Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Paok1926 + male-sykies

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από Paok1926 + male-sykies »

Το κουνούπι. Τι θυμήθηκες και τι μου θύμησες ρε φίλε.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Έχουμε και μια ηλικία
These users thanked the author tolis14 for the post:
magdy
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Maklaz έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 20:08
Χόλγκερ Τρίμχολντ έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 20:03 Αφού τα μέλη τα βγάζει ονομαστικά στο τέλος της σελίδας, εμένα γιατί μα βγάζει μετά τον Χωρικό και πριν τον MHR?
Γρίφος για μεταγραφή είναι αυτός ???
Να αμολυθουμε γίγαντα??
αυτός κι αν είναι γρίφος! Αφού έμπλεξε τον Χωρικό, θα πάρουμε παίχτη απ'την αστον βίλα!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
ChrisNeo

Δημοσίευση από ChrisNeo »

Psagmenos4 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 22:30 Ίσως το μεγαλύτερο λάθος αυτού του απίθανου να είναι που έπιασε στο στόμα του την οικογένεια του Ζαφείρη, γι αυτό το μάζεψε αρον αρον ,διαγράφοντας το tweet ωστόσο αυτό πλέον μπορεί να αλλάξει όλα τα δεδομένα.
Νομίζω ότι ως Τετάρτη πρωί θα ξέρουμε τι γίνεται.
ισχύει 100%
και ο πατέρας Ζαφειρης είναι αρκετά λαϊκός και βαρύς, με την καλή έννοια, δεν τα σηκώνει αυτά
Άβαταρ μέλους
Statistikologos

Δημοσίευση από Statistikologos »

για ποιο tweet λετε βρε παιδια
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Statistikologos έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 23:39 για ποιο tweet λετε βρε παιδια
«Κατανοώ την οικογένειά του, που θέλει να δει τον γιο τους στην πατρίδα με ένα συμβόλαιο που θα τους εξασφαλίσει όλους. Όμως έχει βρεθεί κάτω από τεράστια πίεση από εκείνους, την οποία πρέπει να διαχειριστεί μόνος του»

Αυτό είχε ανεβάσει και το διέγραψε μετά από λίγο.
These users thanked the author Maklaz for the post:
Statistikologos
Άβαταρ μέλους
Statistikologos

ευχαριστώ, και τωρα ειναι το θέμα ποιος εκανε το tweet?
Άβαταρ μέλους
matrixxakos4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από matrixxakos4 »

Εγώ να κάνω μια ερώτηση, έτσι επειδή δεν κινείται φίλο και κουβέντα να γίνεται. Αν έρθει ο Ζαφείρης, ποια θα είναι η "βασική τριάδα"; Σίγουρα θα μου πείτε δεν θα υπάρχει βασική, θα είναι ένα rotation σαν τη χρονιά του πρωταθλήματος. Ναι, αλλά η καλή τριάδα θα είναι μία όπως και να γίνει.

Και γιατί κάνω την ερώτηση αυτή. Στα μάτια τα δικά μου πρέπει να είναι Καμαρά – Ζαφείρης – Ντέλιας. Στα μάτια του Λουτσέσκου πρέπει να παίζει και ο Μεϊτέ (εμένα μου αρέσει ο Μεϊτέ, το ξεκαθαρίζω και τον περιμένω). Άρα ο Ντέλιας δεν βγαίνει, ο Μεϊτέ έχει ένα αβαντάζ, άρα αυτός που βγαίνει είναι ο Καμαρά.

Ε, πώς βγάζεις ένα χαφ που έχει 8-10 γκολ τη σεζόν;
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Statistikologos έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 23:39 για ποιο tweet λετε βρε παιδια
Είχε ανεβάσει ένα tweet που ουσιαστικά έλεγε ότι η οικογένεια του Ζαφείρη φταίει που τον πιέζει να φύγει και να πάει Ελλάδα. Μετά από λίγο το διέγραψε αλλά ήδη έχει αναδημοσιευθει σε πολλά τσέχικα μέσα.
Το tweet έγινε από τον πρόεδρο της Σλαβια
Άβαταρ μέλους
Statistikologos

ευχαριστω παιδια :pano: :opaokara: :opaokara:
dimitris7777

Δημοσίευση από dimitris7777 »

Unpsofable78 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 19:04 Ο Μπουσουαρι δεν κάνει για superleague και κάνει για βασικός στην ligue 1.Μάλιστα.

