Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από nunies4 »

Τελικά ο παπάς τι είπε;
Παρουσίες πήρε; :D
These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
Maklaz, margas
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

joshua έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 07:56 Η ομαδα χρειάζεται όπως και δηποτε δύο χαφ ,ενα οκταρι με κράτημα μπάλας και εντάσεις στο παιχνίδι του και ένα να εξαριζει γιατί αυτή τη στιγμή αλλαγή του Μειτε δεν υπάρχει. Τώρα αν δεχτούμε ότι δεν υπάρχει ελπίδα για Τσαλοφ θέλει σίγουρα και φορ που να ξέρει μπαλα,να μπορεί να κατέβει όπως θέλει ο Λουτσεσκου και να βοηθάει στις μεταβάσεις. Ο Γιακουμακης αυτό δεν το έχει,θα δώσει λύσεις σε αλλα στοιχεία του παιχνιδιού αλλά χρειάζεται και άλλου είδους φορ.
Θεωρώ δεδομένη την αποχώρηση Τσαλοφ. Πιστεύω όμως ότι θα γίνει μετά τα ματς με Ριέκα.
Δεν νομίζω να ρισκάρουμε να πάμε με έναν φορ που είναι εδώ 3 μέρες (και ίσως ανέτοιμος) και με Μύθου
These users thanked the author nunies4 for the post:
margas
-Paoktzis

Δημοσίευση από -Paoktzis »

Θέλουμε χαφ, ξυπνήστε εκεί στην ΠΑΕ δεν υπάρχει χρόνος.
Μακάρι σήμερα να έχουμε κάποια ενημέρωση.
These users thanked the author -Paoktzis for the post:
Dimitris_L4
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Με την προκριση χθες κερδισαμε πολυ χρονο, γλυτωσαμε γκρινιες κ μιζερια...Η ομαδα κανει ΚΡΑ οτι θελει 3 παιχταραδες για να ειναι παααρα πολυ καλη...Αιντε λιγο..
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

2 φορ,
1 χαφ
1 στοπερ
και η ομαδα ειναι ετοιμη...
These users thanked the author Athens for the post:
margas
icue

Δημοσίευση από icue »

nunies4 έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 08:02
joshua έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 07:56 Η ομαδα χρειάζεται όπως και δηποτε δύο χαφ ,ενα οκταρι με κράτημα μπάλας και εντάσεις στο παιχνίδι του και ένα να εξαριζει γιατί αυτή τη στιγμή αλλαγή του Μειτε δεν υπάρχει. Τώρα αν δεχτούμε ότι δεν υπάρχει ελπίδα για Τσαλοφ θέλει σίγουρα και φορ που να ξέρει μπαλα,να μπορεί να κατέβει όπως θέλει ο Λουτσεσκου και να βοηθάει στις μεταβάσεις. Ο Γιακουμακης αυτό δεν το έχει,θα δώσει λύσεις σε αλλα στοιχεία του παιχνιδιού αλλά χρειάζεται και άλλου είδους φορ.
Θεωρώ δεδομένη την αποχώρηση Τσαλοφ. Πιστεύω όμως ότι θα γίνει μετά τα ματς με Ριέκα.
Δεν νομίζω να ρισκάρουμε να πάμε με έναν φορ που είναι εδώ 3 μέρες (και ίσως ανέτοιμος) και με Μύθου
Με την εικονα του Τσαλοφ εγω θα πηγαινα με Μυθου και Γιακουμακη στον παγκο παντως. Μπορει να μην εκανε κατι χθες αλλα σε μια φαση ειχε τρεις πανω του και δεν την εχασε καταφερε και την εδωσε. Ο Τσαλοφ θα την ειχε χασει σε νανοσεκοντ.
These users thanked the author icue for the post (total 3):
margas, thanos-xanthi, st4this
hariskastoria

Δημοσίευση από hariskastoria »

