Φοβάσαι μην τυχόν η συνέχεια είναι καταστροφική; Θα φαληρισει ο μπατιρης ε;
Δεν σε δασκαλεψαν καλά μάλλον
Οι 27 ετών θα έχουν μεταπωλητικη αξία ενώ ο Ζαφείρης όχι;
Τι διαβάζουμε εδώ μέσα γμ την τρέλα μου.

Αν ειναι ετσι ρε φιλε να μην παρουμε κανεναν επειδη το ροστερ ειναι "ελλειπες" οπως το χαρακτηριζειςhariskastoria έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 20:20 Σε ποιον νομιζεις πως μιλας και εκφραζεσαι με αυτον τον τροπο? Πολυ χαμηλο το επιπεδο σου.
Φυσικα και ειναι μονο εντυπωσιασμου αν τον ενταξεις σε ενα συνολο ελλιπές. Τι να σου κανει ενας Ζαφειρης αν χωλαινει η επιθεση σου, ή αν δεν εχει επαρκη καλυψη σε επιπεδο ποιοτικου παγκου στην θεση του? Τι αξια εχει να εχεις ρον Ζαφειρη αν η αμυνα σου στηριζεται σε δυο μετριους αμυντικους και μετα το χαος? Τι μεταπωλητικη αξια θα εχει ο Ζαφειρης αν κάνεις μια χρονια σαν την περσινη?
Θυμασαι την εικονα του Ντελια περσι? Αυτην την εικονα θα εχει και ο Ζαφειρης αν η ομαδα πασχει σε ποιότητα σε καποιες θεσεις. Εδω ο Ντελιας και κολλησε και ψετος στα 18 μυρια σε προσφορες, τι σε κάνει να πιστευεις οτι ο Ζαφειρης θα ανεβασει την αξια του αν δεν ενισχυθει το ροστερ οπως πρεπει?
Και εμενα δεν με δασκαλευει κανενας. Φτηνο σχολιο αναξιο περαιτερω ενασχολησης.
Φιλε μου ειμαι υπευθυνος γ αυτα που γραφω, οχι γ αυτα που καταλαβαινεις.Xlapatsas4 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 20:23Αν ειναι ετσι ρε φιλε να μην παρουμε κανεναν επειδη το ροστερ ειναι "ελλειπες" οπως το χαρακτηριζειςhariskastoria έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 20:20 Σε ποιον νομιζεις πως μιλας και εκφραζεσαι με αυτον τον τροπο? Πολυ χαμηλο το επιπεδο σου.
Φυσικα και ειναι μονο εντυπωσιασμου αν τον ενταξεις σε ενα συνολο ελλιπές. Τι να σου κανει ενας Ζαφειρης αν χωλαινει η επιθεση σου, ή αν δεν εχει επαρκη καλυψη σε επιπεδο ποιοτικου παγκου στην θεση του? Τι αξια εχει να εχεις ρον Ζαφειρη αν η αμυνα σου στηριζεται σε δυο μετριους αμυντικους και μετα το χαος? Τι μεταπωλητικη αξια θα εχει ο Ζαφειρης αν κάνεις μια χρονια σαν την περσινη?
Θυμασαι την εικονα του Ντελια περσι? Αυτην την εικονα θα εχει και ο Ζαφειρης αν η ομαδα πασχει σε ποιότητα σε καποιες θεσεις. Εδω ο Ντελιας και κολλησε και ψετος στα 18 μυρια σε προσφορες, τι σε κάνει να πιστευεις οτι ο Ζαφειρης θα ανεβασει την αξια του αν δεν ενισχυθει το ροστερ οπως πρεπει?
Και εμενα δεν με δασκαλευει κανενας. Φτηνο σχολιο αναξιο περαιτερω ενασχολησης.
Γιατί να παίξεις με οζντοεφ Ζαφείρη? Μάντυ και μειτε θα πάρουν άδεια?hariskastoria έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 20:26 Ποσα εδωσε η χαρτινη για τον πινεδα? Ποσα ο γαυρος για το Εσε? Για τον Τσικινιο? Ο βαζελος για τον Τσιριβεγια? το σκουλίκι για τον Μοντσου?
