Δεν είναι αντιπροσωπευτικό το φορουμ για μια τέτοια δημοσκόπηση.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 12:22 Θα ξαναφερω το θεμα και για να τελειωνουμε οριστικα εδω μεσα.
Τα παιδια που ειναι mods ας ετοιμασουν μια δημοσκοπηση
για να δουμε τι θελει επιτελους ο κοσμος του ΠΑΟΚ.
Μπορει να ειναι και πανω απο μια οι ερωτησεις.
Καλα τα λεμε ολοι και εχουμε την αποψη μας.
Ας δουμε επιτελους και επισημα τι θελει η πλειοψηφια.
Και με γνωμονα αυτο (μακαρι να γινουν αναλογα γκαλοπ
και σε σταθμους, μμε, sites, κλπ.) θα δουμε οτι
η μεγαλη πλειοψηφια αποδοκιμαζει τη σταση του ΑΣ
και θελει το γηπεδο να το κανει ο Σαββιδης.
Το οποιο πρακτικα σημαινει αυτο που λεμε τοσο καιρο.
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ
ΜΕΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ (εγγυησεις,
τοπος, χρονος, διαδικασια,επενδυτης, κλπ.)
Το εχουμε κουρασει γιατι. Ο καθενας φυσικα εχει το δικαιωμα
να λεει τις αποψεις του, ασχετως δημοσκοπησεων.
Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Προτείνω δημοσκόπηση, με συμμετοχή μόνο των 240 μελών του Α.Σ, να είναι και συμβατή με τις δημοκρατικές μας αξίες. Ή καλύτερα να συμμετέχει οποίος έχει κάρτα μέλους της οννεδ.
Σίγουρα δεν επιτρέπεται να εκφέρει γνώμη το υπόλοιπο κομμάτι (το μεγαλύτερο) του κόσμου γιατί θα είναι πολύ "διχαστικό για τα συμφέροντα τους.
Σίγουρα δεν επιτρέπεται να εκφέρει γνώμη το υπόλοιπο κομμάτι (το μεγαλύτερο) του κόσμου γιατί θα είναι πολύ "διχαστικό για τα συμφέροντα τους.
Είναι πραγματικά αδιανόητο το πώς έχει επικρατήσει σε κάποιους η άποψη ότι ο Ιβάν αρνείται να δώσει εγγυήσεις.burbu έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 10:52Πρέπει να έχεις πρόβλημα κατανόησης κειμένου, δεν εξηγείται αλλιώς. Στο προσύμφωνο που έδωσε η ΠΑΕ δεν διάβασες ότι πριν ξεκινήσει οτιδήποτε θα δωθεί εγγυητική?paris2 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 09:54Η Τουμπα μας ειναι το θεμα φιλε οχι τι λεει ο ενας και ο αλλος.Psagmenos4 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 23:10 Θα ήθελα να δω τον αναλυτή γεωπολιτικων που προσέλαβε ο ΑΣ για υπεύθυνο επικοινωνίας σε περίπτωση που όπως όλα δείχνουν επιτευχθεί η Ειρήνη μεταξύ Ουκρανίας-Ρωσίας κάτι που σημαίνει ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ,όσο αυτός έλεγε τα ακριβως αντίθετα σε επίσημη συνέντευξη τύπου.
Μετά θα ήθελα ο ΑΣ να μας πει αν δέχεται εγγυητική από τράπεζα του Ροστοφ.
Δεν με ενδιαφερουν αυτα ουτε με ενδιεφεραν ποτε τι λεει ο κουβεντιδης ή ο ησαιδης. Εχω τι δικια μου γνωμη που δεν επιβαλλεται απο κανεναν.
Αν εσυ θες τον ΑΣ να πει ελατε παρτε την τουμπα χωρις εγγυησεις και γκρεμιστει το γηπεδο και μετα αρχισουν οι δικαιολογιες ποιος θα ειναι υπευθυνος?
3 χρονια μπορεις να μου πεις γιατι ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ??
Και ξαφνικα μετα την εκδηλωση ενδιαφεροντος μυστακιδη εμφανιστικε ο ΑΦΑΝΤΟΣ εδω και 5 χρονια ιβαν?
Αυτο ειναι το τελευταιο στορυ της παε 3 χρονια πριν https://www.paokfc.gr/nea/20220621-phot ... in-toumba/
Μετα σιγη ιχθυος. ΤΙΠΟΤΑ. Ξαφνικα τα παντα ΣΙΓΗΣΑΝ.
Και που ξερω εγω οτι δεν θα συμβει το ιδιο αν αρχισει το γκρεμισμα?
Γι αυτο λεμε πληρεις εγγυησεις ειτε λεγεται σαββιδης ειτε μυστακιδης ειτε ο θεος ο ιδιος. Απορω που ακριβως διαφωνειτε σε αυτο.
Μόνο πονηρά σκεπτόμενος θα συνέχιζε να λέει ότι η ΠΑΕ θέλει το γήπεδο χωρίς καμία εγγύηση
Και οτι είναι μια φωτοτυπία εγγύηση
- These users thanked the author Casual for the post (total 4):
- burbu, paok apo epilogi, ΚΩΣΤΑΣ2019, theo-drama
-
Special 4 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 09:38Κι εγώ θα ήθελα να είναι έτσι όπως τα λες και το ευχόμαστε νομίζω όλοι μας, αλλά δε νομίζω ότι έχουν ακριβώς έτσι τα πράγματα.Psagmenos4 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 23:10 Θα ήθελα να δω τον αναλυτή γεωπολιτικων που προσέλαβε ο ΑΣ για υπεύθυνο επικοινωνίας σε περίπτωση που όπως όλα δείχνουν επιτευχθεί η Ειρήνη μεταξύ Ουκρανίας-Ρωσίας κάτι που σημαίνει ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ,όσο αυτός έλεγε τα ακριβως αντίθετα σε επίσημη συνέντευξη τύπου.
