Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
hariskastoria

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από hariskastoria »

burbu έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 20:32
hariskastoria έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 20:26 Ποσα εδωσε η χαρτινη για τον πινεδα? Ποσα ο γαυρος για το Εσε? Για τον Τσικινιο? Ο βαζελος για τον Τσιριβεγια? το σκουλίκι για τον Μοντσου?
Εκτος αν θελεις να μ πεις πως ο Ζαφειρης ειναι κατα πολυ καλυτερος απο.ολους αυτους.
Και στην τελικη δεν ειναι δικη μου δουλεια...
Η ομαδα εχει σημαντικα κενα και η δουλεια της διοικησης ειναι να αξιοποιησει το διαθεσιμο μπατζετ με στοχο να πετυχει συνολικα εξαιρετικα αποτελεσματα σε καθε επιλογη. Αν ειναι να ρθει ο Ζαφειρης και τελικα να.αποδειχθουν λιγοι οι 4 χαφ τι να το κανω? Φανταζεσαι να παιξεις κανα ευρωπαϊκό σημαντικο ματς με κεντρο Ζαφειρη Οζντοεφ και μονη αλλαγη Τσοπουρογλου?
Εγω λοιπον γουσταρα οταν ακουσα οτι οαμε για ζαφειρη γτ η διαρροη ελεγε οτι θα παμε και για 2ο χαφ προτζεκτ κλπ. Τωρα π μας τελειωσε το 2ο χαφ και πάμε μονο για Ζαφειρη δεν με τρελαινει σαν ιδεα ειδικα εφοσον δεν κλεινει αμεσα και θέτει σε κινδυνο ολο το μεταγραφικό σχεδιασμο.
Γιατί να παίξεις με οζντοεφ Ζαφείρη? Μάντυ και μειτε θα πάρουν άδεια?
Απ' όλους όσους ανέφερες προτιμώ Ζαφείρη μόνο ο εσε θα μου άρεσε σε εμάς
Καρτες και τραυματισμους δεν θα εχει η ομαδα? Δηλαδη θα ειναι Πεμπτη Κυριακη διαθεσιμοι τουλαχιστον 3 χαφ για να μην χρειαστει να δουμε αλλαγη Τσοπουρογλου? Και ο Οζντοεφ σου φαινεται τοσο φοβερη επιλογη για 4ος χαφ? Και περαν του Μεοτε ποιον αλλον εχεις με τα χαρακτηριστικα του?
Και εμενα ο Εσε μου αρεσει πολυ, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι οι υπολοιποι π αναφερω ειναι για τα σκυλια. Σιγουρα τους θεωρω ολους καλυτερους του Οζντοεφ.
Το ποιντ μου ειναι πως με σωστο σκαουτινγκ μπορεις να βρεις δυνατα χαφ και με μπατζετ μεχρι 6 χαρτια. Το να μεινεις με 4 χαφ επειδη το εξαντλησες ολο το μπατζετ στον εναν χαφ για μενα εμπεριεχει ρισκο.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

hariskastoria

Θα μιλήσεις εσύ για επίπεδο ε; Που το μόνο που κάνεις από την εγγραφή σου, είναι να γράφεις με υφακι χιλίων καρδιναλιων ανακρίβειες, ρίχνοντας δηλητήριο για οτιδήποτε έχει σχέση με τον ΠΑΟΚ του Ιβάν.

Η φάση είναι ότι εσύ και κάτι άλλοι έχετε την εντύπωση ότι απέναντι σας έχετε ηλιθιους και θα πείσετε.

