Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Sera4 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 07:44 Τα μεταγραφικά ζητήματα πάντως και κυρίως η Ζαφειριάδα, έχει δώσει στον ΑΣ την ησυχία που χρειαζόταν για να εξαντλήσει το χρόνο χωρίς να κάνει τίποτα.

Ούτε επιτροπές είδαμε, ούτε διευκρινίσεις πήραμε, ούτε κινήσεις προσέγγισης με την ΠΑΕ είδαμε, ούτε σοφότεροι εννοείται γίναμε μετά την παρωδία που παρακολουθήσαμε.

Το μόνο σταθερό είναι ένα deadline μέχρι τις 31/12, για κάτι που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα με σαφήνεια.

Ο κόσμος πρέπει να ενεργοποιηθεί και να συμμαζέψει αυτό το καρκίνωμα των 60κάτι ψήφων. Αλλά δυστυχώς αυτή η ησυχία δεν βοηθάει κανέναν.
+1926
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Psagmenos4 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 23:10 Θα ήθελα να δω τον αναλυτή γεωπολιτικων που προσέλαβε ο ΑΣ για υπεύθυνο επικοινωνίας σε περίπτωση που όπως όλα δείχνουν επιτευχθεί η Ειρήνη μεταξύ Ουκρανίας-Ρωσίας κάτι που σημαίνει ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ,όσο αυτός έλεγε τα ακριβως αντίθετα σε επίσημη συνέντευξη τύπου.
Μετά θα ήθελα ο ΑΣ να μας πει αν δέχεται εγγυητική από τράπεζα του Ροστοφ.
Κι εγώ θα ήθελα να είναι έτσι όπως τα λες και το ευχόμαστε νομίζω όλοι μας, αλλά δε νομίζω ότι έχουν ακριβώς έτσι τα πράγματα.

Αυτό που αντιλαμβάνομαι δυστυχώς είναι ότι οι οικονομικές κυρώσεις στη Ρωσία από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα συνεχίσουν για αρκετά χρόνια. Η ΕΕ μπορεί να το κάνει χωρίς να έχει πρόβλημα και όπως δείχνουν οι προθέσεις αυτών που ηγούνται στην ΕΕ, θα συνεχίσει να το κάνει.

Η ΕΕ ένωση είναι 3η μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο, με ΑΕΠ μόλις 12% μικρότερο της 2ης μεγαλύτερης οικονομίας στον κόσμο, που είναι η Κίνα.

Γίνομαι αντιληπτός ελπίζω.

Μακάρι να ήταν αλλιώς όσον αφορά το θέμα των κυρώσεων, αλλά δεν το βλέπω.
icue

Δημοσίευση από icue »

Νομιζω οτι ειναι πλεον ξεκαθαρο οτι με αυτον τον ΑΣ γηπεδο ο Σαββιδης δεν θα κανει. Και πως με τον Σαββιδη στην ΠΑΕ ο ΑΣ δεν θα τολμησει να δωσει το γηπεδο αλλου. Αρα με λιγα λογια θα πρεπει ή να αλλαξει ο ΑΣ ή να φυγει ο Σαββιδης για να γινει το γηπεδο στην Τουμπα.

Ειναι σαν το διλημμα να διωξω 15 παικτες τον χειμωνα ή τον προπονητη. Με τον ΑΣ να ειναι ο προπονητης.
These users thanked the author icue for the post:
ΑΜΠΑΛΑΕΑ
paris2

Δημοσίευση από paris2 »