Αυτό που αντιλαμβάνομαι δυστυχώς είναι ότι οι οικονομικές κυρώσεις στη Ρωσία από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα συνεχίσουν για αρκετά χρόνια. Η ΕΕ μπορεί να το κάνει χωρίς να έχει πρόβλημα και όπως δείχνουν οι προθέσεις αυτών που ηγούνται στην ΕΕ, θα συνεχίσει να το κάνει.
Η ΕΕ ένωση είναι 3η μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο, με ΑΕΠ μόλις 12% μικρότερο της 2ης μεγαλύτερης οικονομίας στον κόσμο, που είναι η Κίνα.
Γίνομαι αντιληπτός ελπίζω.
Μακάρι να ήταν αλλιώς όσον αφορά το θέμα των κυρώσεων, αλλά δεν το βλέπω.
Κανένα θεμα
Εγγυητικές από Τραπεζα ΗΠΑ
διακίνηση κεφαλαίων μεσω ΗΠΑ
ΥΓ.Δεν το γραφω για να χασεις τον ενθουσιασμό σου
- These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post:
- theo-drama
Ισχυρές εγγυήσεις είναι η εγγυητική επιστολή δεν μιλάς με χαζούς και σταμάτα να τον παριστάνεις! Τα 80 εκατομμύρια που αυθεραιτα γράφεις δεν είναι σε μία χρήση και η μεταγραφική δεν τελείωσε. Επίσης υπολογίζεις την μεταγραφή Κουλιεράκη αλλά δεν υπολόγισες τα 6 περίπου μύρια για τσαλωφ και τισουντάλι. Ούτε άλλα συμβόλαια όπως επίσης δεν έχει τελειώσει η παρούσα μεταγραφική.paris2 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 12:12Μα εδωσε 500.000. Χωρις αντικρισμα και χωρις "δανεια".Franky έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 11:28
Θα έφτανε να ζητούσε απο το Μυστακίδη, έστω ένα συμβόλαιο για τον Ράπτη ή τον Πρωτοψάλτη, η ομάδα θα ήταν το φαβορί.
Τίποτα. Μηδέν.
Ξερεις εσυ αλλον να εχει δωσει τοσα στον ερασιτεχνη? Με αυτα 10 πρωτοψαλτηδες αγοραζεις.
Για πες μας εσυ τα 2 εκατομμυρια του ευεργετη στην ΚΑΕ γιατι ειναι σε δανεια και οχι σαν δωρεα ή σαν χορηγια? Αν εμφανιστει επενδυτης θα τα ζητησει πισω?Οι ισχυρες εγγυησεις ειναι το δικτατορικο υφος "ή υπογραφετε ΤΩΡΑ ή φευγουμε?"Pater έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 11:55 Αγαπητέ συν οπαδέ από τα Παρίσια επαναλαμβάνεις κι εσύ όπως πολλοί συνοπαδοί σου τις ίδιες ανακρίβειες. Ο Σαββίδης δεν εξαφανίσθηκε και δεν έχει την ομάδα παρατημένη και προσφέρει ισχυρές εγγυήσεις πριν από οποιαδήποτε παρέμβαση στην Τούμπα.
Η ομαδα δεν ειναι παρατημενη αλλα εχει εσοδα 70/80 εκατομμυριων σε ενα χρονο και η μεγαλυτερη μεταγραφη ειναι τα 900 χιλιαρικα στον μειτε. Οκ δεν εχουμε προσφυγες και δικαστηρια, αρα ειμαστε ικανοποιημενοι?
Το βασικό εμείς που υπερασπιζομαστε τον ΠΑΟΚ και απαντάμε στα τρολ Ούτε Σαββίδης είμαστε, ούτε απόλυτα ευχαριστημένοι. το τρύπημα του ερασιτέχνη και οι δικές σας τρολιες είναι επίθεση κατά του ΠΑΟΚ και του DNA του,γι αυτό δεν θα σας αφήσει ο λαός του ΠΑΟΚ. Γαύροι δεν θα γίνουμε. Επίσης +οπαδέ το ότι επαναλλαμβάνετε ως δεδομένο το σενάριο του ΑΣ για την τροπή των γεγονότων που ασφαλώς δεν αποδεικνύεται από πουθενά και ασφαλώς αν συνέβηκε μετά το τρύπημα από τον ΑΣ δικαολογειται και κάποια καχυποψία. Τα 500.000 του τέλη τα έχεις υπόψιν σου τα εκατομύρια σε χορηγίες από τον Σαββίδη στα τμήματα του ερασιτέχνη δεν τα άκουσες ποτέ, ούτε ότι η κάρτα φιλάθλους θα έδινε στος ΑΣ πολλαπλάσια χρήματα.
Τέλος έχετε χιούμορ που ποτέ δεν απαντάτε πραγματικά για την ταμπακιέρα. Σου είπα τι έπαθε ο γνωστός μου που εμπιστεύτηκε την δουλειά να την κάνει ένα τρολ.
- These users thanked the author Pater for the post (total 4):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, astral, theo-drama, paok apo epilogi
Και επειδή για να τελειώνουμε στη
ζωή δεν υπάρχει παρθενογένεση,
αλλά έχει αρχή, το γήπεδο είπε ο
ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ.
Δεν το ξεκίνησε ο ερασιτέχνης, ούτε
οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, ούτε η κυβέρνηση,
ούτε ο Μυστακιδης.
Όλοι οι παραπάνω εκτός του ΣΑΒΒΙΔΗ,
μας αρέσει η όχι ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ ΤΟΝ
ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ επί δεκαετίες.
Όταν λοιπόν ο Σαββίδης ΜΟΝΟΣ του ανέλαβε πρωτοβουλία να το φτιάξει
με ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ(όταν κανείς άλλος δεν το έχει κάνει αυτό),
δεν είναι δυνατόν τώρα να τον σταυρώνουμε επειδή τελικά δε θα το
κάνει σε πέντε χρόνια όπως είπε αλλά σε δέκα για παράδειγμα.
