Razvan Lucescu V
Re: Razvan Lucescu V
Δεν μπορεί να τα λέει σοβαρά αυτά τα πράγματα, κάπου το ρίχνει και στο χαβαλέ μου φαίνεται.
-
3o συνεχόμενο ματς- εμετός. Μια συνέχεια της περσινής σεζόν. Πανηγυρίζουμε για μια μεταγραφή του Γενάρη αλλά μέχρι τότε μπορεί να είναι αργά. Ο χαφ και ο φορ θα έπρεπε να είναι ήδη εδώ και καιρό στην ομάδα. Και δυστυχώς τα 3 πρωταθλήματα και τα 2 κύπελλα του Λουτσέσκου τα πληρώνουμε με πολύ πονόματο- και θα συνεχίσουμε να τα πληρώνουμε. Εδώ κι ένα χρόνο δε μπορεί να το βρει, τι να λέμε τωρα.
τα ιδια και τα ιδια με τον Ραζβαν εκτος απο καποιες λιγες εξαιρεσεις.
Περυσι εξαφανιστηκε και το τρενο Δεκεμβρίου - Μαρτιου.
Οπως ειπε και ενα παληκαρι, προλαβαινει ο Ζαφειρης να μαθει να γυριζει πισω στον Κετζιορα.....
Περυσι εξαφανιστηκε και το τρενο Δεκεμβρίου - Μαρτιου.
Οπως ειπε και ενα παληκαρι, προλαβαινει ο Ζαφειρης να μαθει να γυριζει πισω στον Κετζιορα.....
-
Πες μας ποτε θα ειναι έτοιμη ομαδα να ξέρουμε..Νοεμβριο, Δεκεμβριο; Δεν έχουμε πολλα 2ωρα για χάσιμο. Τι αίσχος ηταν παλι αυτό σημερα;
Κατι εχει παει τραγικα λαθος στην προετοιμασια. Εαν δεν εχουν γραψει στα @@ τους την Ευρωπη, η ομαδα δειχνει οτι θα ειναι οχι ετοιμη, αλλα κατι που θα μοιαζει με ομαδα, μετα την διακοπη για τις Εθνικες.
-
Περσι παντως περιμεναμε μεχρι τα πλέι οφ.icue έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:49 Κατι εχει παει τραγικα λαθος στην προετοιμασια. Εαν δεν εχουν γραψει στα @@ τους την Ευρωπη, η ομαδα δειχνει οτι θα ειναι οχι ετοιμη, αλλα κατι που θα μοιαζει με ομαδα, μετα την διακοπη για τις Εθνικες.
- Kabamaru11
Φοβαμαι πολυ το ματς της Κυριακης,πιστευα σημερα θα εβαζε για κανα 20λεπτο τον Γιακουμακη και Ντεσποτοφ,ετσι ανετοιμους ειναι ρισκο (ιατρικο) να τους πεταξεις βασικους.Αρα μας βλεπω να πηγαινουμε με ελαχιστες αλλαγες και να πονανε παλι τα ματια μας.
Το εχω ξαναπει,παροτι φαν του Λουτσε,δεν μου αρεσει ο τροπος που ξεκιναει την σεζον,ειναι πολυ κρισιμα τα πρωτα ευρωπαικα παιχνιδια.
Το εχω ξαναπει,παροτι φαν του Λουτσε,δεν μου αρεσει ο τροπος που ξεκιναει την σεζον,ειναι πολυ κρισιμα τα πρωτα ευρωπαικα παιχνιδια.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- magdy
- O Teleutaios Savourai
-
..................Λ..............
..................Ο..............
========Υ-====== ΤΑΒΑΝΙ του (το έχει τρυπήσει...)
..................Τ...............
..................Σ...............
..................Ε...............
..................Σ'..............
..................Κ...............
..................Ο...............
..................Υ................
..................Ο..............
========Υ-====== ΤΑΒΑΝΙ του (το έχει τρυπήσει...)
..................Τ...............
..................Σ...............
..................Ε...............
..................Σ'..............
..................Κ...............
..................Ο...............
..................Υ................
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bianconer0 την Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τετοια απελπιστικη εικονα δεν θυμαμαι αλλη φορα. Ναι ποτε δεν πετουσε η ομαδα (εκτος απο την σεζον του νταμπλ) το καλοκαιρι, αλλα ειναι λες και βλεπουμε φιλικα ακομα εδω και τρεις εβδομαδες.
