Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Anthimox

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από Anthimox »

Ettien26 έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:40
Anthimox έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:33 Δεν γίνετε να δοθεί deadlıne Σλάβια. Ο Ζαφείρης δεν είναι ένας από τους 4-5 παίκτες μιας λίστας. Είναι ο πρωταρχικός στόχος μας.
Είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα κλείσει και η ΠΑΕ το χειρίζεται μια χαρά. Ούτε άλλη πρόταση έχει νόημα να γίνει. Αν ανέβεις λίγο σε κάποιο νούμερο, θα το κάνεις μόνο αν σε καλέσουν σε τελικές συζητήσεις και σου εγγυηθούν πως με μία αύξηση στο ποσό, ή στο ποσοστό μεταπώλησης κλείνει η δουλειά.

Αν και πιστεύω πως τελικά θα κλείσει θετικά, δεν πιστεύω πως θα κλείσει γρήγορα. Πιο πιθανό μου φαίνεται οι Τσέχοι να χρησιμοποιήσουν το χρονικό όριο της Ευρωπαϊκής λίστας μας ως μέσο πίεσης για καλύτερη συμφωνία, και εφόσον οι δικοί μας δεν τσιμπήσουν, και δουν τον παίκτη να είναι σχεδόν εκτός ομάδας να μας καλέσουν για τελικές συζητήσεις και συμφωνία.

Η μικρή εμπειρία μου από διαπραγματεύσεις και η μηδενική από ποδόσφαιρο, μου λένε πως πιο πιθανό σενάριο είναι να έχουμε κλείσιμο της δουλειάς Πέμπτη ή Παρασκευή. Μακάρι να διαψευστώ και να έχουμε λευκό καπνό σήμερα ή αύριο.
Μακάρι η αισιοδοξία σου να γίνει πραγματικότητα...αλλά αν δεν κλείσει Πέμπτη ή Παρασκευή τι γίνεται ? Θα περιμένουμε κι άλλο μέχρι την λήξη των μεταγραφών ?

Γι' αυτό λέμε για dead line. Υπάρχουν άλλωστε και άλλες θέσεις στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα και οι οποίες καλώς ή κακώς εξαρτώνται από την τροπή της μεταγραφή του Ζαφείρη...
Εμείς τώρα μιλάμε υποθετικά και δεν διαχειριζόμαστε καταστάσεις. Η αίσθησή μου είναι πως αυτοί που μιλάν με τους Τσέχους θα μπορούν να καταλάβουν αν η δουλειά πάει για κλείσιμο ή όχι. Όσο είναι αισιόδοξοι, περιμένουμε. Αν κρίνουν πως οι Τσέχοι δεν τον δίνουν, κάνουν πίσω. Εμείς, ως οπαδοί, ούτε παρόντες είμαστε στις διαπραγματεύσεις, ούτε ξέρουμε όλες τις λεπτομέρειες, άρα το να λέμε πως πρέπει να διαχειριστούν οι "ειδικοί" τις υποθέσεις είναι ουτοπικό.
Γέλασα με το "μακάρι η αισιοδοξία σου..." γιατί προσωπικά θεωρώ πως είμαι ρεαλιστής. Η αισιόδοξη στάση είναι πως "Δευτέρα έρχεται, Πέμπτη πάιζει και κάνει χατ-τρικ".
These users thanked the author Anthimox for the post (total 3):
Unpsofable78, Budas73, keep_paokizein
soigol

Δημοσίευση από soigol »

Πάλι υποθέσεις, μπορεί και να έχει γίνει η τρίτη.
Δεν μπορεί να έκαναν συζητήσεις με τον πρόεδρο, θα τον είχανε ήδη ξεγραμενο τον παίκτη.
Αν πραγματικά δεν υπήρχε ενδεχόμενο μεταγραφής δεν θα χρειαζόταν όλο αυτό το πανυγήρι από τον " Ναύαρχο".
Αν το εννοούσε το δεν πουλάμε, θα το έλεγε μία φορά και δεν θα ξαναμιλούσε.
Βρίσκεται σε άμυνα, υπό πίεση και το διαχειρίζεται λάθος.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Jim_Chatz έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:45 Όλοι μιλάνε για την τρίτη πρόταση που ΔΕΝ έχει γίνει ακόμα.

Χωρίς ειρωνεία και από περιέργεια και μόνο.