Εκτός και αν νομιζεται ότι το γήπεδο
κοστίζει όσο ο Ζαφειρης. Άρα σαν
κοιμώμενος λαός, κοιμώμενος ΑΣ, γαμημενη κυβέρνηση, κανένας άλλος επενδυτής μέχρι τώρα, κλπ, δεν έχει κανείς το δικαίωμα τώρα που ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ μας ξύπνησε να έχουμε και απαιτήσεις.
ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΥΛΟΓΗ ΚΑΙ
ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ για ένα τέτοιο έργο και υπό τέτοιες παγκόσμιες συνθηκες.
Το Έλα παππού να σου δείξω τα αμπελοχωραφα σου, δε μπορούμε
και δε δικαιούμαστε μας αρέσει η όχι
να το πούμε ούτε εμείς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Γιατί ο Σαββίδης μόνο ξέρει
καλά αυτά τα αμπελοχωραφα.
ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.......
Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ.
ζωή δεν υπάρχει παρθενογένεση,
αλλά έχει αρχή, το γήπεδο είπε ο
ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ.
Δεν το ξεκίνησε ο ερασιτέχνης, ούτε
οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, ούτε η κυβέρνηση,
ούτε ο Μυστακιδης.
Όλοι οι παραπάνω εκτός του ΣΑΒΒΙΔΗ,
μας αρέσει η όχι ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ ΤΟΝ
ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ επί δεκαετίες.
Όταν λοιπόν ο Σαββίδης ΜΟΝΟΣ του ανέλαβε πρωτοβουλία να το φτιάξει
με ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ(όταν κανείς άλλος δεν το έχει κάνει αυτό),
δεν είναι δυνατόν τώρα να τον σταυρώνουμε επειδή τελικά δε θα το
κάνει σε πέντε χρόνια όπως είπε αλλά σε δέκα για παράδειγμα.
Εκτός και αν νομιζεται ότι το γήπεδο
κοστίζει όσο ο Ζαφειρης. Άρα σαν
κοιμώμενος λαός, κοιμώμενος ΑΣ, γαμημενη κυβέρνηση, κανένας άλλος επενδυτής μέχρι τώρα, κλπ, δεν έχει κανείς το δικαίωμα τώρα που ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ μας ξύπνησε να έχουμε και απαιτήσεις.
ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΥΛΟΓΗ ΚΑΙ
ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ για ένα τέτοιο έργο και υπό τέτοιες παγκόσμιες συνθηκες.
Το Έλα παππού να σου δείξω τα αμπελοχωραφα σου, δε μπορούμε
και δε δικαιούμαστε μας αρέσει η όχι
να το πούμε ούτε εμείς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Γιατί ο Σαββίδης μόνο ξέρει
καλά αυτά τα αμπελοχωραφα.
ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.......
Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ.
- abc_o_ karpouzas
εγω πιστευω και ειμαι με τον....πυθαγόρειο θεώρημα...
11-8-2025 καπου εκει γύρο στο μεσημερι....
12-8....13-8...14-8...15-8....16-8....17-8....18-8...19-8....
.........Μέσα στις επόμενες ημέρες θα συσταθεί η Τεχνική Επιτροπή που ετοιμάζει ο ΑΣ ΠΑΟΚ με αποκλειστικό θέμα την κατασκευή του νέου γηπέδου, κι από κει και πέρα θα κληθεί η ΠΑΕ για να συζητήσουν εκ νέου.............

11-8-2025 καπου εκει γύρο στο μεσημερι....
12-8....13-8...14-8...15-8....16-8....17-8....18-8...19-8....
.........Μέσα στις επόμενες ημέρες θα συσταθεί η Τεχνική Επιτροπή που ετοιμάζει ο ΑΣ ΠΑΟΚ με αποκλειστικό θέμα την κατασκευή του νέου γηπέδου, κι από κει και πέρα θα κληθεί η ΠΑΕ για να συζητήσουν εκ νέου.............

- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post (total 2):
- theo-drama, Apil44
Όταν αρθούν οι κυρώσεις από τις ΗΠΑ και τους G7, έλα να το ξανασυζητήσουμε.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 14:34Special 4 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 09:38Κι εγώ θα ήθελα να είναι έτσι όπως τα λες και το ευχόμαστε νομίζω όλοι μας, αλλά δε νομίζω ότι έχουν ακριβώς έτσι τα πράγματα.Psagmenos4 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 23:10 Θα ήθελα να δω τον αναλυτή γεωπολιτικων που προσέλαβε ο ΑΣ για υπεύθυνο επικοινωνίας σε περίπτωση που όπως όλα δείχνουν επιτευχθεί η Ειρήνη μεταξύ Ουκρανίας-Ρωσίας κάτι που σημαίνει ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ,όσο αυτός έλεγε τα ακριβως αντίθετα σε επίσημη συνέντευξη τύπου.
Αυτό που αντιλαμβάνομαι δυστυχώς είναι ότι οι οικονομικές κυρώσεις στη Ρωσία από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα συνεχίσουν για αρκετά χρόνια. Η ΕΕ μπορεί να το κάνει χωρίς να έχει πρόβλημα και όπως δείχνουν οι προθέσεις αυτών που ηγούνται στην ΕΕ, θα συνεχίσει να το κάνει.
Η ΕΕ ένωση είναι 3η μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο, με ΑΕΠ μόλις 12% μικρότερο της 2ης μεγαλύτερης οικονομίας στον κόσμο, που είναι η Κίνα.
Γίνομαι αντιληπτός ελπίζω.
Μακάρι να ήταν αλλιώς όσον αφορά το θέμα των κυρώσεων, αλλά δεν το βλέπω.
