Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Εντάξει παιδιά μην ενοχλείστε , σταματάω εδώ.
Ολα καλά με το ρόστερ, όλα καλά με τον Λοβρεν , όλα καλά με τον Μπαταούλα που δεν τον έχω δει ποτέ , όλα καλά με τον Τσοπουρογλου και τις κάρτες .
Αυτό όμως το ΠΑΟΚομετρο «εγώ είμαι ΠΑΟΚ και με Τσοπουρογλου και με Μπαταούλα κλπ» κόψτε το.
Ολοι ΠΑΟΚ ήμασταν και με Μπαλαφα και Ηλιαδη και μουμιν και κνολ. Δεν σας κάνει περισσότερο ΠΑΟΚ από τους άλλους να γράφετε κάτι τέτοιο.
Καλο βράδυ.
Ολα καλά με το ρόστερ, όλα καλά με τον Λοβρεν , όλα καλά με τον Μπαταούλα που δεν τον έχω δει ποτέ , όλα καλά με τον Τσοπουρογλου και τις κάρτες .
Αυτό όμως το ΠΑΟΚομετρο «εγώ είμαι ΠΑΟΚ και με Τσοπουρογλου και με Μπαταούλα κλπ» κόψτε το.
Ολοι ΠΑΟΚ ήμασταν και με Μπαλαφα και Ηλιαδη και μουμιν και κνολ. Δεν σας κάνει περισσότερο ΠΑΟΚ από τους άλλους να γράφετε κάτι τέτοιο.
Καλο βράδυ.
- These users thanked the author Odi for the post (total 16):
- omerta76, Panx Romana, adman, Timelord, Metagrafakias, Developer4, Blackgr4, soigol, TylerDurden, George Best4 and 6 more users
Ναι αλλά αυτό που λες είναι κρίση για το ρόστερ η οποία δεν θα γίνει τώρα 19/8 αλλά έχει γίνει προ πολλού από τους αρμόδιους για αυτό και πάνε για 1 έως 2 χαφ και για 1 στόπερ. Εδώ και εβδομάδες αυτοί είναι οι στόχοι.omerta76 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 21:42Όχι, αλλά τα 3 στόπερ μου περιορίζουν την περίπτωση ο παλαίμαχος Λοβρεν να πάρει πολλά παιχνιδιαnunies4 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 21:40 Ναι βρε εσύ @Odi με την λογική σου όμως το ρόστερ είναι ελλιπές όπως και να έχει. Όταν Λοβρεν και Μπαταουλα δεν τους θεωρείς μέλη του ρόστερ ικανά να πάρουν ματς, τότε η προσθήκη ενός στόπερ δεν θα λύσει το πρόβλημα.
Θα βγάλεις σεζόν με 3 στόπερ;
Είναι προφανές ότι Λοβρεν και Μπαταουλας υπολογίζονται. Δεν πιστεύω ότι θα υπήρχε προπονητής που θα ρισκαρε να βγάλει σεζόν με 3 στόπερ
αφήστε μωρέ τις ιστορίες βγήκαν τα ΠΑΟΚομετρα. Δηλαδή εγώ που περιμένω να κερδίσω μεθαύριο και χαίρομαι που παίζει η ομάδα, μ΅@λακς είμαι; αυτό μόνο, τόσο απλά.omerta76 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 21:44Βγήκαν τα ΠΑΟΚομετρα παλιΧωρικός έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 21:41 Κάτι λογαριασμοί είχαν σταματήσει μόλις ακούστηκε το θέμα Ζαφείρη. Άλλοι έγραφαν αραιά αραιά και μουδιασμένα. Τώρα που καθυστερεί ή μπορεί και να μη γίνει φυσικά, άρχισαν να βγαίνουν παλι απ'τις τρύπες και να μας ζαλίζουν τα ούμπαλα.. Εγώ γουστάρω Μπαταούλα και Λόβρεν και Τσοπούρογλου άμα λάχει. Είναι παίχτες του ΠΑΟΚ κι εγώ είμαι ΠΑΟΚ. Αν ερθει κανας καλύτερος παλι ΠΑΟΚ θα είμαι , ίσως πιο χαρούμενος. Σε όποιο θέμα προκύψει, είτε είναι μεταγραφές, είτε είναι γήπεδο , είτε είναι ζεστά τα νερά , οι ίδιοι και οι ίδιοι λογαριασμοι να μας ζαλίζουν τα όργανα. Πείτε ρε καμια καλή κουβέντα. τζάμπα είναι. Ή ακολουθείστε καμια αλλη ομάδα που τα κάνει σωστότερα.