Θα ξανά πω ότι παρακολουθώ πολλούς Ευρωπαϊκούς αγώνες και φυσικά ligue 1 λόγω στοιχήματος.

Τον παίκτη μπορεί να μην τον γνωρίζω, αλλά τη ligue 1 πάρα πολύ καλά. Αυτό που ξέρω είναι ότι για να σταθεί μέσος στην ligue 1 και μάλιστα βασικός, θα πρέπει να έχει είτε τρία πνευμόνια και ταχυδυναμη, είτε τεχνική και υψηλό ποδοσφαιρικό iq για να καλύπτει την όποια αδυναμία του στα παραπάνω, είτε να έχει ένα κράμα από τα παραπάνω σε ικανοποιητικό βαθμό.

Πραγματικά έχω παρακολουθήσει πολλά ματς με τρελό ρυθμό. Πάνω κάτω η μπάλα ασταμάτητα με τρελές μονομαχίες για ολόκληρα ημίχρονα σχεδόν. Ελληνική ομάδα δεν υα άντεχε ούτε δέκα λεπτά σε τέτοιους ρυθμούς.

Μέσο λοιπόν που μπορεί και ανταποκρίνεται ως βασικός στην ligue 1, μήν τον φοβάστε. Τον παρακολουθησα και λίγο. Μια χαρά παίκτης είναι και δεν έχει καμία σχέση σχέση με Μάρκος Αντόνιο.

Μεσοαμυντικα θεωρώ ότι είναι καλύτερος του Ζαφείρη. Τεχνική ικανοποιητική για να μην φανώ και υπερβολικός. Μεσοεπιθετικα δεν έχει νούμερα αλλά ας μην ξεχνάμε ότι άλλο ligue 1 κι άλλο Τσέχικο πρωτάθλημα. Επίσης, αγωνιζόταν σε ομάδα που πάλευε για την σωτηρία της.

Σε γενικές γραμμές θεωρώ τον Ζαφείρη πιο πλήρη παίκτη και με μεγαλύτερο potential αλλά όχι ότι ο Μπουσουαρι είναι κακή επιλογή.
εντάξει μην υπερβάλλουμε κιόλας, σίγουρα ανώτερο πρωτάθλημα το γαλλικό αλλά είναι λάθος να υποτιμούμε τη δυσκολία του ελληνικού. Δεν αρκεί μόνο κάποιος να παίζει ligue 1, πρέπει να είναι και καλός. Εδώ πήγε ο Αγκούστο (που οι περισσότεροι τον είχαμε για μετριότητα και λέγαμε ότι τους πιάσαμε κώτσους που τον πουλήσαμε 5,5 εκ) και ήταν ο καλύτερος χαφ της Νάντ. Τον πούλησαν και παραπάνω χρήματα.
Ήρθε ο Μουκουντί που έπαιζε στην ίδια ομάδα με το Μαροκινό, τη Σεντ Ετιέν, Ligue q και σιγά το Μουκουντί. Τον πάλευε ο Μήτογλου για να του πάρει τη θέση του βασικού.
Δεν ξέρω τι παίκτης είναι ο Μαροκινός αλλά δεν μου αρέσει η περίπτωση του γιατί μοιάζει ακριβώς σ' ένα πράγμα με το Μάρκος Αντόνιο. Όχι στο ύψος αλλά στο γεγονός ότι και αυτός έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό (στην πλάτη), έχασε όλη την προετοιμασία και δεν ξέρουμε σε ποιά φάση αποθεραπείας είναι. Έτσι νομίζαμε και με το Μάρκος Αντόνιο, λέγαμε μια θλάση έχει, με την πρώτη διακοπή του Σεπτέμβρη θα είναι έτοιμος και μας πήγε καλό Δεκέμβρη. Εάν δεν έχει κάνει προετοιμασία και δεν είναι έτοιμος (δεν ξέρω και εάν έχει αποθεραπευτεί) για πότε θα τον περιμένουμε; Κι' αυτός καλό Δεκέμβρη; Ξέρεις δε θέλει πολύ με 2-3 στραβά αποτελέσματα να γυρίσει το κλίμα σε εσωστρέφεια όπως έγινε πέρσι.
Μακάρι να γίνει του Ζαφείρη αλλά εάν δε γίνει, μετά ο Θεός Βοηθός για το τι θα επιλέξουμε !!
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Statistikologos έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 23:44 ευχαριστώ, και τωρα ειναι το θέμα ποιος εκανε το tweet?
Το όνομα του είναι Jaroslav Tvrdik, είναι ένας από τους 3 προέδρους της Σλάβια.
Ένας ανισόρροπος που καθόταν τις προάλλες και άνοιγε κουβέντα στο X με τους οπαδούς της Σλάβια στο ενδεχόμενο πώλησης του Ζαφείρη.
black death