Κανένα θεμα
Εγγυητικές από Τραπεζα ΗΠΑ
διακίνηση κεφαλαίων μεσω ΗΠΑ
ΥΓ.Δεν το γραφω για να χασεις τον ενθουσιασμό σου
Μέχρι τότε εγγυητικές από Ρωσία, Κίνα, Ινδία ή Ουγκάντα, έχουν την ίδια αξία για την Ευρωπαϊκή Ένωση, αν προέρχονται από Ρωσικά κεφάλαια.
Μου αρέσει όμως ο τρόπος που σκέφτεσαι.
Έχε υπόψιν σου ότι τα 300 δισεκατομμύρια που είναι "παγωμένα" στην Ευρώπη από Ρωσικά κεφάλαια και άλλα περιουσιακά στοιχεία, το πιθανότερο είναι να καταλήξουν στην ανοικοδόμηση της Ουκρανίας.
Να συνυπολογίζεις όλα τα ενδεχόμενα.
Όπως πρέπει να συνυπολογίζεις τι επιτρέπει ο Πούτιν να βγαίνει από τη χώρα του για οποιαδήποτε δραστηριότητα και πότε το επιτρέπει.
Ο κοντός, πρώην καγκεμπίτης, δεν του αρέσει να μην τον ακούνε, όπως θα έχεις ήδη ακούσει.
By the way, επειδή κάποια στιγμή αναφέρθηκε, ο γνωστός Ρώσος στην Κύπρο, που δεν είχε πρόβλημα στην κατασκευή γηπέδου, είναι αντί - Πουτινικός, όπως ήδη θα γνωρίζεις.
Θα ρωτήσει κάποιος τι σχέση έχουν όλα αυτά με εμάς και το δικό μας θέμα με το γήπεδο, από τη στιγμή που ο Πρόεδρος μας Ιβάν Σαββίδης έχει ελληνική υπηκοότητα και δεν βρίσκεται σε κάποια λίστα κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Αυτό είναι κάτι που θα το μάθουμε πολύ σύντομα, όταν έρθει η ώρα, καθώς η 31 Δεκεμβρίου 2025, δεν είναι μακριά.
Υγ. Τον ενθουσιασμό μου δεν τον χάνω, γιατί επιτέλους "ξεπάγωσε" το γηπεδικό, που ήταν στην κατάψυξη και το γήπεδο θα γίνει το συντομότερο δυνατόν είτε με τον έναν είτε με τον άλλον.
Επειδή το ξέχασα στο προηγούμενο ποστ.
Η αηδία που μου προκάλεσε η συνέντευξη του ΑΣ, η κριτική στο ΔΣ του και η εκτίμησή ότι πιθανότατα λειτουργούν ως μπροστινοί του Τέλη, δεν σημαίνουν αυτόματα στήριξή μου στη διοίκηση της ΠΑΕ. Το επισημαίνω γιατί ενδεχομένως κάποιοι μπερδεύτηκαν.
Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στη διοίκηση της ΠΑΕ, έχω εξηγήσει τους λόγους κι έχω εκφράσει τις απόψεις μου και αυτό δεν αλλάζει με τις δεδομένες συνθήκες.
Ούτε φυσικά την υποστηρίζω.
Για τον Τέλη το είπα από την πρώτη στιγμή. Καμία εμπιστοσύνη και ξεκάθαρα απέναντι στο ενδεχόμενο να πάρει την ΠΑΕ.
Ξεκάθαρα λόγια, για να γνωριζόμαστε εδώ μέσα και με όσους δεν είχαμε την χαρά ως τώρα.
Υπάρχει η θέση που δεν είναι με κανέναν από τους δύο, ούτε και με κάποιον τρίτο μεγάλο επενδυτή. Δεν θα μου την στερήσει κανείς, και υπάρχουν και άλλοι πολλοί με αυτήν την θέση, όσο διαβάζω και όσο συζητάω γι' αυτήν.
Και κυρίως υπάρχει στην πραγματική ζωή. Η προσπάθεια εκμηδένισης της άποψης αυτής από τρολς ένθεν κακείθεν δεν έχει κανένα αποτέλεσμα, σε μεγάλη τους απογοήτευση.
Αν σε κάποιον δεν αρέσει ή διαφωνεί να το συζητήσουμε, αλλά το να γίνονται συμψηφισμοί αυθαίρετοι με κάνει να γελάω δυνατά και αποδεικνύει ακριβώς την ένδεια επιχειρημάτων.
Η αηδία που μου προκάλεσε η συνέντευξη του ΑΣ, η κριτική στο ΔΣ του και η εκτίμησή ότι πιθανότατα λειτουργούν ως μπροστινοί του Τέλη, δεν σημαίνουν αυτόματα στήριξή μου στη διοίκηση της ΠΑΕ. Το επισημαίνω γιατί ενδεχομένως κάποιοι μπερδεύτηκαν.
Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στη διοίκηση της ΠΑΕ, έχω εξηγήσει τους λόγους κι έχω εκφράσει τις απόψεις μου και αυτό δεν αλλάζει με τις δεδομένες συνθήκες.
Ούτε φυσικά την υποστηρίζω.
Για τον Τέλη το είπα από την πρώτη στιγμή. Καμία εμπιστοσύνη και ξεκάθαρα απέναντι στο ενδεχόμενο να πάρει την ΠΑΕ.
Ξεκάθαρα λόγια, για να γνωριζόμαστε εδώ μέσα και με όσους δεν είχαμε την χαρά ως τώρα.
Υπάρχει η θέση που δεν είναι με κανέναν από τους δύο, ούτε και με κάποιον τρίτο μεγάλο επενδυτή. Δεν θα μου την στερήσει κανείς, και υπάρχουν και άλλοι πολλοί με αυτήν την θέση, όσο διαβάζω και όσο συζητάω γι' αυτήν.
Και κυρίως υπάρχει στην πραγματική ζωή. Η προσπάθεια εκμηδένισης της άποψης αυτής από τρολς ένθεν κακείθεν δεν έχει κανένα αποτέλεσμα, σε μεγάλη τους απογοήτευση.