Μια χαρά.leftosss4 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 20:30 Ο Τζορμπα πριν είπε ότι ο ΠΑΟΚ θα περιμένει όσο χρειαστεί μέχρι τέλους. Θα πάρει το ρίσκο για να τον πάρει τώρα.
Αλλιώς θα υπογράψει στην χειρότερη από τώρα για Γενάρη.
Πάντως βγάζει μια αισιοδοξία ότι θα κλείσει.
Παίζουν σενάρια για 5 χάφ. Παίζουν πολλά, παίρνει το ρίσκο.
Αυτά λέει.
Μακάρι να υπογράψει και ας έρθει και τον Γενάρη.
Εσύ φίλε μπορεί να γουστάρεις λοβρεν βασικό κ μπαταουλα κ καλά κάνεις .η λογική όμως δεν συμφωνεί μαζί σου.δηλαδη πρέπει ο προπονητής να υπολογίζει έναν κεντρικό αμυντικό που πέρσυ τον είχε εκτός ομάδας κ ένα παληκαρακι που δεν έχει πάρει λεπτό ποτέ σε επίσημο ματς ...να υπολογίζουμε σε ένα φορ που δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ κ πιθανόν ούτε για την Τρίπολη...ο.κ έγινε λάθος όπως κ με τον σαματα γιατί να τον φάμε στην μάπα 3 χρόνια !πρέπει η ομάδα να είναι ευέλικτη να δανείζει τα παλτά η να σπάει συμβόλαια,έτσι κάνουν σε όλη την Ευρώπη οι ομάδες δεν θα αλλάξει ο ΠΑΟΚ το σύστημα !φυσικά δεν μπορεί να βγει κ να τα πει αυτά ο λουτσε αλλά δεν σημαίνει ότι θα είναι κ χαρούμενος .γιατί να πιέσουμε καταστάσεις με τα νέα παιδία; δεν υπάρχει λόγος δεν είναι όλοι οι παίκτες κουλιερακης που έχουν 100 τονους καρύδια θέλουν με το μαλακό.Χωρικός έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 21:41 Κάτι λογαριασμοί είχαν σταματήσει μόλις ακούστηκε το θέμα Ζαφείρη. Άλλοι έγραφαν αραιά αραιά και μουδιασμένα. Τώρα που καθυστερεί ή μπορεί και να μη γίνει φυσικά, άρχισαν να βγαίνουν παλι απ'τις τρύπες και να μας ζαλίζουν τα ούμπαλα.. Εγώ γουστάρω Μπαταούλα και Λόβρεν και Τσοπούρογλου άμα λάχει. Είναι παίχτες του ΠΑΟΚ κι εγώ είμαι ΠΑΟΚ. Αν ερθει κανας καλύτερος παλι ΠΑΟΚ θα είμαι , ίσως πιο χαρούμενος. Σε όποιο θέμα προκύψει, είτε είναι μεταγραφές, είτε είναι γήπεδο , είτε είναι ζεστά τα νερά , οι ίδιοι και οι ίδιοι λογαριασμοι να μας ζαλίζουν τα όργανα. Πείτε ρε καμια καλή κουβέντα. τζάμπα είναι. Ή ακολουθείστε καμια αλλη ομάδα που τα κάνει σωστότερα.