Τι περιμένουν και δεν κάνουν την τρίτη και μάλλον τελευταία πρόταση στους Τσέχους?
Ο ίδιος ο Τσέχος πρόεδρος είπε σήμερα το πρωί, πως την Παρασκευή είχαν συνάντηση Ζαφείρης-διοίκηση-αθλητικός διευθυντής και μέλη του προπονητικού τιμ.
Είπε μάλιστα πως ο παίκτης δέχεται τρομερές πιέσεις από την οικογένεια του για επιστροφή στην Ελλάδα. Προφανώς δεν θα μπορούσε να βγάλει τον παίκτη στην φόρα, ότι προτιμάει και ο ίδιος να αποχωρήσει. Χθες είχαν παιχνίδι και ο Ζαφ, όπως μάθαμε ζήτησε και έμεινε εκτός.
Η λογική λέει πως εφόσον οι Τσέχοι προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο, ο παίκτης που είναι με το μέρος μας πιέζει, για να έρθει η όλη κατάσταση τις επόμενες μέρες και να χτυπήσει η ομάδα με την τρίτη και τελευταία λογικά πρόταση που θα κλείσει το θέμα, είτε θετικά είτε αρνητικά.
These users thanked the author WeWillRockYou for the post:
Azrael
dimitris7777

Δημοσίευση από dimitris7777 »

WestBlock4 έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:24
Nassos έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:15 Πάλι έχει ευθύνη η ΠΑΕ? Η Λίβερπουλ έχει ευθύνη για τον Ισάκ? Τον Ζαφείρη τον θέλω με χίλια και καλά κάνει και επιμένει η ΠΑΕ. Ευθύνη θα έχει αν δεν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης.
Η παε έχει ευθύνη απο την αρχή της μεταγραφικής περιόδου έως κ αυτη τη στιγμή. Φτάσαμε τέλη Αυγούστου να εχουμε πόσα κενα. Λογικό ο μουρλός απο σλαβια οταν βλεπει οτι καιγόμαστε να παιζει το παιχνιδι του. Θα το παει μεχρι τέλους, το θέμα ειναι εμείς ποτε θα πάρουμε αυτα που μας λειπουν
έχω διαφορετική άποψη. Καταλαβαίνω το σκεπτικό της ομάδας. Θέλει να πάρει παίκτες όχι για να πάρει αλλά για να κάνουν τη διαφορά, να την ανεβάσουν επίπεδο. Δηλαδή θα μπορούσε να πάρει στα γρήγορα πχ ένα παίκτη τύπου και επιπέδου Οζντόεφ ή Σβαμπ. Τι να το κάνω όμως, δεν είναι αυτοί οι παίκτες που αληθινά πρέπει να στοχεύουμε. Και ξέρει η παε ότι αυτοί οι στόχοι που αληθινά θέλει και χρειάζεται όταν προσεγγίστηκαν χρονικά πιο νωρίς στο καλοκαίρι ήταν αρνητικοί για τον έναν ή τον άλλο λόγο. Η ομάδα πιστεύει ότι τώρα μπορεί να πάρει αυτούς που θέλει αυτούς που στοχεύει.

Πήρε ένα ρίσκο και αυτό ήταν ο πρώτος προκριματικός αγώνας. Υπήρχε ο κίνδυνος ν' αποκλειστούμε από τους αυστριακούς και να παίζουμε με την ομόνοια και τον κίνδυνο να μείνουμε τελείως εκτός ευρώπης το οποίο θα ήταν μεγάλο στραπάτσο από όλες τις μεριές (οικονομικό, αγωνιστικό, επικοινωνιακό), ουσιαστικά θα υποθήκευε όλη τη χρονιά. Καλώς ή κακώς η ομάδα το πήρε αυτό το ρίσκο και δεν το πλήρωσε. Εξασφάλισε league phase ότι και να γίνει. Ε, αφού της βγήκε αυτή η επιλογή, ας την αφήσουμε στην ησυχία της να ολοκληρώσει την τακτική της. Εξάλλου πλέον "κοντός ψαλμός αλληλουϊα" έμειναν 2 εβδομάδες. Το γάϊδαρο τον φάγαμε η ουρά έμεινε. Φάγαμε το σωθικά μας όλο το καλοκαίρι με τη γκρίνια (δικαιολογημένη θα πως) ε, τώρα ας περιμένουμε για την τελική έκβαση.

