Τον ξέρεις τον παίκτη; Ποιόν Μουκουντι αναφέρεις; Εγώ μίλησα για μέσους. Το πρωτάθλημα της Γαλλίας, δεν ξέρω αν παρακολουθείς, έχει ξεφύγει σε απαιτήσεις όσον αφορά τους μέσους.
Και που ακριβώς υπερβάλλω; Στο ότι κατέληξα ότι δεν είναι κακή επιλογή;

Αν εχει οντως θεμα στην πλατη και δεν το παρουσιάζουν ετσι για αλλους λογους, θελει προσοχη.
Σε θελω αισιοδοξο. Ηρθα δουλεια χωρις Ζαφειρη θα φυγω με Ζαφειρη.
Πόσες φορές έχω διαβάσει ότι μέχρι την .... θα έχει κλείσει το θέμα! Και μάλιστα προσθέτουν και το απαράμιλλο: "θετικά ή αρνητικά"!Nikodiai έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 21:59 Κουλιανος ειπε οτι μεχρι Τεταρτη θα εχουν τελειωσει ολα.Υπομονη και μην σκατε.
embuji έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 07:08Σε θελω αισιοδοξο. Ηρθα δουλεια χωρις Ζαφειρη θα φυγω με Ζαφειρη.
Καλημέρα!!!Dimitris_L4 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 08:01 Λοιπον πρωινη ενημερωση απο Κουλιανο...Ο Ζαφειρης θελει σαν τρελος να ερθει..ο μονος που χαλαει τη συμφωνια ειναι αυτος ο ημιτρελος ο προεδρος..μπηκαν οι ατζεντηδες χοντρα στο κολπο κ πιεζουν φουλ...Δν υπαρχει διορια του ΠΑΟΚ προς τους Τσεχους..Αλλα θεωρει οτι στο επομενο 48 ωρο θα κλεισει θετικα ολο αυτο!!!
Θα περίμενε κανείς και λίγη περισσότερη ωριμότητα
Και γαμω τους δημοσιογραφουςembuji έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 07:17 "Το μεταγραφικο ζητημα θα εχει τελειωσει μεχρι το τελος της μεταγραφικης περιοδου"
-Δημοσιογραφος