+1926Sera4 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 07:44 Τα μεταγραφικά ζητήματα πάντως και κυρίως η Ζαφειριάδα, έχει δώσει στον ΑΣ την ησυχία που χρειαζόταν για να εξαντλήσει το χρόνο χωρίς να κάνει τίποτα.
Ούτε επιτροπές είδαμε, ούτε διευκρινίσεις πήραμε, ούτε κινήσεις προσέγγισης με την ΠΑΕ είδαμε, ούτε σοφότεροι εννοείται γίναμε μετά την παρωδία που παρακολουθήσαμε.
Το μόνο σταθερό είναι ένα deadline μέχρι τις 31/12, για κάτι που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα με σαφήνεια.
Ο κόσμος πρέπει να ενεργοποιηθεί και να συμμαζέψει αυτό το καρκίνωμα των 60κάτι ψήφων. Αλλά δυστυχώς αυτή η ησυχία δεν βοηθάει κανέναν.
Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Κι εγώ θα ήθελα να είναι έτσι όπως τα λες και το ευχόμαστε νομίζω όλοι μας, αλλά δε νομίζω ότι έχουν ακριβώς έτσι τα πράγματα.Psagmenos4 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 23:10 Θα ήθελα να δω τον αναλυτή γεωπολιτικων που προσέλαβε ο ΑΣ για υπεύθυνο επικοινωνίας σε περίπτωση που όπως όλα δείχνουν επιτευχθεί η Ειρήνη μεταξύ Ουκρανίας-Ρωσίας κάτι που σημαίνει ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ,όσο αυτός έλεγε τα ακριβως αντίθετα σε επίσημη συνέντευξη τύπου.
Μετά θα ήθελα ο ΑΣ να μας πει αν δέχεται εγγυητική από τράπεζα του Ροστοφ.
Αυτό που αντιλαμβάνομαι δυστυχώς είναι ότι οι οικονομικές κυρώσεις στη Ρωσία από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα συνεχίσουν για αρκετά χρόνια. Η ΕΕ μπορεί να το κάνει χωρίς να έχει πρόβλημα και όπως δείχνουν οι προθέσεις αυτών που ηγούνται στην ΕΕ, θα συνεχίσει να το κάνει.
Η ΕΕ ένωση είναι 3η μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο, με ΑΕΠ μόλις 12% μικρότερο της 2ης μεγαλύτερης οικονομίας στον κόσμο, που είναι η Κίνα.
Γίνομαι αντιληπτός ελπίζω.
Μακάρι να ήταν αλλιώς όσον αφορά το θέμα των κυρώσεων, αλλά δεν το βλέπω.
Νομιζω οτι ειναι πλεον ξεκαθαρο οτι με αυτον τον ΑΣ γηπεδο ο Σαββιδης δεν θα κανει. Και πως με τον Σαββιδη στην ΠΑΕ ο ΑΣ δεν θα τολμησει να δωσει το γηπεδο αλλου. Αρα με λιγα λογια θα πρεπει ή να αλλαξει ο ΑΣ ή να φυγει ο Σαββιδης για να γινει το γηπεδο στην Τουμπα.
Ειναι σαν το διλημμα να διωξω 15 παικτες τον χειμωνα ή τον προπονητη. Με τον ΑΣ να ειναι ο προπονητης.
Ειναι σαν το διλημμα να διωξω 15 παικτες τον χειμωνα ή τον προπονητη. Με τον ΑΣ να ειναι ο προπονητης.
Η Τουμπα μας ειναι το θεμα φιλε οχι τι λεει ο ενας και ο αλλος.Psagmenos4 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 23:10 Θα ήθελα να δω τον αναλυτή γεωπολιτικων που προσέλαβε ο ΑΣ για υπεύθυνο επικοινωνίας σε περίπτωση που όπως όλα δείχνουν επιτευχθεί η Ειρήνη μεταξύ Ουκρανίας-Ρωσίας κάτι που σημαίνει ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ,όσο αυτός έλεγε τα ακριβως αντίθετα σε επίσημη συνέντευξη τύπου.
Δεν με ενδιαφερουν αυτα ουτε με ενδιεφεραν ποτε τι λεει ο κουβεντιδης ή ο ησαιδης. Εχω τι δικια μου γνωμη που δεν επιβαλλεται απο κανεναν.
Αν εσυ θες τον ΑΣ να πει ελατε παρτε την τουμπα χωρις εγγυησεις και γκρεμιστει το γηπεδο και μετα αρχισουν οι δικαιολογιες ποιος θα ειναι υπευθυνος?
3 χρονια μπορεις να μου πεις γιατι ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ??
Και ξαφνικα μετα την εκδηλωση ενδιαφεροντος μυστακιδη εμφανιστικε ο ΑΦΑΝΤΟΣ εδω και 5 χρονια ιβαν?
Αυτο ειναι το τελευταιο στορυ της παε 3 χρονια πριν https://www.paokfc.gr/nea/20220621-phot ... in-toumba/
Μετα σιγη ιχθυος. ΤΙΠΟΤΑ. Ξαφνικα τα παντα ΣΙΓΗΣΑΝ.
Και που ξερω εγω οτι δεν θα συμβει το ιδιο αν αρχισει το γκρεμισμα?
Γι αυτο λεμε πληρεις εγγυησεις ειτε λεγεται σαββιδης ειτε μυστακιδης ειτε ο θεος ο ιδιος. Απορω που ακριβως διαφωνειτε σε αυτο.
