Macho έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:27
Δε ήθελα αλλά εφόσον το βλέπω να έρχεται σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης και αγαπάω την ομάδα υπερβολικά για να μην βάλω όσο γίνεται ένα λιθαράκι ώστε να μην γίνει οίκος ανοχής εδώ μέσα εάν δεν έρθει:
Γεγονότα: ( δεν με ενδιαφέρει καμία αντιπαράθεση, δεν με ξέρει ούτε η μάνα μου, είμαι ο κανένας, καταθέτω τον οβολό μου, δεν είμαι ατενσιον γχορ πως το λένε, το μοναδικό που με ενδιαφέρει είναι η όσο το δυνατόν αποφυγή περαιτέρω διαταραχής της οποίας ηρεμίας/ισορροπίας στα τρέχοντα κοινά του ΠΑΟΚ ΟΛΩΝ μας.)
- ο Ζαφείρης και όλο του το σόι θέλουν από την πρώτη στιγμή να έρθουν και είναι κυριολεκτικά με τη βαλίτσα στο χέρι.
- η Σλάβια έχει αλλάξει τιμή/δεδομένα στις διαπραγματεύσεις πολλάκις. Υπάρχει πλέον αρνητισμος απέναντι στον παίκτη και ανισορροπία στις απόψεις των στελεχών της.
- Τα χρήματα στο σημείο που έχουμε φτάσει δεν τα προσφερει άλλη ελληνική ομάδα, ο Παναθηναϊκός θέλει διακαώς να χωθεί και συνεχίζει, ο Αλαφούζος σιχαίνεται τον Ιβάν για λόγους που δεν θα αναλυθούν εδώ, ο Παπαδημητρίου πατάει σε αυτό για να διατηρήσει την θέση του και να βρει επιτέλους έρεισμα στους οπαδούς και ταυτόχρονα να εκμεταλλευτεί πως ο πρόεδρος της Σλάβια είναι ανισόρροπος και ίσως να πουλούσε και με λιγότερα σε άλλους καθώς επικοινωνιακά φαίνεται να θεωρεί πως παρουσιάζεται αδύναμος. Στην παρούσα όμως θεωρώ πως οι οπαδοί θα αντιδράσουν δέκα φορές περισσότερο με λιγότερα χρήματα και ένα η δύο παίκτες όχι και τόσο μεγάλης απήχησης.
- Όσο περίεργο και να ακούγεται, ο Ιβάν έχει δώσει λευκή επιταγή μόνο για την συγκεκριμένη περίπτωση έως σημείου που δεν διακινδυνεύσει η ομάδα υπερβολικά τις επόμενες σεζόν οικονομικά.
Προσωπικά δεν θεωρώ πως θα κλείσει ή δεν θα κλείσει αύριο η σήμερα. Στην παρούσα φάση χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις εκτόνωση της υπερπροβολης και η στάση του προέδρου της Σλάβια αλλά και των (περισσότερων) "ρεπόρτερ" κυριως εκεί αλλά και εδώ δεν βοηθάει. Ελπίζω σε μία επιπρόσθετη κίνηση από εμάς το συντομότερο και ανακοίνωση της συμφωνίας έπειτα από το οποίο χαμήλωμα τόνων τις επόμενες ημέρες. Εύχομαι πραγματικά το καλύτερο καθώς θεωρώ και εγώ πως είναι ο ορισμός του χαφ που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ του Λουτσεσκου. Μακάρι ο φίλος blackzone να γνωρίζει όντως περισσότερα και να επιβεβαιωθεί.
Θεωρώ ότι δε γίνεται να είναι όλοι τρελοί εκεί μέσα
Εφόσον θέλει ο παίκτης να φύγει κ εφόσον τα λεφτά που δίνει ο ΠΑΟΚ είναι σχεδόν στα θέλω του, είναι πραγματικά τελείως ανισσοροπο να χαλάσει..
Υπογραφές σε σύμβολαιο δεν υπάρχει.. Άρα όλα μπορούν να χαλάσουν, αλλά κ να ξαναφτιαξουν.
Αν ήταν να μη πουλάει θα το είχε ξεκόψει από την αρχή.
Ας περάσουμε σήμερα με το καλό και θα δούμε..