Να πω και κάτι άλλο. Εμένα δε με χαλάει καθόλου να πάρουμε ένα ή και δύο, παικταράδες όμως, το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου και ας μη προλάβουμε να τους δηλώσουμε στην Ευρώπη. Όχι πως αυτό είναι το ιδανικό αλλά εάν κάποιος παίκτης που μας απέρριπτε ξεμείνει τελείως και δεχτεί τότε, καλώς να ορίσει. Πρέπει να καταλάβουμε ότι το πρωτάθλημα είναι ο νούμερο ένας στόχος. Δε γίνεται ν' αφήσουμε το γαύρο να πάρει πάλι πρωτάθλημα και να μπει πάλι ανενόχλητος στο τσουλου. Τα έσοδα του θα είναι μεγάλα είτε απευθείας από τη league phase αλλά και εμμέσως καθώς θα προβάλει τους παίκτες που έχει για πώληση. Και τότε θ' ανοίξει κι' άλλο η ψαλίδα. Γι' αυτό πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ που θα κάνουν τη διαφορά. Σε αυτή τη λογική εδώ που φτάσαμε ας περιμένουμε και ως 35 Αυγούστου, δε με χαλάει καθόλου, μόνο να έρθουν αληθινά οι κατάλληλοι παίκτες τύπου Ζαφείρη!!
These users thanked the author dimitris7777 for the post:
Azrael
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Πότε δηλώνεται η τελική ευρωπαϊκή λίστα για τους ομίλους; Ξέρει κάποιος; Αυτή θα είναι ουσιαστικά η τελευταία μέρα μεταγραφών για την ομάδα, με εξαίρεση ίσως το 5ο χαφ που κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να είναι συμπληρωματική κίνηση με ξένο παικτη που δεν θα έχει την απαίτηση να παίζει Ευρώπη ή με Έλληνα που μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του ρόλου.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Ο Αντρέα Σιλβα που απασχόλησε την ομάδα να καταλήγει στην Έλτσε

Προσωπικά θα ήθελα αντικατάσταση Τσάλοφ με κάποιον 30+ που να μπορεί να σφίγγει εύκολα ώστε να μην κοπεί ο δρόμος στον μΥθου που φαίνεται να πατάει καλύτερα από τον Μοσχοβίτη στράικερ αυτήν την εποχή
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

προσωπικη εκτίμηση οτι θα κλείσει και θα τον δήλωσουμε μεχρι Τετάρτη βράδυ και αν όλα πάνε καλά στο εκτός και μετά εδώ θα κάνει ντεμπούτο την επόμενη πέμπτη στο 80' έτσι για το μπιζάρισμα. Έτοιμός είναι προετοιμασία έκανε επαιξε και μάτς , 1 βδομαδα να πάρει λίγο τον αέρα του και όλα καλα. Όσο για το αν έχουμε κάνει 3η προταση η όχι θα το μάθπυμε σύντομα, γενική αρχή των διαπραγματεύσεων πάντως είναι να μη δωσεις κώλο απο την αρχή.. και μεταξύ μας η αντιδραση του κόσμου είναι απο τη μία καλή ως προς τον Ζαφ γτ δείχνει την τρέλα του κόσμου παρά την πίεση, αλλά και κακή σε σχέση με την Σλάβια που ξέρει ότι το hype γινεται πολύ εύκολα εκνευρισμός αν δεν υπάρχει αόισιο τελός οπότε αυξάνεται η πίεση ΚΑΙ στον ΠΑΟΚ για αίσια έκβαση άρα δυνατότητα για εξτρά φράγκα.
Τέλος, σύμφωνοι χρειαζόμαστε Φορ άμεσα, τα 5 χάφ όμως και ο 5ος (ακομα και αν θες βασικο) στόπερ έχουμε ακόμα 2 βδομαδες για την τελική λίστα στην ευρώπη και καλό είναι να εξαντήσουμε τα περιθώρια, δεν ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΑΚΟΜΑ το Κυριακή-Τετάρτη και μάλιστα στη μέση τις σεζόν να μας λείψουν ανάσες. Κάπου ψυχραιμία
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Νομίζω 3 του Σεπτέμβρη να περνάς, 1 ή 2 πρωινή ώρα, δηλαδή ουσιαστικά μέχρι το βράδυ της Τρίτης 2/9.
These users thanked the author Γερασίμου for the post (total 2):
Unpsofable78, Panx Romana
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

