Παρουσίες πήρε;

Θεωρώ δεδομένη την αποχώρηση Τσαλοφ. Πιστεύω όμως ότι θα γίνει μετά τα ματς με Ριέκα.joshua έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 07:56 Η ομαδα χρειάζεται όπως και δηποτε δύο χαφ ,ενα οκταρι με κράτημα μπάλας και εντάσεις στο παιχνίδι του και ένα να εξαριζει γιατί αυτή τη στιγμή αλλαγή του Μειτε δεν υπάρχει. Τώρα αν δεχτούμε ότι δεν υπάρχει ελπίδα για Τσαλοφ θέλει σίγουρα και φορ που να ξέρει μπαλα,να μπορεί να κατέβει όπως θέλει ο Λουτσεσκου και να βοηθάει στις μεταβάσεις. Ο Γιακουμακης αυτό δεν το έχει,θα δώσει λύσεις σε αλλα στοιχεία του παιχνιδιού αλλά χρειάζεται και άλλου είδους φορ.
Με την εικονα του Τσαλοφ εγω θα πηγαινα με Μυθου και Γιακουμακη στον παγκο παντως. Μπορει να μην εκανε κατι χθες αλλα σε μια φαση ειχε τρεις πανω του και δεν την εχασε καταφερε και την εδωσε. Ο Τσαλοφ θα την ειχε χασει σε νανοσεκοντ.nunies4 έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 08:02Θεωρώ δεδομένη την αποχώρηση Τσαλοφ. Πιστεύω όμως ότι θα γίνει μετά τα ματς με Ριέκα.joshua έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 07:56 Η ομαδα χρειάζεται όπως και δηποτε δύο χαφ ,ενα οκταρι με κράτημα μπάλας και εντάσεις στο παιχνίδι του και ένα να εξαριζει γιατί αυτή τη στιγμή αλλαγή του Μειτε δεν υπάρχει. Τώρα αν δεχτούμε ότι δεν υπάρχει ελπίδα για Τσαλοφ θέλει σίγουρα και φορ που να ξέρει μπαλα,να μπορεί να κατέβει όπως θέλει ο Λουτσεσκου και να βοηθάει στις μεταβάσεις. Ο Γιακουμακης αυτό δεν το έχει,θα δώσει λύσεις σε αλλα στοιχεία του παιχνιδιού αλλά χρειάζεται και άλλου είδους φορ.
Δεν νομίζω να ρισκάρουμε να πάμε με έναν φορ που είναι εδώ 3 μέρες (και ίσως ανέτοιμος) και με Μύθου
Δεν έχεις άδικο, απλά για βάθος θα τον παίρναμε και για λύσεις στο rotation κυρίως Ελλάδα...Τρόμος έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 08:47 Ο Τσιγγάρας δεν μπόρεσε να σταθεί βασικός στον Ατρόμαχτο με προπονητή που τον ζήτησε προσωπικά....
Αυτά περί κλεισμένου και αναζήτησης αντικαταστάτη, αναπαράγονται μέρες... Ήδη πάει βδομάδα από τότε που διέρρευσε η φάση... Δεν αμφιβάλλω ότι παίζει να ισχύουν, απλά πλέον όπως και να έχει ο χρόνος αρχίζει και ζορίζει επικίνδυνα...Dimitris_L4 έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 08:51 Μια πληροφορια που εμαθα κ εγω χθες ειναι οτι το πιτμπουλ ειναι κλεισμενο...Μιλαει σε καθημερινη βαση με Ντελια Πελκα κ Βιειρινια κ απλα περιμενουμε να βρουν παιχτη...Αυτα