Η ομαδα θελει επειγοντως 2 χαφ. Αν δεν χωρανε λογω λιστα ας παρουν εναν π να δεχεται να μεινει εκτος ευρωπης ή ας φερουν πισω Τσιγγαρα. Απλα οποιον φερουν να τον βλεπει ο Λουτσεσκου.
Επισης απ οσο ειδα τον Στουλιτς δεν αντιλαμβανομαι πως θα μας βοηθησει? Δειχνει φορ της μιας επαφης και εχουμε δει πως εξελισσεται αυτο στην ομαδα μας (Τσολακ). Δεν ειδα στα βιντεο του κρατημα μπαλας κλπ...
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Ο Τσιγγάρας δεν μπόρεσε να σταθεί βασικός στον Ατρόμαχτο με προπονητή που τον ζήτησε προσωπικά....
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Καλημέρα παιδιά, χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και όχι μόνο.
Γράφω σβήνω γράφω σβήνω...δεν ξέρω τι να πω.
Ελπίζω να μην αργήσουν οι δηλώσεις τύπου μασάζ για πίεση του παίκτη και του οικογενειακού του περιβάλλοντος για επαναπατρισμό.
Μετά τους κιοχνόδες που το έδωσαν τελειωμένο, η ΠΑΕ επιτυχημένα κατέβασε τόνους στο θέμα και η πίεση είναι σε αυτούς.
ΔΕΝ είμαι insider, προσπάθησα να μάθω κάτι και η απάντηση ήταν "ότι ξέρετε ήδη"
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Μια πληροφορια που εμαθα κ εγω χθες ειναι οτι το πιτμπουλ ειναι κλεισμενο...Μιλαει σε καθημερινη βαση με Ντελια Πελκα κ Βιειρινια κ απλα περιμενουμε να βρουν παιχτη...Αυτα
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 6):
DamoN, -Paoktzis, margas, magdy, tsario73, giaxxo
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

Τρόμος έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 08:47 Ο Τσιγγάρας δεν μπόρεσε να σταθεί βασικός στον Ατρόμαχτο με προπονητή που τον ζήτησε προσωπικά....
Δεν έχεις άδικο, απλά για βάθος θα τον παίρναμε και για λύσεις στο rotation κυρίως Ελλάδα...

Η σεζόν είναι τεράστια, ήδη πάμε την άλλη βδομάδα για Πέμπτη-Κυριακή-Πέμπτη και ήδη έχουμε φορτωθεί 120 λεπτά σε κρίσιμο ματς...

Δε νομίζω γενικά ότι τίθεται θέμα Τσιγγάρα, απλά λέμε ότι χρειάζονται 2 χαφ ένα βασικό και ένα για συμπλήρωμα...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Το θέμα είναι ότι πλέον εδώ που φτάσαμε ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει γρήγορα.

Μπορεί οι μεταγραφές να τελειώνουν μέσα Σεπτέμβρη αλλά η πραγματική ημερομηνία είναι 31 Αυγούστου, οι παίκτες που θα φέρουμε πρέπει να δηλωθούν στην Ευρωπαϊκή λίστα.

Αν παρέλθει αυτή η προθεσμία μετά μόνο..Λόβρεν βρίσκεις.

Άρα, δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Ζαφείρη αλλά ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει γρήγορα.

Και αν δεν προχωράει, πάμε παρακάτω.

Χαφ, στόπερ και δεύτερος επιθετικός για αντικατάσταση του Τσάλοφ πρέπει να τρέξουν άμεσα. Το 2ο χαφ (ουσιαστικά 5ο στο ρόστερ) μπορεί να πάει και αργότερα.

15 μέρες έχουν μείνει ουσιαστικά, ήρθε η ώρα να παρθούν αποφάσεις και να τελειώνουν υποθέσεις.
These users thanked the author JohnDag for the post (total 2):
Developer4, -Paoktzis
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

Dimitris_L4 έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 08:51 Μια πληροφορια που εμαθα κ εγω χθες ειναι οτι το πιτμπουλ ειναι κλεισμενο...Μιλαει σε καθημερινη βαση με Ντελια Πελκα κ Βιειρινια κ απλα περιμενουμε να βρουν παιχτη...Αυτα
Αυτά περί κλεισμένου και αναζήτησης αντικαταστάτη, αναπαράγονται μέρες... Ήδη πάει βδομάδα από τότε που διέρρευσε η φάση... Δεν αμφιβάλλω ότι παίζει να ισχύουν, απλά πλέον όπως και να έχει ο χρόνος αρχίζει και ζορίζει επικίνδυνα...
icue

Δημοσίευση από icue »

Εγω πιστευω αυριο θα φανει. Αν αυριο στις 9 το βραδυ ξεκινησει βασικος, τοτε να αρχιζουμε να το παιρνουμε αποφαση.
Paok1926 + male-sykies

Δημοσίευση από Paok1926 + male-sykies »

Ο Βιολέτες πίεσε όσο δεν πάει και πήγε Άρσεναλ. Ο Ισαάκ την έχει τρελάνει την Νιούκαστλ. Ο Ζαφείρης πως ακριβώς πιέζει????
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”