Ποια πλευρά επικαλέστηκε γκρέμισα Τούμπας χωρίς εγγυήσεις, μα τί είναι αυτά που γράφετε; Καμία Τούμπα δεν θα γκρεμιστεί, αν δεν έχουν εξασφαλιστεί τα πάντα και ούτε καμία ΠΑΕ δήλωσε κάτι τέτοιο.
- These users thanked the author Sera4 for the post (total 4):
- paok apo epilogi, burbu, icue, astral
Οο,τι του φανείιι του Λωλοστεφανήη
Είμαστε ένα βήημα πριν απ το Δαφνίι
Να ληφθεί υπόψη παρακαλώ ως σοβαρό επιχείρημα καθότι δημοκρατία έχουμε και έχω το δικαίωμα στην άποψή μου.
Επισης προτείνω να στηθεί ένα πάνελ με έγκριτους αναλυτές εγκεκριμένους απ το Ραπτόπουλο και τον Καμόρα, για να γίνει σοβαρή ανάλυση σε όσα βάζω στο τραπέζι
Συμφωνούν μαζί μου 28 μέλη από το σοι μου. Δημοκρατικά.
Δεν θα μου επιβάλλετε εσείς να σωπάσω επειδή σας πληρώνει ο Τσετσένος
Είμαστε ένα βήημα πριν απ το Δαφνίι
Να ληφθεί υπόψη παρακαλώ ως σοβαρό επιχείρημα καθότι δημοκρατία έχουμε και έχω το δικαίωμα στην άποψή μου.
Επισης προτείνω να στηθεί ένα πάνελ με έγκριτους αναλυτές εγκεκριμένους απ το Ραπτόπουλο και τον Καμόρα, για να γίνει σοβαρή ανάλυση σε όσα βάζω στο τραπέζι
Συμφωνούν μαζί μου 28 μέλη από το σοι μου. Δημοκρατικά.
Δεν θα μου επιβάλλετε εσείς να σωπάσω επειδή σας πληρώνει ο Τσετσένος
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 3):
- paok apo epilogi, Iznogoud4, vasgias
Πρέπει να έχεις πρόβλημα κατανόησης κειμένου, δεν εξηγείται αλλιώς. Στο προσύμφωνο που έδωσε η ΠΑΕ δεν διάβασες ότι πριν ξεκινήσει οτιδήποτε θα δωθεί εγγυητική?paris2 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 09:54Η Τουμπα μας ειναι το θεμα φιλε οχι τι λεει ο ενας και ο αλλος.Psagmenos4 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 23:10 Θα ήθελα να δω τον αναλυτή γεωπολιτικων που προσέλαβε ο ΑΣ για υπεύθυνο επικοινωνίας σε περίπτωση που όπως όλα δείχνουν επιτευχθεί η Ειρήνη μεταξύ Ουκρανίας-Ρωσίας κάτι που σημαίνει ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ,όσο αυτός έλεγε τα ακριβως αντίθετα σε επίσημη συνέντευξη τύπου.
Δεν με ενδιαφερουν αυτα ουτε με ενδιεφεραν ποτε τι λεει ο κουβεντιδης ή ο ησαιδης. Εχω τι δικια μου γνωμη που δεν επιβαλλεται απο κανεναν.
Αν εσυ θες τον ΑΣ να πει ελατε παρτε την τουμπα χωρις εγγυησεις και γκρεμιστει το γηπεδο και μετα αρχισουν οι δικαιολογιες ποιος θα ειναι υπευθυνος?
3 χρονια μπορεις να μου πεις γιατι ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ??
Και ξαφνικα μετα την εκδηλωση ενδιαφεροντος μυστακιδη εμφανιστικε ο ΑΦΑΝΤΟΣ εδω και 5 χρονια ιβαν?
Αυτο ειναι το τελευταιο στορυ της παε 3 χρονια πριν https://www.paokfc.gr/nea/20220621-phot ... in-toumba/
Μετα σιγη ιχθυος. ΤΙΠΟΤΑ. Ξαφνικα τα παντα ΣΙΓΗΣΑΝ.
Γι αυτο λεμε πληρεις εγγυησεις ειτε λεγεται σαββιδης ειτε μυστακιδης ειτε ο θεος ο ιδιος. Απορω που ακριβως διαφωνειτε σε αυτο.
Μόνο πονηρά σκεπτόμενος θα συνέχιζε να λέει ότι η ΠΑΕ θέλει το γήπεδο χωρίς καμία εγγύηση
Και οτι είναι μια φωτοτυπία εγγύηση
- loukas karadimos
+++++Sera4 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 07:44 Τα μεταγραφικά ζητήματα πάντως και κυρίως η Ζαφειριάδα, έχει δώσει στον ΑΣ την ησυχία που χρειαζόταν για να εξαντλήσει το χρόνο χωρίς να κάνει τίποτα.
Ούτε επιτροπές είδαμε, ούτε διευκρινίσεις πήραμε, ούτε κινήσεις προσέγγισης με την ΠΑΕ είδαμε, ούτε σοφότεροι εννοείται γίναμε μετά την παρωδία που παρακολουθήσαμε.
Το μόνο σταθερό είναι ένα deadline μέχρι τις 31/12, για κάτι που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα με σαφήνεια.
Ο κόσμος πρέπει να ενεργοποιηθεί και να συμμαζέψει αυτό το καρκίνωμα των 60κάτι ψήφων. Αλλά δυστυχώς αυτή η ησυχία δεν βοηθάει κανέναν.
- abc_o_ karpouzas
paris2 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 09:54 ..............................................
Γι αυτο λεμε πληρεις εγγυησεις .................................... Απορω που ακριβως διαφωνειτε σε αυτο.