Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από john4serres »

JohnyCash έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:38 Μιλάμε για τσεχικο πρωτάθλημα ρε παιδιά. Ποια 16 εκατομμύρια για Ζαφείρη; 9 - 10 και πολλά είναι. Πιστεύω κλεισμένος είναι ήδη
Ναι μωρέ ποιο Τσεχικο;
Ακόμη κι αν τελειώσει του Ζαφείρη θα είναι η 6η μεγαλύτερη πώληση από πλευράς Σλαβια.
These users thanked the author john4serres for the post:
margas
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Macho έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:27 Δε ήθελα αλλά εφόσον το βλέπω να έρχεται σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης και αγαπάω την ομάδα υπερβολικά για να μην βάλω όσο γίνεται ένα λιθαράκι ώστε να μην γίνει οίκος ανοχής εδώ μέσα εάν δεν έρθει:

Γεγονότα: ( δεν με ενδιαφέρει καμία αντιπαράθεση, δεν με ξέρει ούτε η μάνα μου, είμαι ο κανένας, καταθέτω τον οβολό μου, δεν είμαι ατενσιον γχορ πως το λένε, το μοναδικό που με ενδιαφέρει είναι η όσο το δυνατόν αποφυγή περαιτέρω διαταραχής της οποίας ηρεμίας/ισορροπίας στα τρέχοντα κοινά του ΠΑΟΚ ΟΛΩΝ μας.)

- ο Ζαφείρης και όλο του το σόι θέλουν από την πρώτη στιγμή να έρθουν και είναι κυριολεκτικά με τη βαλίτσα στο χέρι.
- η Σλάβια έχει αλλάξει τιμή/δεδομένα στις διαπραγματεύσεις πολλάκις. Υπάρχει πλέον αρνητισμος απέναντι στον παίκτη και ανισορροπία στις απόψεις των στελεχών της.
- Τα χρήματα στο σημείο που έχουμε φτάσει δεν τα προσφερει άλλη ελληνική ομάδα, ο Παναθηναϊκός θέλει διακαώς να χωθεί και συνεχίζει, ο Αλαφούζος σιχαίνεται τον Ιβάν για λόγους που δεν θα αναλυθούν εδώ, ο Παπαδημητρίου πατάει σε αυτό για να διατηρήσει την θέση του και να βρει επιτέλους έρεισμα στους οπαδούς και ταυτόχρονα να εκμεταλλευτεί πως ο πρόεδρος της Σλάβια είναι ανισόρροπος και ίσως να πουλούσε και με λιγότερα σε άλλους καθώς επικοινωνιακά φαίνεται να θεωρεί πως παρουσιάζεται αδύναμος. Στην παρούσα όμως θεωρώ πως οι οπαδοί θα αντιδράσουν δέκα φορές περισσότερο με λιγότερα χρήματα και ένα η δύο παίκτες όχι και τόσο μεγάλης απήχησης.
- Όσο περίεργο και να ακούγεται, ο Ιβάν έχει δώσει λευκή επιταγή μόνο για την συγκεκριμένη περίπτωση έως σημείου που δεν διακινδυνεύσει η ομάδα υπερβολικά τις επόμενες σεζόν οικονομικά.

Προσωπικά δεν θεωρώ πως θα κλείσει ή δεν θα κλείσει αύριο η σήμερα. Στην παρούσα φάση χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις εκτόνωση της υπερπροβολης και η στάση του προέδρου της Σλάβια αλλά και των (περισσότερων) "ρεπόρτερ" κυριως εκεί αλλά και εδώ δεν βοηθάει. Ελπίζω σε μία επιπρόσθετη κίνηση από εμάς το συντομότερο και ανακοίνωση της συμφωνίας έπειτα από το οποίο χαμήλωμα τόνων τις επόμενες ημέρες. Εύχομαι πραγματικά το καλύτερο καθώς θεωρώ και εγώ πως είναι ο ορισμός του χαφ που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ του Λουτσεσκου. Μακάρι ο φίλος blackzone να γνωρίζει όντως περισσότερα και να επιβεβαιωθεί.

Θεωρώ ότι δε γίνεται να είναι όλοι τρελοί εκεί μέσα
Εφόσον θέλει ο παίκτης να φύγει κ εφόσον τα λεφτά που δίνει ο ΠΑΟΚ είναι σχεδόν στα θέλω του, είναι πραγματικά τελείως ανισσοροπο να χαλάσει..

Υπογραφές σε σύμβολαιο δεν υπάρχει.. Άρα όλα μπορούν να χαλάσουν, αλλά κ να ξαναφτιαξουν.

Αν ήταν να μη πουλάει θα το είχε ξεκόψει από την αρχή.

