Καρτες και τραυματισμους δεν θα εχει η ομαδα? Δηλαδη θα ειναι Πεμπτη Κυριακη διαθεσιμοι τουλαχιστον 3 χαφ για να μην χρειαστει να δουμε αλλαγη Τσοπουρογλου? Και ο Οζντοεφ σου φαινεται τοσο φοβερη επιλογη για 4ος χαφ? Και περαν του Μεοτε ποιον αλλον εχεις με τα χαρακτηριστικα του?burbu έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 20:32Γιατί να παίξεις με οζντοεφ Ζαφείρη? Μάντυ και μειτε θα πάρουν άδεια?hariskastoria έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 20:26 Ποσα εδωσε η χαρτινη για τον πινεδα? Ποσα ο γαυρος για το Εσε? Για τον Τσικινιο? Ο βαζελος για τον Τσιριβεγια? το σκουλίκι για τον Μοντσου?
Εκτος αν θελεις να μ πεις πως ο Ζαφειρης ειναι κατα πολυ καλυτερος απο.ολους αυτους.
Και στην τελικη δεν ειναι δικη μου δουλεια...
Η ομαδα εχει σημαντικα κενα και η δουλεια της διοικησης ειναι να αξιοποιησει το διαθεσιμο μπατζετ με στοχο να πετυχει συνολικα εξαιρετικα αποτελεσματα σε καθε επιλογη. Αν ειναι να ρθει ο Ζαφειρης και τελικα να.αποδειχθουν λιγοι οι 4 χαφ τι να το κανω? Φανταζεσαι να παιξεις κανα ευρωπαϊκό σημαντικο ματς με κεντρο Ζαφειρη Οζντοεφ και μονη αλλαγη Τσοπουρογλου?
Εγω λοιπον γουσταρα οταν ακουσα οτι οαμε για ζαφειρη γτ η διαρροη ελεγε οτι θα παμε και για 2ο χαφ προτζεκτ κλπ. Τωρα π μας τελειωσε το 2ο χαφ και πάμε μονο για Ζαφειρη δεν με τρελαινει σαν ιδεα ειδικα εφοσον δεν κλεινει αμεσα και θέτει σε κινδυνο ολο το μεταγραφικό σχεδιασμο.
Απ' όλους όσους ανέφερες προτιμώ Ζαφείρη μόνο ο εσε θα μου άρεσε σε εμάς
Και εμενα ο Εσε μου αρεσει πολυ, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι οι υπολοιποι π αναφερω ειναι για τα σκυλια. Σιγουρα τους θεωρω ολους καλυτερους του Οζντοεφ.
Το ποιντ μου ειναι πως με σωστο σκαουτινγκ μπορεις να βρεις δυνατα χαφ και με μπατζετ μεχρι 6 χαρτια. Το να μεινεις με 4 χαφ επειδη το εξαντλησες ολο το μπατζετ στον εναν χαφ για μενα εμπεριεχει ρισκο.