Psagmenos4 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 23:10 Θα ήθελα να δω τον αναλυτή γεωπολιτικων που προσέλαβε ο ΑΣ για υπεύθυνο επικοινωνίας σε περίπτωση που όπως όλα δείχνουν επιτευχθεί η Ειρήνη μεταξύ Ουκρανίας-Ρωσίας κάτι που σημαίνει ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ,όσο αυτός έλεγε τα ακριβως αντίθετα σε επίσημη συνέντευξη τύπου.
Η Τουμπα μας ειναι το θεμα φιλε οχι τι λεει ο ενας και ο αλλος.
Δεν με ενδιαφερουν αυτα ουτε με ενδιεφεραν ποτε τι λεει ο κουβεντιδης ή ο ησαιδης. Εχω τι δικια μου γνωμη που δεν επιβαλλεται απο κανεναν.
Αν εσυ θες τον ΑΣ να πει ελατε παρτε την τουμπα χωρις εγγυησεις και γκρεμιστει το γηπεδο και μετα αρχισουν οι δικαιολογιες ποιος θα ειναι υπευθυνος?
3 χρονια μπορεις να μου πεις γιατι ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ??
Και ξαφνικα μετα την εκδηλωση ενδιαφεροντος μυστακιδη εμφανιστικε ο ΑΦΑΝΤΟΣ εδω και 5 χρονια ιβαν?
Αυτο ειναι το τελευταιο στορυ της παε 3 χρονια πριν https://www.paokfc.gr/nea/20220621-phot ... in-toumba/
Μετα σιγη ιχθυος. ΤΙΠΟΤΑ. Ξαφνικα τα παντα ΣΙΓΗΣΑΝ.
Και που ξερω εγω οτι δεν θα συμβει το ιδιο αν αρχισει το γκρεμισμα?
Γι αυτο λεμε πληρεις εγγυησεις ειτε λεγεται σαββιδης ειτε μυστακιδης ειτε ο θεος ο ιδιος. Απορω που ακριβως διαφωνειτε σε αυτο.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Ποια πλευρά επικαλέστηκε γκρέμισα Τούμπας χωρίς εγγυήσεις, μα τί είναι αυτά που γράφετε; Καμία Τούμπα δεν θα γκρεμιστεί, αν δεν έχουν εξασφαλιστεί τα πάντα και ούτε καμία ΠΑΕ δήλωσε κάτι τέτοιο.
These users thanked the author Sera4 for the post (total 5):
paok apo epilogi, burbu, icue, astral, Psaras
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Οο,τι του φανείιι του Λωλοστεφανήη

Είμαστε ένα βήημα πριν απ το Δαφνίι

Να ληφθεί υπόψη παρακαλώ ως σοβαρό επιχείρημα καθότι δημοκρατία έχουμε και έχω το δικαίωμα στην άποψή μου.

Επισης προτείνω να στηθεί ένα πάνελ με έγκριτους αναλυτές εγκεκριμένους απ το Ραπτόπουλο και τον Καμόρα, για να γίνει σοβαρή ανάλυση σε όσα βάζω στο τραπέζι

Συμφωνούν μαζί μου 28 μέλη από το σοι μου. Δημοκρατικά.

Δεν θα μου επιβάλλετε εσείς να σωπάσω επειδή σας πληρώνει ο Τσετσένος
These users thanked the author Equalizer for the post (total 3):
paok apo epilogi, Iznogoud4, vasgias
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

paris2 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 09:54
Δεν με ενδιαφερουν αυτα ουτε με ενδιεφεραν ποτε τι λεει ο κουβεντιδης ή ο ησαιδης. Εχω τι δικια μου γνωμη που δεν επιβαλλεται απο κανεναν.
Αν εσυ θες τον ΑΣ να πει ελατε παρτε την τουμπα χωρις εγγυησεις και γκρεμιστει το γηπεδο και μετα αρχισουν οι δικαιολογιες ποιος θα ειναι υπευθυνος?
Και ξαφνικα μετα την εκδηλωση ενδιαφεροντος μυστακιδη εμφανιστικε ο ΑΦΑΝΤΟΣ εδω και 5 χρονια ιβαν?
Αυτο ειναι το τελευταιο στορυ της παε 3 χρονια πριν https://www.paokfc.gr/nea/20220621-phot ... in-toumba/
Γι αυτο λεμε πληρεις εγγυησεις ειτε λεγεται σαββιδης ειτε μυστακιδης ειτε ο θεος ο ιδιος. Απορω που ακριβως διαφωνειτε σε αυτο.
Πρέπει να έχεις πρόβλημα κατανόησης κειμένου, δεν εξηγείται αλλιώς. Στο προσύμφωνο που έδωσε η ΠΑΕ δεν διάβασες ότι πριν ξεκινήσει οτιδήποτε θα δωθεί εγγυητική?
Μόνο πονηρά σκεπτόμενος θα συνέχιζε να λέει ότι η ΠΑΕ θέλει το γήπεδο χωρίς καμία εγγύηση
Και οτι είναι μια φωτοτυπία εγγύηση
These users thanked the author burbu for the post (total 2):
astral, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Sera4 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 07:44 Τα μεταγραφικά ζητήματα πάντως και κυρίως η Ζαφειριάδα, έχει δώσει στον ΑΣ την ησυχία που χρειαζόταν για να εξαντλήσει το χρόνο χωρίς να κάνει τίποτα.