Εκτος αν θελεις να μ πεις πως ο Ζαφειρης ειναι κατα πολυ καλυτερος απο.ολους αυτους.
Και στην τελικη δεν ειναι δικη μου δουλεια...
Η ομαδα εχει σημαντικα κενα και η δουλεια της διοικησης ειναι να αξιοποιησει το διαθεσιμο μπατζετ με στοχο να πετυχει συνολικα εξαιρετικα αποτελεσματα σε καθε επιλογη. Αν ειναι να ρθει ο Ζαφειρης και τελικα να.αποδειχθουν λιγοι οι 4 χαφ τι να το κανω? Φανταζεσαι να παιξεις κανα ευρωπαϊκό σημαντικο ματς με κεντρο Ζαφειρη Οζντοεφ και μονη αλλαγη Τσοπουρογλου?
Εγω λοιπον γουσταρα οταν ακουσα οτι οαμε για ζαφειρη γτ η διαρροη ελεγε οτι θα παμε και για 2ο χαφ προτζεκτ κλπ. Τωρα π μας τελειωσε το 2ο χαφ και πάμε μονο για Ζαφειρη δεν με τρελαινει σαν ιδεα ειδικα εφοσον δεν κλεινει αμεσα και θέτει σε κινδυνο ολο το μεταγραφικό σχεδιασμο.
Ο καθένας έχει δικαίωμα στην άποψη του φίλε αλλά πέρα του Εσε όλα τα άλλα παραδείγματα που δίνεις είναι άκυρα..είτε λόγω ηλικίας είτε λόγο πτωτικής πορείας είτε άλλης θέσης είτε λόγω επιπέδου...hariskastoria έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 20:26 Ποσα εδωσε η χαρτινη για τον πινεδα? Ποσα ο γαυρος για το Εσε? Για τον Τσικινιο? Ο βαζελος για τον Τσιριβεγια? το σκουλίκι για τον Μοντσου?
Εκτος αν θελεις να μ πεις πως ο Ζαφειρης ειναι κατα πολυ καλυτερος απο.ολους αυτους.
Και στην τελικη δεν ειναι δικη μου δουλεια...
Η ομαδα εχει σημαντικα κενα και η δουλεια της διοικησης ειναι να αξιοποιησει το διαθεσιμο μπατζετ με στοχο να πετυχει συνολικα εξαιρετικα αποτελεσματα σε καθε επιλογη. Αν ειναι να ρθει ο Ζαφειρης και τελικα να.αποδειχθουν λιγοι οι 4 χαφ τι να το κανω? Φανταζεσαι να παιξεις κανα ευρωπαϊκό σημαντικο ματς με κεντρο Ζαφειρη Οζντοεφ και μονη αλλαγη Τσοπουρογλου?
Εγω λοιπον γουσταρα οταν ακουσα οτι οαμε για ζαφειρη γτ η διαρροη ελεγε οτι θα παμε και για 2ο χαφ προτζεκτ κλπ. Τωρα π μας τελειωσε το 2ο χαφ και πάμε μονο για Ζαφειρη δεν με τρελαινει σαν ιδεα ειδικα εφοσον δεν κλεινει αμεσα και θέτει σε κινδυνο ολο το μεταγραφικό σχεδιασμο.
Θα αφήσουμε τον Ζαφείρη χωρίς παπούτσια και φόρμα? Άλλο ο φόβος να μην επενδυθούν σωστά τα χρήματα και αλλο να λες ότι δεν κάνω μια ακριβή επένδυση γιατί μετά δε θα μπορώ να παζαρεψω σε άλλες φθηνότερες επενδύσεις.joshua έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 20:01 Αν αγορασεις ακινητο 1 μυριου δεν το αφηνεις μετα χωρις θερμανση και με χαλασμενα υδραυλικα...