Αν σε κάποιον δεν αρέσει ή διαφωνεί να το συζητήσουμε, αλλά το να γίνονται συμψηφισμοί αυθαίρετοι με κάνει να γελάω δυνατά και αποδεικνύει ακριβώς την ένδεια επιχειρημάτων.
ΠΩΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ Ι. ΣΑΒΒΙΔΗ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟΥΡΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΞΕΝΙΑ.
Από new money.
Mετά από μεγάλες καθυστερήσεις, ένα σημαντικό βήμα στο πλαίσιο των αδειοδοτήσεων για το τουριστικό project του Ιβάν Σαββίδη στο Παλιούρι Χαλκιδικής πραγματοποιείται τώρα με την έγκριση των μελετών για το παλιό ΞΕΝΙΑ.
Πρόκειται για τη γνωστή επένδυση που έχει αναλάβει ήδη από την προηγούμενη δεκαετία ο όμιλος σε συνέχεια των σχετικών διαγωνιστικών διαδικασιών του ΤΑΙΠΕΔ και προχωρά τώρα με τη φάση της αδειοδότησης έχοντας αντιμετωπίσει ουκ ολίγα ζητήματα συμπεριλαμβανομένων νομικών, πολεοδομικών, δασικών κ.α..
Ακριβώς λόγω αυτών των ζητημάτων και των καθυστερήσεων υπήρξε και η φημολογία πριν από λίγο καιρό περί επιστροφής στο Υπερταμείο του ακινήτου, το οποίο ήδη από πέρυσι με Κοινή Απόφαση των Υπουργών Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών – Περιβάλλοντος και Ενέργειας – Πολιτισμού στο ΦΕΚ (Φεβρουάριος 2024) έχει λάβει έγκριση χωροθέτησης του επενδυτικού σχεδίου για το «Ειδικό Σχέδιο Χωρικής Ανάπτυξης του Δημόσιου Ακινήτου (ΕΣΧΑΔΑ) με την ονομασία «Παλιούρι Χαλκιδικής» στην περιοχή του δήμου Κασσάνδρας Χαλκιδικής», καθορίζοντας τις χρήσεις γης και τους περιορισμούς δόμησης κατά Ζώνες.
Μέρος του ακινήτου αποτελεί και το διατηρητέο συγκρότημα του μοτέλ «Ξενία» για το οποίο προ ημέρων εγκρίθηκε η οριστική μελέτη (αρχιτεκτονικής, στατικής, ηλεκτρομηχανολογικών -Η/Μ- εγκαταστάσεων) για την αποκατάσταση και επανάχρηση των κτιρίων του χαρακτηρισμένου ως μνημείο συγκροτήματος, στο πλαίσιο της ήδη εγκεκριμένης χωρικής ανάπτυξης Σύνθετου Τουριστικού Καταλύματος.
Όπως επισημαίνεται στη σχετική απόφαση, η μελέτη εγκρίνεται διότι οι προτεινόμενες επεμβάσεις «αποκαθιστούν σε μεγάλο βαθμό την αρχική μορφή των κτηρίων του συγκροτήματος και τον περιβάλλοντα χώρο του», ενώ τίθενται και συγκεκριμένοι όροι προκειμένου η ανακατασκευή να προσομοιάζει στον παρελθόντα σχεδιασμό π.χ. για τους εξωτερικούς χρωματισμούς, τις δαπεδοστρώσεις κ.α..
Επιπλέον ζητείται να υποβληθούν συμπληρωματικά, «για λόγους πληρότητας του φακέλου:
α) σχέδιο γενικής διάταξης του διατηρητέου κτηριακού συγκροτήματος και του περιβάλλοντα χώρου, σε επίπεδο αποτύπωσης,
β) σχέδια πρότασης, συμπληρωμένα ως προς τα υλικά επίστρωσης εξωτερικών και εσωτερικών δαπέδων και δωμάτων, καθώς και ως προς τις θέσεις των εξωτερικών στοιχείων Η/Μ,
γ) τεχνική έκθεση, συμπληρωμένη ως προς την περιγραφή των επεμβάσεων που προτείνονται στον περιβάλλοντα χώρο των κτηρίων και τον τρόπο προσπέλασης του συγκροτήματος από τους χώρους στάθμευσης,
δ) τεχνική έκθεση Η/Μ εγκαταστάσεων, τεύχη ενεργητικής πυροπροστασίας για το σύνολο των κτηρίων και συμπλήρωση των σχεδίων της μελέτης με τις θέσεις των εξωτερικών μονάδων κλιματισμού».
Φορέας της επένδυσης είναι η εταιρεία Premium Resort Development με πρόεδρο και διευθύνουσα σύμβουλο τη Μαρία Γκοντσάροβα και αντιπρόεδρο τον Αρτούρ Νταβιντιάν, στενοί συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη.
Η τωρινή έγκριση της μελέτης για το ΞΕΝΙΑ στο Παλιούρι είναι η σημαντικότερη μιας σειράς επιπλέον εγκρίσεων που θα ακολουθήσουν για το project που προχωρά τώρα αδειοδοτικά προκειμένου να καθοριστεί στη συνέχεια και το συνολικό ύψος του προϋπολογισμού για το έργο. Επισημαίνεται εδώ ότι ο αρχικός προϋπολογισμός προ ετών για το έργο αντιστοιχούσε στα 80 εκατ. ευρώ, νούμερο τώρα το οποίο ούτως ή άλλως εκ των πραγμάτων έχει αναθεωρηθεί.
Οι Ζώνες Ι και ΙΙ
Με βάση το ΦΕΚ για το έργο, καθορίζονται χρήσεις γης, όροι και περιορισμοί δόμησης κατά Ζώνες Ι και ΙΙ που θα αποτελέσουν και τον οδικό χάρτη για τις περαιτέρω αδειοδοτήσεις. Η Ζώνη Ι αφορά την περιοχή «Τουρισμού – αναψυχής», συνολικής επιφανείας 277.786 τ.μ., όπου για την ανάπτυξη εφαρμόζεται συντελεστής δόμησης 0,15 στο σύνολό της και επιμερίζεται σε πσοστό 70% για τις τουριστικές χρήσεις και έως 30% για τις τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες.
