Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
- Σουριναμέζος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Προβλέπω να μου χαλάνε την καλή διάθεση που μου έχει δημιουργηθεί με πώληση Μαντί
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 3):
- theo G4, TylerDurden, thios4
-
Τελικα στα στοπερ με βαση τον πριστ σε ποιον ειχαμε καταληξει;nunies4 έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 12:15 Στα χαφ από ότι φαίνεται θα γίνει ολική αναδόμηση.
Αυτό που εγώ ξέρω είναι ότι και του Λοκονγκα είναι ζωντανό.
Επίσης την είδηση για τον Μαροκινό δεν την θεωρώ παπά.
Λογικά πάμε για πώληση Καμαρά.
Στα του στόπερ σας είπε προχθές ο παπάς. Αυτό είχα ακούσει και εγώ.
Για Μαυροπανο δεν έχω ακούσει τίποτα αλλά πλέον δεν θα με εκπλήξει τίποτα. Ακόμα και για τον Μαρκινιος να ακούσουμε![]()
Με Μύθου και Τσοπουρογλου θα τους πατήσουμε την Πέμπτη ρε αν είναι κλεισμένοι... Από το να βλέπουμε αδιάφορους τουρίστες 1000 παθιασμένα 20χρονα. Δε χρειαζόμαστε ούτε υπέρ παίκτες ούτε βάθος για 1 ματς. Πάθος χρειαζόμαστε σοβαρότητα και λίγο τύχη που ευνοεί τους τολμηρούς και καλούς! Προσωπικά εμένα όλα φέτος (πέρα από το λίγο μπαχαλο αλλά ΠΑΟΚ είσαι) μου δείχνουν ότι υπάρχει πλάνο. Οπότε FORZA και δε μασάμε, ας έρθει όποιος θέλει αρκει να γουστάρει εδώ που θα έρθει!
Υγ τον Ιερεμία από Σπόρτινγκ λενε
Υγ τον Ιερεμία από Σπόρτινγκ λενε
- Kabamaru11
Καμια σχεση παικτικα οι 2 τους,οπως εχω ξαναπει εδω κ χρονια θα ηθελα τον Bazoer,ειναι μπαλατος,εγκεφαλικος,νορμαλ ταχυτητα,οχι τοσο δυναμικος.Εχει θεματα με τον χαρακτηρα του,δεν θα τον ελεγα τρομερο επαγγελματια.Mitsospaoki4 έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 12:19 Αν το στόπερ είναι ο Bazoer, έχω κάποιες επιφυλάξεις γιατί θυμίζει καριέρα Κολει.
- pisakaipoupoula
Σε σχέση με αυτούς που έχουμε -πλην Μειτέ Ζαφείρη - θυμίζει Τσάβιdimitris7777 έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 12:00 Είναι καλός παίκτης αυτός ο Benjamin Bouchouar; Πάντως με ύψος 1,65 εάν δεν είναι σφαίρα σε όλα τ' άλλα δεν δικαιολογείται το ενδιαφέρον και μάλιστα αγορά 5εκ
- loukas karadimos
πως φτασαμε απ το να παρακαλαμε να ερθει καποιος ουρμπανσκι στο να μαλωνουμε γιατι θα δωσουμε 12 χαρτια για τον Ζαφειρι ενας ΠΑΟΚ δρομος
αν ερθει σοβαρο ποσο ας παει στην ευχη της παναγιας.. τα περσινα γκολ του δεν λενε τιποτα μπροστα στην γενικη ποαρουσια του.. ειναι παικτης που χανεται στο γηπεδο , δεν προσφερει καμια σιγουρια και δεν μπορει να ελεγξει τον ρυθμο του αγωνα με τιποτα.. τα γκολ μπηκανε οταν ηταν η ομαδα με την πλατη στον τοιχο.. με 6 εκ ας φυγει..
- Statistikologos
Τουλάχιστον και σε περίπτωση πώλησης Mady, φαίνεται να έχει βρεθεί ήδη ο αντικαταστάτης , συγκριτικά και άλλες πωλήσεις (βλ. Κουλιε-κολλει)

-
Εγώ σε τέτοιο σενάριο δε θα απογοητεύομουν.Σουριναμέζος έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 12:20 Προβλέπω να μου χαλάνε την καλή διάθεση που μου έχει δημιουργηθεί με πώληση Μαντί
Με την περσινή χρονιά (που ξεγελάει) μπορεί να πιάσει καλά λεφτά.Αν πάρεις 8-10 για Καμαρά και πάρεις άλλον έναν χαφ που τακτικά να ξέρει την θέση και να έχει πιο άμεσο παιχνίδι είσαι πολύ καλύτερα.
