούς παίκτες. Κορυφή σε αυτούς ο Γιάνκοβιτς (γιατί ρε δεν πήγες από προχθές στην Φενέρ;), ο Φρικ και ο ταχύτατος μαυρούκος από το Κογκό. Κανένα σαν κι αυτούς δεν είχαμε εμείς για σήμερα, δυστυχώς. Σίγουρα κατώτερη της Χάιντουκ και της Δυναμό Ζάγκρεμπ που τις ρίξαμε αθροιστικά 8 γκολ στην Τούμπα, αλλά άλλος ΠΑΟΚ ήταν τότε και καμμία σχέση με τον σημερινό άχρωμο, άγευστο και άοσμο. Μπορούμε να περάσουμε στην Τούμπα, αλλά με σαφώς στροφή 180 μοιρών στην εικόνα μας.
Πριν μια εβδομάδα και κατά την διάρκεια του αγώνα με την Βολφσμπέργκερ έγραψα ότι ασχέτως αποτελέσματος εκείνης της βραδιάς, από την επόμενη κιόλας μέρα η ομάδα πρέπει να κινηθεί για ενίσχυση. Έκλεισε όπως φάινεται-και μπράβο-τον Ζαφείρη, έστω καια πό 1/1/26. Τα κενά στον άξονα δεν είναι ένα, αλλά δύο και φωνάζουν. Η μπάλα από την άμυνά μας βγαίνει με άκρως προβλέψιμο τρόπο, με τις πασίτσες ή τις γιόμες που τις έχει πάρει πλέον πρέφα ο κάθε πικραμένος. Λείπει ο χαφ box to box, λείπει η ταχύτητα και το σθένος. Στο κέντρο άμυνας φιλότιμοι και τίμιοι Κεντζιόρα και Μιχαηλίδης (καλός αμυντικά και σήμερα και για μένα μετά τον Παβλένκα ο κορυφαίος), αλλά μπαμ κάνει η απουσία κεντρικού αμυντικού άλλου επιπέδου.
Ο Μπάμπα στο αριστερό άκρο συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις.
Έπιασε κάπου το μάτι μου παράπονα για επιθετικό φάουλ στο γκολ που δεχθήκαμε. Μην γινόμαστε μεμψίμοιροι. Κανένα φάουλ δεν υπάρχει. Ο επιθετικός έρχεται με φόρα από πίσω και πηδάει πιο ψηλά από τον Οζντόεφ που του έχει γυρισμένη την πλάτη. Φάουλ θα ήταν αν ο Μαίναλο ήταν στημένος και σκαρφάλωνε στην πλάτη του Οζντόεφ για να πάρει την κεφαλιά. Ο Οζντόεφ έχοντας γυρισμένη την πλάτη δεν κάνει καν προσπάθεια να μπει στην φάση.
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Luigi Vampa έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:24
Jairo έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:07 Απορώ ρε γμτ, εσείς οι αισιόδοξοι...
τι είδατε μέχρι σήμερα από την ομάδα η τον προπονητή σε όλα τα παιχνίδια μαζί και τα φιλικά, που σας κάνει τόσο αισιοδοξους...
Πέστε μου και μένα πριν χάσω τα μάτια μου με αυτά που βλέπω...
Χαλια παίξαμε στα πρώτα τρία ματς της χρονιάς, αλλα απ τον προπονητή έχουμε δει 6 τίτλους σε 6 χρονια. Not bad φιλε μου,not bad
Ε ας τον κρατήσουμε για άλλα 6. Και το 6 στα 12 καλό ακούγεται για ΠΑΟΚ. Τι λες;
Παρεμπιπτόντως είναι 5 οι τίτλοι (επίσημα 4).
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

Psagmenos4 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:27 Για να καταλάβω ένας παίκτης που στεκόταν τόσα χρόνια στην Σελτικ δεν μπορεί να σταθεί 30 λεπτά στον ΠΑΟΚ? Ο Ιβανούσετς γιατί να μην παίξει αριστερά και ο Ντελιας στο 10? Μιλάμε για συνεχόμενα κολλήματα που πλέον μοιάζουν εμμονές.
Εύλογα τα ερωτήματα, η προφανής απάντηση είναι ότι ο Λούτσος κάτι βλέπει στην προπόνηση... Πχ Τέιλορ ΔΕΝ σε σχέση με Μπάμπα και πιθανόν Ιβάν ΔΕΝ ως εξτρέμ...