Η μέγιστη δόμηση της ζώνης ανέρχεται σε 41.668 τ.μ. και επιμερίζεται σε 29.168 τ.μ. για τις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και 12.500 τ.μ. για τις τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες. Η μέγιστη επιτρεπόμενη κάλυψη είναι στο 50% στο σύνολο της έκτασης της Ζώνης Ι, δηλαδή η μέγιστη επιτρεπόμενη κάλυψη ανέρχεται σε 138.893 τ.μ..
Στη Ζώνη Ι, στη νότια ενότητα χωροθετείται και το διατηρητέο ΞΕΝΙΑ (ξενοδοχειακό κατάλυμα β’), του οποίου προβλέπεται η επισκευή και ανακαίνιση με δυναμικότητα 144 κλινών συνολικής επιφάνειας 4.000 τ.μ. καθώς και το νέο συγκρότημα κτιρίων του ξενοδοχειακού καταλύματος (bungalows, τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες, σπά κ.α.). Στο βόρειο τμήμα της Ζώνης χωροθετείται το ξενοδοχειακό κατάλυμα (α’), μικρός αριθμός τουριστικών επιπλωμένων κατοικιών και τεχνικές υποδομές.
Η ΖΩΝΗ ΙΙ αφορά την περιοχή «Ήπιας Αναψυχής», συνολικής επιφάνειας 37.625 τ.μ. όπου επιτρέπονται, οι δραστηριότητες και λειτουργίες, ήπιας αναψυχής που εξυπηρετούν την πρόσβαση και παραμονή στη θάλασσα και την αναψυχή του κοινού και οι οποίες δεν αλλοιώνουν, τη φυσική μορφολογία της περιοχής, η δημιουργία, υπαίθριων χώρων στάθμευσης αυτοκίνητων κ.α..
Από new money.
Mετά από μεγάλες καθυστερήσεις, ένα σημαντικό βήμα στο πλαίσιο των αδειοδοτήσεων για το τουριστικό project του Ιβάν Σαββίδη στο Παλιούρι Χαλκιδικής πραγματοποιείται τώρα με την έγκριση των μελετών για το παλιό ΞΕΝΙΑ.
Πρόκειται για τη γνωστή επένδυση που έχει αναλάβει ήδη από την προηγούμενη δεκαετία ο όμιλος σε συνέχεια των σχετικών διαγωνιστικών διαδικασιών του ΤΑΙΠΕΔ και προχωρά τώρα με τη φάση της αδειοδότησης έχοντας αντιμετωπίσει ουκ ολίγα ζητήματα συμπεριλαμβανομένων νομικών, πολεοδομικών, δασικών κ.α..
Ακριβώς λόγω αυτών των ζητημάτων και των καθυστερήσεων υπήρξε και η φημολογία πριν από λίγο καιρό περί επιστροφής στο Υπερταμείο του ακινήτου, το οποίο ήδη από πέρυσι με Κοινή Απόφαση των Υπουργών Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών – Περιβάλλοντος και Ενέργειας – Πολιτισμού στο ΦΕΚ (Φεβρουάριος 2024) έχει λάβει έγκριση χωροθέτησης του επενδυτικού σχεδίου για το «Ειδικό Σχέδιο Χωρικής Ανάπτυξης του Δημόσιου Ακινήτου (ΕΣΧΑΔΑ) με την ονομασία «Παλιούρι Χαλκιδικής» στην περιοχή του δήμου Κασσάνδρας Χαλκιδικής», καθορίζοντας τις χρήσεις γης και τους περιορισμούς δόμησης κατά Ζώνες.
Μέρος του ακινήτου αποτελεί και το διατηρητέο συγκρότημα του μοτέλ «Ξενία» για το οποίο προ ημέρων εγκρίθηκε η οριστική μελέτη (αρχιτεκτονικής, στατικής, ηλεκτρομηχανολογικών -Η/Μ- εγκαταστάσεων) για την αποκατάσταση και επανάχρηση των κτιρίων του χαρακτηρισμένου ως μνημείο συγκροτήματος, στο πλαίσιο της ήδη εγκεκριμένης χωρικής ανάπτυξης Σύνθετου Τουριστικού Καταλύματος.
Όπως επισημαίνεται στη σχετική απόφαση, η μελέτη εγκρίνεται διότι οι προτεινόμενες επεμβάσεις «αποκαθιστούν σε μεγάλο βαθμό την αρχική μορφή των κτηρίων του συγκροτήματος και τον περιβάλλοντα χώρο του», ενώ τίθενται και συγκεκριμένοι όροι προκειμένου η ανακατασκευή να προσομοιάζει στον παρελθόντα σχεδιασμό π.χ. για τους εξωτερικούς χρωματισμούς, τις δαπεδοστρώσεις κ.α..
Επιπλέον ζητείται να υποβληθούν συμπληρωματικά, «για λόγους πληρότητας του φακέλου:
α) σχέδιο γενικής διάταξης του διατηρητέου κτηριακού συγκροτήματος και του περιβάλλοντα χώρου, σε επίπεδο αποτύπωσης,
β) σχέδια πρότασης, συμπληρωμένα ως προς τα υλικά επίστρωσης εξωτερικών και εσωτερικών δαπέδων και δωμάτων, καθώς και ως προς τις θέσεις των εξωτερικών στοιχείων Η/Μ,
γ) τεχνική έκθεση, συμπληρωμένη ως προς την περιγραφή των επεμβάσεων που προτείνονται στον περιβάλλοντα χώρο των κτηρίων και τον τρόπο προσπέλασης του συγκροτήματος από τους χώρους στάθμευσης,
δ) τεχνική έκθεση Η/Μ εγκαταστάσεων, τεύχη ενεργητικής πυροπροστασίας για το σύνολο των κτηρίων και συμπλήρωση των σχεδίων της μελέτης με τις θέσεις των εξωτερικών μονάδων κλιματισμού».