Καλή συνέχεια. Όπως και είπα και σε κάποιους άλλους όπως εσύ, παράθεση σε δικά μου σχόλια δεν θέλω να κάνεις. Γράψε την άποψη σου χωρίς παραθέσεις. Ο μοναδικός λόγος που σου απάντησα ήταν η παράθεση που περιείχε δικό μου σχόλιο.Συνήθως ποστ σαν τα δικά σου τα προσπερνάω. Το ιδιο κάνε κι εσύ
hariskastoria

Luigi Vampa έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 20:35 Τσιριβεγια κ Μοντσου θα ηταν 4α χαφ στον ΠΑΟΚ όπως ειναι τωρα. Με Ζαφειρη, 5α
Χειροτεροι και οι δυο του οζντοεφ δλδ?
Για να δουμε τι εικονα θα αποκομισουμε μεσα στη σεζον λοιπον.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

hariskastoria έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 20:12
joshua έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 19:54
Unpsofable78 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 19:31 Οκ εγώ πάλι μέχρι τα ποσά τα οποία έφτασε η δεύτερη πρόταση μας τα θεωρώ νορμάλ με βάση το potential του παίκτη. Τα πιθανότατα περισσότερα θα είναι υπερβολή αλλά Ιβάν είναι αυτός. Θέλει να κάνει μία υπέρβαση και είναι αποφασισμενος

Και έχω και σιγουριά ότι δεν θα παίξουν ρόλο στην μεταγραφή του στόπερ. Η μεταγραφή Ζαφείρη αν και εφόσον ολοκληρωθεί είναι το έξτρα. Το δώρο του Ιβάν για τα 100 χρόνια. Έτσι νομίζω
Ηδη προφανως εχουν παιξει ρολο στις υπολοιπες κινησεις. Δεν θα ειχα κανενα προβλημα αν το αφεντικο τρελανοταν και ελεγε οτι απο τωρα και στο εξης αλλαζει η μεταγραφικη πολιτικη και τα ποσα για αγορες θα ανεβουν απο 3-4 στα 10,κατι που προφανως δεν θα γινει ποτε και ορθως δεν μπορει να γινει στην ελληνικη αγορα. Το να τρελαινομαι για εναν παικτη ενω η πολιτικη μου παραμενει η ιδια στις αλλες περιπτωσεις ιστορικα δεν πρεπει να εχει προηγουμενο. Δυσχαιρενει εκτος των αλλων και τη θεση μας σε μελλοντικες διαπραγματευσεις. Πως θα βγεις στην αγορα να παζαρευεις στα 3 μυρια το κατοσταρικο οταν εχεις δωσει 12 μυρια αλλου? Ειναι πραγματικα απιστευτο για μενα οτι αυτος ο ΠΑΟΚ και στα καλα του και στα κακα του μονιμως παει κοντρα στη λογικη. Θα παρω τον Ζαφειρη αλλα θα μεινω με 4 χαφ που δεν πολυταιριαζουν μαλιστα μεταξυ τους καθως δεν θα εχω δευτερο εξαροειδες,παιζει να μεινω με Τσαλοφ δευτερο φορ που εμφανως δεν εχει κολλησει με την ομαδα,τεταρτο στοπερ στη καλυτερη το ερωτηματικο Λοβρεν και θα βγω στους δρομους να πανηγυριζω...
Γιατι προφανως οι συμβουλοι του προεδρου αντι να του μεταφερουν την επιθυμια του κοινου για στροφη σε πιο ποδοσφαιρικη λογικη του ειπαν πως αυτο π λειπει απο τον λαο ειναι μια κινηση εντυπωσιασμου ακομη κι αν η συνεχεια μπορει να αποδειχθει καταστροφικη.
Εν τω μεταξυ με μπατζετ 12 μυρια φέρνεις 2 χαφαρες μςχρι 26-27 ετων που και μεταπωλητικη αξια θα εχουν και θα σου ανεβασουν το κεντρο σε αλλο επιπεδο. Τωρα πεσαμε με τα μουτρα στον Ζαφειρη... και άιντε να μην ερθει, θα ακολουθησει κραξιμο κλπ. Φανταζεσαι να ρθει και η επιδραστικοτητα του να μην ειναι αυτη που φανταζομαστε? Να αποδειχθει οτι δεν αρκουσε ενας Ζαφειρης? Τοτε και πιεση θα πεσει πανω του και η ζημια θα ειναι ακομη μεγαλυτερη.
Οι σύμβουλοι του είπαν για κίνηση εντυπωσιασμου!