Αν ισχύουν, αμφότερα συνιστούν θέμα, αλλά το 2ο είναι μάλλον μεγαλύτερο γιατί αν ο Ιβάν δε μπορεί να παίξει εξτρέμ, έχουμε θέμα και εκεί. Αφενός γιατί ούτε ο Τάισον μπορεί πλέον στο ρυθμό που τον θέλουμε, αφετέρου γιατί ακυρώνουμε τη δημιουργία και τον ίδιο τον Ντέλια...
Άβαταρ μέλους
Kaizen

Δημοσίευση από Kaizen »

Casual έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:24
τι είδατε μέχρι σήμερα από την ομάδα η τον προπονητή σε όλα τα παιχνίδια μαζί και τα φιλικά, που σας κάνει τόσο αισιοδοξους...
Δε θα με έλεγα αισιόδοξο, αλλά ψύχραιμο γιατί θεωρώ λογικό να μην έχει η ομάδα καλή εικόνα στην αρχή της σεζόν και με αντιπάλους που δεν ήταν εύκολοι.

Στην αρχή του αγώνα μου άρεσε η ομάδα, ήταν φανερά καλύτερη απ' ότι στους δύο προηγούμενους. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν είδα να μη βγαίνει το πλάνο, αλλά μου φάνηκε σα να μην υπήρχε πλάνο.

Θεωρώ ότι κάνοντας τα βασικά σωστά στην Τούμπα θα περάσουμε. Για να δούμε
Πως γινεται οι ομαδες που πετυχενουμε τετοια εποχη να ειναι παντα ετοιμες και μια χαρα κι εμεις να εχουμε την δικαιολογια οτι ειναι αρχη της σεζον ακομα οποτε λογικο να μην βλεπομαστε;;; Επισης ποιους αντιπαλους θεωρειτε ευκολους τελικα αν οχι την ριεκα και την βολσμπεργερ;;; Δηλαδη οταν τυχαιναμε Αγιαξ, Μπενφικα κτλπ τι επρεπε να γινεται;; Να μην κατεβαινουμε καν στα ματς;;; Με τετοια νοοτροπια θελετε τσουλου;;

Τι να πω, ισως να εχω λαθος απαιτησεις εγω απο την ομαδα. Ισως τελικα το γιουροπα ειναι υπερβαση για εμας.
These users thanked the author Kaizen for the post (total 3):
soigol, Ριαν_Καπαγιαννιδης, Jairo
Άβαταρ μέλους
Kaizen

Δημοσίευση από Kaizen »

Δε θα με έλεγα αισιόδοξο, αλλά ψύχραιμο γιατί θεωρώ λογικό να μην έχει η ομάδα καλή εικόνα στην αρχή της σεζόν και με αντιπάλους που δεν ήταν εύκολοι.

Στην αρχή του αγώνα μου άρεσε η ομάδα, ήταν φανερά καλύτερη απ' ότι στους δύο προηγούμενους. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν είδα να μη βγαίνει το πλάνο, αλλά μου φάνηκε σα να μην υπήρχε πλάνο.

Πως γινεται οι ομαδες που πετυχενουμε τετοια εποχη να ειναι παντα ετοιμες και μια χαρα κι εμεις να εχουμε την δικαιολογια οτι ειναι αρχη της σεζον ακομα οποτε λογικο να μην βλεπομαστε;;; Επισης ποιους αντιπαλους θεωρειτε ευκολους τελικα αν οχι την ριεκα και την βολσμπεργερ;;; Δηλαδη οταν τυχαιναμε Αγιαξ, Μπενφικα κτλπ τι επρεπε να γινεται;; Να μην κατεβαινουμε καν στα ματς;;; Με τετοια νοοτροπια θελετε τσουλου;;

