Razvan Lucescu V
-
Re: Razvan Lucescu V
Εγω θα προχωρουσα σε αμεση αλλαγη προπονητη. Κι αν οχι τωρα θα περιμενα την ρεβανς κι αναλογα θα επραττα. Αθλια εικονα και στα 3 ματς. Δεν ειναι ενα, τεινει να γινει κανονας.
Οπως λεμε για τον Τσαλοφ βγαλ'τον και μην βαλεις κανεναν, ετσι θα πω και για σενα πλεον. Φυγε κι ας μην ερθει κανενας. Ο χειροτερος ΠΑΟΚ που εχω δει δεδομενων και των αναλογιων. Αμα δεν μπορεις να ασχοληθεις αλλο πες το και μην μας γαμας την ψυχη.
- These users thanked the author Kaizen for the post:
- john4serres
Απολαυσε την τελευταια σεζον σου στην ομαδα.Εμεις προς το παρόν δεν το απολαμβανουμε καθολου.Ενα θλιβερο συνονθυλευμα με κορυφαιο τον τερματοφυλακα.
Πάλι καλά που υπάρχει ο Τσαλοφ και βρήκαμε ποιον να κράζουμε...Βέβαια ορθώς κάποιοι είπαν κατα διαστήματα χάλια ο Ντελιας, χάλια ο Ζιφκοβιτς, χάλια ο Μειτε,χάλια,χάλια,χάλια... Ε όταν είναι όλη η ομάδα χάλια μην ντρέπεστε να πείτε ότι μοναδικός υπεύθυνος δεν μπορεί να είναι άλλος από τον προπονητή...Δυστυχώς το ποδόσφαιρο σε ξεπερνάει, οι αντίπαλοι το πήραν χαμπάρι, κάποια στιγμή θα το πάρουμε και εμεις αφού θα έχουμε βγάλει άλλη μια φουρνιά παικτων άχρηστους...
- These users thanked the author joshua for the post (total 4):
- Amsterdamer_87, boogeyman77, Ριαν_Καπαγιαννιδης, flash4
Συγχαρητήρια στο προπονητικό τιμ που εδώ και έναν χρόνο παρουσιάζει 11 ακέφαλα κοτόπουλα που μόνο δήθεν πιέζουν μπροστά .
Θεωρώ πως εγώ σήμερα από τον καναπέ μου θα παρουσίαζα ίδιο αποτέλεσμα .
Μηδέν συνεργασία , μηδέν συνδυασμοί , μηδέν off-ball κινήσεις , μηδέν συνοχή , απομακρυσμένες γραμμές και ελεεινές σέντρες-στημένα.
Ας κοιτάξουν λίγο την περίπτωση αλλαγής ατόμων στο τιμ .
Την χρονιά του πρωταθλήματος είχαμε αισχρή εικόνα και μόλις έφυγε εκείνο το γομάρι που είχε για βοηθό , είδαμε κάτι διαφορετικό στο παιχνίδι μας .
Θεωρώ πως εγώ σήμερα από τον καναπέ μου θα παρουσίαζα ίδιο αποτέλεσμα .
Μηδέν συνεργασία , μηδέν συνδυασμοί , μηδέν off-ball κινήσεις , μηδέν συνοχή , απομακρυσμένες γραμμές και ελεεινές σέντρες-στημένα.
Ας κοιτάξουν λίγο την περίπτωση αλλαγής ατόμων στο τιμ .
Την χρονιά του πρωταθλήματος είχαμε αισχρή εικόνα και μόλις έφυγε εκείνο το γομάρι που είχε για βοηθό , είδαμε κάτι διαφορετικό στο παιχνίδι μας .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chri5ti9 την Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Κάκιστη εμφάνιση, η χειρότερη φέτος...
Κοίτα να συνέλθεις, να αφήσεις πλέον την προετοιμασία κ να κάνεις....
1 ΝΊΚΗ την Κυριακη με Λαρισα
1 ΠΡΌΚΡΙΣΗ την Πεμπτη με Ριεκα
1 ΝΊΚΗ την την Κυριακή με Ατρομητο.
Τίποτα λιγότερο....
Κ άσε τις δικαιολογίες....
Από μένα...
Κοίτα να συνέλθεις, να αφήσεις πλέον την προετοιμασία κ να κάνεις....
1 ΝΊΚΗ την Κυριακη με Λαρισα
1 ΠΡΌΚΡΙΣΗ την Πεμπτη με Ριεκα
1 ΝΊΚΗ την την Κυριακή με Ατρομητο.
Τίποτα λιγότερο....
Κ άσε τις δικαιολογίες....
Από μένα...
- john4serres
-
Καλα βρε αθεοφοβε? Ισορροπημενο ματς που κριθηκε στις λεπτομεριες? Δεν παιζεσαι!
υγ. παντως κανει μπαμ οτι δεν ξερεις τι να πεις και οτι απλα δημιουργεις δικαιολογιες. Βλέμμα στα χαμενα και πολλη σκεψη μεχρι να απαντησεις. Μακαρι να αντιλαμβανεσαι τα προβληματα και να μην πιστευεις απλα π λες
υγ. παντως κανει μπαμ οτι δεν ξερεις τι να πεις και οτι απλα δημιουργεις δικαιολογιες. Βλέμμα στα χαμενα και πολλη σκεψη μεχρι να απαντησεις. Μακαρι να αντιλαμβανεσαι τα προβληματα και να μην πιστευεις απλα π λες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hariskastoria την Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paok_athens_g4
Συγγνώμη αλλά αυτό το μπουλουκι προπονείται καθημερινα μαζι;;;δηλαδή αυτοί οι παίχτες παίζουν οικογενειακά διπλα ,κάνουν συστήματα του προπονητη,κομπινες κ.α.;;;οοοκκκκκ...αυτοί είναι όλοι για σφαλιάρες μέχρι να μελανιασει ο σβερκος..απελπισία, ντελιας ,ζιβκο μηδενικά, καλά το άλλο το όρθιο γίδι μπροστά δε το σχολιάζω καν,δεν έχω κουράγιο δηλαδή, πίσω ο Μπεκεμπα ...εεεε ο Μιχαηλίδης μοίραζε παιχνίδι στις μπεκατσες με απίστευτη ακρίβεια...πάλι θα τα χωσουμε για κολλυρια
-
Αυτό μπήκα μα γράψω. Αν π.χ ερχόταν άλλος και παρουσιάζε αυτό το χάλι σήμερα θα απαιτούσα παραίτηση.Nikodiai έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:39 Αν ο προπονητης δεν λεγοταν Ραζβαν Λουτσεσκου, με τετοιες εμφανισεις θα ζητουσα απομακρυνση χθες. Δεν ξερω τι πηγε λαθος στην προετοιμασια. Κανε κατι στην Τουμπα.
- Amsterdamer_87
- john4serres
Τα χει χαμένα.
Στον αυτόματο πιλότο από το 2021
Στον αυτόματο πιλότο από το 2021
- These users thanked the author john4serres for the post (total 2):
- Ριαν_Καπαγιαννιδης, flash4
- cristiano4
Η ομάδα πολύ χάλι....ευθύνη 100% δική του Λουτσεσκου, χρόνος φέτος υπήρχε...ο Κωνσταντελιας αριστερό εξτρέμ δεν υπάρχει...τσαλοφ πάλι μέσα να παίζουμε με 10 έτσι για την καβλαντα να γουστάρουμε ακατανόητες για εμένα αποφάσεις τι βλέπει ο Λουτσεσκου σε αυτά δεν μπορώ να το καταλάβω