-
Κάτι έγραψε πάλι αυτός ο ημιτρελος στο X κάτι λέει για την υπόθεση Ζαφείρη αλλά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς λογικά με δημοσιογράφους μαλώνει.
Odi να ξέρεις πως σέβομαι το παρελθον σου εδώ μέσα, τις ώρες που έχεις καταναλώσει για να λειτουργεί το σαιτ και δεν βάζω κανένα ΠΑΟΚόμετρο. Αλλά πολύ γκρίνια ρε φίλε, και δε λεω απο εσένα μόνο. είναι λογαριασμοί που έχουν μπει εδώ μεσα επι τούτου.Odi έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 21:49 Εντάξει παιδιά μην ενοχλείστε , σταματάω εδώ.
Καλο βράδυ.
- WeWillRockYou
Όλη η συζήτηση γίνεται στο αν.
Αν η ομάδα κλείσει Ζαφείρη, καλό στόπερ και ιδανικά έναν χαφ και φορ ακόμα θα λέει η μια πλευρά σας τα λέγαμε.
Αν η ομάδα αποτύχει να φέρει Ζαφείρη και κλείσει μέτριους παίκτες ή αφήσει κενά θα λέει η άλλη πλευρά σας τα λέγαμε.
Αντίστοιχα, ανάλογα με τα πρώτα αποτελέσματα θα πάνε και οι επόμενες αντιδράσεις.
Η ομάδα αυτή τη στιγμή κινείται στο όριο του ρίσκου, για να κλείσει τους παίκτες που φαίνεται πως θέλει: για κάποιους λελογισμένο, για κάποιους παράλογο, ανάλογα την οπτική του καθενός.
Προσωπικά, εύχομαι αυτός ο πρόεδρος της Σλάβια να κάνει πίσω επιτέλους και να κλείσει άμεσα ο Ζαφ. Είναι μια περίπτωση με οφέλη σε όλα τα επίπεδα, που πραγματικά αξίζει το κόστος της. Περιμέναμε τους φιλάθλους τους να αντιδράσουν, αλλά τελικά αυτοί ήταν οι πιο ψύχραιμοι και στα περισσότερα σχόλια τους λένε πως ο ΠΑΟΚ δίνει καλά λεφτά και προτιμούν να αποχωρήσει ο παίκτης από το να μείνει δυσαρεστημένος στα αποδυτήρια τους.
Αν η ομάδα κλείσει Ζαφείρη, καλό στόπερ και ιδανικά έναν χαφ και φορ ακόμα θα λέει η μια πλευρά σας τα λέγαμε.
Αν η ομάδα αποτύχει να φέρει Ζαφείρη και κλείσει μέτριους παίκτες ή αφήσει κενά θα λέει η άλλη πλευρά σας τα λέγαμε.
Αντίστοιχα, ανάλογα με τα πρώτα αποτελέσματα θα πάνε και οι επόμενες αντιδράσεις.
Η ομάδα αυτή τη στιγμή κινείται στο όριο του ρίσκου, για να κλείσει τους παίκτες που φαίνεται πως θέλει: για κάποιους λελογισμένο, για κάποιους παράλογο, ανάλογα την οπτική του καθενός.
Προσωπικά, εύχομαι αυτός ο πρόεδρος της Σλάβια να κάνει πίσω επιτέλους και να κλείσει άμεσα ο Ζαφ. Είναι μια περίπτωση με οφέλη σε όλα τα επίπεδα, που πραγματικά αξίζει το κόστος της. Περιμέναμε τους φιλάθλους τους να αντιδράσουν, αλλά τελικά αυτοί ήταν οι πιο ψύχραιμοι και στα περισσότερα σχόλια τους λένε πως ο ΠΑΟΚ δίνει καλά λεφτά και προτιμούν να αποχωρήσει ο παίκτης από το να μείνει δυσαρεστημένος στα αποδυτήρια τους.
- These users thanked the author WeWillRockYou for the post:
- paok apo epilogi
Δεν υπάρχει καμία γκρίνια στο να γράφει κάποιος την πραγματικότητα.