Αν δε μπεις γιουροπα λιγκ πρεπει να αποτελεσεις παρελθον. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Είπαμε πολλη υποστηριξη στον Λουτσε έπεσε, αλλά μπαστα κάπου...
Ο άλλος λέει στον αυτόματο, από το 1821,εε λάθος, ήθελα να πω από το 2021..
Κι όλα αυτά τα υπόλοιπα χρόνια...
Ρίξτε μου μπαν.
Το εγραψα...
Κακιστοτατη εμφάνιση....
Κρατήστε κ μια πισινή...έστω για το ματς του επαναληπτικου.
Τόσα χρόνια το ίδιο πράγμα...
Βιαζόμαστε πολύ, να κρίνουμε, μεσα κι εγώ.
Έχεις πολλή δουλεια κ τα δύσκολα είναι μπροστά σου, αλλά θα τη βρεις την άκρη.
Ο άλλος λέει στον αυτόματο, από το 1821,εε λάθος, ήθελα να πω από το 2021..
Κι όλα αυτά τα υπόλοιπα χρόνια...
Ρίξτε μου μπαν.
Το εγραψα...
Κακιστοτατη εμφάνιση....
Κρατήστε κ μια πισινή...έστω για το ματς του επαναληπτικου.
Τόσα χρόνια το ίδιο πράγμα...
Βιαζόμαστε πολύ, να κρίνουμε, μεσα κι εγώ.
Έχεις πολλή δουλεια κ τα δύσκολα είναι μπροστά σου, αλλά θα τη βρεις την άκρη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:33, έχει επεξεργασθεί 7 φορές συνολικά.
-
Την χρονια με τους Κουαλιατες και τους Φ. Σοαρες ηταν εν πολλοις δικαιολογημενη η αθλια εικονα μας στα προκριματικα. Τωρα με τετοιο ροστερ ειναι ντροπη αυτη η εικονα.
- hasio_john
Σήμερα ντράπηκε και η ντροπή...
Όλα μηδέν, όλη η ομάδα στο απόλυτο μηδέν!
Αντί να βγεις στις δηλώσεις να ζητήσεις συγνώμη και να πεις ότι για τιμωρία θα γυρίσετε όλοι μαζί με τα πόδια, μας τάισες σανό! Εξευτελιστική εμφάνιση.Σε κάθε παιχνίδι εμφανίζονται χειρότεροι.Ουτε φυσικές δυνάμεις, ούτε αυτοματισμοί, ούτε πάθος, ούτε τίποτα!
Ντροπη και μόνο ντροπή. Παικτες που περιφέρονται σαν άδεια κουφάρια και παρακαλάνε να τελειώσει το ματς. Διοικηση που άφησε για άλλη μια χρονιά την ευρωπαϊκή πορεία στη τύχη. Προπονητης που δεν καταφέρνει άλλη μια φορά να εμφανίσει μια ετοιμότητα στα κρίσιμα παιχνίδια του καλοκαιριού.
Εμμονη σε παίκτες που δεν μπορουν να βοηθήσουν. Επιμονη στον Μπαμπα, επιμονή στον Τσαλοφ, επιμονή να μην ναζί τον Ντέσπο! Ολοι πρέπει να ντρέπονται....Ολοι όμως!
Όλα μηδέν, όλη η ομάδα στο απόλυτο μηδέν!
Αντί να βγεις στις δηλώσεις να ζητήσεις συγνώμη και να πεις ότι για τιμωρία θα γυρίσετε όλοι μαζί με τα πόδια, μας τάισες σανό! Εξευτελιστική εμφάνιση.Σε κάθε παιχνίδι εμφανίζονται χειρότεροι.Ουτε φυσικές δυνάμεις, ούτε αυτοματισμοί, ούτε πάθος, ούτε τίποτα!
Ντροπη και μόνο ντροπή. Παικτες που περιφέρονται σαν άδεια κουφάρια και παρακαλάνε να τελειώσει το ματς. Διοικηση που άφησε για άλλη μια χρονιά την ευρωπαϊκή πορεία στη τύχη. Προπονητης που δεν καταφέρνει άλλη μια φορά να εμφανίσει μια ετοιμότητα στα κρίσιμα παιχνίδια του καλοκαιριού.
Εμμονη σε παίκτες που δεν μπορουν να βοηθήσουν. Επιμονη στον Μπαμπα, επιμονή στον Τσαλοφ, επιμονή να μην ναζί τον Ντέσπο! Ολοι πρέπει να ντρέπονται....Ολοι όμως!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author hasio_john for the post:
- Jairo