Ας περάσουμε σήμερα με το καλό και θα δούμε..
These users thanked the author tzo_1926 for the post:
margas
Macho

Δημοσίευση από Macho »

paokovios1974 έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:35 Όχι δεν κατάλαβες έτσι και δεν έρθει ο "κλεισμένος" Ζαφείρης καλύτερα μπαναρετε με από τωρσ
Κοίτα δεν συμπαθώ τον Κολκα, βρίσκω παντελώς αδιάφορη και άνευ προσωπικότητας την Μπουντου. Στην προκειμένη έχουν δίκιο. Κάποιοι καλοθελητες η μη βιάζονται/ βιάστηκαν. Ανεξάρτητα με την τελική έκβαση, πέρα των προαναφερθέντων που εντάσσονται στην κατηγορία "περσόνα σοσιαλ μίντια" μη χ@σω και ένα δύο μέλη εδώ που ίσως όντως γνωρίζουν ή ίσως taking a chance για τον οποιοδήποτε προσωπικό λόγο, "κλεισμένο" ο επίσημος ΠΑΟΚ ουδέποτε τον παρουσίασε.
Επίσης δεν εκτιμώ καθόλου η ελάχιστα τον Κουβεντιδη. Αναφορικά όμως με την συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορώ να μην αναγνωρίζω πως έθεσε τον τόνο συνετα
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Dimitris_L4 έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:42 Πιο απαισιοδοξο με εκανε ο Macho παρα αισιοδοξο παντως...
Ναι όντως..
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

@Macho, εγώ δεν κατάλαβα το «ο Ιβαν έχει δώσει λευκή επιταγή μόνο για τον Ζαφειρη».

Τι σημαίνει αυτό;

Ότι αν χαλάσει του Ζαφειρη επιστρέφουμε στις επιλογές δανεικών και ελεύθερων τύπου Μπακαγιόκο, Κόλεϊ και Βιετεσκα;

Γιατί για μένα το πρόβλημα εκεί είναι.

Αν δεν γίνει του Ζαφειρη, το οποίο ας είμαστε ρεαλιστές ήταν εξαρχής δύσκολο, περιμένω μέρος έστω του ποσού να διατεθεί για άλλους ποιοτικούς παίκτες.

Αν γίνει αυτό, προσωπικά κιχ δεν θα βγάλω.

Αλλά αν πάμε από το δίνουμε 12Μ για ένα παίκτη σε Μπακαγιοκους στις 32 Αυγούστου τότε σορρυ αλλά μιλάμε για δούλεμα που όμοιο του δεν έχει ξαναγίνει.
These users thanked the author JohnDag for the post (total 4):
margas, Ettien26, Montrealiotis, soigol
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Macho έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:44
paokovios1974 έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:35 Όχι δεν κατάλαβες έτσι και δεν έρθει ο "κλεισμένος" Ζαφείρης καλύτερα μπαναρετε με από τωρσ
Κοίτα δεν συμπαθώ τον Κολκα, βρίσκω παντελώς αδιάφορη και άνευ προσωπικότητας την Μπουντου. Στην προκειμένη έχουν δίκιο. Κάποιοι καλοθελητες η μη βιάζονται/ βιάστηκαν. Ανεξάρτητα με την τελική έκβαση, πέρα των προαναφερθέντων που εντάσσονται στην κατηγορία "περσόνα σοσιαλ μίντια" μη χ@σω και ένα δύο μέλη εδώ που ίσως όντως γνωρίζουν ή ίσως taking a chance για τον οποιοδήποτε προσωπικό λόγο, "κλεισμένο" ο επίσημος ΠΑΟΚ ουδέποτε τον παρουσίασε.
Επίσης δεν εκτιμώ καθόλου η ελάχιστα τον Κουβεντιδη. Αναφορικά όμως με την συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορώ να μην αναγνωρίζω πως έθεσε τον τόνο συνετα

Τώρα θα πεταχτεί ο Τοσκιτσης και θα λέει," εγώ έγραψα το τι έβγαινε εκείνη την ώρα"

Ο@paokovios1974 ,δε νομίζω να εννοεί τους δημοσιογράφους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzo_1926 την Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Νομίζω η αίσθησή μου είναι οτι θα δούμε: Ζαφείρη + χάφ(ακριβό), Ζιγκό, Φόρ (όχι Τσεντίρα ή Μπακαμπού).
Επίσης αποχώρηση Τσάλοφ.

Για τον Ζαφ υπάρχει κάτι το παράδοξο. Ο Πρόεδρος ισχυρίζεται οτι δεν θα φύγει παίκτης που θέλει να φύγει μετά από μία τεράστια προσφορά για τα δεδομένα της Σλάβια. Το παράδοξο είναι οτι ο ίδιος ο Πρόεδρος θα το είχε κόψει μαχαίρι οτι δεν πωλείται ο παίκτης, ενώ προφανώς γίνονται διαπραγματεύσεις. Αυτό δέν αμφισφητείται.

Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί φυσικά πάνε να τους αρμέξουν για τον αντικαταστάτη μαθαίνοντας οτι από τον Ζαφ θα βγάλει ένα τεράστιο ποσό. Πώς μπορεί τώρα να διαπραγματευτεί η Σλάβια αγορά καλού χάφ όταν έχουν βγεί τόσες λεπτομέρειες για τον Ζαφ, ίσως στο μυαλό του Τρνβντικ ή όπως τον λένε να είναι αυτή ακριβώς η επιθετική συμπεριφορά.
These users thanked the author Magpies4 for the post:
tzo_1926
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Τσέχικο άρθρο που επικαλείται και τις δηλώσεις του Γιάροσλαβ, λέει ότι οι διαπραγματεύσεις σταμάτησαν και ο παίκτης δε φεύγει γιατί σύμφωνα με πηγές από Σλάβια δε βρέθηκε ο κατάλληλος αντικαταστάτης και δε θέλουν να αποδυναμώσουν την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Επειδή το έχετε αναφέρει αρκετοί, να ξέρετε ότι οι Τσέχοι πουλάνε ακριβά. Δεν λέω ότι δίνουμε λίγα αλλά σίγουρα δεν "ζαλίζονται" κιόλας από το ποσό. Η Σλάβια συγκεκριμένα πριν 1 μήνα πούλησε τον Μαλίκ Ντιουφ 22 μύρια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουριναμέζος την Πέμ 14 Αύγ 2025, 17:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 2):
navigator11, margas
icue

Δημοσίευση από icue »

Εγω οπως το βλεπω πλεον το ολο θεμα, δεν εχει να κανει με το αν εχουμε τον Ζαφειρη με το μερος μας αλλα την Σλαβια. Αν δηλαδη ολα αυτα που λενε και γραφουν τα κανουν κατοπιν συνεννόησης με εμας ή αν μιλαμε για ασοβαρο κλαμπ (ποιος μιλαει θα μου πειτε) που αλλα λεει ο ενας και αλλα κανει ο αλλος. Στην δευτερη περιπτωση απλα ελπιζουμε να μην γυρισει το ματι του Ιβαν και να εχει υπομονη.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εμένα πάλι το μυαλό μου πάει προς την κατεύθυνση της επιχείρησης άσκησης πίεσης για ... αγιογδύσιμο. Όλα τα άλλα μου μοιάζουν ιστορίες για αρκούδες.
These users thanked the author navigator11 for the post:
giaxxo
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δημοσίευση από scarsick »

Το πιο ανησυχητικό είναι η σιωπή του μέχρι πρότινος λαλίστατου φιγουρατζή "ευχαριστώ Γιώργο Σαββίδη που με άκουσες και έφερες τον Ζαφείρη" Πανάκα
These users thanked the author scarsick for the post:
margas
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

scarsick έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:58 Το πιο ανησυχητικό είναι η σιωπή του μέχρι πρότινος λαλίστατου φιγουρατζή "ευχαριστώ Γιώργο Σαββίδη που με άκουσες και έφερες τον Ζαφείρη" Πανάκα
Αυτος ειπε οτι απλα περιμενουμε την ανακοινωση..τι αλλο να πει..Επισης ειπε οτι αν αλλαξει κτ θα το πει..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitris_L4 την Πέμ 14 Αύγ 2025, 17:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
margas
PaokFiesta

Δημοσίευση από PaokFiesta »

Εγώ πάντως δεν πρόκειται να κράξω καμιά ΠΑΕ αν στραβώσει η συμφωνία επειδή ο πρόεδρος της Σλάβια ξύπνησε στραβά ή φοβήθηκε, καλή ώρα, τις αντιδράσεις του κόσμου. Σίγουρα όμως θα μου κακοφανεί άμα μάθω πως ενώ ήξεραν ότι ο Ζαφ απομακρύνεται, δεν εκκίνησαν ήδη τις διαδικασίες για το πλαν b ή αν το πλαν b είναι σαπάκι.
These users thanked the author PaokFiesta for the post (total 6):
Dimitris_L4, margas, Ριαν_Καπαγιαννιδης, Unpsofable78, Panx Romana, st4this
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Mīngus έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:53 Τσέχικο άρθρο που επικαλείται και τις δηλώσεις του Γιάροσλαβ, λέει ότι οι διαπραγματεύσεις σταμάτησαν και ο παίκτης δε φεύγει γιατί σύμφωνα με πηγές από Σλάβια δε βρέθηκε ο κατάλληλος αντικαταστάτης και δε θέλουν να αποδυναμώσουν την ομάδα.
Πολύ δύσκολο να κρατήσεις παίκτη που (αυτός και η οικογένειά του) θέλει να φύγει. Τρομερό κίνητρο ο σχεδόν τριπλασιασμός του συμβολαίου. Για να τον κρατήσεις πρέπει τουλάχιστον να του ανεβάσεις το συμβόλαιο που είναι δύσκολο γιατί νομίζω στην Σλάβια δεν υπάρχει συμβόλαιο ούτε κάν κοντά στο εκατομμύριο.

Δηλαδή δέν είναι τόσο απλό.
These users thanked the author Magpies4 for the post (total 2):
navigator11, margas
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”