Ούτε επιτροπές είδαμε, ούτε διευκρινίσεις πήραμε, ούτε κινήσεις προσέγγισης με την ΠΑΕ είδαμε, ούτε σοφότεροι εννοείται γίναμε μετά την παρωδία που παρακολουθήσαμε.

Το μόνο σταθερό είναι ένα deadline μέχρι τις 31/12, για κάτι που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα με σαφήνεια.

Ο κόσμος πρέπει να ενεργοποιηθεί και να συμμαζέψει αυτό το καρκίνωμα των 60κάτι ψήφων. Αλλά δυστυχώς αυτή η ησυχία δεν βοηθάει κανέναν.
+++++
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

paris2 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 09:54 ..............................................

Γι αυτο λεμε πληρεις εγγυησεις .................................... Απορω που ακριβως διαφωνειτε σε αυτο.

Εικόνα
Franky

Δημοσίευση από Franky »

Στα 100 Χρόνια ΠΑΟΚ,

Θα έφτανε στον ΑΣ ΠΑΟΚ να φτιάξει μια ομάδα Πρωταθλητισμού, έστω σε ένα Άθλημα σε ένα Πρωτάθλημα, μια ομάδα όπως αυτή που έφτιαξε φέτος στο Γυναικείο Βόλεϊ ο Πανιώνιος με χορηγό.

Θα έφτανε να ζητούσε απο το Μυστακίδη, έστω ένα συμβόλαιο για τον Ράπτη ή τον Πρωτοψάλτη, η ομάδα θα ήταν το φαβορί.

Τίποτα. Μηδέν.

Παριστάνουν τους Θεματοφύλακες με μηδέν όραμα και ιδέες, κουνόντας μπουκάλια και γλύφοντας μια τον έναν και μια τον άλλο δισεκατομμυριούχο.

Κρίμα.

Στα 100 Χρόνια ΠΑΟΚ, ότι επιτυχία γίνει, αν γίνει θα είναι του Λουτσέσκου.
These users thanked the author Franky for the post:
Sera4
Pater

Δημοσίευση από Pater »

paris2 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 09:54
Αγαπητέ συν οπαδέ από τα Παρίσια επαναλαμβάνεις κι εσύ όπως πολλοί συνοπαδοί σου τις ίδιες ανακρίβειες. Ο Σαββίδης δεν εξαφανίσθηκε και δεν έχει την ομάδα παρατημένη και προσφέρει ισχυρές εγγυήσεις πριν από οποιαδήποτε παρέμβαση στην Τούμπα. Επειδή όμως όσο κι αν επιμένετε δεν πείθετε κανέναν θα σου πω μια ιστορία.
Ένας γνωστός μου ήθελε μια κοπέλα που είχε δεσμό με άλλον. Είχε πολύ καλή σχέση να μην πω φιλία με ένα φίλο του ζευγαριού και τον παρακάλεσε να προσπαθήσει να δείξει ότι ο δεσμός της κοπέλας είναι λίγος και γενικά να τους δημιουργήσει προβλήματα. Ο τύπος το πήρε πολύ ζεστά και δεν έχανε ευκαιρία να τους κάνει να έχουν εντάσεις. Στην αρχή δημιούργησε μιαν αμφιβολία στην κοπέλα για την σχέση της, όταν όμως άρχισε να προσπαθεί να μπουστάρει και να δείξει πόσο καλή περίπτωση θα μπορούσε να είναι ο άλλος ενδιαφερόμενος έγινε εμφανής η μεροληψία του κι έκανε την κοπέλα να τον σιχαθεί και να τον απομακρύνει διακριτικά. Επίσης όλη αυτή η ιστορία οδήγησε την κοπέλα να θεωρήσει τον νέο ενδιαφερόμενο ανήθικο, ανάξιο εμπιστοσύνης και λίγο ανόητο να εμπιστευτεί το τρολ για να πετύχει τον σκοπό του. Τέλος σκέφτηκε ότι η σχέση της δεν είναι τέλεια αλλά σε σύγκριση με τους μ@λ@κ ΑΣ που κυκλοφορούν ας κάτσω εδώ που είμαι καλά .......
Γι αυτό λίγο προσοχή
These users thanked the author Pater for the post (total 4):
ΑΜΠΑΛΑΕΑ, burbu, Azrael, paok apo epilogi
paris2