Τι να πω, ισως να εχω λαθος απαιτησεις εγω απο την ομαδα. Ισως τελικα το γιουροπα ειναι υπερβαση για εμας.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Τελικά μήπως να το σκεφτόμασταν για αναβολή με την αελ;
These users thanked the author Luigi Vampa for the post:
theo86
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

Psagmenos4 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:27 Για να καταλάβω ένας παίκτης που στεκόταν τόσα χρόνια στην Σελτικ δεν μπορεί να σταθεί 30 λεπτά στον ΠΑΟΚ? Ο Ιβανούσετς γιατί να μην παίξει αριστερά και ο Ντελιας στο 10? Μιλάμε για συνεχόμενα κολλήματα που πλέον μοιάζουν εμμονές.
Εύλογα τα ερωτήματα, η προφανής απάντηση είναι ότι ο Λούτσος κάτι βλέπει στην προπόνηση... Πχ Τέιλορ ΔΕΝ σε σχέση με Μπάμπα και πιθανόν Ιβάν ΔΕΝ ως εξτρέμ...

Αν ισχύουν, αμφότερα συνιστούν θέμα, αλλά το 2ο είναι μάλλον μεγαλύτερο γιατί αν ο Ιβάν δε μπορεί να παίξει εξτρέμ, έχουμε θέμα και εκεί. Αφενός γιατί ούτε ο Τάισον μπορεί πλέον στο ρυθμό που τον θέλουμε, αφετέρου γιατί ακυρώνουμε τη δημιουργία και τον ίδιο τον Ντέλια...
Άβαταρ μέλους
Kaizen

Δημοσίευση από Kaizen »

Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Τελικά μήπως να το σκεφτόμασταν για αναβολή με την αελ;
These users thanked the author Luigi Vampa for the post (total 2):
Developer4, Caballo Viejo
dimitris7777

Δημοσίευση από dimitris7777 »

Της ομάδας της λείπουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που όλοι λίγο πολύ τα έχουμε επισημάνει από πέρσι. Αυτά τα χαρακτηριστικά δεν αποκτήθηκαν γιατί η ομάδα δεν έβρισκε ή δεν κατάφερε να πείσει (μέχρι τώρα) παίκτες που έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά και θα έκαναν τη διαφορά. Πήρε την απόφαση να ρισκάρει χρονικά και να βρει αυτούς του παίκτες στο τελείωμα του Αυγούστου.
Τα χαρακτηριστικά που τις λείπουν είναι ένα δυναμικός γρήγορος στόπερ και με ύψος (κάποιοι μιλούν ίσως και γα 2 στόπερ). 2 χαφ με ταχύτητα και ένταση. Αποκτήθηκε ο Ζαφείρης και πάμε και για δεύτερο. Σέντερ φορ στη λογική που θέλει ο Λουτσέσκου. Αποκτήθηκε ο Γιακουμάκης, δεν ξέρουμε τι θα γίνει τελικά και με τον Τσάλοφ ίσως αποκτηθεί και άλλος φορ. Επίσης η ομάδα χρειαζόταν και δεύτερο εξτρέμ να είναι πρώτος και δεύτερος ο Τάϊσον. Αποκτήθηκε ο Ιβανούσετς που δε δείχνει να έχει ταχυδυναμικά χαρακτηριστικά, πιο πολύ μπαλάτου δεκαριού αλλά οκ.