Έγινε μάγκες εμείς είμαστε κομπλεξικοί που δεν μας αρέσει να ρισκάρουμε Ευρώπη ( που αποδεδειγμένα τα προηγούμενα χρόνια καθορίζει σε γενικές γραμμές και το μεταγραφικό σχεδιασμό) με 3 χαφ και χωρίς φορ. Την πρόκριση με την ψυχή στο στόμα την πηραμε απέναντι σε μια πολυ μετρια ομάδα ( μην πω κατι πιο βαρύ). Μειτέ είχε σφίξει και δεν ειχες να τον αλλάξεις. Ευτυχώς ο καμαρα έπιασε το σουτ της ζωής του. Ζαριές, όλα ζαριές.

Αααα και επίσης το να έχεις μια υπόθεση να τραβάει κανενα μήνα ( άσχετο πότε το μάθαμε) αν δεν το λες "σέρνεται τόσο καιρό " δεν ξέρω ποτε το λες. Πάλι καλά είστε εσείς οι λογικοί εδω να μας λετε ποσο γκρινιάρηδες και κομπλεξικοί είμαστε και να συγκρίνετε τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ με αυτόν της πρωταθλήτριας Αγγλίας Λίβερπουλ. Ακουστηκατε και εσείς.
These users thanked the author smoothcriminal1926 for the post:
soigol
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Δηλαδή εσύ βλέπεις εύκολη την μεταγραφή Ζαφείρη, οταν ο Ολυμπιακός με εγγυημένα έσοδα σχεδόν 80 μυρίων έκανε πίσω. Όταν ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση μεγαλύτερη από κάθε προσδοκία, με διάθεση να πληρώσει υπεραξία. Όταν είναι ολοφάνερο ότι έχει κερδίσει τον παίκτη ο οποίος έφτασε στο σημείο να ζητήσει να μην αγωνιστεί κι όταν είναι ολοφάνερο ότι η Σλάβια για πρόεδρο έχει κάποιον χειρότερο του Μπεκαλι.

Ο ΠΑΟΚ φταίει ε; Οκ φίλε.Ακουστηκες κι εσύ

Για την Ευρώπη το αναλύσαμε. Σε ενδιαφέρει περισσότερο να παίξεις φέτος Europa ή του χρόνου απευθείας ομίλους Τσαμπιονς λιγκ ή στην χειρότερη πλέι οφ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 5):
zaffodb, paok apo epilogi, PAOKevolution, eorptol1, sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Anthimox έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:53
Ettien26 έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:40
Anthimox έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:33 Δεν γίνετε να δοθεί deadlıne Σλάβια. Ο Ζαφείρης δεν είναι ένας από τους 4-5 παίκτες μιας λίστας. Είναι ο πρωταρχικός στόχος μας.
Είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα κλείσει και η ΠΑΕ το χειρίζεται μια χαρά. Ούτε άλλη πρόταση έχει νόημα να γίνει. Αν ανέβεις λίγο σε κάποιο νούμερο, θα το κάνεις μόνο αν σε καλέσουν σε τελικές συζητήσεις και σου εγγυηθούν πως με μία αύξηση στο ποσό, ή στο ποσοστό μεταπώλησης κλείνει η δουλειά.

Αν και πιστεύω πως τελικά θα κλείσει θετικά, δεν πιστεύω πως θα κλείσει γρήγορα. Πιο πιθανό μου φαίνεται οι Τσέχοι να χρησιμοποιήσουν το χρονικό όριο της Ευρωπαϊκής λίστας μας ως μέσο πίεσης για καλύτερη συμφωνία, και εφόσον οι δικοί μας δεν τσιμπήσουν, και δουν τον παίκτη να είναι σχεδόν εκτός ομάδας να μας καλέσουν για τελικές συζητήσεις και συμφωνία.

Η μικρή εμπειρία μου από διαπραγματεύσεις και η μηδενική από ποδόσφαιρο, μου λένε πως πιο πιθανό σενάριο είναι να έχουμε κλείσιμο της δουλειάς Πέμπτη ή Παρασκευή. Μακάρι να διαψευστώ και να έχουμε λευκό καπνό σήμερα ή αύριο.
Μακάρι η αισιοδοξία σου να γίνει πραγματικότητα...αλλά αν δεν κλείσει Πέμπτη ή Παρασκευή τι γίνεται ? Θα περιμένουμε κι άλλο μέχρι την λήξη των μεταγραφών ?

