Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
- Dimitris_L4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Ελαααα καλημεραρες λεμεεεε..Πρωινό δροσερό ,Ζαφειρένιο update..Νεότερη ενημέρωση πολύ πολύ σημαντική όμως ,η Σλαβια ενημέρωσε την πλευρά του παίχτη ότι αποδέχεται την πρόταση που έκανε ο ΠΑΟΚ 10,5+1,5 για τον Χρήστο Ζαφειρη και ότι θα τον αφήσει μόλις πάρει τον αντικατάσταση του …πάμε μωρή ΠΑΟΚαρα,λίγο ακόμα έμεινε …κι ας τα βάψω πλατινε λεμεεεε…
Κουλιανος
Κουλιανος
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- theo G4
- paokovios1974
-
Να μάθουμε πότε έρχεται να πάμε να τον υποδεχτούμε με Ζαφειρη Μελα 

- paokovios1974
Με τι λεφτά;van rooy έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 10:36 Άντε Ιβαν κάνε και το κόλπο γκρόσσο ...και φέρε και τζίμα δανεικό απο μπράιτον...
Κοστούμι δεν έχει να αλλάξει
- These users thanked the author paokovios1974 for the post:
- paok apo epilogi
- abc_o_ karpouzas
Cylon-4 έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 10:24 Δεν ζητησε η Σλαβια εγγυησεις, οτι τα λεφτα της μεταγραφης, δεν ειναι απο Ρωσσικη τραπεζα ?
Μπααααα
Εκείνοι είναι κοντά και τα πάνε και τα φέρνουν και με τα πόδια
- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post:
- Maklaz
- sourmenetes
- Moderator
Κοίτα εντελώς τυχαία αυτοί που γκρίνιαζαν γιατί δεν τα σκαμε για να πάρουμε παίκτες και ότι μόνο κοιτάμε να πουλήσουμε, οι ίδιοι θα ξινισουν για τα οικονομικά δεδομένα του Ζαφείρη.
Ας μείνουν στη γκρίνια τους...
Φτανει τους βαρεθήκαμε!
Είναι το λιγότερο ύποπτο για να μην πω στημενο να γράφει κάποιος κάτι τέτοιο.
Ας μείνουν στη γκρίνια τους...
Φτανει τους βαρεθήκαμε!
Είναι το λιγότερο ύποπτο για να μην πω στημενο να γράφει κάποιος κάτι τέτοιο.
- These users thanked the author sourmenetes for the post (total 25):
- blackzi, PAOKevolution, nkoss, Maklaz, laska4, Dimitris_L4, Jim_Chatz, Dillinger, lkosmid, Dimpatra and 15 more users
Ασε ρε φίλε μην αρχίσει να τα παστελωνει και χαλαστουμε εντελώςvan rooy έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 10:36 Άντε Ιβαν κάνε και το κόλπο γκρόσσο ...και φέρε και τζίμα δανεικό απο μπράιτον...
Στην Τούμπα τον είδες; Ή έπαιζε την ίδια ώρα η ομάδα σου;TwoDoubles έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 10:14 Ειλικρινά δεν ψήνομαι καθόλου για αυτόν τον ποδοσφαιριστή για ένα και μοναδικό λόγο
οπότε τον είδα στην Εθνική ήταν ανύπαρκτος
Είτε ως αλλαγή είτε ως βασικός που δεν ξέρω καν αν ξεκινήσει οπότε βασικός
Καλά για το ποσό που ακούγεται δεν υπάρχει ειλικρινά δηλαδή
Με αυτά τα λεφτά παίρνεις τρεις αργεντινούς απ’ τη Μποκα κάι την Ριβερ πλέιτ που το φυσάνε το τόπι
(Προσοχή να μην πάθουμε σαν την περίπτωση Μπακασέτα... ότι είναι έλληνας δεν λέει κάτι)
- These users thanked the author DamoN for the post (total 5):
- Jim_Chatz, Ορτζονικίδης, burbu, pagotatzis, Papa9
- smoothcriminal1926
Ζαφείρης απίστευτη αναβάθμιση στην πιο κομβική θέση που γκρινιάζω ολο το καλοκαίρι, αυτή του χαφ. Αν δεν φύγει κανένας άλλος είμαστε καλά εκεί και απλά θέλουμε 5ο συμπληρωματικό. Επειδή όμως την βλέπω την αποχώρηση καμαρα ( για το κατάλληλο ποσό θεμιτή) ,αυτος ο Λοκονγκα μου φαίνεται πολυ καλη περίπτωση απο αυτά που είδα. Και μπορεί με τα στοιχεία του η 4αδα να ειναι πιο ολοκληρωμένη απο οτι με Καμαρα. Προσωπική άποψη προφανώς.