Από αυτούς τους υποτιθέμεους 6 παίκτες που πρέπει να παρθούν πόσοι έπαιζαν σήμερα; Κανένας (άσχετα που έχουν αποκτηθεί ήδη οι 2). Να κάνουμε το σταυρό που περάσαμε όπως περάσαμε του αυστριακούς και δεν παίζαμε απόψε με την Ομόνοια και την άλλη Πέμπτη να έχουμε τον κίνδυνο να μείνουμε τελείως εκτός Ευρώπης. Ίσως μας κάνει και έναν καλό το σημερινό αποτέλεσμα. Να φύγουν οι όποιες αμφιβολίες υπάρχουν σχετικά με τα μεταγραφικά και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν. Η ομάδα χρειάζεται 2 χαφ πρώτης γραμμής (μακάρι να βρεθεί η άκρη και ο Ζαφ να έρθει άμεσα). Ο Μεϊτέ με ον Καμαρά να είναι οι δεύτεροι και ο Οζντόεφ ο 5ος. Αυτό που κάνει ο Οζντόεφ στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, έδειξε γιατί ο Οζντόεφ πρέπει να είναι ο 5ος χαφ. Πληρώνεις 1εκ συμβόλαιο για να κάνει αυτό που έκανε, δεν υπάρχει αυτό. Ο ΠΑΟΚ πληρώνει συμβόλαια στους τρεις χαφ που έχει, 1,4, 1,2 και 1 και εάν τους στήψεις και τους 3 μαζί έναν κανονικό χαφ δεν κάνουν. Πληρώνουμε υπερβολικά πολλά λεφτά γι' αυτά που προσφέρουν οι συγκεκριμένοι χαφ με βάσει και τις ελλείψεις που έχουν.
These users thanked the author dimitris7777 for the post:
Jairo
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Άθλια εικόνα .
Μοιάζει με λευκή απεργία εντός γηπέδου .
Καμία διάθεση για παραγωγή ποδοσφαίρου .

Ας ελπίσουμε να εμφανιστούν στον επαναληπτικό .
These users thanked the author -keeper- for the post:
Kaizen
george188

Δημοσίευση από george188 »

Luigi Vampa έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:32 Τελικά μήπως να το σκεφτόμασταν για αναβολή με την αελ;
Aυτη τη στιγμή ρυθμο θες οχι προπονήσεις, οποτε εννοειται το θες το ματς με αελ
These users thanked the author george188 for the post (total 3):
Timelord, Luigi Vampa, Kourdos
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Παρά την προκλητικά κακή εμφάνιση, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, και το εκνευριστικό κοράκι, που αποκλείεται να μην είχε παίξει στοίχημα ότι ο ΠΑΟΚ φάουλ στα πέριξ της περιοχής των άλλων δεν επρόκειτο να κερδίσει, οτιδήποτε άλλο πλην πρόκρισης στην Τούμπα στον επαναληπτικό θα είναι αποτυχία. Χωρίς ναι μεν και άλλες φιοριτούρες. 2-3 πράγματα στοιχειωδώς σωστά να κάνουμε την ερχόμενη Πέμπτη, κυρίως από πλευράς μυαλού, χλωμό να μην περάσουμε.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 3):
Nassos, george188, nunies4
Timelord

Δημοσίευση από Timelord »

Εμένα η απορία μου είναι πως γίνεται τα ακραία μπακ να έχουν τέτοια σέντρα. Μιλάμε για κωμικές στιγμές
These users thanked the author Timelord for the post:
vasgias
Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Δημοσίευση από tenten4GT »

Είναι τρίτο ματς που παίζουμε με παίκτη λιγότερο!! Ο τσαλοφ δεν κάνει να είναι στο ρόστερ του ΠΑΟΚ δεν θα περιμένουμε 5 χρόνια να προσαρμοστεί.δυστυχως από πίσω είναι ένα άπειρο παιδάκι που δεν είναι έτοιμο ακόμη.αυτο με τον μιχαιληδη που κάνει γιομες το καταλαβαίνω απόλυτα ,αυτό συμβαίνει είτε κατόπιν οδηγίας επειδή ο προπονητής δεν έχει καμία εμπιστοσύνη ότι μπορεί να βγει σωστά η μπαλα είτε ότι η ομάδα είναι εντελώς αδουλευτη.κ επειδή έχουμε δει ΠΑΟΚ λουτσεσκου να κάνει 30 τελικές πιστεύω είναι οδηγία κ είμαι μαζί του .όταν έχει τον μειτε με τον οτζοεφ στο κέντρο κ 2 περιπατητες στην επίθεση τον Κροάτη κ τον τσαλοφ φοβάσαι..ελπίζω μόνο στην τύχη για να περάσουμε κ ότι αυτοί είναι πολύ μέτρια ομάδα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ευρώπη”