Φορέας της επένδυσης είναι η εταιρεία Premium Resort Development με πρόεδρο και διευθύνουσα σύμβουλο τη Μαρία Γκοντσάροβα και αντιπρόεδρο τον Αρτούρ Νταβιντιάν, στενοί συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη.
Η τωρινή έγκριση της μελέτης για το ΞΕΝΙΑ στο Παλιούρι είναι η σημαντικότερη μιας σειράς επιπλέον εγκρίσεων που θα ακολουθήσουν για το project που προχωρά τώρα αδειοδοτικά προκειμένου να καθοριστεί στη συνέχεια και το συνολικό ύψος του προϋπολογισμού για το έργο. Επισημαίνεται εδώ ότι ο αρχικός προϋπολογισμός προ ετών για το έργο αντιστοιχούσε στα 80 εκατ. ευρώ, νούμερο τώρα το οποίο ούτως ή άλλως εκ των πραγμάτων έχει αναθεωρηθεί.
Οι Ζώνες Ι και ΙΙ
Με βάση το ΦΕΚ για το έργο, καθορίζονται χρήσεις γης, όροι και περιορισμοί δόμησης κατά Ζώνες Ι και ΙΙ που θα αποτελέσουν και τον οδικό χάρτη για τις περαιτέρω αδειοδοτήσεις. Η Ζώνη Ι αφορά την περιοχή «Τουρισμού – αναψυχής», συνολικής επιφανείας 277.786 τ.μ., όπου για την ανάπτυξη εφαρμόζεται συντελεστής δόμησης 0,15 στο σύνολό της και επιμερίζεται σε πσοστό 70% για τις τουριστικές χρήσεις και έως 30% για τις τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες.
Η μέγιστη δόμηση της ζώνης ανέρχεται σε 41.668 τ.μ. και επιμερίζεται σε 29.168 τ.μ. για τις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και 12.500 τ.μ. για τις τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες. Η μέγιστη επιτρεπόμενη κάλυψη είναι στο 50% στο σύνολο της έκτασης της Ζώνης Ι, δηλαδή η μέγιστη επιτρεπόμενη κάλυψη ανέρχεται σε 138.893 τ.μ..
Στη Ζώνη Ι, στη νότια ενότητα χωροθετείται και το διατηρητέο ΞΕΝΙΑ (ξενοδοχειακό κατάλυμα β’), του οποίου προβλέπεται η επισκευή και ανακαίνιση με δυναμικότητα 144 κλινών συνολικής επιφάνειας 4.000 τ.μ. καθώς και το νέο συγκρότημα κτιρίων του ξενοδοχειακού καταλύματος (bungalows, τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες, σπά κ.α.). Στο βόρειο τμήμα της Ζώνης χωροθετείται το ξενοδοχειακό κατάλυμα (α’), μικρός αριθμός τουριστικών επιπλωμένων κατοικιών και τεχνικές υποδομές.
Η ΖΩΝΗ ΙΙ αφορά την περιοχή «Ήπιας Αναψυχής», συνολικής επιφάνειας 37.625 τ.μ. όπου επιτρέπονται, οι δραστηριότητες και λειτουργίες, ήπιας αναψυχής που εξυπηρετούν την πρόσβαση και παραμονή στη θάλασσα και την αναψυχή του κοινού και οι οποίες δεν αλλοιώνουν, τη φυσική μορφολογία της περιοχής, η δημιουργία, υπαίθριων χώρων στάθμευσης αυτοκίνητων κ.α..
- WeWillRockYou
Καινούργιο δημοσίευμα στην ιστοσελίδα powergame με αναδημοσίευση στην metrosport για Μυστακίδη-Νέα Τούμπα:
Δεν πάει ενάντια σε όσα δήλωσαν στην συνέντευξη τύπου;
Πως ακριβώς είναι δεσμευμένα τα χρήματα για το έργο και τι εννοεί όταν λέει ότι έχει υπογραφεί συμφωνία με τον ΑΣ;Το όραμα Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα
Ο δισεκατομμυριούχος Τέλης Μυστακίδης, με περιουσία που υπερβαίνει τα 6 δισεκατομμύρια ευρώ, οραματίζεται τη Νέα Τούμπα ως ένα σύγχρονο και λειτουργικό αθλητικό συγκρότημα ευρωπαϊκού επιπέδου. Στόχος του, όπως αναφέρουν άνθρωποι που είναι κοντά του, είναι να προσφέρει στον ΠΑΟΚ μια έδρα αντάξια της ιστορίας και του κύρους του, ενώ ταυτόχρονα να δημιουργήσει έναν ζωντανό πυρήνα αθλητισμού και πολιτισμού για τη Θεσσαλονίκη. Το σχέδιο για τη Νέα Τούμπα προχωράει με σαφήνεια και σταθερότητα, καθώς έχει ήδη υπογραφεί συμφωνία με τον ΑΣ ΠΑΟΚ και έχει συσταθεί εταιρεία ειδικού σκοπού, ενώ οι μελέτες βρίσκονται σε εξέλιξη. Η χρηματοδότηση θα προέλθει αποκλειστικά από ίδια κεφάλαια του Μυστακίδη, που είναι δεσμευμένα σε προσωπικό λογαριασμό στη UBS. Η Νέα Τούμπα του 2030 αποτελεί επένδυση ουσίας, σημειώνουν χαρακτηριστικά από το επιτελείο του, με κοινωνικό αντίκτυπο και συμβολισμό, τιμώντας τη μνήμη του θείου του, Ανδρέα Γουλιά, ο οποίος υπηρέτησε τον ΠΑΟΚ στα χρόνια ακμής του 1970.