Δημοσίευση από paris2 »

Franky έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 11:28

Θα έφτανε να ζητούσε απο το Μυστακίδη, έστω ένα συμβόλαιο για τον Ράπτη ή τον Πρωτοψάλτη, η ομάδα θα ήταν το φαβορί.

Τίποτα. Μηδέν.
Μα εδωσε 500.000. Χωρις αντικρισμα και χωρις "δανεια".
Ξερεις εσυ αλλον να εχει δωσει τοσα στον ερασιτεχνη? Με αυτα 10 πρωτοψαλτηδες αγοραζεις.
Για πες μας εσυ τα 2 εκατομμυρια του ευεργετη στην ΚΑΕ γιατι ειναι σε δανεια και οχι σαν δωρεα ή σαν χορηγια? Αν εμφανιστει επενδυτης θα τα ζητησει πισω?
Pater έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 11:55 Αγαπητέ συν οπαδέ από τα Παρίσια επαναλαμβάνεις κι εσύ όπως πολλοί συνοπαδοί σου τις ίδιες ανακρίβειες. Ο Σαββίδης δεν εξαφανίσθηκε και δεν έχει την ομάδα παρατημένη και προσφέρει ισχυρές εγγυήσεις πριν από οποιαδήποτε παρέμβαση στην Τούμπα.
Οι ισχυρες εγγυησεις ειναι το δικτατορικο υφος "ή υπογραφετε ΤΩΡΑ ή φευγουμε?"
Η ομαδα δεν ειναι παρατημενη αλλα εχει εσοδα 70/80 εκατομμυριων σε ενα χρονο και η μεγαλυτερη μεταγραφη ειναι τα 900 χιλιαρικα στον μειτε. Οκ δεν εχουμε προσφυγες και δικαστηρια, αρα ειμαστε ικανοποιημενοι?
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Ναι, μια χαρά
These users thanked the author astral for the post (total 4):
burbu, vasgias, zissos, paok apo epilogi
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Θα ξαναφερω το θεμα και για να τελειωνουμε οριστικα εδω μεσα.
Τα παιδια που ειναι mods ας ετοιμασουν μια δημοσκοπηση
για να δουμε τι θελει επιτελους ο κοσμος του ΠΑΟΚ.
Μπορει να ειναι και πανω απο μια οι ερωτησεις.
Καλα τα λεμε ολοι και εχουμε την αποψη μας.
Ας δουμε επιτελους και επισημα τι θελει η πλειοψηφια.

Και με γνωμονα αυτο (μακαρι να γινουν αναλογα γκαλοπ
και σε σταθμους, μμε, sites, κλπ.) θα δουμε οτι
η μεγαλη πλειοψηφια αποδοκιμαζει τη σταση του ΑΣ
και θελει το γηπεδο να το κανει ο Σαββιδης.

Το οποιο πρακτικα σημαινει αυτο που λεμε τοσο καιρο.
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ
ΜΕΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ (εγγυησεις,
τοπος, χρονος, διαδικασια,επενδυτης, κλπ.)
Το εχουμε κουρασει γιατι. Ο καθενας φυσικα εχει το δικαιωμα
να λεει τις αποψεις του, ασχετως δημοσκοπησεων.
Thax

Δημοσίευση από Thax »

paris2. Μπήκε στο φόρουμ πριν λίγες μέρες και τα μισά ποσταρίσματα υπέρ του ΑΣ. Τουλάχιστον κάντε το έξυπνα.
These users thanked the author Thax for the post (total 2):
paok apo epilogi, burbu
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”