Γι' αυτό λέμε για dead line. Υπάρχουν άλλωστε και άλλες θέσεις στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα και οι οποίες καλώς ή κακώς εξαρτώνται από την τροπή της μεταγραφή του Ζαφείρη...
Εμείς τώρα μιλάμε υποθετικά και δεν διαχειριζόμαστε καταστάσεις. Η αίσθησή μου είναι πως αυτοί που μιλάν με τους Τσέχους θα μπορούν να καταλάβουν αν η δουλειά πάει για κλείσιμο ή όχι. Όσο είναι αισιόδοξοι, περιμένουμε. Αν κρίνουν πως οι Τσέχοι δεν τον δίνουν, κάνουν πίσω. Εμείς, ως οπαδοί, ούτε παρόντες είμαστε στις διαπραγματεύσεις, ούτε ξέρουμε όλες τις λεπτομέρειες, άρα το να λέμε πως πρέπει να διαχειριστούν οι "ειδικοί" τις υποθέσεις είναι ουτοπικό.
Γέλασα με το "μακάρι η αισιοδοξία σου..." γιατί προσωπικά θεωρώ πως είμαι ρεαλιστής. Η αισιόδοξη στάση είναι πως "Δευτέρα έρχεται, Πέμπτη πάιζει και κάνει χατ-τρικ".
Η "αισοδοξία" πάει στο ότι θεωρείς δεδομένο ότι θα κλείσει. Εγώ είμαι επιφυλακτικός, μια έτσι μια αλλιώς. Είμαι υποχρεωμένος να μην εστιάσω μόνο καθαρά στο θέμα της μεταγραφής αλλά και στο "μετά῾ .
Σαν σκοτσέζικο ντους μέσα στο καλοκαιράκι μου θυμίζει η όλη φάση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

Ειπα κάπου ότι ειναι εύκολη περίπτωση; Ίσα ίσα έχω πει πολλες φορες καλύτερα να περιμένεις λίγο παραπάνω για κατι καλύτερο παρα να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Εεεε ενα μήνα την δουλεύουν αυτήν τη περίπτωση και τον έχουν με το μέρος τους. Και δες κατι πράγματα όμως εε. Μόνο εμείς πέφτουμε σε κολλημένους προέδρους Κάλιαρι,σλαβια κτλ. Δες κατι συμπτώσεις ρε παιδι μου...
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

αδερφέ λίγο χαλαρά , όλοι το καλό της ομάδας κοιτάμε. Και όσο σημαντίκο είναι ο σχεδιασμός να ολοκληρώνεται το συντομότερο ΔΥΝΑΤΟΝ , άλλο τοσο σημαντικο είναι το να καταλάβουμε ότι οι παικτεσ αξίας 10+εκ που υποτιθεται τέτοιους θέλουμε για την αναβάθμιση του ρόστερ σορρυ κιόλας αλλά δε σφαζονται για να έρθούν ούτε στην ελλάδα ούτε στον ΠΑΟΚ, ΟΥΤΕ ΩΣ ΔΑΝΕΙΚΟΙ (που και αυτοι δε μας αρέσουν), εκτός αν είμαστε διατεθιμένοι να δώσουμε υπεραξίες αραβίας/παλια ουκρανιας-ρωσιας κτλ.. που σκόμσ και σε τέτοια περίπτωση πάλι θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες του.. οποτε λίγο χαλαρά από όλες τις πλευρές
These users thanked the author epitropos for the post:
eorptol1
leftosss4

Δημοσίευση από leftosss4 »

Μπορεί να είναι απλά, ησυχία πριν την καταιγίδα
Άβαταρ μέλους
Panx Romana

Δημοσίευση από Panx Romana »

Unpsofable78 έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:02 Πότε δηλώνεται η τελική ευρωπαϊκή λίστα για τους ομίλους; Ξέρει κάποιος; Αυτή θα είναι ουσιαστικά η τελευταία μέρα μεταγραφών για την ομάδα, με εξαίρεση ίσως το 5ο χαφ που κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να είναι συμπληρωματική κίνηση με ξένο παικτη που δεν θα έχει την απαίτηση να παίζει Ευρώπη ή με Έλληνα που μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του ρόλου.
Νομίζω 2 Σεπτεμβρίου
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”