Τον Αχιλλέα τον Ζαφειρίου μάλλονramboutla έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 10:16Για ποιον ποδοσφαιριστη μιλάς?TwoDoubles έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 10:14 Ειλικρινά δεν ψήνομαι καθόλου για αυτόν τον ποδοσφαιριστή για ένα και μοναδικό λόγο
Με αυτά τα λεφτά παίρνεις τρεις αργεντινούς απ’ τη Μποκα κάι την Ριβερ πλέιτ που το φυσάνε το τόπι
(Προσοχή να μην πάθουμε σαν την περίπτωση Μπακασέτα... ότι είναι έλληνας δεν λέει κάτι)
-
Φίλε με ολο το σεβασμό μάλλον δεν βλέπεις ποδόσφαιρο. Ο τύπος ήταν ένα κέντρο μόνος του στην εθνική και κυρίως λόγος για το όμορφο ποδόσφαιρο που παίζουμε. Όσο και για τα ματσ στην Σλαβια άστο τι να πούμε.TwoDoubles έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 10:14 Ειλικρινά δεν ψήνομαι καθόλου για αυτόν τον ποδοσφαιριστή για ένα και μοναδικό λόγο
Βέβαια δεν περίμενα κάτι καλύτερο, αυτά ακριβώς περίμενα,απαξίωση του παίχτη, γιατί δεν πήραμε 3 γιατί δεν πήραμε εκείνον ή τον άλλον.
Έλα!
Paokmania εκει;
Η Μόνικα είμαι!
Ποιος μου στέλνει μηνύματα συνέχεια;
- These users thanked the author tsario73 for the post (total 6):
- theo G4, icue, Dimpatra, paok apo epilogi, PaokFiesta, Papa9
-
Ρε σεις, τι σύνδρομο καταδίωξης είναι αυτό κι όποιος διαφωνεί με την πλειοψηφία είναι στημένος, βαλτός, πράκτορας της CIA, κουμπάρος του Καρυπίδη κλπ κλπ. Οκ, κάποιοι άνθρωποι έχουν απόψεις με τις οποίες δεν συμφωνούμε ή ακόμα τις βρίσκουμε παράλογες, κι εγώ θεωρώ ότι ο Ζαφείρης είναι η σπουδαιότερη μεταγραφή του συλλόγου, κι εγώ θεωρώ ότι επιτέλους η ΠΑΕ άρχισε να επανεπενδύει τα έσοδα από τις πωλήσεις, κι εγώ θεωρώ ότι αν και πολλά τα χρήματα όντως εκεί κάπου έπρεπε να πάμε για να τον πάρουμε και θα τα βγάλουμε πίσω, αλλά κάπου μπάστα με το πέσιμο σε όσους ισχυρίζονται το αντίθετο. Προχωρήστε παρακάτω γιατί στο τέλος το φόρουμ θα γίνει ένα μίζερο echo chamber και θα αρχίστε να τρώγεστε μεταξύ σας αναζητώντας την πιο αυθεντική παοκοσύνη στις πιο αστείες λεπτομέρειες.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 10):
- smoothcriminal1926, theodorsalonika, soigol, JohnDag, obanebane, Panx Romana, paok apo epilogi, PaokFiesta, flash4, Papa9