Εμείς τώρα μιλάμε υποθετικά και δεν διαχειριζόμαστε καταστάσεις. Η αίσθησή μου είναι πως αυτοί που μιλάν με τους Τσέχους θα μπορούν να καταλάβουν αν η δουλειά πάει για κλείσιμο ή όχι. Όσο είναι αισιόδοξοι, περιμένουμε. Αν κρίνουν πως οι Τσέχοι δεν τον δίνουν, κάνουν πίσω. Εμείς, ως οπαδοί, ούτε παρόντες είμαστε στις διαπραγματεύσεις, ούτε ξέρουμε όλες τις λεπτομέρειες, άρα το να λέμε πως πρέπει να διαχειριστούν οι "ειδικοί" τις υποθέσεις είναι ουτοπικό.Ettien26 έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:40Μακάρι η αισιοδοξία σου να γίνει πραγματικότητα...αλλά αν δεν κλείσει Πέμπτη ή Παρασκευή τι γίνεται ? Θα περιμένουμε κι άλλο μέχρι την λήξη των μεταγραφών ?Anthimox έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:33 Δεν γίνετε να δοθεί deadlıne Σλάβια. Ο Ζαφείρης δεν είναι ένας από τους 4-5 παίκτες μιας λίστας. Είναι ο πρωταρχικός στόχος μας.
Είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα κλείσει και η ΠΑΕ το χειρίζεται μια χαρά. Ούτε άλλη πρόταση έχει νόημα να γίνει. Αν ανέβεις λίγο σε κάποιο νούμερο, θα το κάνεις μόνο αν σε καλέσουν σε τελικές συζητήσεις και σου εγγυηθούν πως με μία αύξηση στο ποσό, ή στο ποσοστό μεταπώλησης κλείνει η δουλειά.
Αν και πιστεύω πως τελικά θα κλείσει θετικά, δεν πιστεύω πως θα κλείσει γρήγορα. Πιο πιθανό μου φαίνεται οι Τσέχοι να χρησιμοποιήσουν το χρονικό όριο της Ευρωπαϊκής λίστας μας ως μέσο πίεσης για καλύτερη συμφωνία, και εφόσον οι δικοί μας δεν τσιμπήσουν, και δουν τον παίκτη να είναι σχεδόν εκτός ομάδας να μας καλέσουν για τελικές συζητήσεις και συμφωνία.
Η μικρή εμπειρία μου από διαπραγματεύσεις και η μηδενική από ποδόσφαιρο, μου λένε πως πιο πιθανό σενάριο είναι να έχουμε κλείσιμο της δουλειάς Πέμπτη ή Παρασκευή. Μακάρι να διαψευστώ και να έχουμε λευκό καπνό σήμερα ή αύριο.
Γι' αυτό λέμε για dead line. Υπάρχουν άλλωστε και άλλες θέσεις στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα και οι οποίες καλώς ή κακώς εξαρτώνται από την τροπή της μεταγραφή του Ζαφείρη...
Γέλασα με το "μακάρι η αισιοδοξία σου..." γιατί προσωπικά θεωρώ πως είμαι ρεαλιστής. Η αισιόδοξη στάση είναι πως "Δευτέρα έρχεται, Πέμπτη πάιζει και κάνει χατ-τρικ".