Ποιοι άραγε είναι οι σύμβουλοι;; αυτοί που πριν λίγο είπες ότι αυτών για να περάσει η άποψη τους θα περάσει πάνω από 6μηνο;;

Να φέρει 2 26-27ρηδες με 4 εκ. Ευρω

Το. Πες το ξαναπές.

Υπάρχει κάτι που γίνεται στα μέτρα που θες;
Δε θα λέμε 100 φορές τα ίδια πράγματα για να βγεις εσύ από πάνω.

Στο πα και στο προηγούμενο ποστ.
hariskastoria

Unpsofable78 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 20:41 hariskastoria

Θα μιλήσεις εσύ για επίπεδο ε; Που το μόνο που κάνεις από την εγγραφή σου, είναι να γράφεις με υφακι χιλίων καρδιναλιων ανακρίβειες, ρίχνοντας δηλητήριο για οτιδήποτε έχει σχέση με τον ΠΑΟΚ του Ιβάν.

Η φάση είναι ότι εσύ και κάτι άλλοι έχετε την εντύπωση ότι απέναντι σας έχετε ηλιθιους και θα πείσετε.

Καλή συνέχεια. Όπως και είπα και σε κάποιους άλλους όπως εσύ, παράθεση σε δικά μου σχόλια δεν θέλω να κάνεις. Γράψε την άποψη σου χωρίς παραθέσεις. Ο μοναδικός λόγος που σου απάντησα ήταν η παράθεση που περιείχε δικό μου σχόλιο.Συνήθως ποστ σαν τα δικά σου τα προσπερνάω. Το ιδιο κάνε κι εσύ
Ειναι δυσκολος ο διαλογος με επιχειρηματα οποτε προσφιλης τακτικη λασπολογια κι Αγιος ο Θεος.
Μην ανησυχεις δεν παιζει να ασχοληθω αλλη φορα μαζι σου. Οπως σου ειπα ηταν φτηνο το σχολιο σου και αναξιο.περαιτερω σχολιασμου.
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

@Unpsofable78

Τριήμερο μπαν για επαναλαμβανόμενη αγένεια και ειρωνίες σε άλλους χρήστες, σου έχει ήδη γίνει προειδοποίηση και συνεχίζεις. Την επόμενη φορά το μπαν θα είναι μεγαλύτερο.
hariskastoria

sourmenetes έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 20:43
hariskastoria έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 20:12
joshua έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 19:54