- These users thanked the author WeWillRockYou for the post (total 2):
- arrwstos, paok apo epilogi
Τι δεν καταλαβαίνεις;WeWillRockYou έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 17:43 Καινούργιο δημοσίευμα στην ιστοσελίδα powergame με αναδημοσίευση στην metrosport για Μυστακίδη-Νέα Τούμπα:
Πως ακριβώς είναι δεσμευμένα τα χρήματα για το έργο και τι εννοεί όταν λέει ότι έχει υπογραφεί συμφωνία με τον ΑΣ;Το όραμα Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα
Ο δισεκατομμυριούχος Τέλης Μυστακίδης, με περιουσία που υπερβαίνει τα 6 δισεκατομμύρια ευρώ, οραματίζεται τη Νέα Τούμπα ως ένα σύγχρονο και λειτουργικό αθλητικό συγκρότημα ευρωπαϊκού επιπέδου. Στόχος του, όπως αναφέρουν άνθρωποι που είναι κοντά του, είναι να προσφέρει στον ΠΑΟΚ μια έδρα αντάξια της ιστορίας και του κύρους του, ενώ ταυτόχρονα να δημιουργήσει έναν ζωντανό πυρήνα αθλητισμού και πολιτισμού για τη Θεσσαλονίκη. Το σχέδιο για τη Νέα Τούμπα προχωράει με σαφήνεια και σταθερότητα, καθώς έχει ήδη υπογραφεί συμφωνία με τον ΑΣ ΠΑΟΚ και έχει συσταθεί εταιρεία ειδικού σκοπού, ενώ οι μελέτες βρίσκονται σε εξέλιξη. Η χρηματοδότηση θα προέλθει αποκλειστικά από ίδια κεφάλαια του Μυστακίδη, που είναι δεσμευμένα σε προσωπικό λογαριασμό στη UBS. Η Νέα Τούμπα του 2030 αποτελεί επένδυση ουσίας, σημειώνουν χαρακτηριστικά από το επιτελείο του, με κοινωνικό αντίκτυπο και συμβολισμό, τιμώντας τη μνήμη του θείου του, Ανδρέα Γουλιά, ο οποίος υπηρέτησε τον ΠΑΟΚ στα χρόνια ακμής του 1970.
Σου δείξανε το χαρτί;
Δε σου πανε ότι είναι άνευ σημασιας
αλλά ταυτόχρονα εμπιστευτικό;
Δε σου πανε ότι εξουσιοδότησαν
τον πρόεδρο του ΑΣ να συμφωνήσει;
Τι είναι ο πρόεδρος του ΑΣ δικτάτορας;
Σου είπανε κάτι για Γενική Συνέλευση;
Δεν τους πίστεψες;
Τώρα τι ψάχνεις να βρεις;
Μεγάλοι αναλυτές στην πόλη του θεού. Ξέρουν ποιοι ρωσσοι είναι αντιπουτινικοι ποιοι είναι πουτινικοι, ποιοι έχουν τα χρήματα στο ροστοφ ενώ μένουν στο Λονδίνο. Γενικά ένας Αχταρμάς. Δικαιολογίες επι δικαιολογιών για να πουν το πιο απλό. Οταν η γκομενα δεν έχει τα δωράκια της ψάχνει αλλού να βρει στοργή και δώρα. Δεν είναι κάτι νέο. Άλλες δέχονται μέχρι και χεστρες να γίνουν να τις σπάσουν την σπονδυλική στήλη αρκεί να είναι μέρος του πάρτυ. Το έλεγε και η Τζούλια σε ένα τραγούδι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Τρί 19 Αύγ 2025, 18:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ, paok apo epilogi
Και ας κάνουμε και άλλη μια δημοσκοπηση.
Ας απαντήσουν όσοι βλέπουν θετικά μια λύση Μυστακίδη μόνο.
Πόσοι από εσάς πιστεύουν ακομη ότι το ΔΣ
που υπαρχει
(θα το γράψω όσο πιο θετικα μπορώ)
είναι κατάλληλο να συνεχίσει να βρίσκεται
στην Διοίκηση του ΑΣ και να πραγματοποιήσει, να ελέγξει, να εμπνέει
εμπιστοσύνη και να προχωρήσει ένα τέτοιο έργο με τον οποιοδηποτε επενδυτή;
Μια ειλικρινή απάντηση απλά δώστε.....
Για να κάνουμε μια αρχή.
Ας απαντήσουν όσοι βλέπουν θετικά μια λύση Μυστακίδη μόνο.
Πόσοι από εσάς πιστεύουν ακομη ότι το ΔΣ
που υπαρχει
(θα το γράψω όσο πιο θετικα μπορώ)
είναι κατάλληλο να συνεχίσει να βρίσκεται
στην Διοίκηση του ΑΣ και να πραγματοποιήσει, να ελέγξει, να εμπνέει
εμπιστοσύνη και να προχωρήσει ένα τέτοιο έργο με τον οποιοδηποτε επενδυτή;
Μια ειλικρινή απάντηση απλά δώστε.....
Για να κάνουμε μια αρχή.
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post:
- paok apo epilogi
Όντως πηγαίνει ενάντια σε όσα δήλωσαν και φυσικά αναμένουμε εξηγήσεις. Η ιστοσελίδα power game είχα την εντύπωση ότι είναι σοβαρή σχετικά με το επιχειρηματικό ρεπορτάζ και σχετικές αναλύσεις.WeWillRockYou έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 17:43 Καινούργιο δημοσίευμα στην ιστοσελίδα powergame με αναδημοσίευση στην metrosport για Μυστακίδη-Νέα Τούμπα:
Απ' ότι φαίνεται απ' αυτό το κακογραμμένο "άρθρο", έπεσε γραμμή. Ο πόλεμος μέσω των μίντια καλά κρατεί, κι αν θέλετε τη γνώμη μου, δεν έχουμε δει τίποτα ακόμη.