Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από jibbie »

Εμένα η σταση του μου δείχνει ότι δεν θέλει να τον πουλήσει σ αυτό το μεταγραφικό παράθυρο και ίσως το τρενάρει για Γενάρη. Δε βλέπω πάντως κάτι να γίνεται πριν τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου και τα μηνύματα δεν είναι αισιόδοξα.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

JohnDag έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:45 @Macho, εγώ δεν κατάλαβα το «ο Ιβαν έχει δώσει λευκή επιταγή μόνο για τον Ζαφειρη».

Τι σημαίνει αυτό;

Ότι αν χαλάσει του Ζαφειρη επιστρέφουμε στις επιλογές δανεικών και ελεύθερων τύπου Μπακαγιόκο, Κόλεϊ και Βιετεσκα;

Γιατί για μένα το πρόβλημα εκεί είναι.

Αν δεν γίνει του Ζαφειρη, το οποίο ας είμαστε ρεαλιστές ήταν εξαρχής δύσκολο, περιμένω μέρος έστω του ποσού να διατεθεί για άλλους ποιοτικούς παίκτες.

Αν γίνει αυτό, προσωπικά κιχ δεν θα βγάλω.

Αλλά αν πάμε από το δίνουμε 12Μ για ένα παίκτη σε Μπακαγιοκους στις 32 Αυγούστου τότε σορρυ αλλά μιλάμε για δούλεμα που όμοιο του δεν έχει ξαναγίνει.
Εγώ δεν περιμένω μόνο μέρους του ποσού, αλλά την διάθεση όλου του ποσού. Σε περίπτωση αρνητικής κατάληξης του θέματος Ζαφείρη με 12 μύρια φτιάχνεις όλο το κέντρο σου και φέρνεις και σέντερ μπακ αξιώσεων.
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Mīngus έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 17:26 Άσχετα με το επικοινωνιακό, ρωτάω καθαρά παικτικά για όσους έχουν καλή εικόνα του παίκτη.
Αξίζει τα 15 εκατομμύρια που ακούγονται;
Αξίζει για το image της ομάδας. Αν σκοπεύεις να φθάσεις στο top 20 της Ευρώπης τέτοιους μεταγραφικούς στόχους πρέπει να έχεις και με τέτοια ποσά πρέπει να ασχολείσαι. Και όχι να διαπραγματεύσαι αν εσύ θα του πληρώσεις το αεροπορικό εισιτήριο του παίκτη για να έλθει στη Θεσσαλονίκη.
PaokFiesta

Δημοσίευση από PaokFiesta »

To ζήτημα είναι κατά πόσο πρόκειται για συγκυριακή κίνηση εντυπωσιασμού ή μέρος μιας γενικότερης νέας φιλοσοφίας ανάπτυξης. Δυστυχώς, μέχρι να μου δώσει η ομάδα τους λόγους να πιστέψω το δεύτερο, κλίνω προς το πρώτο.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Παιδιά δε μίλησα για το ποσό ως ποσό.
Ρώτησα συγκεκριμένα για τον Ζαφείρη αν αξίζει σε σχέση με το αγωνιστικό και μόνο.
Προφανώς και η απαίτηση ΑΝ τυχόν στραβώσει θα είναι πλέον να δοθεί το αντίστοιχο ποσό σε μια εναλλακτική και όχι να πάμε ξανά σε σενάριο Μποβέ-Μπακαγιόκο.
These users thanked the author Mīngus for the post (total 2):
navigator11, Aye4
icue

Δημοσίευση από icue »

Και εγω προσπαθω να τον ψυχολογησω. Απο την μια λεω δεν μπορει να ειναι τοσο ασοβαρος και λεει τετοια πραγματα αν υπαρχει εστω σύγκλιση των δυο ομαδων. Απο την αλλη λεω μονο κανας Μπεος θα καθοταν να μαλωνει με δημοσιογραφους στα σοσιαλ.