Ηδη προφανως εχουν παιξει ρολο στις υπολοιπες κινησεις. Δεν θα ειχα κανενα προβλημα αν το αφεντικο τρελανοταν και ελεγε οτι απο τωρα και στο εξης αλλαζει η μεταγραφικη πολιτικη και τα ποσα για αγορες θα ανεβουν απο 3-4 στα 10,κατι που προφανως δεν θα γινει ποτε και ορθως δεν μπορει να γινει στην ελληνικη αγορα. Το να τρελαινομαι για εναν παικτη ενω η πολιτικη μου παραμενει η ιδια στις αλλες περιπτωσεις ιστορικα δεν πρεπει να εχει προηγουμενο. Δυσχαιρενει εκτος των αλλων και τη θεση μας σε μελλοντικες διαπραγματευσεις. Πως θα βγεις στην αγορα να παζαρευεις στα 3 μυρια το κατοσταρικο οταν εχεις δωσει 12 μυρια αλλου? Ειναι πραγματικα απιστευτο για μενα οτι αυτος ο ΠΑΟΚ και στα καλα του και στα κακα του μονιμως παει κοντρα στη λογικη. Θα παρω τον Ζαφειρη αλλα θα μεινω με 4 χαφ που δεν πολυταιριαζουν μαλιστα μεταξυ τους καθως δεν θα εχω δευτερο εξαροειδες,παιζει να μεινω με Τσαλοφ δευτερο φορ που εμφανως δεν εχει κολλησει με την ομαδα,τεταρτο στοπερ στη καλυτερη το ερωτηματικο Λοβρεν και θα βγω στους δρομους να πανηγυριζω...
Γιατι προφανως οι συμβουλοι του προεδρου αντι να του μεταφερουν την επιθυμια του κοινου για στροφη σε πιο ποδοσφαιρικη λογικη του ειπαν πως αυτο π λειπει απο τον λαο ειναι μια κινηση εντυπωσιασμου ακομη κι αν η συνεχεια μπορει να αποδειχθει καταστροφικη.
Εν τω μεταξυ με μπατζετ 12 μυρια φέρνεις 2 χαφαρες μςχρι 26-27 ετων που και μεταπωλητικη αξια θα εχουν και θα σου ανεβασουν το κεντρο σε αλλο επιπεδο. Τωρα πεσαμε με τα μουτρα στον Ζαφειρη... και άιντε να μην ερθει, θα ακολουθησει κραξιμο κλπ. Φανταζεσαι να ρθει και η επιδραστικοτητα του να μην ειναι αυτη που φανταζομαστε? Να αποδειχθει οτι δεν αρκουσε ενας Ζαφειρης? Τοτε και πιεση θα πεσει πανω του και η ζημια θα ειναι ακομη μεγαλυτερη.
Οι σύμβουλοι του είπαν για κίνηση εντυπωσιασμου!

Ποιοι άραγε είναι οι σύμβουλοι;; αυτοί που πριν λίγο είπες ότι αυτών για να περάσει η άποψη τους θα περάσει πάνω από 6μηνο;;

Να φέρει 2 26-27ρηδες με 4 εκ. Ευρω

Το. Πες το ξαναπές.

Υπάρχει κάτι που γίνεται στα μέτρα που θες;
Δε θα λέμε 100 φορές τα ίδια πράγματα για να βγεις εσύ από πάνω.

Στο πα και στο προηγούμενο ποστ.
Δεν αντιλαμβανομαι τον εκνευρισμο σου. Κανω μια συζητηση με τον @burbu σε ηρεμο υφος. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε ενοχλω? Την αποψη μου εκφραζω.
Θα σε παρακαλουσα να απευθυνεσαι με πιο ηπιο τονο σε εμενα. Δεν σε εχω προσβαλλει ουτε σου εχω δωσει το δικαιωμα να μου μιλας με υφος. Πες αυτο που θελεις. Κανε την παρατηρηση σου αλλα με τον τροπο που πρεπει. Γραφω κόσμια την αποψη μου και με ψεγεις γ αυτο.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Μπορεί να πάρει ένα χάφ πιο νέο πχ σαν του Πολωνού που ακούγονταν από Μπολόνια ή τον Μαροκινό της Σεβτ Ετιέν άμεσα και να περιμένει τον Ζαφειρη. Αφού έτσι και αλλιώς θες είτε 5ο χάφ πες το ή τον αντικαταστάτη του Οζντοεφ. Win Win. Αν έρθει ο Ζαφειρης μια χαρά 5α δα στα χάφ δυνατή αν έρθει Γενάρη μένεις πάλι σε καλό επίπεδο. Αν δε πάρουν τοπ στόπερ ας δώσουν ευκαιρία στα παιδιά πλιΖ όχι άλλο Κολι κτλ Φορ μόνο αν φύγει ο Τσάλοφ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Aυτα τα φορ μονο αν φυγει ο Τσαλοφ η στοπερ μονο αν βρουν κατι καλο καταλαβαινουμε ποσο κοντρα πανε σε λογικη με την αποκτηση Ζαφειρη στα 12 μυρια. Αυτο εννοουσα πριν με τα χαλασμενα υδραυλικα οχι το αν θα εχει ο Ζαφειρης παπουτσια...
These users thanked the author joshua for the post (total 2):
elvetos, Kostas_FI
PaokFiesta

