Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Προβλέπω να μου χαλάνε την καλή διάθεση που μου έχει δημιουργηθεί με πώληση Μαντί
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 3):
theo G4, TylerDurden, thios4
Xlapatsas4

Δημοσίευση από Xlapatsas4 »

nunies4 έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 12:15 Στα χαφ από ότι φαίνεται θα γίνει ολική αναδόμηση.
Αυτό που εγώ ξέρω είναι ότι και του Λοκονγκα είναι ζωντανό.
Επίσης την είδηση για τον Μαροκινό δεν την θεωρώ παπά.
Λογικά πάμε για πώληση Καμαρά.
Στα του στόπερ σας είπε προχθές ο παπάς. Αυτό είχα ακούσει και εγώ.
Για Μαυροπανο δεν έχω ακούσει τίποτα αλλά πλέον δεν θα με εκπλήξει τίποτα. Ακόμα και για τον Μαρκινιος να ακούσουμε :D
Τελικα στα στοπερ με βαση τον πριστ σε ποιον ειχαμε καταληξει;
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

Με Μύθου και Τσοπουρογλου θα τους πατήσουμε την Πέμπτη ρε αν είναι κλεισμένοι... Από το να βλέπουμε αδιάφορους τουρίστες 1000 παθιασμένα 20χρονα. Δε χρειαζόμαστε ούτε υπέρ παίκτες ούτε βάθος για 1 ματς. Πάθος χρειαζόμαστε σοβαρότητα και λίγο τύχη που ευνοεί τους τολμηρούς και καλούς! Προσωπικά εμένα όλα φέτος (πέρα από το λίγο μπαχαλο αλλά ΠΑΟΚ είσαι) μου δείχνουν ότι υπάρχει πλάνο. Οπότε FORZA και δε μασάμε, ας έρθει όποιος θέλει αρκει να γουστάρει εδώ που θα έρθει!

Υγ τον Ιερεμία από Σπόρτινγκ λενε
These users thanked the author epitropos for the post (total 2):
margas, lkosmid
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Mitsospaoki4 έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 12:19 Αν το στόπερ είναι ο Bazoer, έχω κάποιες επιφυλάξεις γιατί θυμίζει καριέρα Κολει.
Καμια σχεση παικτικα οι 2 τους,οπως εχω ξαναπει εδω κ χρονια θα ηθελα τον Bazoer,ειναι μπαλατος,εγκεφαλικος,νορμαλ ταχυτητα,οχι τοσο δυναμικος.Εχει θεματα με τον χαρακτηρα του,δεν θα τον ελεγα τρομερο επαγγελματια.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

dimitris7777 έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 12:00 Είναι καλός παίκτης αυτός ο Benjamin Bouchouar; Πάντως με ύψος 1,65 εάν δεν είναι σφαίρα σε όλα τ' άλλα δεν δικαιολογείται το ενδιαφέρον και μάλιστα αγορά 5εκ
Σε σχέση με αυτούς που έχουμε -πλην Μειτέ Ζαφείρη - θυμίζει Τσάβι
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

πως φτασαμε απ το να παρακαλαμε να ερθει καποιος ουρμπανσκι στο να μαλωνουμε γιατι θα δωσουμε 12 χαρτια για τον Ζαφειρι ενας ΠΑΟΚ δρομος
Demir

Δημοσίευση από Demir »

αν ερθει σοβαρο ποσο ας παει στην ευχη της παναγιας.. τα περσινα γκολ του δεν λενε τιποτα μπροστα στην γενικη ποαρουσια του.. ειναι παικτης που χανεται στο γηπεδο , δεν προσφερει καμια σιγουρια και δεν μπορει να ελεγξει τον ρυθμο του αγωνα με τιποτα.. τα γκολ μπηκανε οταν ηταν η ομαδα με την πλατη στον τοιχο.. με 6 εκ ας φυγει..
Statistikologos

Δημοσίευση από Statistikologos »

Τουλάχιστον και σε περίπτωση πώλησης Mady, φαίνεται να έχει βρεθεί ήδη ο αντικαταστάτης , συγκριτικά και άλλες πωλήσεις (βλ. Κουλιε-κολλει)
:pano: :pano:
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

Σουριναμέζος έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 12:20 Προβλέπω να μου χαλάνε την καλή διάθεση που μου έχει δημιουργηθεί με πώληση Μαντί
Εγώ σε τέτοιο σενάριο δε θα απογοητεύομουν.
Με την περσινή χρονιά (που ξεγελάει) μπορεί να πιάσει καλά λεφτά.Αν πάρεις 8-10 για Καμαρά και πάρεις άλλον έναν χαφ που τακτικά να ξέρει την θέση και να έχει πιο άμεσο παιχνίδι είσαι πολύ καλύτερα.