Το ρόστερ έχει ελλείψεις και οι μεταγραφές έχουν αργήσει σε κομβικές θέσεις. Είναι η αλήθεια.
Ελπίζω να μην το πληρώσει η ομάδα αυτό.
Το ρόστερ έχει ελλείψεις και οι μεταγραφές έχουν αργήσει σε κομβικές θέσεις. Είναι η αλήθεια.
Ελπίζω να μην το πληρώσει η ομάδα αυτό.
- These users thanked the author Odi for the post (total 8):
- elvetos, tenten4GT, Metagrafakias, Blackgr4, soigol, TylerDurden, smoothcriminal1926, margas
Αυτό!
Συγκριτικά είναι όλα και με τα τρέχων δεδομένα, αυτήν την στιγμή είμαστε εντάξει, όχι καλά , απλά εντάξει για να γίνει η δουλειά που πρέπει.
Από εκεί και πέρα όλοι αναγνωρίζουμε πως χρειάζεται το κάτι παραπάνω.
Επίσης μην σας πιάνει τρέλα, γιατί και αύριο να έρθουν στόπερ-φορ-χαφ δεν πρόκειται να παίξουν σε λιγότερο από 2-3 εβδομάδες, με τους ίδιους θα πας και όλοι το ξέρουμε, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
Είναι αυτή λογική να αργείς υποθέσεις? ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΧΙ .
Και επιστρέφω σε αυτό που είπα στην αρχή.
Απλά είμαστε καλά για τώρα, να βγουν τα παιχνίδια με Ριέκα και 1-2 στο πρωτάθλημα.
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
- astral, paok apo epilogi
- Panx Romana
RespectΧωρικός έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 21:54Odi να ξέρεις πως σέβομαι το παρελθον σου εδώ μέσα, τις ώρες που έχεις καταναλώσει για να λειτουργεί το σαιτ και δεν βάζω κανένα ΠΑΟΚόμετρο. Αλλά πολύ γκρίνια ρε φίλε, και δε λεω απο εσένα μόνο. είναι λογαριασμοί που έχουν μπει εδώ μεσα επι τούτου.Odi έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 21:49 Εντάξει παιδιά μην ενοχλείστε , σταματάω εδώ.
Καλο βράδυ.
Ωραίος ο παίκτης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Panx Romana την Τρί 19 Αύγ 2025, 22:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Προφανώς αυτό εννοώ και προφανώς καταλαβαίνω ότι για τον συνήθη ΠΑΟΚ είναι εκτός λογικής. Για τον ΠΑΟΚ όμως που όπως λέτε κάνει δήλωση με τη μεταγραφή 12 μυριων πως είναι εδώ και έχει στόχους τα παντα είναι απόλυτα εντός. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι γιατί δεν κάνει τη κίνηση Ζαφειρη βάση σχεδίου.Σουριναμέζος έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 21:38Φαντάζομαι ότι ο Joshua εννοεί, να πάρουμε έναν ακόμα φορ να κάνει τριάδα με Γιακουμάκη και Μύθου και ο Τσάλοφ να κάνει προπονήσεις με τον Μουργκ.nunies4 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 21:32 Άρα η απάντηση είναι ότι ναι θα έπρεπε να πάρει 4ο φορ ανεξαρτητως Τσαλοφ.
Οκ το βλέπουμε διαφορετικά.
Η απόκτηση των δύο φορ ήταν στην λογική Τσαλοφ+2 με τον 2ο σχεδόν με βεβαιότητα να θεωρείται ότι θα είναι ο Μπράντον.
Από την στιγμή που είδαν ότι ο Μύθου στέκεται στο ρόστερ το +2 έφυγε από το τραπέζι
Δεν είναι τελείως εκτός λογικής αλλά δεν λειτουργεί έτσι η ομάδα σχεδόν ποτέ.