Δημοσίευση από PaokFiesta »

Νιώθω ότι λίγο το ψυχολογικό ρόλερ κόστερ με Ζαφείρη, λίγο ότι τελειώνει ο Αύγουστος, μας έχει πιάσει τρέλα εδώ μέσα. Τα δεδομένα είναι 1. ότι μετά από χρόνια η ομάδα κινήθηκε πιο ορθολογικά και έκλεισε κανονικούς ποδοσφαιριστές κοντά στα θέλω του προπονητή, 2. ότι κυνηγάει μια πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση στα χαφ που θα τραβήξει μέχρι την τελευταία στιγμή, 3. Αυτή τη στιγμή εκκρεμούν δύο σημαντικά ποιοτικά (και αριθμητικά) κενά στο κέντρο και στην άμυνα.

Ανεξάρτητα από τον Ζαφείρη, το μόνο που έχει σημασία είναι σε περίπου 10 μέρες να έχουμε μαζί μας δύο ετοιμοπόλεμους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές για τα παραπάνω κενά. Αν τα καταφέρουμε, τουλάχιστον στα χαρτιά, θα έχουμε μια από τις καλύτερες μεταγραφικές περιόδους των τελευταίων ετών. Αν όχι, πιστώνεται ένα σοβαρό λάθος στον μεταγραφικό σχεδιασμό που ελπίζουμε να μην μας κοστίσει.

Ό,τι κι αν γίνει, στο τέλος πάλι ΠΑΟΚ θα είμαστε.
These users thanked the author PaokFiesta for the post (total 2):
paok apo epilogi, paokspren
Άβαταρ μέλους
Kostas_FI

Δημοσίευση από Kostas_FI »

Η ενίσχυση πάντως σε ένα καλό και εν δυναμει βασικό στόπερ, νομίζω είναι πιο σημαντική απότι στα φορ. Ναι ιδανική θα ήταν η ενίσχυση και στις 2 θέσεις αλλα νομίζω μετά το χαφ, προτεραιότητα θα πρέπει να είναι το στόπερ.
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Κι εγώ παιδιά είμαι τόσο κολημμένος στο Ζαφείρη που δεν σκέφτομαι καμμία άλλη μεταγραφή αυτή τη στιγμή. Ευτυχώς οι ιθύνοντες τής ομάδας δεν σκέφτονται σαν κι εμένα επειδή υπάρχουν σημαντικά κενά να καλυφθούν ακόμη κι αν έρθει.
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Κολκας : "Ο ΠΑΟΚ ή θα πάρει τον Ζαφείρη τώρα ή τον Γενάρη ή δεν θα τον πάρει".

Ρε τι δημοσιογραφαρες είναι αυτές ωρε;
These users thanked the author paoki19 for the post (total 3):
theo111, PaokFiesta, Developer4
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Κόλκας μόλις ανάφερε πως οι πιθανότητες για Ζαφείρη είναι 50-50 για τώρα ή Γενάρη.
Επίσης αναφέρθηκε ότι θα αποκτηθεί ακόμα ένα χαφ δανεικό.
Χθες οι ίδιοι δεν έλεγαν ότι θα πάμε με 4 χαφ ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maklaz την Τρί 19 Αύγ 2025, 21:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PAOK RT

Δημοσίευση από PAOK RT »

@hariskastoria
Ο Ζαφείρης είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση πέρα από την τεράστια ποιότητα του είναι και ένα παιδί που θα δέσει γρήγορα με το σύνολο..... εδώ που το φτάσαμε πρέπει να το τελειώσουμε στην χειρότερη περίπτωση για τον Γενάρη ..... Τα 12 εκ είναι ενα τεράστιο ποσό αλλά στην περίπτωση του αξίζουν τα λεφτά 100%..... Από το να δώσουν 3-4 εκ. σε κάποιους Μαροκινους που δεν υπάρχουν στο ποδοσφαιρικό χάρτη χίλιες φορές ο Ζαφείρης....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”