Ο Καμαρά έβαλε 10 γκολ πέρυσι αλλά ήταν και ένας από τους λόγους που δεν υπήρχε η γρήγορη ανάπτυξη με αντεπιθέσεις προπερσι. Θέλει 18 κοντρόλ για να δώσει την μπάλα, κρατάει πολύ την μπάλα, ο Ντελιας γυρίζει σαν 6αρι να πάρει την μπάλα πολλές φορές.

Με Βολφσμπεργκερ φάνηκε εκτός τόπου και χρόνου.φαινοταν στα χαφ σε θέση άμυνας μόνο ο Μεϊτε που έτρεχε να τους κόψει. Ο Καμαρά ήταν χαμένος κάπου μπροστά.

Μπορεί να θέλει χρόνο σαν δίδυμο, αλλά νιώθω ότι ο παίχτης αυτός είναι ατεχνος και κακός τακτικά.θες κάτι καλύτερο με άλλα στοιχεία αν θες να παίξεις στο ποδόσφαιρο που βλέπαμε προπερσι κατά περιόδους (και είναι και ταμάμ αν είσαι αουτσάιντερ)
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Καθώς η ομάδα φαίνεται ότι ανεβαίνει επίπεδο, στα δικά μου μάτια αυτοί που δε μπορούν να ακολουθήσουν την ποιότητα και έχουν ψηλά συμβόλαια είναι οι Τσάλοφ, Μπάμπα και Καμαρά. Συμφωνώ απολύτως με τις φημολογούμενες αποχωρήσεις Καμαρά και Τσάλοφ.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Όλοι αυτοί οι Ρώσοι βετεράνοι και παράγοντες που είναι τώρα να παρακινήσουν τις ρωσικές ομάδες να πάρουν πίσω τον Τσάλωφ ; Λαλίστατοι ήταν στο να υποτιμούν τον ΠΑΟΚ. Άντε ευκαιρία να επιστρέψει στην μαμά Ρωσία ο παικταράς.
These users thanked the author Nikos 74 for the post:
thios4
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Τι θα γινει ρε εκει στν παε!!!θα ανακοινωθει??
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Καλά αν πάμε σε πώληση Μαντί, τον οποίο πήραμε ελεύθερο πέρσι και αντικατάσταση του με Ζαφείρη θα έχουμε κάνει πολύ ορθολογική κίνηση,με δεδομένο ότι ο Καμάρα δεν ταίριαξε όσο πιστεύαμε. Βέβαια προσωπικά θα τον ήθελα ως 4ο χαφ σε σχέση με τον Οζντοέφ, αλλά στην οικονομία του ροστερ και των αλλαγών του δεν μου κακοφαίνεται.
Στα φορ, μου βγάζει πιο πολύ νόημα η κίνηση Μακαμπού αν μιλάμε για παίκτη που έχει ξανά παίξει Ελλάδα, παρά Λιβάι Γκαρσία που δώσανε τόσα χρήματα πριν 1 χρόνο για την αγορά του.
Βέβαια με έλευση Γιακουμάκη, θα έβλεπα με ενδιαφέρον μια κίνηση για τον 23χρονο Στούλιτς που ακούστηκε πριν λίγες μέρες.
Ολα τα λεφτά θα είναι η υπόθεση του μπακ, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω το όνομα του Μαυροπάνου που άφησαν κάποιοι να εννοηθεί. Ο παίκτης έχει ήδη μεγάλο συμβόλαιο και παίζει στην Αγγλία.
These users thanked the author WeWillRockYou for the post (total 3):
nkoss, pisakaipoupoula, margas
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Ότι δηλαδή μια συνάντηση κορυφής στην Αλάσκα μπορει να φέρει τέτοιο "πανικό" στο topic των μεταγραφών δεν το περίμενα η αλήθεια είναι....
These users thanked the author Hayate for the post:
margas
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Ας πάρουν Κραλ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”