- sourmenetes
- Moderator
Εσύ μιλάς με ύφος και σου έγινε σύσταση από μένα.hariskastoria έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 20:46Δεν αντιλαμβανομαι τον εκνευρισμο σου. Κανω μια συζητηση με τον @burbu σε ηρεμο υφος. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε ενοχλω? Την αποψη μου εκφραζω.sourmenetes έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 20:43Οι σύμβουλοι του είπαν για κίνηση εντυπωσιασμου!hariskastoria έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 20:12
Γιατι προφανως οι συμβουλοι του προεδρου αντι να του μεταφερουν την επιθυμια του κοινου για στροφη σε πιο ποδοσφαιρικη λογικη του ειπαν πως αυτο π λειπει απο τον λαο ειναι μια κινηση εντυπωσιασμου ακομη κι αν η συνεχεια μπορει να αποδειχθει καταστροφικη.
Εν τω μεταξυ με μπατζετ 12 μυρια φέρνεις 2 χαφαρες μςχρι 26-27 ετων που και μεταπωλητικη αξια θα εχουν και θα σου ανεβασουν το κεντρο σε αλλο επιπεδο. Τωρα πεσαμε με τα μουτρα στον Ζαφειρη... και άιντε να μην ερθει, θα ακολουθησει κραξιμο κλπ. Φανταζεσαι να ρθει και η επιδραστικοτητα του να μην ειναι αυτη που φανταζομαστε? Να αποδειχθει οτι δεν αρκουσε ενας Ζαφειρης? Τοτε και πιεση θα πεσει πανω του και η ζημια θα ειναι ακομη μεγαλυτερη.
Ποιοι άραγε είναι οι σύμβουλοι;; αυτοί που πριν λίγο είπες ότι αυτών για να περάσει η άποψη τους θα περάσει πάνω από 6μηνο;;
Να φέρει 2 26-27ρηδες με 4 εκ. Ευρω
Το. Πες το ξαναπές.
Υπάρχει κάτι που γίνεται στα μέτρα που θες;
Δε θα λέμε 100 φορές τα ίδια πράγματα για να βγεις εσύ από πάνω.
Στο πα και στο προηγούμενο ποστ.
Θα σε παρακαλουσα να απευθυνεσαι με πιο ηπιο τονο σε εμενα. Δεν σε εχω προσβαλλει ουτε σου εχω δωσει το δικαιωμα να μου μιλας με υφος. Πες αυτο που θελεις. Κανε την παρατηρηση σου αλλα με τον τροπο που πρεπει. Γραφω κόσμια την αποψη μου και με ψεγεις γ αυτο.
Επίσης είπα από το πρωί να σταματησετε το spamming. Έγινε 2η παρατήρηση για συγκεκριμένους λογαριασμούς που αναλωνονται στα ίδια και τα ίδια.
Το ότι δεν προσέβαλλες εμένα δε σήμαινει ότι δε μίλησες με ύφος σε άλλα μέλη.
Για αυτό είπα να ηρεμήσετε όλοι.
- ΑποστόληςΑ
Καληνύχτα!
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 2):
- Maklaz, Anwnimos
- navigator11
Με κάθε σεβασμό, έχει καταντήσει κυριολεκτικά αυτό το νήμα ορισμός της απαλεψιάς. Είναι πασιφανές ότι εμπάθειες υπάρχουν. Ας το αποδεχτούμε/παραδεχτούμε και πάμε παρακάτω. Όπως υποστηρίζεται πως υπάρχει ακατανόητη συμπαράσταση προς τη διοίκηση no matter what, σαββιδομάνια κλπ, το αυτό ισχύει και αναφορικά με τον άλλον πόλο. Ό,τι κι αν κάνει πλέον ο Σαββίδης κι οι συν αυτώ είναι τσαπατσουλιά, ημίμετρο, προσβλητικό της νοημοσύνης του αγνού ΠΑΟΚτσή, εφόσον δεν εγκρίνουμε σύμφωνα με τη δική μας οπτική και "θέλω".
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 6):
- eorptol1, Azrael, icue, theo-drama, paok apo epilogi, adam04