Ο Καμαρά έβαλε 10 γκολ πέρυσι αλλά ήταν και ένας από τους λόγους που δεν υπήρχε η γρήγορη ανάπτυξη με αντεπιθέσεις προπερσι. Θέλει 18 κοντρόλ για να δώσει την μπάλα, κρατάει πολύ την μπάλα, ο Ντελιας γυρίζει σαν 6αρι να πάρει την μπάλα πολλές φορές.
Με Βολφσμπεργκερ φάνηκε εκτός τόπου και χρόνου.φαινοταν στα χαφ σε θέση άμυνας μόνο ο Μεϊτε που έτρεχε να τους κόψει. Ο Καμαρά ήταν χαμένος κάπου μπροστά.
Μπορεί να θέλει χρόνο σαν δίδυμο, αλλά νιώθω ότι ο παίχτης αυτός είναι ατεχνος και κακός τακτικά.θες κάτι καλύτερο με άλλα στοιχεία αν θες να παίξεις στο ποδόσφαιρο που βλέπαμε προπερσι κατά περιόδους (και είναι και ταμάμ αν είσαι αουτσάιντερ)
Καθώς η ομάδα φαίνεται ότι ανεβαίνει επίπεδο, στα δικά μου μάτια αυτοί που δε μπορούν να ακολουθήσουν την ποιότητα και έχουν ψηλά συμβόλαια είναι οι Τσάλοφ, Μπάμπα και Καμαρά. Συμφωνώ απολύτως με τις φημολογούμενες αποχωρήσεις Καμαρά και Τσάλοφ.
Όλοι αυτοί οι Ρώσοι βετεράνοι και παράγοντες που είναι τώρα να παρακινήσουν τις ρωσικές ομάδες να πάρουν πίσω τον Τσάλωφ ; Λαλίστατοι ήταν στο να υποτιμούν τον ΠΑΟΚ. Άντε ευκαιρία να επιστρέψει στην μαμά Ρωσία ο παικταράς.
- Dimitris_L4
- WeWillRockYou
Καλά αν πάμε σε πώληση Μαντί, τον οποίο πήραμε ελεύθερο πέρσι και αντικατάσταση του με Ζαφείρη θα έχουμε κάνει πολύ ορθολογική κίνηση,με δεδομένο ότι ο Καμάρα δεν ταίριαξε όσο πιστεύαμε. Βέβαια προσωπικά θα τον ήθελα ως 4ο χαφ σε σχέση με τον Οζντοέφ, αλλά στην οικονομία του ροστερ και των αλλαγών του δεν μου κακοφαίνεται.
Στα φορ, μου βγάζει πιο πολύ νόημα η κίνηση Μακαμπού αν μιλάμε για παίκτη που έχει ξανά παίξει Ελλάδα, παρά Λιβάι Γκαρσία που δώσανε τόσα χρήματα πριν 1 χρόνο για την αγορά του.
Βέβαια με έλευση Γιακουμάκη, θα έβλεπα με ενδιαφέρον μια κίνηση για τον 23χρονο Στούλιτς που ακούστηκε πριν λίγες μέρες.
Ολα τα λεφτά θα είναι η υπόθεση του μπακ, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω το όνομα του Μαυροπάνου που άφησαν κάποιοι να εννοηθεί. Ο παίκτης έχει ήδη μεγάλο συμβόλαιο και παίζει στην Αγγλία.
Στα φορ, μου βγάζει πιο πολύ νόημα η κίνηση Μακαμπού αν μιλάμε για παίκτη που έχει ξανά παίξει Ελλάδα, παρά Λιβάι Γκαρσία που δώσανε τόσα χρήματα πριν 1 χρόνο για την αγορά του.
Βέβαια με έλευση Γιακουμάκη, θα έβλεπα με ενδιαφέρον μια κίνηση για τον 23χρονο Στούλιτς που ακούστηκε πριν λίγες μέρες.
Ολα τα λεφτά θα είναι η υπόθεση του μπακ, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω το όνομα του Μαυροπάνου που άφησαν κάποιοι να εννοηθεί. Ο παίκτης έχει ήδη μεγάλο συμβόλαιο και παίζει στην Αγγλία.
- These users thanked the author WeWillRockYou for the post (total 3):
- nkoss, pisakaipoupoula, margas