Δεν ξερω, θα ειναι κριμα παντως να μην γινει. Εχουμε τον παικτη μαζι μας, λεφτα πολυ καλα τους δινουμε, συμβολαιο καλο στον παικτη. Και πεσαμε σε κυκλοθυμικούς.
These users thanked the author icue for the post (total 2):
Mīngus, st4this
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ο άνθρωπος ζυγίζει την κατάσταση. Είναι προφανώς σε δυσχερή θέση. Για μένα άλλη λογική εξήγηση πέρα από το "θα εξαντλήσω κάθε περιθώριο να σας δαγκώσω ως εκεί που πιστεύω ότι με παίρνει, να μη μου ζαλίζουν κι οι οπαδοί τ' αρκίντια" δεν υπάρχει. Τώρα, το πόσο προτίθεται ο Ιβάν να υπομείνει το κωλόπιασμα μένει να φανεί. Επειδή κι εγώ καραπόντιος είμαι, όχι βέβαια δισεκατομμυριούχος, μήτε σκακιστής, θα είχα ήδη κόψει την επικοινωνία με τους Τσέχους. Ευτυχώς που δεν υπάρχει το παραμικρό ενδεχόμενο οποιαδήποτε στιγμή να εμπλακώ ενεργά στις διαπραγματεύσεις της ΠΑΕ.
:mrgreen:
These users thanked the author navigator11 for the post (total 4):
Mīngus, paokovios1974, giaxxo, theo G4
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

O μόνος που πιθανότατα ξέρει τι γίνεται με Ζαφείρη είναι ο κουλιανος που είναι φίλοι στα σοσιαλ, blackzone καμία σχέση με τον κύριο? :lol:
These users thanked the author burbu for the post:
Dimitris_L4
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Αν ο τύπος που το παίζει πρόεδρος της Σλάβια είναι στυλ Μπεκαλι, μπορεί να μας ταλαιπωρεί αλλά ο Ζαφείρης θα έρθει. Θυμίζω την περίπτωση Βαρελα.

Το θέμα είναι αν ο τύπος ότι λέει το εννοεί και το τηρεί. Θα φανεί μέχρι το Σάββατο πιστεύω. Εγώ είμαι συγκρατημενα αισιόδοξος λόγω της στάσης του παίκτη.

Την Βολφσμπεγκερ να κερδίσω :opaokara:
These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
burbu
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Αυτη την στιγμη ισως ουτε ο ιδιος ο ζαφειρης δεν ξερει τι θα γινει.
Ποιος Κουλιανος
Άβαταρ μέλους
Iznogoud4

Δημοσίευση από Iznogoud4 »

PaokFiesta έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 17:59 To ζήτημα είναι κατά πόσο πρόκειται για συγκυριακή κίνηση εντυπωσιασμού ή μέρος μιας γενικότερης νέας φιλοσοφίας ανάπτυξης. Δυστυχώς, μέχρι να μου δώσει η ομάδα τους λόγους να πιστέψω το δεύτερο, κλίνω προς το πρώτο.
Σιγά μην αλλάξαμε φιλοσοφία, εδώ πριν μερικές βδομάδες θέλαμε να δώσουμε τον Ντέλια και χάρη στο κράξιμο σταμάτησε η μεταγραφή.

Μόνη ελπίδα είναι να πετύχει ο παίκτης και του χρόνου να μας τον ζητάνε με τα διπλά μπας και γλυκαθούν Ιβάν και Μαράκι.
These users thanked the author Iznogoud4 for the post:
soigol
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

Τι είναι δηλαδή κανένας άβουλος ο Ζαφείρης?
Χαλάρωσε λίγο και μην γίνεσαι ακραίος
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Είναι ξεκάθαρο οτι αυτοί δεν έχουν ανάγκη να πουλήσουν, οπότε αν πιέζει ο παίχτης να φύγει, θα τον αφήσουν αν η πρόταση είναι πάνω από αυτή που υπολόγιζαν να πάρουν όταν τον πουλούσαν.
Δε βλέπω να γίνεται η μεταγραφή τελικά και ο παίχτης με δεδομένη την παρουσία του στο chl ,θα πειστεί να μείνει.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Δεν το κλειδωνουμε για κανα 3ωρο λεω εγω;
These users thanked the author Azrael for the post:
kotorla4
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Ο Ιβάν έκανε μια πολύ αξιόλογη πρώτη προσφορά, ανέβηκε στη δεύτερη, έχει σύμμαχο τον παίκτη και την οικογένεια του. Περί ποσοστού μεταπώλησης δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτε. Ο Τσέχος κάνει το δικό του παιχνίδι, απλά νομίζω ότι ο Ιβάν ότι είχε να πεί το είπε και πέρασε την μπάλα στον άλλον. Αν αυτός αποδειχθεί καραγκιόζης δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Θυμίζω και τον έτερο καραγκιόζη της Χετάφε στην υπόθεση Μαξίμοβιτς, που όλο ανέβαζε τις απαιτήσεις του και τελικώς ο Ιβάν έδωσε εντολή να σταματήσει κάθε συνομιλία. Η κατάσταση με Ζαφ. είναι μεν win - win για όλους, αλλά πρέπει να το καταλάβει και η άλλη πλευρά!.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”