Δημοσίευση από black death »

dimitris7777 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 23:46 Δεν ξέρω τι παίκτης είναι ο Μαροκινός αλλά δεν μου αρέσει η περίπτωση του γιατί μοιάζει ακριβώς σ' ένα πράγμα με το Μάρκος Αντόνιο. Όχι στο ύψος αλλά στο γεγονός ότι και αυτός έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό (στην πλάτη), έχασε όλη την προετοιμασία και δεν ξέρουμε σε ποιά φάση αποθεραπείας είναι. Έτσι νομίζαμε και με το Μάρκος Αντόνιο, λέγαμε μια θλάση έχει, με την πρώτη διακοπή του Σεπτέμβρη θα είναι έτοιμος και μας πήγε καλό Δεκέμβρη. Εάν δεν έχει κάνει προετοιμασία και δεν είναι έτοιμος (δεν ξέρω και εάν έχει αποθεραπευτεί) για πότε θα τον περιμένουμε; Κι' αυτός καλό Δεκέμβρη; Ξέρεις δε θέλει πολύ με 2-3 στραβά αποτελέσματα να γυρίσει το κλίμα σε εσωστρέφεια όπως έγινε πέρσι.
Μακάρι να γίνει του Ζαφείρη αλλά εάν δε γίνει, μετά ο Θεός Βοηθός για το τι θα επιλέξουμε !!
Πως το έβγαλες αυτο το συμπέρασμα; Συμφωνα με το transfermarkt έχασε 3 παιχνίδια απ'τον τραυματισμό και στο τελευταιο ματς πρωταθλήματος ηταν βασικος.
Πιο πιθανο να ειναι εκτος προετοιμασιας γιατι ειναι φευγατος, εκτός αν εκανε μετα καποια επεμβαση.
These users thanked the author black death for the post:
dimitris7777
dimitris7777

Δημοσίευση από dimitris7777 »

black death έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 23:51
dimitris7777 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 23:46 Δεν ξέρω τι παίκτης είναι ο Μαροκινός αλλά δεν μου αρέσει η περίπτωση του γιατί μοιάζει ακριβώς σ' ένα πράγμα με το Μάρκος Αντόνιο. Όχι στο ύψος αλλά στο γεγονός ότι και αυτός έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό (στην πλάτη), έχασε όλη την προετοιμασία και δεν ξέρουμε σε ποιά φάση αποθεραπείας είναι. Έτσι νομίζαμε και με το Μάρκος Αντόνιο, λέγαμε μια θλάση έχει, με την πρώτη διακοπή του Σεπτέμβρη θα είναι έτοιμος και μας πήγε καλό Δεκέμβρη. Εάν δεν έχει κάνει προετοιμασία και δεν είναι έτοιμος (δεν ξέρω και εάν έχει αποθεραπευτεί) για πότε θα τον περιμένουμε; Κι' αυτός καλό Δεκέμβρη; Ξέρεις δε θέλει πολύ με 2-3 στραβά αποτελέσματα να γυρίσει το κλίμα σε εσωστρέφεια όπως έγινε πέρσι.
Πως το έβγαλες αυτο το συμπέρασμα; Συμφωνα με το transfermarkt έχασε 3 παιχνίδια απ'τον τραυματισμό και στο τελευταιο ματς πρωταθλήματος ηταν βασικος.
Πιο πιθανο να ειναι εκτος προετοιμασιας γιατι ειναι φευγατος, εκτός αν εκανε μετα καποια επεμβαση.
https://www.paok24.com/podosfairo/57230 ... kai-o-paok
Ag1926

Δημοσίευση από Ag1926 »

Maklaz έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 23:49
Statistikologos έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 23:44 ευχαριστώ, και τωρα ειναι το θέμα ποιος εκανε το tweet?
Το όνομα του είναι Jaroslav Tvrdik, είναι ένας από τους 3 προέδρους της Σλάβια.
Ένας ανισόρροπος που καθόταν τις προάλλες και άνοιγε κουβέντα στο X με τους οπαδούς της Σλάβια στο ενδεχόμενο πώλησης του Ζαφείρη.
Εδώ καθόταν και άνοιγε κουβέντα με οπαδούς του ΠΑΟΚ τις προάλλες. Ναυάγιο κανονικό.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”